Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tonyr
sajnos én csak 3-án kapom meg a játékot, mivel addig nem melozik a futárcég...
nekem sajnos addig nem lesz online moka 😞

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Benne volt a demós 2. pálya is. Nem sokkal azután, hogy megjelent az a tíz emeletes féreg ugyanabban a fejezetben.

mike0013
na hogy állunk Uraim😊?
Jó lenne már játszani egy kicsit😄
Amúgy ha lehet mindenki szerezze be a ventrilo-t, hogy hanggal együtt kísérhessük a játékélményt😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

én lélekszívóval és tûzkarddal vegyesen ütöttem. a többiek nem avatkoztak bele (1,2 peccs)

utána persze azokat is megöltem, na nehogy már életben hagyjam õket (harcos kari)

a csontsárkánynál nehezebb küzdelemere számítottam, elég állandóan alárohanni, ha harcossal vagy és ütni a farkát amikor lecsap vele. plate armornál alig sebez a csapkodása. ja az undeadok elleni fegyót kell használni

mikor eltûnik egy idõre és a fõgonosz újraidézi, közben kell a varázslót püfölni. elég hamar kifexik

konklúzió, minthogy most játszottam csak végig a játékot

maradt hiba benne bõven, sõt vanna olyan pályarészek is, ahogy scripthiba miatt ha olyan helyre menne az ember ahové nem lehet, vagy olyat cisnáolna amit nem lehet, akkor kifagy

nagyon idegesítõ a mozgásnál hogy soxor minden kis apró kacatban elakad, hátrálni meg alig lehet. a fegyverek elérése is elég életszerûtlen, a célzásnál meg mindig lábra kell célozni, mert közelrõl érdekes módon mindenkinek felébe tornyosulunk, még aki magasabb is lenne mint a karink

a vége nagyon vontatott és unalmas volt, érezni rajta hogy azt összecsapták

mindazonáltal egy kiemelkedõen jó játék, érdekes lebilincselõ sztori, a játék feléig szinte abba se bírtam hagyni a játékot

mama2
Mármint hogy a demóban a második pálya, az nincs a teljes játékban😛.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Ja, még valami. A demóban két pálya volt. az elsõ, meg egy másik ilye nem tom mi. Na most, a demóban a második pálya, az nincs is a játékban😛. Vagy csak én nem vettem észre, hogy azt a pályát nyomom?😛

mama2
Kérdés:Amikor a végén, a koponyát kell megszerezni a csávótol, és elkezdem kaszabolni, erre egyszer megidézi az éloholt PAO-KAYT vagy mit, és az lenne a kérdésem, hogy a sárkánnyal mit kell csinálni hogy megdögöljön? Mert már próbáltam mindent de semmi😛. Köszi.

Az én módszerem egyszerûbb (és rövidebb): a teremben találsz 2 olajoskancsót is. Elég a góréhoz hozzávágni egyet, aztán megpiszkálni a tüzes bottal. ...gyönyörûen tud égni a fõnök is, a többiek pedig békénhagynak.

mama2
Azért támadtak rád, mert nem használhattál varázslatot. Mondja is az ork:"Semmi varázslat, semmi démoni cselekedet, csak kard-kard ellen." Én elsõre úgy csináltam, hogy mondom:"Bearkom az élet feltöltõ varázslatot, és majd avval töltöm ha fogyna az életem.", erre egyszer használtam, rámtámadt mind😄.

hát, attól füg milyen fegyverarzenálod van. fontos, hogyha mágiát használsz (varázslat vagy mágikus fegyver) akkor mindenki rádtámad egyból. célszerû a legerõsebb sima kardoddal gyepálni, mégpedig: belerúgsz, és a FEJÉRE célzol és ütsz, majd újra felrúgod, és így tovább. nekem 2 õerc alatt sikerült. elsõre elkezdtem ütni az életerõ elszívó kardal (az okzott sebzés 30%át hozzáadja az életedhez), de az elsõ ütéstõl számítva 10 másodpercre halott lettem, mert 5en rámrontottak 😄, másodszorra véletlen feltöltöttem az életem, harmadszorra sikerült legyaknom 😄

Az Élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.

tonyr
oks, amint megvan az orig gamém, ki lesz irva hogy hol játszunk...

Én anno pajzzsal vertem agyon.. :p

Multi engem is érdekelne, régen volt már Dark Messiah, és nagyon poén játék volt. <#eljen>

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

tonyr
köszi és viszont neked/nektek is !!!

Minden kedves fórumtársamnak Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Boldog Újévet Kívánok!

tonyr
persze beirjuk, és mindenkit szivesen látunk 1 kis hentelésre <#eljen>

Ha van konkrét idõpont (és szervercím) írjátok ide a fórumba légyszi, s igyekszek én is bekapcsolódni (bár a nejem nem fogja díjazni)

tonyr
na akkor 2 ünnep közt jön nekem a game, bár lanparty is lesz, majd 1eztetünk, de asszem csak 3an vagyunk 1enlöre, mivel steweee nem eredetire gondolt...

mike0013
nekem megvan a kód is, szóval majd akkor mehetünk játszani, csak elõtte egyeztessünk😊
akkor vagyunk eddig 4-en😄
Colosseumba tökéletes, meg deathmatch-be is, még valaki csak, hogy crusade is legyen😄?

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

nekem lenne kedvem játszani. fennt is van 1.2-es peccsel
instrukciókat adjatok a multihoz akkor
[email protected] - msn

tonyr
amugy ITT a wégigjáccás angolul... de keresem h hol vagy éppen

tonyr
hanyas cseptör ?

mama2
Fiúk, elgem van. Itt most már tényleg megakadtam: a Fõnök Orkot, aki akkor jön, ha betettem a kristályt a helyére, azt hogy gyõzöm le??? 2 óra hosszája próbálom, de állandóan megöl😛. PLS HELP!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

tonyr
akkor majd ha meglesz a kodod, akkor lépünk online...
amugy van végigjátszás, de eddig csak angolt találtam...

mama2
Amúgy nincs valami végigjátszása a játéknak?

mama2
Megfájdítottad a szívem😄. Amúgy nem a cdgalaxis hibája, hanem a kiadóé, mert õk nem küldtek kódot a játékhoz😛. Így most várok, de szerintem már csak jövõre lesz meg😛.

tonyr
mekkora 1 ......... h nem adnak kodot...
amugy amig nem toljuk online, itt 1 kis kedvcsinálo
poénos 😊

mama2
Hát én is tolnám, csak én se kaptam kódot, majd küldik az E-mailomra:/.

tonyr
amugy 2 ünnep közt jön a collector's edition-öm, és akkor multiba tulhatjuk 1000el...
remélem jáccák még ezt, nemugy mint a Prey-t...
ha toljátok multiba a darrmessiah-t, akkor összeülhetnénk, azt csatázhatunk jokat...
ts szervert tudok biztositani, hogy közben tudjuk jobban hülyéskedni 😛

tonyr
lol, tod mi a válaszom: arcade fps rpg...
fps: a nézet miatt, mivel elsöszemélyü
rpg: mivel karakterfejlödéses, stb
arcade, mivel csak 1irányba lehet menni, nemugy mint pl az elder scrolls-okban...
szvsz

mama2
Már sikerült. Most ott akadtam el, hogy leugrok egy helyre. megölöm a goblinokat, és jön egy küklopsz. Na most, tudom, hogy a fejét kell kaszabolni. Van is egy szobr, ami át van kötélekkel kötve. És odacsalogatom a küklopszot, elvágom a kötelet, az oszlop leesik, de nem a küklopsz fejére, és így nem kábul el. Mike azt mondta, hogy nem muszály megölni. Mentem is én el onnan, de mindg vissza jutok a csajhoz. Van egy helyiség, ahol ugyan úgy, oszlopokat kell ledönteni, ott le is döntöm ameliket lehet, mondja a csaj a lelkembe, hogy Szép vendég vagy. "Még 5 perce se vagy itt, és máris tönkre teszed az egész épületet." Na most gondoltam, felmászok arra az oszlopra ami kidölt. El is jutottam egy helyiségbe, ahol egy szobrot, vissza kell tenni a helyére, és ha visszarakom, akkor egy sír kinyílik, és lehet életerõ italt, meg mana italt, meg egy kardot. Felszedem, de onnan hova tovább? Mert sehol sámli(vagyis én nm látok olyat, amerre lehetne tovább menni:S😛.)

csak picit kellene visszaolvasni, és már 2x leírtam, + a FAQban is benne van 😄. de Karácsony van, így leírom sokadszorra. a rácsos kapu alá kell becsalni, ami az "oltár"ral szemben van (ahol a csaj áll az az oltár). oda befutsz, elõkapod a tûzlabdát, és elkezded megszórni a sárkányt, akkor rájön, hogy te jobban tudsz neki áratni, mint a csaj (Leanna), ezért el akar kapni, és -vesztére- bedugja a fejét a kapu alá, száját szépen kitátja, és elordítja magát, hogy jól megilyedj, ekkor rántsd meg a kart, ami ottvan melletted (ha belül vagy és kifelé nézel az oltár felé, akkor jobb oldalt van), és rácsukódik csórikámra, és máris végeztél, kart újra meghúzni, és irány Leanna felé.

mama2
Már sikerült. Most a sárkánynál akadtam el:/. Azt hogy kell megölni? A csaj aszongya, hogy csajjam valami alá, de mi alá, és hogy? Mert állandóan a csajt bántja:/.

Empty
Dobd be az egyik halott goblint vagy egy hordót vagy követ! Utána átmehetsz!

mike0013
nézz fel, ami fából készült abba lõdd be a kötelesnyilat és mássz fel rajta...

Amúgy az 1.4-es patch-et le lehet szedni valahonnan? STEAM-rõl nem akarom, mert akkor angol lesz a játék, mert angol kódot kaptam😊
Szóval máshonnan kéne...

mama2
Elakadtam: Amikor megölök két goblint, és bemegyek egy helyiségbe, ott a két rács becsukódik, csapdába esek, és a falak elkezdenek, összenyomódni. Én meg ugye ottt vagyok, és nekem is végem lesz. Ott mit kell csinálni?

mama2
na. Itten most Mikeval msn-en, azon vitatkozunk, hogy a dark messiah, rpg, vagy fps. Szerintetek?

Igen, arra gondoltam, amikor majdnem megszerzem a koponyát. Akkor a gyári verzióból az maradt ki, h. "besétál a kopasz és ráhajít arra a kiálló francra." 😊.
A multi meg sajnos tényleg pár nagyságranddel rosszabb mint a single.
mike0013
szerintem STEAM-en keresztül igen, felteszed a STEAM-et és ott rákattintassz a "Activate a product on Steam" menüpontra, beirod a kódot és beteszi a játéklistába, és elvileg kiválaszthatod, hogy felrakja!

mama2
Nekem lenne, csak az a baj, hogy nem telepítettem a multit fel, csak a single részét:S. Így utólag fel lehet valahogy telepíteni, meg regisztrálni?

mike0013
hát, jogos😊
másodszori végjátszásomon fáradozom és egyszerûen még így is csodálatos😊
mert bármivel lehetek, elõször harcos voltam, sztem most tolvaj leszek, de majd kiderül... ahogy jön😄
amúgy kinek van kedve egy kis multihoz😊?

mama2
EZ OOYAN ÜBERFASZA, SITENKIRÁLYJÁTÉK, MINT A...NEM LEHET SZAVAKKAL KIFEJEZNI😄.

mike0013
köszi, de nekem ott sem volt😊 viszont küldtem nekik emailt, aztán visszaírták, hogy egy-két dvd-bõl kifelejtették a key-t, így amint megkapják, küldik

Empty
A Multi része szerintem egy nagy nulla! Nekem amúgy a CD papírtok hátulján volt a serialja egyben mint acc.

Empty
Miután ráesel a kiálló valamire nincs nagyon más ha jól emlékszem. Amúgy a gyári verzió kicsit sántít számomra is legalább is nekem úgy tûnt összességében. De ki tudja.

mama2
Meglesz holnap😊.

asszem arról a részrõl lehet szó, amikor majdnem megszerzed a koponyát, de besétál a kopasz és ráhajít arra a kiálló francra, ami után újjáéledsz és már át tudsz változni alienné. (legalábbis nálam az a bejátszás volt gázos) Érdekes, hogy a warezos verziómban teljesen jól mûködött, de a gyáriban már nem...

na ez az xy nekem nem jön be, fogalmam sincs melyik bejátszás ez. lényeg az, hogy a videok tényleg hirtelen érnek véget, ez általában ígyvan ebben a játékban (nincsis sok belõlük). kicsit jobban írd le a videot léygszííí 😄

Üdv!

A 6. és a 7. fejezet közötti bejátszásnak tényleg olyan hirtelen van vége, vagy csak az én verziómnál? Tudjátok, azután, amikor xy (mivel nincs spoiler) kézen fog és elkezd vezetni, mire Z mondja, h. el kell pusztítanod majd a valamit. Ezt követõen nekem olyan hézagosnak tûnik, h. egybõl felébredsz, mintha a bejátszás kihagyott volna valamit.
köszi, akkor már csak el kell mondanom a bátyámnak h ne verjen meG 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tudtommal a source engine-s játékok nem támogatják a profilokat. viszont egyszerûen megoldható a dolog. a játék fõkönyvtárában lévõ "MM" alkönytvárban van egy SAVE nevû könyvtár a mentések itt tárolódnak. ha mondjuk te vagy elõrébb, és pl bátyád/húgod/öcsikéd/kutyád ( <#idiota> ) most kezdi, akkor ha te végeztél a játékkal, fogd és nevezd át a SAVE mappát pl SAVE Cat02-re (azért ez, mert ez a nicked itt, ez ugrott be elsõre). így a játék nem talál mentéskönyvtárat, ezért létrehoz egy újta, üresen. így bátyád/húgod/öcsikéd/kutyád (bocsi 😄) kezdheti is a játékot, amennyiben végzett, fogod és átnevezed az õ SAVE mappáját másra, majd a tiédet vissza a SAVE Cat02rõl SAVE-ra. jó, tudom, kicsit bonyolult, de ez van, és végrehajtva egyszerûbb 😄 . Sok Sikert!