Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az miért van hogy amikor a videókat játszaná le a game akkor én egy fekete képernyõt látok 3 fehér csíkkal, a hang az megy. Segítsetek légyszi.
GoKu x
akkor majd ha lessz idõm nemsoká, visszatöltöm és ujbol kinyirom a kicsikét és hátha jo lessz.

Akkor az télleg bug lehet mert a kõ alatt kéne lemenned!
Lécci valaki írja már le, hogy mivan a csontsárkánnyal? Itt tényleng tanácstalan vaok! Már nagyon érdekel a vége(gondolom ez már az)
Már sokan végigvitték nem?
izsook
Nincs párbeszéd a játékban! Az elején még kaptam instrukciókat nem csak feliratként, hanem beszédként is. Valaki???

GoKu x
akko vmi bug lehet mert nlam nem emel fel semmit csak beállt a sziklák közé, ja igen az 1ik szikla porzik is de nem mozdul semmi. és köszönöm a gyors választ 😊))<#vigyor2>

Jaja énis valahogy így próbáltam elmondani😄
ha arra gondolok akkor nem kell télleg oda felmenni!
Oldalt nincs valami járat? félúton? Vagy lehet nemis kell abba a kamrába menni! Hülye vaok nem emlékszem!
addig kell menned felfele, amig nem csak egy beugrót találsz, hanem egy alagut szerüséget, ott ugyis meglátod hogy arra kell menned, mert pályatöltést fog jelezni..és jóval késõbb találkozol még evvel a kürtõvel, de akkor csak legfelülrõl tekinthetsz már bele
X Revenge
Annyit segített h 50% helyett 75-öt tölt be, de továbbra is megáll.<#szomoru1>

[X]

megjegyzem hogy eddig se fogyott még el soha a tegezem😄
de nem értettem Speedy h értetted azt h nem kell arra és h tovabb kel meni
de én ahol ugye találtam a cskákányt meg a super tartót ott az már naon magasan volt és ha felénzek akkor még látni oan deszkákat meg aszem 1 láncot csak a vakitó fény naon bezavar és ott egybe má bele is löttem a nyilat csak nemn érem el a kötelet vmit okoskodni kell 😄

ott még nem tartok, de irták pár oldallal elébb hogy nem kell megölni..de nem biztos
Jaja ezen énis meglepõdtem. Kicsit könnyûvé változott a játék azután😄
A csontsárkánynál mit kell csinálni???????😞
Ott nem kell tovább felfelé menni😄
Oldalt elmész valahol ahol lehet és majd 1 idõ mulva ott fent fogsz kikötni
az endless quiver nagyon hasznos dolog annak aki szeret ijjászkodni(jómagam)..kifogyhatatlan nyílvesszõk..magyarul pazarolhatod a vesszõket ész nélkül
haljátok,anál a résznél mikor felfele kell lövöldözni mert jön egy csomo pok és haladni felfelé gyorsan na ott mikor már elmenti magátol és ugye én mentem tovább felfelé ott volt egy titkos hely ahol találtam CSÁKÁNYT ami elég faja😄 meg vmi Endless Quiver az mire jó???????
meg még utánna is lehet vhogy felfelé menni mert látni a helyeket de zavar az a vakitofény na ott h kell tovább felfelé még.
Elöre is köszi,fontos lenne mert adig nem akarok tovább menni

pao kai után a Milady 😄 a varázserejével felemel egy sziklát és ott alatta lesz egy juk oda kell lemenni 😛
rohatt pókok

Én már próbáltam megmondani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagy valamelyik folyosón vagy aszem középen van egy szakadék lehet, hogy oda kell bemenni már nemtom!
GoKu x
pao kai után merre menjek??? nem igaz h senki nem mondja meg...

Légyszives valaki mondja már el, hogy mit kell csinálni ha a végén megidézi az a valaki a csontsárkányt!
Elõre is köszi!
Ott azthiszem ha ott vagy ahol gondolom akkor a plafonon valahol találhatsz egy rést és a résen láthatsz egy fadeszkát. Kettõ is van az egyik rés titkos kincshez a másik a feladat felé vezet
GoKu x
a területi sé nyelvi beállitásoknál a maygar vagy angol egyesültállamokbeli legyen, és remélem orvosolja a problémád.

Hát gyerekek..ezt játékot egyszerûen nem lehet elmesélni..ezt látni kell !!!!!!!!! mikor lesz plusz pálya, chapter, kieg?????

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

X Revenge
Sikerült megoldanom most már más jellegû problémám van 😊 . Ha rá meek a new game-re feléig betölti, de aztán megáll. Átnéztem a faq-ot kipróbáltam amit írtak, de nem jó. Tudna valaki segíteni?

[X]

Spider templomba hogy lehet bejutni a rope bowwal? Az a rész megvan amikor láncot meghúzod kimászol, ahol én elakadtam az a duncannal való találkozás után van, ahol egy sarokban van csomó homok, és onnan kéne elvileg feljutni, de nincs semmi amibe bele lehetne lõni a rope bowwal.. plíz help

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

GoKu x
???? vki.

singleplayer játékok topicjai nagyrészt kihalnak pár nappal/héttel a megjelenés után, ez sem kivétel.

azt tom h steamen már lehet,remélem fent lesz majd vhol és belinkelik majd ide,
meg jo lenne ha kicsit feldobnánk vmi vel ezt a topicot mert alig irnka
irjatok plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss<#taps><#taps><#nevetes1><#nevetes1>

Még nem jött ki a patch. Steamen lehet majd frissíteni (tehát nemsteames nemeredetit nem).

Tepet
oks kösz, kiprobálom

honnan tom leszedni a patchet???

X Revenge
Rákerestem h mit kell csinálni amikor felakarom telepíteni a játékot a D-re de tök üres és oda nem lehet fel rakni, mert az írja ki h tele van, a C-re pedig megin nem lehet, mert a meghajtó tele van. Pls vki segítsen akinek ez volt a problémája és vmilyen megoldással ment/megy neki.

[X]

mikisanzi
van lehetõség magyarositani ezt a játékot? Collector's van eredetiben de sajna nem magyar. köszi a segítséget

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

ezzel a steam progival lehet updatelni?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

ezer kössz!!!
grebber

Next PC upgrade: 2022

keress meg, MSN-en meg emailen ezen a cimen megtalalsz ... aztán akkor küldöm a mentést : [email protected]

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

dienesoft
nyugodtan küldd msn-en, vegyél fel, elküldtem a címemet. rakd be egy rar fájlba és át fog jönni!

már megcsináltam, küldeném a savet de 10 mega, hogy küldjem?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

GoKu x
amugy nálam a csaj bebujt vagy vhogy odakerült a köhalmazba, ez mindenkinél igy van? meg van vmi kavicsom😊) lila vagy milyen. meg találtam egy liftet is amin nincs meg a kar. de már bejártam mindent és semmi. vki cmi tanács, megoldás?
a csaj mellé csak ugy tudok kerülni ha gugolással mék be a romokhoz.

dienesoft
ezeket amugy igy jo lenne faq-ba leírni mert százszor megválaszolni ugyanazt (pl hogy kell kinyírni a sárkányt stb...).Sztem mindenki meg fogja unni mindenki...

Nekem meg az lenne a gondom, hogy van a 9 chapter. Ott van valami poa mai sárkány vagy mi. Annak van valami trükkje hogy kell megölni mert nekem a nyil nem nagyon segít😞
utána elindulni megszerezni a követ. Már nem emlékszem egyáltalán de talán el kell indulni az egyik folyosón. Ha megvan a kristály akkor kinyitja a csaj a kaput te elmész õt meg elkapják!
adj msn cimet ahol majd átküldöm

és mi a rákot csináljak, hogy becsalogassam?

dienesoft
azt nemtudom, addig jutottam el énis 😊csak várom hogy Gascan jöjjön vissza mert kéne a mentés nagyon

GoKu x
de utána mi a nyavaját kell csinálni?? merre menjeK?

dienesoft
Hogyan kell megölni Pao-Kait? Válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Be kell csalogatni az egyik folyosóra majd a fejére csukni az egyik kapu rostélyt.
Na látszi küldd át a mentést 😊))

ha megmondod hogy nyirjam ki pao kait akkor elkuldom a mentest 😊 epp ott tartok

GoKu x
a rácsot rá kell csukni a nyakára.
Én emg utána akadtam el!! mit kell utána csinálni? ha a liftet le kéne hozni akkor azt hogy??