Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
azt az ajtót ki tudod nyitni, csak menj az ajtó bal oldalára! ott a másik ajtó, nézd meg azon, egy retesz lesz rajta, és azt kell csak eltolnod.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Valaki tudna nekem segíteni? Elakadtam, méghozzá a 6-os fejezetben, ha jól emléxem.. Megkaptam xana alakomat, és azzal bóklásztam egy picit az orkok bázisán, megtaláltam a tatyóm egy cellában, csak abból a cellábol nem tudok továbjutni mert az ajtó zárva van, én meg nem találom a kulcsot sehol, valaki tudna segíteni? Ha kell, majd legközelebb képet is mellékelek, csak most sietek... Köszi
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Kivárom a reloadot az újrajátszással.
Nieleen
[X]
Egyébként ha valaki mágiára gyúr, akkor tök szívás egy ilyen párbaj, nem? 😄
Nieleen
Nieleen
Két nap, két éjjel harcoltam azzal a nyavalyás sárkánnyal a 4. chapterben, mire méltóztattam elolvasni, itt a fórumban, hogy mit is kell vele csinálni...
Arrgh...
(Majdnem nyomtam egy uninstallt vazze..)
<#falbav>#falbav>
Kb. 2000 nyílvesszõ, 10-12 kávé.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
meg azt is elfelejtem majd szándékosan
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
u.i: ha spoiler akkor ne irjátok le lécci
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
" "Az egyik (sárga) falon, elég magasan van. Innen tovább tudsz menni második felé. Második (lila vagy rózsaszín) egy szarkofágban van. Mögötte a falon keresztül irány a harmadik. Ez (fehér vagy valami világos) egy leszakadt hídszerûség alján, a vízparton."----ez alapján nem tudom, mert úgy rémlik, mindegyik amit említ az idézet, megvan, ez a "fallen prophet"-es nix...köszönöm.
No one can stop Death!
Lehet hogy nincs kötél hanem neked kell kilõni.
mi a franc?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Bárhogy ütöm õket állandoan össze-vissza marnak.
THX
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein