Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem nézz inkább telepítõs verzió után

ez a problémám
nekem a kicsomagolós verzsön van meg
mit csináljak hogy felismerje a gépem hogy "telepítve" van a játék??
http://img442.imageshack.us/img442/1944/nvtelenka3.jpg

köszi! de majd ha végig értem a játékon, akkor nézem meg...

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

csak kérdeztem, látom a játék fullon van, és fraps 50fpt írt a shotok idején 😄😄. tûzlabdánál nem lessul be?

XuChi
Asus m2n-e + 5200+ +2048mb ddr2 kingmax +7800gtx 256mb. Miért?

hát, nemtudom, hová keveredtél, nekem elõször a PainKiller egy pályája urott be errl a két képrõl 😄😄 . mindenesetre jó, hogy megvan 😄 mindenestre zombi ellen: Villámtõr !!!!!!!!!!!!!!!!! hatásos, egy erõsütés, és fekszik, utánna leszúrni és kinyúvad. valamint továbbra is keresem a titkos helyeket 😄 már egy csomó megvan 😄 lehet, harmadszorra már csukott szemmel iszem végig 😄. XuChi (HONDA) milyen géped van? (konfigot kérek pls!)

most szépen leírom a kövek helyét: az elsõ: ahogy leestél a pálya elején, fordulj balra, itt egy keskeny folyosó van, menj be és forsdulj balra, megláts egy koporsót. VIGYÁZZ tûzcsapda van elõtte, amit nem látsz (kivéve, ha megvan a képességed, mind nekem ;-) ). itt a kõ fent. ezt kell berakni a pókba elsõként (fehér színû kõ) , a többit írom, ahogy megszereztem õket :-)

Megvan a fehér-képernyõs SP oka: Miután felinstallálod az SP-t és az MP-t, a STEAM-nek nem szabad tudnia az SP-rõl, mert amint kijelölöd azt, az install könyvtárból átránt a Steam könyvtárába egy halom fontos állományt, ami mûködésképtelenné teszi az SP-t (fehér képernyõ). Tehát:
- install SP & MP
- Steam kinyit, activáláskor csak és kizárólag az MP-t kijelölni.
- hátrány: a másfél órán keresztül letöltõdõ MP-Patch-nek hála nem lesz magyar nyelvû a játék. Aki tud az MP-hez magyarosítást adni, az visítson!

XuChi
Megvan áááááááá. Thx a helpeket.

XuChi

Na innen hogy megyek vissza a pók szoborhoz???

XuChi
Na megvan végre csak én az elsõ zombis szobában kerestem égre földre és nem vettem észre hogy tovább lehet menni egy szobányit a kurta életbe. Megöltem a lich-t és elvettem a lila és piros követ is most mér csak vissza kéne jutnom végre a pók szoborhoz de nem találoma vissza utat 😞(.

A lich kamrájábol nem tok visszább menni mert lezárt az ajtó.

Ahol meg felvettem a piros követ onnan kéne valamerre de merre???

hát ez nemsemmi.... másodszorra egy rakás titkos helyet találtam. megvan a földtûzkard (6ik fejezetben vagyok), megvan a léleklopóbot (ellenségtõl mannát szín minden ütésnél), lélekivõ kard (az okozott sebzés 30%át jóváírja nekünk, mint életerõt (könnyedén legyõztem az ork vezért), nagyon hasznos!, van fagyszató íjjam, és végtelen nyílvesszõtartóm (ez utóbbi a "nagy liftnél van, a lift ajjától kicsit feljebb egy falnyílésban). eszméletlen könnyû lett a játék, mert végre van hatásos ellenszer pókok és zombik ellen: földtûzkard, alap +6 sebzés, és még +12 ha az ellen nem tûzálló (zombi/pók)! ez kell ide! kovácsmûhely a 5ös rész közepén, lángarany (abból lesz a jókis föld-tüzes kardocska) a hajós pályán, nemrég írtam, hol.

még nem vagyok ott... megvan a zombis szoba? észreveszed, ha odaértél, ugyanis vagy 25 zombi EGYSZERRE rádront. nos itt van egy csigalépcsõ lefelé is a csigalépcsõ fölött van sok-sok gerenda (fent a plafonon, a kötélíjnak) ittvan fent a falon, kötéllel lehetne felmászni és elvenni, de a terem közepérõl eléred telekinesissel is. ha nagyon nem megy, késõbb berakok egyet, addig elverekedem magam odáig.

XuChi
Nem tudsz a falon lévõrõl egy screan shot-ot berakni mert baromira nem találom és már a hajamat tépem 2 napja.

a kövek sorban egymás után vannak, az elsõ egy zombikkal teli terem falán. a második egy szellem koporsójában a harmadik fogalmam sincs 😄 egyébként énis itt tartok (2x nyomom végig), kicsit olvass vissza.

köszi,hogy megnézed

XuChi
A pókszobros részen hol a francban vanna a kövek heeelp pls.

A faq-ban ami le van irva az nagyon el nagyolt vacak. Részletesebben ha kérhetem valakitõl thx.

Mr_no_NaMe
Jah...itt kúrtam fel az agyamat nagyon, hogy azthittem lesz valami jó kis minimum 3 perces jelenet a végén abból kettõ Xanaval 😄
Erre tessék...a végét nagyon elkapkodták 😞
találtam lángaranyat 😄😄 a hajón (4ik epiód asszem) miután megláttad a golibonokat, és fel kell mászni egy kicsit magasabb létrán, a tetéjrõl nézz vissza és ott csinllog egy gyûrû társaságában!

Hi a "lûvás" kinézetû íjat hol szerezhetem meg? Most mentem át a piros portálon. PLS segítsetek, ha elhagytam azt a helyet ahol megszerezhetõ vissza megyek érte.
Elõre is köszi.

egyébként a játéknak 4 fél vége van ám, mind a 4 vég hihetlenül érdekfeszítõ 😄😄

normal módban a sárkány 4 tûzlabda után eltûnik, ekkor csépelheted Arantirt kb 5 mp-ig. utánna sárkány, tûzlabda, csépelés, sárkány... kb 4x megismételni, és lehet választani a végek közül :-) én Leanna párti vagyok, GOOD+ END (Silent Hill POWA 😄) !

Mr_no_NaMe
Na mind1 mostmár megoldottam. Hát lehetett volna kicsit bõvebb az end video 😞
Mindenesetre Xana rulz 4eva ^^
Mr_no_NaMe
Elakadtam a játék legvégén (nem vagyok ideges neeeem)
Ott van Arantir és egy bazinagy élõholt sárkány. Hogy a francba kell kinyírni azt a szarláda mágust? Próbáltam a kemény 12 darab tûzlabda tekercsemmel kiütni a sárkányt (harc beállítottságú vagyok) ez sikerült kétszer és ugye akkor oda lehet menni ütni Arantirt. Nade ezt meddig kell?? 1 óra alatt sikerült kb 300 mentés/visszatöltésbõl kétszer kiütnöm a sárkányt és megcsapkodni a mágust de ez sem elég neki. Hogy a francba üssem ki a sárkányt ha az összes tûztekercsem elfogyott?
nem a törés átka, hanem a steam-é. anno énis törtet használtam, de az rendes dupla dvd-s volt. csak crack kellett hozzá. fel lehetne ismertetni, csak a registyben kelle kutakodni és létrehozni kulcsokat. megnézem, miket kell gyártani.

a lávakardot a kovácsmûhelyben találod meg az orkbarlangban, miután meghaltál, és feléledtél. leglábbis én ott találtam a mûhelyben.

Hi, azt szeretném kérdezni, hogy azt a követ amibõl azt a tuti kis "lávakardot" lehet kovácsolni hol találom meg?
A 7.chapterben járok és ott vagyok a kovácsoló helynél de nincs meg az a kõ.
PLS segítsetek, hogy hanyadik chapterben és ott hol találom meg. Elõre is köszi.

ja,a "törés átka" XD
nem lehet vhogy felismertetni a géppel hogy fel van rakva?
mert jó game lenne nagyon...😞(((

na igen, a jóöreg steames verzió.... elõször nekem is ilyen pronlémám volt... letöltöttem a normális telepítõs verziót 😄 (késõbb megvettem a Collector's Editiont :-) ), hát, mivel patchelni nem tudsz, sajnos több ötletem nincs... esetleg többiek? valaki?

nem engedi felrakni az 1.1es patchet,azt irja hogy nincs telepitve a game.
nekem ugy kellettt megcsinálni hogy kicsomagoltam a fájlokat és egybõl indult a game

köszönöm szépen

az engine nem 2004es, hanem 2006 októberi. erõsen javított Source engine (a.k.a felturbózott Half-Life 2 motort használ), ne tessék lenézni, még a mostani izomgépeket is képes elgondolkodtatni, szóval nem lebecsülendõ a grafika.

martin testvér, tessék patchelni, az 1.01 majd 1.02es patchet tedd fel (20+20mb) ha kalózjátékkal játszol, tölts 1.02es cracket is a patch után (mindent linkeltem kicsit régebben, pontosan itt ezek javítják a memórihibákat, amik sûrûn elõfordulnak a "meztelen" (nem patchelt) verzióban. szóval patchek, ha eredti, akkor indítás, ha tört, akkor crack és utánna indítás, memórihiba is elõfordulhat, de az bármikor jelentkezhet, windows alatt is (fagyások, újraindulások) próbáld ki a Prime95 nevû progit innen "a program használata itt: leírva

Ombika
Talan ,mert hibas a memoriad?! 😞

miért irja ki mindig ezt???
a gépem pedig megvan hozzá:
geforce 7600GS,1GB ram,stb.

lololol
2004es engine, csak meg highon egy újabb gépen

háhá, megjött az MX1000-es. emberek, egérnek merem nevezni. csak ajánlani tudom mindenkinek!

igen, menni fog higon, nekem is ilyen konfigom van, kivétel a vga, nekem Gigabyte 7600GS-em van 256os DDR2es, a többi ugyanez, minden higon, 1024x768, 2x AA és 4x AF, FULL HDR és Vsync társaságában, néha beszaggat (tûzlabda, de neked erõsebb a vga-d így szerintem bírni fogja, bár jólenne, ha tudnál DDR3as karit szerezni a 2es helyett, márha van belõle.. (nem értek az ATI, bocsi, AMD karikhoz, csak az nvidiakat ismerem). szóval hajrá!

watto
na cs!gépfrissités lessz valszeg😊
ilyen gépen menne highon?:
Pentium 3GHz
2GB ram
Ati Radeon HD2600Pro 512mb DDR2
remélem igen😊

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Sziasztok!
Köszi a segítséget!
holnap végre valahára megjön a Logitech MX1000 . két hét után még jó, hogy nem felejtették el a rendelést a kedves Lord Computer-nél....

egyébként a 6105-ig kell visszaolvasni katt ide, és odakerülsz (tiszta Portal felling lett ez a link 😄)

tanult kollégánk jól emlékszik, csak ez a sima adrenalin utés (ha tele van) power strike ugyenez (full adrenalin mellett), csak CTRL (nyomvatartva)+bal nyomva (cél ellenfélre), és minden elenged. a magyarosítást énis megosztottam veletek 😄 a visszajelzések alapján elég jól sikerült (nemcsoda...)

doncarlos
Ha jól emléxem, akkor lenyomva tartod a jobb kliiket, majd hírtelen bal klikk. De nem ma vittem végig

Szia,
visszaolvastam, de nem találom!
Segítsetek már légyszi!
Az erõs csapást hogy kell kivitelezni?
Elõre is köszi!
doncarlos
Csak senkit nem leltem aki bele tudná tenni a faq-ba. Pedig az lenne a jó.

doncarlos
Fenn van magyarul, csak olvass vissza. én osztottam meg veletek még anno

doncarlos
Ja, és nekem amikor sikerült egyszer feltenni akkor 2x 8 gigányi cuccot rakott fel, a multi ekkor mûködött (volna) de a single meg fehér képernyõs lettt.

doncarlos
Válaszom erre nem jó. Nekem is ugyan ez a gondom (eredeti magyar verzió) és pont ugyanígy jártam, nem beszélve arról hogy a kis aranyos steam kb 4-5 órán keresztül ellenõrízgette a fájljaimat. Szóval neked is írnod kellene az illetékesnek ([email protected]), mert én is megtettem, és mindössze annyit mondott hogy a honlapjukon fenn van az 1.4-es patch, és az jó lesz. Namost nekem más szolgáltatótol lett netem (DigiNet) és ezzel újabb káosz let úrrá az amúgy sem telepíthetõ játékomon. Mikor feltelepítette a steam-et akkor leválasztotta a hálózati kapcsolatomat, és kiírta hogy nincs net, ezért nem fogja tudni ellenõrízni a játékot. Most így állok. Annyit teszek még hogy visszaviszem a boltba ahonnan vettem, mert állítólag van egy ész aki ellenõrzi hogy tényleg a játékoknak van-e baja, és majd õ eldönti a sorsát. Annyi értelme legalább volt, hogy a magyarítás amit megosztottam veletek az ebbõl a verzióbol lett kiszedve. Nem dióhéjban ennyi.