Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sek300
Ez se rossz!

http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN

sek300
Szia!Megosztanád velem is én is ott akadtam el...

http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN

Seth
ahol a cumódat felvetted, ott van egy kifelé vezetõ rácsos ajtó ami zárva van. Úgy olvastam ki lehet nyitni belülrõl is, nekem nem sikerült, úgyhogy lõttem egy kötelet a gerendába pont az ajtó felett és kiugrottam

PSN ID.: Beegabor

dienesoft
*kulcsot sehol sem 😊

dienesoft
Sziasztok!
Már megcsináltam a pókos kristályos részt, közvetlen azután következik a chapter 7, de itt is elakadtam!
Eccerûen itt tényleg nem tudom merre kéne menni!Rohangáltam a pályán fél órát, a csomagomat már felszedtem, kiprobaltam az összes vaskaput de nem nyílik egy se, egyetlen egy láda van amihez kell egy kulcs de azt a kuclsot dehol se találom. PLz help!

Most már nem kell rájöttem 😄 hogy kell megölni süsüt!
az 5 chapterben hogy tudom megölni a sárkányt? vagy h tudom az elérni, h a csaj ne haljon meg korán?
miért mindenki a varázslást fejleszti ki legjobban? a berakott képeken ezt látni...
teofilius
Nos, ugyanarra mész ... én egyszerre szedtem össze a 2., 3. és 4. kristályt ...egymás után felülrõl lefelé beleraktam a pókba, és az kinyitja a lezárt ajtót.

dienesoft
Sziasztok!

Lenne egy tömör kérdésem: Amikor berakjuk a pókba a második kristályt a kriptában (lila színû kristály, és asszem chapter 6-ba vok).Elõször ugye meglátjuk a csajt akit soha nem láttál de beszélt hozzád, aztán visszaeszmélsza pókhoz, és onnétol fogva nemtom merre kéne menni.Mert ugyanazt az utat már egyszer megtettem,más út fele meg nem lehet menni. Akkor merre is kell mennem?

MSN
Az enyém: [email protected]
teofilius
Dehogynem!
Msn, vagy skype?

grebber
Biztos lehet de szerintem másképpen ,azért kérdezgetem két napja egyfolytában megvette-e valaki a magyar nyelvû verziót mert akkor feldobhatná a fájlokat amik kellenek!

Next PC upgrade: 2022

Sztem jól menne,nekem 3500+ amd processzor,G-Force 6600 videokártya.512 RAM
hy! ezen az alábi kondûfigon hogy menne? 3000-es intel, 7600GS 1GB ram
mert nem akarom hiába leszedni,kössz a segitséget!

És nem tudnál nekem küldeni az elejérõl egy mentést,mert így sose jutok tovább
teofilius
Hááát passzolok nem emlékszem ilyesmire. 😞 sorry

Teofilius, arra a részre gondolok:az elejétõl nemsokára a várban az elsõ kapunál vagyok,ott bementem egy csaj után,és ott nem enged semerre.A felsõ sarokba kitette a pálya végének a jelét,de nem történik semmi.
Segíts lécci
(Ha gondolod adj msn-t)
Van benne külsõ(tps) nézet is?

teofilius
A sárkánynak vond magadra a figyelmét, és menj be azon a kapun, ahol kijöttél. Ha benéz, engedd rá a nyakára a rácsot.

Gazsi!!
Pontosan milyen 2 kapu közt? Ha ott vagy ahol a falak összemennek, akkor lõjj kötelet a mennyezeten lévõ gerendába, és mássz fel. Ha a falak visszamentek, többet nem mozognak.
Ha nem ez a rész az amit mondasz, akkor kicsit konkrétabban pls.

Légyszi segítsetek,megakadtam a két kapu közt,ahogy bementem egy csaj után oda,mit csináljak????
csõ!
elakadtam segítsen légyszi valaki.
ott járok h a sárkány bszakította mennyezetet és betámad..
hogyan tovább?
Vki küldjön már nekem egy msn címet,mert nagyon kellene egy mentés nekem!!!!!
wedge31
Nem erö függö amig benned van a démon csaj addig nem tudod használni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A dragonclaw nevü kardot miért nem tudom használni 3 szintü erõvel?

Tudna nekem adni vki egy mentést nemsokkal az eleje után,mert hibás a játékom???!!!Ha ad vki mentést,írja utána az msn-jét és felveszem hogy könnyebben el tudjátok küldeni. Elõre köszönöm!!!
nem tudjatátok h lehet e magyarítani a játékot? mert én is tudom h magyarul is kijött, nem lehet-e ugy magyarítani, mint a Gothic 3at?
NA mindegy most megvan az a verzió ami telepített de ha felrakom a patch-t akkor ahhoz kellene a hozzá való crack!Azt honnan tudnám leszedni vagy jó hozzá az 1.0-s crack?
grebber
Magyar verziót megvette valaki?

Next PC upgrade: 2022

Tudna nekem adni vki egy mentést nemsokkal az eleje után,mert hibás a játékom???!!!Ha ad vki mentést,írja utána az msn-jét és felveszem hogy könnyebben el tudjátok küldeni. Elõre köszönöm!!!
Magiszter
Eddig én csak 3 hibát észleltem ami nem volt zavaró egy cseppet sem. De majd megpróbálom feltenni amint hazamentem. HA addig nem megy megírom hogy siekrülte (és hogyan), avagy nem.

Ahhoz a verióhoz amelyik már eleve telepítve van ,hogyan kell felrakni a patch-t?
Magiszter
Spoilert tessék használni!!!<#ejnye1>
a megoldás:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ölöd a csontsárkányt míg el nem tûnik, vagy meg nem dermed. Akkor odamész a pókemberhez és csapod mint a hétszentség. Utáne ezt a kört még egy párszor és végül a pókfazon kihasal és onnan már menni fog

pharao
Hali skacok, köszi az infókat az elõzõ problémámhoz, a szemem elött volt egy alagút, és nem vettem észre... Azóta már asszem a 10. chapter-ben járok. A pókemberrel kell harcolni, vagyis inkább a summon sárkányával... A sárkányt meg sikerült már 1X ölnöm, de mindig újra idézi a tata... Na itt hogyan tovább? Valaki help!!!<#confused><#help>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

teofilius
Tiszteletem!

Nos köszönöm a tippet, én voltam a suta majom. Keringtem körbe, mint gólyafos a levegõben, és egy bejáratot kihagytam.
Viszont, mikor mentem kifele a portálhoz, hogy elhagyjam a nekró várat, az a kis önzõ liba, nem jött velem a lifftel, hanem visszament ahonnan jöttünk. Csalogattam, a drágát, de nem jött így hát otthagytam - majd szerzek másik nõt 😊 - Ebbõl nem lesz gondom ugye?
Most éppen ég a város...😊

Knox
<#nevetes1>

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Magiszter
Amúgy a gólemeket nagyon utáltam. Fõleg hogy a demóban lévõ szerintem sokkal jobb volt(kinézetre is). Annak adtál 3 villámot és hasresett aztán szemetszúrtál neki. Ennek adhatok villámot olyan m.def.-je van hogy hajam ketéáll. Csak a szemét lehet bántani, de hát könyörgöm. Azért hasson már rá az hogy májon lövöm egy fireball-al! Szóval az volt az ideglelés netovábbja. Ja a pókokat meg hát.. bírtam mikor 20-an egyszerre csipkedtek halálra én meg kétpofára vedelhettem az antipotit, hogy életben maradhassak. Azért az már hogy néz ki hogy kétkézzel vágod a pókokat egy harmadikkal vedeled az ellenmérget és egy negyedikkel meg zabálod a pitét, csirkecombot, kenyeret és közben néha leöblíted healt potival 😄. Azért ez a fazon akik vagyunk nem egyszerû alak X-D.

Magiszter
Pontosítok ha nem bánod:

power attack-olni kell a szemét. hátra+egérlenntart, akkor úgy hátrahúzza szúráshoz a kardot, megcélzod vele a szemét, aztán egér elenged és fröcsög a vér 😄

Köszönöm!!!!!!!!

Várható a játékhoz magyarítás? Mert mintha ugy hallottam volna régebben, h magyar felirattal jelenik meg...
Knox
célozz a szemére vagy, keress a környezetben lehetõségeket amivel ki lehet nyírni.amikor legörnyed és kardmagasságba ér a feje, akkorkell még adni a csipázójnak

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Csõ!
Srácok a gólemet,hogy lehet kicsapni?

Mephike
Oks, nekem így nem mûködött😊 Nekem csak az unprotectedes fájlokkal volt hajlandó menni😊

Magiszter varinak a köv. kombó ajánlott szerintem: inferno, mert "egészen jól lehet ott boldogulni" + shild, hogy a "kis" kukac se tudjon megkarcolni + poison ellenállás, hogy a méreg se fogjon. Pár manát adó cumó, és még mindig tudsz késõbb gyúrni ezek mellett amire csak akarsz.
Ez az én receptem, eddig bevállt😊

balinov
na,ugynézki megvan a mgoldás detonation verzióhoz,az a,mi az unprotected files-ban van,azt békébe kell hagyni,leszed,unrar,mm.exe.s semmi más.az agyam eldobom<#zavart2>

GA-K8NG51MF,2800+@9X250,512MB@500 A-DATA,GST@GT+,SAMSUNG 920N a cápa megy elöl,a rája középen,a remény hal meg utoljára

Magiszter
Inferno-val egészen jól lehet ott boldogulni 😊

doncarlos
csak azzal az egy lementéssel van baj ahol pont járok.... az elõzõek bejönnek. mehetek vissza...pont a pókokhoz... áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

doncarlos
nemsikerült. levettem mindent low-ra, meg 800x600-ra de nem tölti vissza

koschwarz
hihetetlen, már egy hete megvan a gém, de még odáig sme jutottam el, hogy ozthon bekapcsoljam a gépem<#falbav>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

doncarlos
ÉS IIIGGGEEEENNNNN!!!!! Lenn van! 30 perc alat uninstalláltam a HL2-t! yessyessyess

doncarlos
Még mindíg törli ezt a kib. HL2-t.... ilyen nincs