6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#4330 tölts közben életet, azért van :) -
#4329 na, én is itt szívok, elindítom a kerekeket, megy is, visszamegyek a lifthez, de csak a liftet mozgato kis bigyo mozog, a lift nem jön le.
a feladat már csak a Chrystal Chambert megtalálás, és energia helyre állitás.....
mit hagytam ki? mindenki levágna, küklopsz megölve....
kösz -
Aurelianus #4328 Ez a sprint dolog elég gáz...ládák meg egy csomó akadály is van körben...Ha egy beugróban meghúzódok tuti beér...gondolom mwllőzzem Aa beugrókat....:) -
#4327 gyorsan át kell ugrálni a ledőlő oszlopokon a túloldalra és ott végig sprintelni a párkányon, aztán rájössz magadtól is a többire! -
#4326 dehogynem!
ne varázsolj és rúgjad is, addig időt nyersz és életet tölthetsz! -
Aurelianus #4325 A 7. cahpaterben a NAGY férget hogyan lehet megúszni?
Minden fahidat lerombol körben... Még futás közben sem lehet lehagyni.
Mi a megoldás help!!!
-
#4324 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A BÜDÖS KVA ÉLETBE HOGY AZT A KIB@SZOTT ORKOT NEM LEHET LEVERNI!!!!
ez jól esett :] -
#4323 Mágusként mit érdemes még fejleszteni a magic skillek mellett? -
#4322 telekinézissel is le lehet szedni a sárga kristályt -
Mihail #4321 a falon -
Mihail #4320 kb. egyből az elején amikor lemész kriptába -
foldi6 #4319 Kérem vki segítsen a 6.résznél vagyok, a poknál már megvannak a kövek csak 1 hiányzik, a neve Maiden's Eye, egyszerűen sehol se találom, 2 napja koborlok a kriptás résznél. köszi előre is -
Mihail #4318 Lan-ban is lehet nyomni vagy csak neten? -
#4317 Ez nem tudjátok miért van? Eddig ment rendessen...
-
#4316 Mágusként mit érdemes még fejleszteni a magic skillek mellett? -
Hardstyl3r #4315 asszem a +9-es sebzésü nyillal párat belelősz eltünik aztán gyorsan a mágust nyilazd és meg is hal, nagyon könnyü egyébként ha az adrenaline is kivan fejleszve -
obe #4314 srácok...a végén tartok a megidézett csontsárkánynál...meg tudom ölni, vagy nem lehet?...eddig bármit próbáltam, nem ártott neki
-
#4313 LOL nem is arra kellett visszamenni a lift-hez.
teljesn mahol volt a kijart, de megtaláltam! -
#4312 Motsmár jó csak lekellett venni a texturát mediumra -
#4311 Aham, ok. Kössz! :) -
#4310 Rossz iranyba nem mehetek, mivel innen jottem, vagyis a kepen lathato lyukbol és azt mondtad, vissza kell mennem a lifthez, az pedig arra van, amerről jottem.
De ha nem tok a lyukhoz menni, mert a teton levo lyuknal fa sincs, hogy koteles ijat belelőve ki tudnék maszni.
Megis milyen modon jutok fel oda? -
PunkZoli #4309 talán egy legújabb direkt x9 megoldja vagy egy driverfrissítés a videokaridhoz -
Bull #4308 Hát konkrétan választani nem lehet,a skillpontjaid elosztása határozza meg,hogy milyen kari leszel.Ha a strenght,archery...vonalon osztod el a pontjaidat akkor harcos,ha a Bulglary,stealth...vonalon akkor assasin/tolvaj,ha pedig a varázslatokon akkor nyilván mágus.
-
#4307 törölt hozzászólás -
#4306 Arra van már valami megoldás hogy a videókban a kép fekete és átvan húzva fehér vonallal?? de a szöveg az megy alatta meg a zene csak kép nincs! -
#4305 Van egy folyoso oda befutsz es amikor a sarkany bekukkant oda razarod a vaskaput ennyi! -
#4304 Már megint elakadtam:( Romok között sárkány bácsi beomlasztja a pflafont. és köröz mint a golyafos . hogy nyírom ki?
Légyszi mondjátok meg mit kezdjek ezzel a aranybogárral! -
#4303 törölt hozzászólás -
PunkZoli #4302 figy akkor rossz felé mész:P de nincs fülötte egy fa amin a ropival fel tudsz mászni?:P me mintha látnék egy kis vmit lyukbalrafent -
#4301 légy szíves nezd meg a képet!
mar megvan merre kell mennem, de nem tom, hogyan jutok ki ezen a teton levo lyukon!?
Nos? -
PunkZoli #4300 depedig van... ottahol a pókos rész végetér,ha jól emlékszem van vm ibarlang,és egyből ugye egy háztető+sziklás rész...azt keresd meg,menni fog -
#4299 én tom, hogy hol van a lift, de nincs visszaut, ui. amikor a barlangbol kijottem, akkor egy haznak a tetejere erkeztem. Errol a tetorol en leugrottam... ebbol kifolyolag nincs vissza ut, ui. repulni felfelé nem tudok a tetőre, meg ez a faház olyan, hogy ha kicsit jobban mozgolodok, akkor az egesz leszakad es a melybe zuhanok...
Ti, hogyan mentetek fel a haz tetejen levo barlangba, ahonnan eredetileg kijottetek?
Help!
-
#4298 Bocs, biztos én vagyok a hülye... de hol lehet ilyet választani ho mágus v. harcos v. ilyesmi? -
Bull #4297 Na,végigértem,harcossal.Élveztem,jo hangulatos játék lett.Szorakoztato,változatos.
Egyébként normál nehézséggel simán vihetö sztem.Kiváncsi vagyok mágussal (esetleg assasin)milyen lesz,azzal is végignyomom.Talán hard-on. -
PunkZoli #4296 de pedig visszafelé kell... keresd meg a liftet! -
hapi #4295 pedig lehet vagy 2 pályányit kell is
-
#4294 Megkovacsoltam es nyelet tettem rá, de most mit kell csinalni, visszafelé nem lehet menni.
Help
-
#4293 áááá koszi, az nem jutott eszembe, hogy meg kell kalapálni.... -
#4292 Kössz, majd megpróbálom... :) -
#4291 Jó vn na Magiszter... azt az egyet télleg muszály megölni, de a töbit nem... na