Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
Már 1x végigvittem illetve 1,5x. ÉS ha már 1x végigvittem onnantól megengedett a csít :-D. Amúgy most ilyen max vari skillekkel tolom 😄 Ha meglátok egy enemy-t "Áj em jór gád" felkiáltással tûzgolyót küldök az arcába, vagy villámmot szórok rá :-D. Esetleg májndtrik-el az oldalamra állítom. Szóval most "kiélés" fokozaton viszem végig. Aztán 3x -ra majd normálisan 😄

ejnye csalni nem illik: Earthfire Swordot kovácsolni tudsz, valami aranytömböl, én kettõt is találtam. a Bowot meg már nem emlékszem hol találtam....

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Mephike
Elven bow-t én az orcoknál talátam a lift keresgélés közben egy rejtekhelyen, ha jól emlékszem.

Magiszter
Kérdésem volna:

Nem tudja valaki véletlen hogy mi a kódja az earthfire sword-nek? Vagy az elven bow-nak? Mert nem találtam egyiket sem :-(. Kénytelen vagyok most beérni az weapon_mm_staff_spell-el :-0 Bár ez sem rosz. Ad m.def-elt meg lightning attack-ot 😄

Mephike
Srácok tegnap a lift melletti kriptában megtaláltam a végsõ fegyómat, vagy legalább is jó ideig ezzel fogok játszani. A két villámtörre gondolok. HDR-el valami baró jól néz ki a kezemben. Az ork fõnököt is ezzel kaptam el. 😊

Magiszter
A gépem egy 2 éves P4 3,2 Prescott, GF6600GT 128Mb, 1giga 330/400 -as ram. Meg egy 4 éves SB Live. Szóval nem egy High-end, de mégcsak nem is egy Next-gen. Szerintem egy alsó-közép kategória úgy kb. Ahhoz képest meg egy mostani játék fullon megy. Büszke vagyok rá (majd kap jutalomfalatot 😄).

Észre vettem valamit még tegnap: Adrenalinnal fagyasztva ugyebár megnyuvvad az ellen. Jéggé fagy. Csakhogy miután hallra fagyasztottam és telekinézissel megfogom és elhajitom kiabál("vááááááá"). Tehát a halál után is van élet míg újra meg nem halsz (ez aztán a filozófikus játék) 😄

miért milyen géped van? amúgy nekem lowon van minden,és egy cseppet se szaggat...😄

HY mindenkinek!!

Nekem AG Neovo F-417-s van és az lenne a kérdésem ,hogy a monitor hibája-e ,hogy játszok és olyan 10 perc után no signal utánna meg kikapcsol a monitor de a gép megy meg hang is meg minden csak kép nincs és csak újra tudom indítani vagy leállítani!
Nem minden játéknál csinálja csak pl Dark Messiah-nál meg SC Double Agent-nél!!
Egyszer jelentkezik aztán nem!!Meg elõsször még sokára aztán mindig egyre kevesebb ideig jó!!Driver valami vagy mi lehet rossz?
Mi lehet a baj?

Magiszter
A szóvan forgó pályán én is vagy 3x végigmásztam mikor rájöttem hogy abba a szobába kell bemenni ami a csaj mellett balra van kb 5 méterre 😄

Amúgy tegnap érdekes dologra bukkantam: Mondom had izzadjon a gépem felrakok mindent maxra. Hát akadt is rendesen a szerencsétlen de olyan szinten mintha már a Crysis lenne ultra felbontáson. Mondom akkor lejjebb veszem a textúra részletességet. Mediumra rakva a játék még mindig iszonyatosan szaggatott(semmi változás). A GFX mediumra tétele után viszont gyönyörûen ment. Erre morcos lettem és vissza raktam high-ra a texturát. Gyönyörüen megy. Néztem is egy nagyot. Mondom akkor a GFX is megy vissza maxra. Még mindig gyonyorûen megy <#wow1>. Volt is nagy fejvakarás. Szóval játszok kétkézzel. Miután sikerült fejest ugranom az ismeretlenbe (meghaltam) a visszatöltés után megint szaggatott. Text,gfx medium -> high. Megy. Ezt még eljátszotta 2x utána már visszatöltés után is FULLON ment. Pedig nincs egy erõs gépem (szerintem).
Tanulság: Ha nem megy elsõre kisérletezni kell, mert az erõ velem van 😄

mucsácsó
jó, de én végig szeretném játszani a játékot, és elegem volt már a chapter 6-ból, meg a sok szenvedéssel...
csak ezért kértem egy mentett állást..
Ez nem a himalája hogy minden áron meg kell mászni...
mucsácsó
húh, na nekem elegem van a 6. pályából...
meg szeretném kérdezni, hogy van-e valaki, aki oda tudná adni a mentését?
ami lehetõleg a chapter 6 után van..? =/
Nekem volt iylen, elkúrta a grafikus drivert. Más gáma elindul? Ha nem akkor driver újratelepít.
grebber
Na mondom elkezdem feltolni a gafikát mit bír a gépem erre amikor odaértem hogy áttettem 1280*1024-be kicsit tölt majd hibát észlelt ezért leállt azóta a game nem indul mitõl lehet?

Mappájában nincs valami konfig fájl amit lehet visszairni?

Next PC upgrade: 2022

Pedig, ahogy wedge31 is írta a baloldali folyosón végig, le a lépcsõkön. (vagy a jobb oldali folyosón is mehetsz, akkor is lejuthatsz ugyanoda) Nézz majd be minden oldalra nyíló helyiségbe, lehet, hogy ott van a kulcs. Már nem emlékszem pontosan, hogy hol, de egy nagy kavicsot kell keresni.

SNAKE01
htx!
most tette le haver egy mielõtt válaszoltál!😊
lol...

Üdv!
vévévépontgamecopyworldpontkom. nézz körül az oldalon, lehet hogy van fent valami, ami hasznos! 😉
amúgy ha megvan a demoja, fogod a demo exejét és felülírod vele a teljes játék exe-jét! sok sikert

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

3 van. Ha a szuka veled van és a plafonon jön be a sárki, akkor rá kell engedni az egyik ajtó vasrácsát(ki is írja). Késõbb egy ugyanilyet egy ballistával kell rommá lõni. A legvégén pedig a fõenemy idéz egy csontsárkit, én azt lõttem meg néha az enemyt és vége lett a gémnek.
SNAKE01
csoki!
na szóval egyik haver hívott hogy elakadt a gémben,valami sárkányt nem tud legyõzni.nem tudom milyen sárkányról van szó lehet több is van.valami thao nem tom mit mondott.na szóval hogy kell legyõzni segítsetek plz...htx!

pharao
A vizikígyó elöl asszem balra kell majd futni a párkán, meg a lépcsõkön, majd egy sarkon befordulva fel kell lõni egy gerendára kötelek és bemászni a kis ajtón...

Akkor merre menjek, netán ugorjak le?

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Sajnos én itt már mindenütt voltam, mindenkit kinyirtam, egy belra fordulás nem oldja meg a problémát, nekem egy kulcs kell!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Nagyon köszönöm
wedge31
Azon a szinten ahol kiszáltok van a szobája elolvasod a könyvet és mehetsz vissza a csatornákba

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Látom egy páran itt elõrébb járnak, mint én, ezért ha valakinek dereng egy bazinagy vízbõl felbukkanó zöld kígyó, légyszi mondja már meg, hogy ott igazából mit is kéne csinálni. Próbáltam elfutni pár irányba, de lerombolt mindent maga körül, meg ha egy picit is elfordulok tõle, leharapja az alsótestemet. plz help, annyit tudok asszem hogy hova kéne menni, de oda lehetetlenség eljutni a fent leírtak miatt. Vagy csak én vagyok béna??
Sziasztok, egy kis segítség kellene mert elakadtam.
Kiszabadítom a csajt a pókhálóból, követem, felmegyek vele a lifttel, majd egy ponton megáll és egyedül kell tovább mennem. Arantir tervét kellene megtudnom ha jól értettem, de itt teljesen elakadtam, és már két napja bolyongok.
Szóval segítsetek plíz.
Jah, a kulcs innen nagyon messze van. De nincs is semmi fontos azokban a szobákban jobbra-balra.
wedge31
Balra utána az erkély végén lefele egy lépcsön onnan már valszeg menni fog.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Helóka bocs hog nagyon nyilvánosan megadtam adataimat. De még mindg nem boldogulok az elindításával. Te nemtudod hogyan lehetne elindítani?
(Tudom ha jogtiszta lenne lehet hogy már rág menne, de már megjártam jogtiszta játékkal 1 párszór, ezért próbáltam volna ki ezt a tõrt játékot.)

Heló.

pharao
Na emberkék megint elakadtam 😞
Sajna nem tudom, hogy annak a "pókembernek" az últrabrutál bázisában a jobb és bal oldali ajtónak hol a kulcsa... A katonák szobájában nem találtam, csak egy kupica bort az ágy alá rejtve (a kis huncutok). Mindenütt jártam már, de sehol semmi... Valaki tudna segíteni?

Mr Bishop
Most már keménykedek én is:

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

[email protected]

emailed alapján lenyomoztunk, szoftverrendõrséget értesítettük, a nap bármelyik idõpontjában mehetnek érted! 😄

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

vedd fel a nyilat és azzal az ijjal amit felvettél!!! löj ki a nyíláson a fába!!
beszarok tegnap mar nem ritam de azt a fonokot hardba tok veletlen ugy megoltem hogy sima szar 1+os botal 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! utesbol vami varasbot volt nem tom mit csinaltam belerugtam az emberbe hanyat eset bele kurtam 1et es kapasbol meg halt 😄DDDDDDDDDD kurva nagy volt el nem tom kepzelni hogy csinaltam XD
csõ ! segítsetek légyszi,elakadtam.
asssszem a 4es chapter, ilyen szar folyósók vannak és itt találkozok elõszõr ilyen repülõs áramos genyókkal,kinyírom õket és megyek tovább a folyósón ott van egy döglött ork és tovább a fal levan omolva és egy lánc van benne amit meg lehet húzni,a plafon is beva zsakadva és mellé süt a nap.
mit kell csináni?? thx
köszi.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Magiszter
Szerintem most úgy fogom végigvinni a játékot hogy mindenkit halálra fagyasztok. (egyszerû, berakom hogy a fagyi varázslat elsütése adjon 1000 adrenalint és akkor minden fagyi után maxon lesz az adrenalin ezért minden fagyasztás halálos 😄)

Magiszter
Semm gond. Akinek nem inge vegyen magának ugyebár...<#fejvakaras> vagy ilyesmi :-)

Methylisocloro
Egyébként a 3DO is megcsinálta már párszor ezt az M&M védjegy elbitorlását. Például: Crusaders of Might and Magic. Annak se volt semmi köze az M&M-ekhez

Bocs, a 3761 re akartam <#wave>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Ki ne hagyd ezt a frankó játékot,vsak tölsd le Eztés írasd fölül vele a régi mm.exe -ét,és már mennie is kell.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Sziasztok letõltöttem a DARK MESSIAH játékot a Gamestation v2.0 - oldalról. A játék feltelepítése simán, hiba mentesen ment. Után megcsináltam ami a pro-dame.nfo fájlbann van. Ezután elkellene indulnia a játéknak valahogy, de indul el. Tudna valaki 1 részletes segítséget, mielõtt megunom a kisérletezgetést az elindításával??? ( [email protected] )

Magiszter
Detonation változatot ajánlom az nem telepítõs. ha már illegális dolgokat töltünk le töltsünk le minõségit amit könnyû használni 😄

Sziasztok Letõltöttem a DARK MESSIAH játékot a Gamestation v2.0 - oldalról. De a játék feltelepítése után nem indul el. Valami CD - emulátór összeférhetetlenségi hibát ír ki. Tudna valaki 1 részletes segítséget a játék elindításához? Köszönöm. ( [email protected] )

Magiszter
izé... szóval nem adrenalin hanem skillpoint. csak már fáradt vagyok 😄

Magiszter
cheat:

parancsikonhoz hozzátûzöd hogy " -console" (macskaköröm nélkül). Aztán játék elindít és valami olyan a parancs hogy: mm_player_add_adrenalin x (x=összeg 0-10millióig terjedõ pozitív egész szám 😄). De ha elkezded beírni akkor utána felkínál lehetõségeket és a le-fel nyilakkal kiválasztod. (vannak ott még aranyosságok 😄)

Nem is akarom összehasonlítani a kettõt(már ami a játékmenetet illeti), acs hsz-ére (#3713) reagálva írtam azt amit, ugyanis a régebbi M&M játékok sokkal inkább az Oblivionra hajaztak, mint a Dark Messiah-ra. Szóval amire célozni akarok: aki a korábbi M&M játékokból kiindulva várta a DM-t, az biztos másra számított - mondjuk az elõzeteseket látva elég naív volt az, aki a látottak alapján egy kõ rpg-t várt. Az, hogy nem ezt vártam azt a játékélményre értettem, nem pedig arra, hogy egy akciójátékot kaptam rpg helyett. Azzal teljesen egyetértek, hogy az igazi tutiság az lenne, ha ezt a harcrendszert integrálhatnánk az Oblivion-ba...<#buck><#szeret><#taps>
Sipocz
Hali!
szvsz.: Annak idején az UBI megvette a csõdös 3DO-tól az M&M kiadás licenszét azzal az igérettel a rajongók felé hogy nemsoká jön egy igazi "Jan van Canaghem"-es produkció, sanszosan a "régi csapat" újraélesztésével. Aztán tel-mult és vhogy nem akart feléledni a fejlesztés és akkor összejöttek az Arkane Studio-val akik egy kétsegtelen kiváló alapra felhúztak egy teljesen szokványos medevial fantasy történetet (egy alapismeretekkel bíró RPG mesélõ bármikor képes ennél jobbat is elõadni😊). Ezzel együtt a gama szerintem jó, baromi nagyokat lehet gyakni, 18+++ látványvilág és egyáltalán nem rosszabb mint bármelyik "piacvezetõ" FPS. Viszont nem M&M és összevethetelen bármilyen nem lineáris kalandjátékkal (pl. TES:Morro,Obli...). Amikor elõször láttam játszani vele a fiamat akkor enyhe felháborodással vettem az M&M védjegy elbitorlását és meditáltam hogy egyáltalán mellé ülök-é, de aztán legyóztem ez elsõ elõitéletet és meg kell valljam "egy baromi nagyot õrjöngtem vele😊))!", 1-szer (vagy 3-szor😊) igazán végigtúrható. Nemtom mennyire lesz életképes az Ubisoft-Arkane a jövõben, illetve valaha is visszakapjuk-é a tradicionális M&M hangulatot (ami szvsz. a 7.-kel érte el igazi csúcsát).

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Igazad van el Boogie! Idõtöltésnek, meg egy kis kikapcsnak jó. Amúgy az Oblivion nekem is van, és az csakugyan király a kategóriájában! A Morrowindot toltad annak idején? Amúgy ahhoz képest az Obliviont is átgyúrták egy kicsit a készítõk.
koschwarz
végülis:
oblivion: egy világ felfedezésére koncentráló igazi rpg, amiben van egy (fõ)sztori-vonal is.

DM: erõteljes sztorivonal, nagyon leegyszerûsített rpg-s beütésekkel, inkább az akcióra koncentrálva.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

igen ez az, sok dologban üti ez a M&M az obliviont.