Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elakadtam meg az elejen (vagy kozepen?)!
Bent vagyok a templomba, es egy csabda utan (falak akartak osszenyomni) van egy hid a masik oldalan egy kapu. Ha elindulok fel akkor lezarodik a kapu, mugotte megjelenik 5-6 kis goblin (vagy mi a csocs) es kovekkel dobalnak. Szepen lenyilazom oket, de a kapu nem nyilik fel. Alattam szakadek... merre mennyek?! LEntebb latok egy kis hasadekot a hegy oldalaban, de nem tudok beugrani...
Kerlek segitsetek!
Elore is koszonom!
Udv.
Laci
A 8. fejezetben az élõhalott küklopszot nem úgy kell kinyirni mint a többit? Már fél órája csépelem a szemét amikor lehajol de nem hal meg.
Bug, vagy máshogy kell kinyírni?
Abban kérnék segítséget, hogy mit tehetek akkor, hogy ha a játék nálam teljesen instabilan mûködik.
Akkor szokott elszállni, amikor pályát töltök, olyankor sosem, amikor mentett állást töltök vissza. Igen nagyon bosszant a dolog.
Nem futott valaki ilyenbe bele?
üdv,
banyek
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Segitsetek plz,a végén a csontfejü paokai-t hogy kell kinyirni,mert nem jövök rá!!!!!
Valaki segitsen 😊
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
PSN ID.: Beegabor
merre induljak, vissza az East quarters-felé, vagy valami mást kell tennem??
jah, 8.fejezetben vagyok. köszönöm.
No one can stop Death!
inkább az egész chaptert csináld újra, valszeg hamarabb is meglesz, mint mentést szerezni!
Nieleen
Valaki nemtud nekem segíteni? Amikor 10körül van a hp-m akkor így elkezd belaggolni és megáll a kép, és egy idõ mulva visszaáll de amikor megint belémcsapnak akkor ugyan ez és meghalok. Eddig nem zavart annyira, de most ott járok hogy a Fire in the blood fejezetben ilyen hatalmas giliszta szerüség elõl kell menekülni ami a föld alól jön, és ha egyet belém vág akkor lemegy minimálisra a hp-m. Valaki tud rá megoldást?:S a Detonation ossal tolom, ami alapbol fel lett telepitve, csak ki kellett csomagolni. Nem hiszem hogy a grafika lenne a hibás, mert minden maxon van és ha leveszek mindent lowra akkor is azt csinálja. Elõre is köszi.
Peace
Az operációs rendszeren is túl...
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor ki kéne szabadítani Leanna-t a pókhelységrõl, ki is szabadítom ,de nem mozdul sehova, mutogat a pókokra és hogy nyírjam ki õket. Kinyírom az összeset, mindig jön újabb kettõ és egyszerûen nem fogynak el a csaj meg ordíbál hogy "lúk, kill dö szpájdõr"! 😄 plz help!
elöre is thx azt a sárkányt
<#eljen>#eljen>
Elakadtam ebben a nagyon jó kis játékban:sok pók, fölmegyek nagyon magasra vmi póklyukban, a legtetején vok de onnan semerre sem lehet menni...és lõdözni kell a nyilat amibõl kötél ereszkedik le
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Valaki nemtud nekem segíteni? Amikor 10körül van a hp-m akkor így elkezd belaggolni és megáll a kép, és egy idõ mulva visszaáll de amikor megint belémcsapnak akkor ugyan ez és meghalok. Eddig nem zavart annyira, de most ott járok hogy a Fire in the blood fejezetben ilyen hatalmas giliszta szerüség elõl kell menekülni ami a föld alól jön, és ha egyet belém vág akkor lemegy minimálisra a hp-m. Valaki tud rá megoldást?:S a Detonation ossal tolom, ami alapbol fel lett telepitve, csak ki kellett csomagolni. Nem hiszem hogy a grafika lenne a hibás, mert minden maxon van és ha leveszek mindent lowra akkor is azt csinálja. Elõre is köszi.
Peace
Az operációs rendszeren is túl...
PSN ID.: Beegabor