6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
hartman76 #6293 Én enyit találtam róla:
Info: If you have the skill Alertness, you will notice a blue light blotch on the floor. Stand there and look up.
Loot: A note hints at Bow of Disciple. -
Silent Knight #6292 ezt még észre sem vettem. én nem találkoztam még vele (nemtudod véletlen mi az íj angol neve?). utánnanézek azért -
hartman76 #6291 Sziasztok!
A második fejezetben mikor lemegyek a pincébe rögtön lehet találni egy feljegyzést, hogy ezen a területen elvan rejtve a Tanítvány Íja.
Valaki tudja, hog hol?
-
#6290 Annyit frissít a Steam-ről és olyan lassan, hogy sosem fogom tudni a multiplayert kipróbálni!:( -
#6289 ha mayd +lesz a game origban remélem jöttök online... -
Silent Knight #6288 nemvagyok multi játékos, eddig csak a Tracmania Nations-al játszottam, nincs időm multizni. sajnos egyenlőre semmi hír folytatásról...bár a Half Life 2 (6 év az alapjátéktól kezdve) illetve a Prey (10 év a bejelentéstől a megjelenésig) után már bármi megtörténhet. -
#6287 Miért nem próbáltad? Egy bonus disc nevű DM van nekem. Tehát ismerem a lemez taralmát (készítés, trailerek, és a játék zenéi). Amolyan C.E. "kivonat". De az alaojáték természetesen kiérdemli, hogy gyűjteményemben legyen. Remélem folytatják a játékot talán a közeljövőben! -
Silent Knight #6286 a multit soha nem próbáltam ki. látnád a díszdobozos kiadást :D -
#6285 Köszi! Amúgy te próbáltad? Szép ez így sima kivitelben is! Nekem is az egyik favorit játékom! Ezért ruháztam be rá! -
Silent Knight #6284 kiválasztod a telepítési összetevők között a multiplayer-t, mikor telepíted (van egy rész, mikor két összetevőt lehet pipálni). steam kell hozzá, vagyis majd feltelepíti a steamot, ott gyártanod kell egy accountot, és ennyi, mehetsz szerverre. -
#6283 Símát vettem meg! Segítséget kérnék a multiplayer játszásához. Telepítési instrukciók? -
Silent Knight #6282 ezt Neked kell eldnöntened, a collectors majnem kétszer annyi. én megvettem, de nem bántam meg., ha csak játszani akarsz és más nem érdekel, akkor sima, ha gyönyörű csomagolást, multis térképet, külön zene cd-t, +4 fegyvert és egy egyedi multis külsőt szeretnél, akkor a collectors-t vedd, innen rajtad áll :-) -
#6281 Igen azt már olvastam! De azt hiszem a sima verzió mellett voksolnék mégis! Azért köszi az információkat! De ha meggyőzöl Coll. E. lesz a végén! :) -
Silent Knight #6280 mindkét verzió támogatja a multit. a sima alapból magyar, a collectors magyarosítható könnyen, extrákról valamikor régebben írtam már. -
#6279 Nem csak a Collector's Edition támogatja a multit!? Azt hiszem én a simát veszem csak! A szavaidból ítélve az is egy kincs önmagában. És magyar! Igaz magyarítható a másik is! Most akkor mit javasolsz? XD -
#6278 nemsoká +weszem a collector's editiont, azt tolom mayd online :) -
#6277 a FAQ-ban le van írva!! -
Silent Knight #6276 egyszerű. nygajából ott ahol a Leanna áll az emelvényen, azzal szemben van egy rácsos kapu, oda befutsz, előkapsz egy tűzlabdát, megszóród vele Pao-Kao-t (asszem ez a sárkány neve :D), erre felfigyel, és hagyja Leannát, dobáld meg párszor, ha kell, erre begurul, és odarepül a kapuhoz, és bedugja a fejét.... a kar a közelben van (természetesen a belső karra gondolok a kapunk belül, mert kint is van egy, de nem az kell), van rá 3mp-d, hogy meghúzd, miután meghúzod, csórikámnak annyi. és mehetsz is vissza Leannához. -
Silent Knight #6275 ha a multit nem számítjuk, tényleg nem, és az extrák terén sem. de szép a doboza. de nemcsak ezért vettem meg. a BioShock után ez a játék volt az, ami igazán mély benyomást keltett bennem, amelyre azt mertem mondani, hogy igen, ez egy jó játék, ezért vettem meg a Collector's editiont, minent meg akartam kapni, amit a játék nyújt a +4 fegyvert még mindig keresem a játékban, de megérte kiadni érte ennyi pént, én így gondolom, mert becsülöm a készítőket, az ötletgazudákat! -
#6274 FAQ! -
Zsé #6273 sziasztok!
kis segítséget szeretnék kérni!
egy nagy templom belsejében vagyok a csajjal, fentről ránktámadt a sárkány! A csaj mond valamit csak nem értem , így nem tudom , hogy mit kell csinálni.
segítséget előre is köszi -
#6272 És úgymond az eredetiségét így nem veszti, hogy privát magyarítom. A multi részre értve. Egyáltalán megéri a Col. Ed.-ont megvenni? Mert ugyebár nem nyújt jóval többet. -
Silent Knight #6271 nem, a collectors edition csak angolul kapható, de a saját magyarításom tökéletesen működik alatta! (linkelve van valahol a hozzászólások között :D) -
#6270 Szia! Nos a megoldás, hogy a torony közepén látsz egy lyukat és abba finoman beleesel. Akkor tölti a következő pályát! Tehát nem fölfelé a továbbjutás kulcsa! -
Haeden #6269 Sziasztok!
Egy kis seggítség kellene, elakadtam a Dark Messiah-ban annál a résznél, ahol egy kőtorony belsejében kell felfelé haladni a kötéllövős íj segítségével.
Egy jó darabig haladtam is felfelé, de egyszer csak elfogytak a lehgetőségek ahová lehetne lőni a nyilat. A legteteje körül van egy keresztgerenda, de a szembefény miatt nem is lehet látni, mák ha eltalálom, de a kötél onnan nem ér le addig ahol vagyok.
Remélem érthetően leírtam hol vagyok éppen, és valaki tud valamiféle segítséggel szolgálni.
Köszi
-
#6268 A Collector's Edition magyarul nincs gondolom? -
martinho040150 #6267 jaja énis
-
RMarvin #6266 én mindenhol 4990-ért láttam eddig -
Silent Knight #6265 www.cdgalaxis.hu (CD Galaxis/GALAXISNET) . hmm mostnézem ittis 5e, pedig valahol régebben 4e-ért láttam, azóta feljebb ment volna? mondjuk nekem a Collector's Edition van meg, az meg egyébként is 8e volt :D -
martinho040150 #6264 cora-ba 5ezer
meg a media markt-ba is
-
#6263 Sziasztok! Hol kapható olcsón a játék? Ha tudtok segíteni megköszönném! -
#6262 Hát: ÜBER FASZA, isten király, csúcsszuper, best RPG, gec jó, nagyon fasza, a Witchernél jobb nincs, stb... Szóval a legjobb:D. -
Silent Knight #6261 hát, hogy ősinte legyek én nem próbáltam, de tény, hogy a játéknak nem feltétlen a multis része az ami miatt szeretjük... egyébként milyen a witcher? -
#6260 Na, akkor ezt be kell szereznem, csak az a baj, hogy most kaptam meg a Witchert:(. Meg arácsony is olyan sokán lesz még:(. Amúgy a multi jó? -
#6259 teljesen egyet értek;)
ez a játék bennem mély nyomot hagyott, pont egy éve játszottam végig, de sztem hamarosan előveszem megint:)
csak utálom a pókokat...:D -
Silent Knight #6258 hát hajrá. a DM egy remek játék, ezt mindenki elismeri, eredeti ötletekkel, és szinte végig izgalmas, van benne pár idegesítő rész, de ezek elenyészőek a játék egészéhez képest! és most már jó olcsó, ennyit simán megér! nem mindennapi játékélményt ad! -
#6257 Azóta már rájöttem hogy kettő van:D. Pont akkor lett vége amikor a küklopszal kellett volna harcolnom:(. Án tolvajnak lennék jó a játékba:). Na majd karácsonykor:D. -
Silent Knight #6256 paszolok, szerintem az első pálya (prológus). -
Silent Knight #6255 nem akarok hülyeséget mondani, de hallottam olyat, hogy a cod4 mellé csomagolt dx nem áll a helyzet magaslatán. nekem a pro street van fent épp, és még mindig semmi baj... -
#6254 A demoban hány pálya van?