6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
norbi155 #6413 Tényleg nem tudja vki hogy ennek lessz 2. része ?? vagy vmi uj mert baromi jó game volt -
Miskolc88 #6412 lesz nyitva egy ajtó a teremben
oda bemész és magadhoz csalogatod ha be akar jönni hozzád meghuzod a kart és az ajtó rábaszódik a fejére.
ha nem érted akkor :
http://youtube.com/watch?v=wV5KDOF5jbs&feature=related -
zozox333 #6411 Megint akadok a Pókban!
Jön a Pao Kai nevű röpködő óriás genyó!
Teletömöm nyilvesszőkkel, azt semmi?
Hogy nyírjam ki? -
#6410 Nincsen valami magyar oldal ami nagyon részletesen leirja a történetet? -
zozox333 #6409 Köszi! -
marcuc #6408 vissza kell menned abba a terembe ahonnan felmásztál és a falon van egy lánc. azt kell meghúzni. -
zozox333 #6407 Szasztok! Elakadtam a PÓK TEMLOM elején!
Felmászom a köteles nyilon, a csaj meg a öreg elött állok és egy rács választ el minket.
Körbenéztem az egyik ilyen kapunak van nyitója, de letörik, azt sem tudom használni!
Mit kell itt csinálni??
Köszi! -
marcuc #6406 sztem a legnehezebben a harcost lehet végigvinni a tolvaj vagy mi(assasin)-nal a legkönyebb (hátulról letámadod, lenyilazod, csapdák...). Varázslóval nem voltam
-
marcuc #6405 nahh akkor hol lehet összeszedni a kristályt? -
norbi155 #6404 bazz most miért jólvan 1 x írok fórumba 1 x kérek segítséget akkor is lebaszod a fejem hogy szarul írok kössz szépen am nem te válaszoltál a kérdésemre miért zavar az téged hogy én hogy írok??? sztem semmi közöd hozzá jah és az elözö tag válaszát köszönöm ö lehalább nem ugatja le a felem érdekes ö is megértette csak neked sír itt a szád na jólvan ez volt az ucsó üzim az bizti mert gondolom ezután majd szépen elintézed hogy kibaxanak am ez eddigi segítséfget nagyon szépen köszönöm -
RMarvin #6403 Én csak annyit szeretnék kérni, hogy ha lehet egy kicsit értelmesebben írjuk már körül a problémánkat: Tudom, hogy nagy dolog ez a netes szleng, de egy kicsit zsibbasztó ("am ugy vok hogy az 1 megvan") végigolvasni.
Bocs és köszi! -
#6402 Hát őőő... ott futswz, és van egy ilyen kis helyiség. Oda befutsz, és a kukac nem ér el, csak mérget "fúj". Aztán megint futsz, bekanyarodsz egy helyen, lesznek ládák, azokat átugrod gyorsan, aztán megin lesz ilyen pla szerűség csak kőböl. oda bebújsz ott se ér el. Na, ott kinézel, felnézel, és ott látsz ilyen deszkát, és barlangot. Nah, a deszkára fellösz egy kötelet avval a kötélvető illyal, felmászol gyorsan, és bemész abba a lyukba. és kész. Melyik kasztot? Varászló sztem. Avval szoktam lenni multiba is:D. -
norbi155 #6401 igen sikerült köszi szépen most ott tartok hogy vmi hülye nagy kukacot kell kinyírni vmi tipp esetleg ?? mert itt is leakadtam am még annyithogy szted mit érdemesebb fejlesztgetni a 3 képesség közül? -
#6400 Hát ahol, állandóan csak jönnek a csontvázak. Mert ugye kettő hely van aholállandóan jönnek. az egyik közepén van egy sír. És vannak ugye ilyen ajtók, na és ott valamelyik ajtónál van egy beugró, és oda kell bemenni. Ott is lesz egy terem, és ott lesz az a sárga kő. Mondja is a csaj ami benned van hogy, ot a kő menny szerezd meg. Csak vigyáz, mert ott is jönnek állandóan a csontvázak, + csapdák is vannak... Én így emlékszem. -
norbi155 #6399 köszönöm a válaszod na deakkor ez most pontosan meik teremben is van??
pls írd meg elöreis thx -
#6398 Azta "sárga izét" ott a falon, ahol jön a sok csontváz, azt le kell szedni a megfelelő varászlattal. Csak közel kell menni hozzá. Nem tudom mi a neve, csak azt, hogy nagy dolgokat tudsz vele mozhatni, meg piros lesz a kezed. -
norbi155 #6397 am ugy vok hogy az 1 megvan ami kinyit 1 ajtot innan tovább megvan a lila amit banyaszerüség koporsójábol kellett elvenni utánna meg megkell ölni 1 jópár csontváz társaságában utánna mek tovább majd jönnek azok a 'Smeagol" :D szerü lények nagyon kedvesek meg minden csak mindig megölnek na és akkor ott felmekk vmi csigalépcsön és ott vannak ilyen gerendák ott lebocskázik a szakadék vagy gödör aljára és ott lessz a koporsóban az 1 ikkö felveszem majd a nem tom meiket nem találom de sztem az vmi szemféleségnekkell lennie vagy vmi hasonló na de ha ezt vkiletudná írni részletesen nagyon megköszönném am sztem baromi jó a game ha lehetminél gyorsabban írjon vki szal pls írjatokkkkkk -
norbi155 #6396 sziasztok segítség kéne biztos leírtátok már 1 csómoszor de épn mégis megkérdezném hogy hogy kell átvinni azt a részt mikorvan 1 pókszobor középen kell bele vmi csaj szive meg lelke meg alulra vmi szar ezek megvannak és kell még vmi sárga izé ami "állítolag" abban a teremben van ahol faltötöizével betörtük az ajtót és ott 1 nagy terem ott 1 sír és ott de én nem találom :S jah és nem tudjátok hogy kell kinyyírni az a sok hülye csontvázat csak jönnak és jönnek... jah és kbn messze vok a végétöl ?? a válaszotokat elöre is köszönöm légyszives segítsetek nekem ááááááááááááááááááá -
marcuc #6395 de xana még az epilógusban sem engedi használni.. -
marcuc #6394 amikor a temple of the spider fejezet végén be akarom teni a kristályt a helyére nincs nálam? néztem a végigjátszásba de nem látom hol szedi össze? hol van a kristály? -
RMarvin #6393 Attól függ, milyen képzettségpontot igényel. Amíg Xana benned van, addig bizony nem is enged mindent használni, hiába vannak meg a pontjaid hozzá -
marcuc #6392 tudja vki h a sword of dragonclaw-ot meg a többi dragonclaw-os cuccot miért nem lehet használni? még az epilógusban sem -
marcuc #6391 nagyon szépen köszi
-
RMarvin #6390 Ez akkor történik, amikor a hajón befejezted a nagytakarítást? Mert akkor a függőlegesen álló pallót kell ledönteni, hogy fel tudjanak Leenáék jutni a hajóra. Ehhez ki kell venni a reteszt a helyéről ott.
Miután felértek, megjelennek a Nekromanták, akiket a legegyszerűbben az alattad lévő szinten található robbanós nyílvetőkkel lehet elintézni, hogy ne tudjanak feljutni a hajóra. Lőj a lábuk elé jópár méterrel nyugodtan, mert iszonyat nagy a robbanások hatósugara. -
marcuc #6389 tudna vki segíteni?
elkadtam a 4. fejezetben. megjelenik a leanna kép és az az object h "Lower gangway to the dock" nem tom mit kell csinálni:D előre is köcce
-
RMarvin #6388 Na, végigvittem a kőkemény fokozaton is. Semmivel sem voltak többen, csak annyi, hogy nagyobb sebet tudtak ejteni rajtam. (Jóformán már attól is meghaltam ha a hullaevő elfingotta magát...)
Viszont Leena-t sajnos otthagytam a nagypóknak. A francnak volt kedve azzal vajúdni. A pókoktól amúgy is inkább elfutottam, mert a menedéktekercs a méregtől nem véd meg. Viszont az nagy meglepetés volt, amikor összefutottam a Leena-zombival. (Először azt hittem, hogy sikerült egyedül is kiszabadulnia, azért olyan piszkos, aztán amikor megszólalt, gyorsan képbe jöttem) -
#6387 A patch megoldotta. -
#6386 Helo!
A játék induláskor egy hibaüzenetet kiír:
Windows alkalmazás hiba. A művelet a memóriában nem vegéezhető el:read
Már kipróbáltam azt ami a FAQ-ban volt de nemsegített. Valami ötlet? -
ashen012 #6385 ja oké bocs csak nem tudtam hogy ezt legálisan kell :DDDD majd ha meglesz megyek csak ip-t adjatok -
#6384 mer szted meg fogja venni:))... -
#6383 Jah, és ha megvetted, akkor szolj és gyere onine gamelni:D. -
#6382 Nem érti LOL: Ne kérj aktivációs kódot, hanem vedd meg a bótba, vagy a cdgalaxisnál. Senki nem fog neked aktivációs kódot adni:P. -
ashen012 #6381 ? -
#6380 Ez de LOLL -
ashen012 #6379 mi nagyon szívesen? -
#6378 nagyon szivesen... pff -
ashen012 #6377 sziasztok! nekem tudna vki adni egy steam product kódot? megköszönném :) -
#6376 Probléma megoldva:). Kiléptem a steamból, majd újra beléptem, és működött:). -
#6375 Gondom van: El akarom indítani a multiplayer részét, erre nem akar el indulni. Nem csinál semmit. Megnéztem a steamba a my games listát. Ott sincs a multiplayer csak a singleplayer része:P. Mi lehet a gond? Tegnap még játszottam Tonyr-el, meg ma reggel is elindult, de most nem akar:P. Tipp? -
RMarvin #6374 Üdv! Mi a szerver neve? Van rá jelszó? (szerintem jó lenne rakni rá, hogy csak magyarok legyünk...)