Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.
és ........KIFAGY amikr tölteném be a map-et
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Ott vok annál az izénél amit be kell kapcsolni vagy minél és a lift megjavul és az a küldetés hogy használni kell a liftet és nem tom hol van a lift.Mit kell csinálni? hova kell menni? Van egy ház amibe ha bemegyünk ledõl a szakaDÉKIBA. Hol a lift? azt irja valamien lépcsõn kell lemenni.<#help>#help>
"© Silent Knight
2007. nov. 04. 19:48 | privát | válasz erre | #6209
egyébként megvolt az elsõ kifagyásom 😄 (a játék patchelt persze). és a kövek helye, amit ígértem: elsõt leírtam. de újra: ahogy leestél a pálya elején, fordulj balra, itt egy keskeny folyosó van, menj be és forsdulj balra, megláts egy koporsót. VIGYÁZZ tûzcsapda van elõtte, amit nem látsz (kivéve, ha megvan a képességed, mind nekem ;-) ). itt a kõ fent. ezt kell berakni a pókba elsõként (fehér színû kõ), második kõ: sárga, a zombis teremben fent a falon, 3ik kõ (lila), a halott szellemnél (ezt jólmegaszontam 😄😄), a koporsója díszeként láthatod. a negyedik kõ: ha jól emlékszem narancs. a hatalmas terem, ahol van egy hosszú kõhíd, ami a végén el van szakadva. itt lent van víz, és ott egy koporsó is, benne a kõ (világít narancsszínûen a kõ). könnyû megtalálni õket, mert hála az égnek, lineális a pálya."
- ilyen szívós pókok mellett csoda, hogy nem õk uralják az egész bolygót (pl az Arantir otthonában lévõ takarítószemélyzet tagjai a legapróbb kézmozdulatra holtan rogynak össze, ellenben a pókokat még a legvadabb kardal sem mindig egyszerû jobb belátásra bírni)
- nagyon frankó kardokat lehet beszerezni illetve kovácsolni, mégis szinte a legerõsebb az az Ork-hentelõ, amivel a legutolsó Ork is fel van szerelve
majd megpróbálom
és még a megmaradt fájlokat (ha van) a total commanderben ??
A GÉPEM:
Egymagos AMD Athlon 2,14 GHz,ASUS nvidia 7600GS 256MB RAM,1GB RAM,
márr mind1
meg fogom venni eredetibe
ugy tuti jó lessz?
Nem fog bekavarni neki hogy fel volt rakva elõtte tört verzió?
vszodat elõre is köszönöm
ujratelepitettem a 1.01-es paccs +a sima crack elindult
prologot végigvittem és betöltötte a chapter 1-et
elmentettem(ez tegnap volt)
ma be akarom tölteni a mentésemet és direct 3d error+memóriacim...blablabla
mit lehet ezzel kezdeni??
ui:ha felrakom az 1.02-es paccsot és az ahoz való crackot akkor el se indul még a menü se,csak néha
mit csináljak??,,
elegem van már belõle
és jó game lenne
vki help plz
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Elakadtam az 5-ik pályánál amikor le kell menni egy kis alagútszerûségbe és ott kell valamit találni. Mindent megcsinálok elvileg amit kell csak nem tudok feljönni,mert nincs kötelem vagy legalábbis nem tudok róla amit ráköthetnék a nyílvesszõre, hogy azon fel tudnék mászni elvileg így kéne kijutnom onnét. Ha valaki segítene itt átjutni az jó lenne. Köszike.
Akkor lenne jó, ha lenne egy nyamvadt COOP mod. Sokszor hosszú hónapokig eltart, mire a single playerbe beraknak egy félig-meddig mûködõ, agyonra-scriptelt coop-botot mint itt, ahelyett, hogy biztosítanának lehetõséget egy jó kis coop-mókára. Számomra ez felfoghatatlan. (A HL2-n is emiatt borultam ki, mert más sem történik, mint fut melletted az a majomarcú Alyx, és azt hajtogatja folyamatosan, hogy: "Come on Gordon, Jump Gordon, Gordon you did it..stb" Ki nem állhatom.
failed to lock vertex buffer in CMeshDX8::LockVertexBuffer
egyébként multizni jó vele???