Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-K8NG51MF,2800+@9X250,512MB@500 A-DATA,GST@GT+,SAMSUNG 920N a cápa megy elöl,a rája középen,a remény hal meg utoljára
A gömbkulcs megvan, notesz???? volt vagy 4 magammal is kell vinni õket?
Én eldobáltam a könyveket, nem fér el az invertory-ban mind a 4 😊
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
[/img]
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Beszoptam eléggé. Töröltem pár mentést, mert nem vol helyem, és ki is próbáltam tegnap este az utolsót, és jó is volt, de ma reggel már nem tölti be.

GA-K8NG51MF,2800+@9X250,512MB@500 A-DATA,GST@GT+,SAMSUNG 920N a cápa megy elöl,a rája középen,a remény hal meg utoljára
ugyan az a problémám van,mint kollégának a #3232-ben failed to load the launcher dll. Kolléga sem kapott megoldási javaslatot,viszont 1-2 posttal késõbb írta,hogy meglett a megoldást.ezt kérdezném én is.
DETONATiON-s verzióm van.Securecom loader 1.2-t beszereztem,csak nem tudtam még kipróbálni.
elrõe is köszi a választ.
üdv
Balinov
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Hogy tovább?
Vinsanity is back!!
Nos szégyen, de elakadtam a nekro pályánál, ahol az a feladat, hogy találjam meg arantir-t, és fedezzem fel a pályát.
Fogalmam nincs, hogy miért, de egy lezárt rácsos kapuhoz érek, és nem tudom kinyitni. Arantir sehol, és ahol bejöttem az is zárva. Liftezem már vagy egy napja, bolyongok, kicsit kínozgatom a kifeszített szerencsétlent, a placc közepén. Ha valaki emlékszik pls írja le hol van Arantir, vagy hogy nyitom ki azt at a kaput.
Köszike!
Vinsanity is back!!
Én okosabbat mondani etöl nem tudok.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Képek
Mess with the best, and die like the rest...
Amúgy a vége az az hogy jön a stáblista X-D
Amúgy most gondolokozm azon, hogy lehet videokarit kellene cserélni, mert a 6600 GT már kezd öregecske lenni. Hunter, nem evszed meg?😊))
De nekem nem azzal van gondom hogy akadna vagy valami egyedul a videoknal szarakodik amugy meg siman megy mediumban 1024ben es igy is elvezheto a gamma!! bar egy kicsit idegesit hogy a veget nagyon elszartak mert lanon haver vegigtolta es mitmondjak a vege ...
na mind1 megprobalom a legujabb drivert.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
driver letölt->felrak->próba
ha jó: tapsikolva játszol tovább
ha rossz: minden minimum. És játék közben huzogatod felfele a dolgokat míg még élvezettel tudsz játszani. Kisérletezd ki hogy mikor jobb, mikor rosszabb.
thx!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k