Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Nem tudja valaki véletlen hogy mi a kódja az earthfire sword-nek? Vagy az elven bow-nak? Mert nem találtam egyiket sem :-(. Kénytelen vagyok most beérni az weapon_mm_staff_spell-el :-0 Bár ez sem rosz. Ad m.def-elt meg lightning attack-ot 😄
Észre vettem valamit még tegnap: Adrenalinnal fagyasztva ugyebár megnyuvvad az ellen. Jéggé fagy. Csakhogy miután hallra fagyasztottam és telekinézissel megfogom és elhajitom kiabál("vááááááá"). Tehát a halál után is van élet míg újra meg nem halsz (ez aztán a filozófikus játék) 😄
Nekem AG Neovo F-417-s van és az lenne a kérdésem ,hogy a monitor hibája-e ,hogy játszok és olyan 10 perc után no signal utánna meg kikapcsol a monitor de a gép megy meg hang is meg minden csak kép nincs és csak újra tudom indítani vagy leállítani!
Nem minden játéknál csinálja csak pl Dark Messiah-nál meg SC Double Agent-nél!!
Egyszer jelentkezik aztán nem!!Meg elõsször még sokára aztán mindig egyre kevesebb ideig jó!!Driver valami vagy mi lehet rossz?
Mi lehet a baj?
Amúgy tegnap érdekes dologra bukkantam: Mondom had izzadjon a gépem felrakok mindent maxra. Hát akadt is rendesen a szerencsétlen de olyan szinten mintha már a Crysis lenne ultra felbontáson. Mondom akkor lejjebb veszem a textúra részletességet. Mediumra rakva a játék még mindig iszonyatosan szaggatott(semmi változás). A GFX mediumra tétele után viszont gyönyörûen ment. Erre morcos lettem és vissza raktam high-ra a texturát. Gyönyörüen megy. Néztem is egy nagyot. Mondom akkor a GFX is megy vissza maxra. Még mindig gyonyorûen megy <#wow1>#wow1>. Volt is nagy fejvakarás. Szóval játszok kétkézzel. Miután sikerült fejest ugranom az ismeretlenbe (meghaltam) a visszatöltés után megint szaggatott. Text,gfx medium -> high. Megy. Ezt még eljátszotta 2x utána már visszatöltés után is FULLON ment. Pedig nincs egy erõs gépem (szerintem).
Tanulság: Ha nem megy elsõre kisérletezni kell, mert az erõ velem van 😄
csak ezért kértem egy mentett állást..
meg szeretném kérdezni, hogy van-e valaki, aki oda tudná adni a mentését?
ami lehetõleg a chapter 6 után van..? =/
Mappájában nincs valami konfig fájl amit lehet visszairni?
Next PC upgrade: 2022
vévévépontgamecopyworldpontkom. nézz körül az oldalon, lehet hogy van fent valami, ami hasznos! 😉
amúgy ha megvan a demoja, fogod a demo exejét és felülírod vele a teljes játék exe-jét! sok sikert
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
na szóval egyik haver hívott hogy elakadt a gémben,valami sárkányt nem tud legyõzni.nem tudom milyen sárkányról van szó lehet több is van.valami thao nem tom mit mondott.na szóval hogy kell legyõzni segítsetek plz...htx!
Akkor merre menjek, netán ugorjak le?
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kiszabadítom a csajt a pókhálóból, követem, felmegyek vele a lifttel, majd egy ponton megáll és egyedül kell tovább mennem. Arantir tervét kellene megtudnom ha jól értettem, de itt teljesen elakadtam, és már két napja bolyongok.
Szóval segítsetek plíz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
(Tudom ha jogtiszta lenne lehet hogy már rág menne, de már megjártam jogtiszta játékkal 1 párszór, ezért próbáltam volna ki ezt a tõrt játékot.)
Heló.
Sajna nem tudom, hogy annak a "pókembernek" az últrabrutál bázisában a jobb és bal oldali ajtónak hol a kulcsa... A katonák szobájában nem találtam, csak egy kupica bort az ágy alá rejtve (a kis huncutok). Mindenütt jártam már, de sehol semmi... Valaki tudna segíteni?
emailed alapján lenyomoztunk, szoftverrendõrséget értesítettük, a nap bármelyik idõpontjában mehetnek érted! 😄
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
asssszem a 4es chapter, ilyen szar folyósók vannak és itt találkozok elõszõr ilyen repülõs áramos genyókkal,kinyírom õket és megyek tovább a folyósón ott van egy döglött ork és tovább a fal levan omolva és egy lánc van benne amit meg lehet húzni,a plafon is beva zsakadva és mellé süt a nap.
mit kell csináni?? thx
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
parancsikonhoz hozzátûzöd hogy " -console" (macskaköröm nélkül). Aztán játék elindít és valami olyan a parancs hogy: mm_player_add_adrenalin x (x=összeg 0-10millióig terjedõ pozitív egész szám 😄). De ha elkezded beírni akkor utána felkínál lehetõségeket és a le-fel nyilakkal kiválasztod. (vannak ott még aranyosságok 😄)
szvsz.: Annak idején az UBI megvette a csõdös 3DO-tól az M&M kiadás licenszét azzal az igérettel a rajongók felé hogy nemsoká jön egy igazi "Jan van Canaghem"-es produkció, sanszosan a "régi csapat" újraélesztésével. Aztán tel-mult és vhogy nem akart feléledni a fejlesztés és akkor összejöttek az Arkane Studio-val akik egy kétsegtelen kiváló alapra felhúztak egy teljesen szokványos medevial fantasy történetet (egy alapismeretekkel bíró RPG mesélõ bármikor képes ennél jobbat is elõadni😊). Ezzel együtt a gama szerintem jó, baromi nagyokat lehet gyakni, 18+++ látványvilág és egyáltalán nem rosszabb mint bármelyik "piacvezetõ" FPS. Viszont nem M&M és összevethetelen bármilyen nem lineáris kalandjátékkal (pl. TES:Morro,Obli...). Amikor elõször láttam játszani vele a fiamat akkor enyhe felháborodással vettem az M&M védjegy elbitorlását és meditáltam hogy egyáltalán mellé ülök-é, de aztán legyóztem ez elsõ elõitéletet és meg kell valljam "egy baromi nagyot õrjöngtem vele😊))!", 1-szer (vagy 3-szor😊) igazán végigtúrható. Nemtom mennyire lesz életképes az Ubisoft-Arkane a jövõben, illetve valaha is visszakapjuk-é a tradicionális M&M hangulatot (ami szvsz. a 7.-kel érte el igazi csúcsát).
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
oblivion: egy világ felfedezésére koncentráló igazi rpg, amiben van egy (fõ)sztori-vonal is.
DM: erõteljes sztorivonal, nagyon leegyszerûsített rpg-s beütésekkel, inkább az akcióra koncentrálva.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"