6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
foldi6 #4450 pao kai-t hogy tudom legyőzni?
-
#4449 nem..még nem láttam, de dúrva.
és agyhalott...nincs mit,,, csak szólj ha kell vmi
-
Hardstyl3r #4448 hellosztok! találtam egy olyan bugot hogy beszarás:D a 9.chapterben az égő városban hátul a templom mellett kilehet menni a mapról!!és nem csíttel!! ismeri valaki??:) -
#4447 koszi, sikerult... -
#4446 de érdemes minden zugot bejárni -
#4445 az a baj hogy énis csak mentem mint a hülye, azt se tudtam mit keresek, mindenre csak véletlen akadtam rá, így elég nehéz visszaemlékezni, hol is volt ponotsan
-
#4444 pedig ott kell leugrani:) -
#4443 ott fenn ahol elforgattad a fogaskerekeket, nem ott volt 1 ládában? Akkor rosszul melékszem. De ab a sírba bele kell ugrani, és ott fogsz lecsúszni még mélyebbre. -
Szami #4442 Pókos kövek…:
Sajna nem találtam meg egyiket sem (a sárga és szürke kivételével). Majd holnap még próbálkozom. Viszont megtaláltam egy vizes helyen (ahova a fogaskerekek beindítása után az ideiglenesen nyitott ajtón lehetett bejutni, a sárga köves résznél miután lementem a lépcsőn) egy vezér sírját. Abban nem volt semmi. Az alja ki volt törve, de a lyukon nem tudtam átmenni. Esetleg valami pontosabb leírás? De nagyon köszi az előzőt is!
-
#4441 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megölni kb. 1x vagy 2x próbáltam, de így egyszerübb volt. -
#4440 akkor nem legyozni kell, hanem menekulni? -
#4439 Giant Worm "legyőzése"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!átugrálsz a kőoszlopokon, majd szembe beugrasz a "menedék"-et jelentő falak közé. mész amerre enged egészen körbe, vigyázva, nehogy rádlihegjen mérget. egészen addig mész körbe, át a kis hídon, majd egyenesen és a dobozok szétverése után balra, lesz egy kis beugró, ahol nem ér el. Lőjj egy nyilat (köteles) a fenti fa gerendába, majd a megfelelő pillanatban ugorj át, és mássz fel. kevés az időd de meg lehet csinálni. -
#4438 annyit, hogy először is -
#4437 Akkor en maris szeretnek kerni help-et!
7. chapterben ezzel mit kell csinalni?
-
#4436 ja..és több lementést csinálj. -
#4435 próbálj meg levenni a grafikából, nekem mindenféle bajomra ez volt a gyógyír -
krayziebone #4434 van egy loading amerre mennem kéne és mindig kilép ott,nemt ok továbbmenni:(
nagyon lehúz segítsen má vaki
-
krayziebone #4433 van egy loading amerre mennem kéne és mindig kilép ott,nemt ok továbbmenni:(
nagyon lehúz segítsen má vaki
-
krayziebone #4432 megvan a patch csak épp feltenni nem lehet mer kiír vamit,asszem azt h kell az eredeti game.. ilyenkor mivan? ti h raktátok fel??? -
#4431 de igaz -
#4430 Ok! Az jó ha nem nagyon lehet elkerülni -
#4429 Majd meglátod, nem nagyon lehet elkerülni -
#4428 Hy all!
Nekem még csak holnap lesz meg a játék. Hallotam olyat a játékról, hogy lehet kardot kovácsolni/készíteni benne (Fincsi) és azt szeretném kérdezni ,hogy ez igaz e? És ha igen akkor elmondaná valaki, hogy a játék meik részében? (Így előre) Mert régen az Arx Fatalis idején nagyon jó volt a kovács műhelyben kardot csinálni
Előre is köszönöm! -
#4427 jelezz vissza lécci hogy ott voltak-e? -
#4426 Ha jól emlékszem akkor itt vannak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem miután megvan a sárga, lemész az állványokról, le a lépcsőn, ahol kiütődik a fal, ott ne menj ki, hanem jobbra fel lőjj köteles nyilat, és ott lesz fenn. A negyedikre meg asszem ott lelsz lenn a katakombáknál, ahol a fő csontvázvezérlő varászló van, akinek a koporsója mögött tudsz felmászni, na annak asszem a koporsójába van. -
Szami #4425 A köves pókos résznél két követ nem találok. A szürke és a sárga van meg (szürke a pók alatti kriptában, a sárga meg a zombiknál magasan a falon volt) de a felső kettőt nem találom. Meg tudná mondani valaki, hogy hol vannak ezek? Visszaolvastam, de csak a sárgáról találtam infót (az meg megvan már). Köszi a segítséget! -
#4424 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hm ez érdekes, csak nem értem mi van akkor ha pl meg ölöm a csajt, és xana-t is elpusztitom:)
vagy akkor ha mind a kettö megmarad -
TheBosS #4423 Jah és még azt szeretném +kérdezni,h sokan játszanak vele neten? -
TheBosS #4422 Hellosztok!
Azt szeretném kérdezni, h tört verzióval lehet netre menni?(reloaded)
Ha nem az se baj, mert azon gondolkodok, hogy veszek egy eredetit, mert nagyon bejön ez a játék! -
trialkornel #4421 Tök durva a játék!!! Most vagyok ott hogy magamhoz tértem és elvették az összes cuccom!! Baromi jó volt az a videó!!! Meg tetszik ez az új képesség is!! A bug-ok viszont elég idegsítőek főleg hogy a használhatatlan palyzsot nem lehet kidobni!!! Ahhoz hogy fellehessen patchelni a telepítős verzió kell de nem ér semmit me utána megint crackeled és ugyanúgy szar!!! -
#4420 Nah...uninstal sajna... enyi volt... tényleg király volt a game, nemtom lesz e a HalfLifeepisode2-ig ami ennyire idevonzz a gép elé. Ha bármi segítség kéne vkinek szoljon... még pár naig fel-fel nézek ide. bye! -
#4419 hehh... amúgy csak tippek...
DE CSAK AZOKNAK AKIK TÉNYLEG VÉGIGTOLTÁK!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A youtube-on minden video fen van.. linkeket alább küldök.
Dark Messiah End Cutscene 1 (Leanna - Good)
Dark Messiah End Cutscene 2 (Leanna - Evil)
Dark Messiah End Cutscene 3 (Xana - Good)
Dark Messiah End Cutscene 4 ( Xana - Evil)
Ja és további kira videók a youtube-on. -
#4418 mindkettő hatékony, de lehet más másképpen csinálta... -
#4417 ahogy beszélgettünk páran, a leghatékonyabb,
1. ha vagy tűzlabdával aláállsz, és amikor feléd ereszkedik tüzelsz, majd ha kb.3x eltaláltad tűz a varázslóra... eztkb 2x-3x megcsinálod és gól
2. azzal a nyíllal kell lődözni, ami tüzesnyíl. -
RolEnD #4416 Hi!
Látom sokan végeztetek már vele. Valaki legyen olyan szíves és árulja el, hogy mit kell csinálnom a végén a csont-sárkányos témánál, mert már nagyon a fasz kivan vele. Fél óra szenvedés után feladtam.
Köszi! -
#4415 megveszed az eredetit és máris megy:D
egyébként én felraktam, de felesleges szvsz mert még nincs hozzá crack:), igy nem is müködik -
krayziebone #4414 nah most meg megvan a patch csak épp feltenni nem lehet mer kiír vamit,asszem azt h kell az eredeti game.. ilyenkor mivan? ti h raktátok fel??? -
krayziebone #4413 viissszaolvastam már nem kell kössz
-
krayziebone #4412 hyyy
Tudna nekem valaki betenni ide egy linket ahhonnan leszedhetem a legjobb patchet a játékhoz?? kösssssz -
#4411 befejezés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén Leenna-t már nem lehet megölni, mert Mission failed.