Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont én meg valahol elhagytam az elsõ követ és nemtalálom😞 megvan a villámokat szórónak a sirjából meg a sziv, de az elsõ ami a kripta falában van valahol azt az istennek nemtalálom, pedig újra bejártam egészet, valaki abban tudna segiteni😊
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
Megvan mind a 3 kõ, vissza kéne mennem, de nem találom az utat. Vissza tudok menni, abba a terembe ahol a második kõ volt(a villámokat szoró manussal), de az a terem már le van zárva.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Király volt a játék!
Ezzel a lendülettel ujra is kezdem szerintem varázslóval😄
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
végigvittem, jóvólt, bár néhol eléggé egyhangú
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Egyébként elég rövidre sikerült a záró videó szvsz.
[X]
[X]
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Ha esetleg tudtok valami megoldást megköszönöm, mert kicsit tanácstalan vagyok. Föleg mivel egy barátomnak kissebb gépe van és neki nem szaggat ugyan ezzel a beállítással. Viszont nekem a HL2 még 1280*1024 full AA meg stb. sem szaggat.
2. Chapter 5-ben a templom felé vezetõ "kútban" egy bizonyos pontnál nem lehet magasabbra menni, olyankor a legközelebbi párkánynál lévõ pókodúba kell lemenni!
3.Általába Radeonnál lép ki a játék ezzel a hibaüzenettel: Internal Driver Error InDirect stb... Erre nincs olyan megoldás, ami mindenkinél jó lenne.. (esetleg régebbi driver, grafika lejjebb állítása)
A jelenlegi FAQ semmit sem ér...
A másik nagy kedvenccel, a Thief sorozattal rengeteg közös vonása van, de a legjobban azon koppantam, amikor a 7. fejezet Küklopszbarlangjában elrejtve egy "G" betûs MESTERTOLVAJ ruhát találtam. Ide a bökõt, hogy Garrett-re kacsintottak ki a készítõk! :-)
Istencsászár játék!!!
De most komolyan, ha egy játékban cheat kell, akkor inkább abba kell hagyni.
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
elakadtam: a prológusban, miután ledobtam István testét a mélybe, vmi 4 lovagot szét el kell pusztítani, hogy a végsõ helyre bejussak-de nemtom pontosan mit kell tennem .. (egy kõfalat látok a tetelyén lyukkal de nemtok ott bemászni)
+opcionálisan beszélhetek Pisti faterjával-õ hun van?
GOOBY, pls
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
"Az egyik (sárga) falon, elég magasan van. Innen tovább tudsz menni második felé. Második (lila vagy rózsaszín) egy szarkofágban van. Mögötte a falon keresztül irány a harmadik. Ez (fehér vagy valami világos) egy leszakadt hídszerûség alján, a vízparton."
[X]
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
elakadtam kérdés következik:
A pok templom elején van egy rész, hogy majdnem osszenyom a fal, utána, egy csomo goblin dobál egy rács mogul. Szal goblinokat lenyilazom, ott állok a hid szerû sziklán, látok egy rést a falban, viszonylag messze (kis fény is jön onnan) de nem tudok átugrani. ODA KELL ÁTUGRANI?
köszönöm
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Egy kerdes, keresot hasznalva visszaolvastam, valaszt nem talaltam (FAQ-ban sem).
Van a jatekbol DETONATION verziom, amit most latok csak, hogy nem ISO, hanem RIP. Meg azzal sem voltam kepben, hogy ez ilyen Steam alapu game lesz.
Namarmost, en Steam felhasznalo vagyok, HL2, kiegeszitok, egyeb jatekokat megvasaroltam, itt figyel installalva a gepemen mindez.
Ha elkezdek ezzel a Dark Messiah-val jatszani, nem lesz ebbol valami "bajom"? Ugy ertem, nem veszelyeztetem-e a tobbi - eredeti - Steam jatekomat "veszelybe sodorni"? A gepemen lesz valami Steam reg, hogy van ilyen "hamis" DMOMM-em?
Koszonom az esetleges informaciokat, segitseget!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Köszi
Ez elõbb azt olvastam, hogy nem
van megoldás msn en küldök filet ami orvsolja
msn : [email protected]
Ha már itt vagyok, nekem is lenne egy kérdésem:
Befolyásolja-e a két lehetséges végkifejletet, ha megfürdöm a Templomban?