Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoppsz.. oda csapdat akartam irni 😊)
Hali!

Elakadtam meg az elejen (vagy kozepen?)!
Bent vagyok a templomba, es egy csabda utan (falak akartak osszenyomni) van egy hid a masik oldalan egy kapu. Ha elindulok fel akkor lezarodik a kapu, mugotte megjelenik 5-6 kis goblin (vagy mi a csocs) es kovekkel dobalnak. Szepen lenyilazom oket, de a kapu nem nyilik fel. Alattam szakadek... merre mennyek?! LEntebb latok egy kis hasadekot a hegy oldalaban, de nem tudok beugrani...

Kerlek segitsetek!

Elore is koszonom!

Udv.
Laci
dienesoft
*15-20 perces mûvelet 😊

dienesoft
Úgy kell kinyírni, hogy becsalogatod a házba, õ behajol, a feje kilóg, és így csapkodod a szemét sokáig, legalább 25-20 perces mûvelet így kinyírni, de ez az egyetlen lehetõség.

Hali!

A 8. fejezetben az élõhalott küklopszot nem úgy kell kinyirni mint a többit? Már fél órája csépelem a szemét amikor lehajol de nem hal meg.
Bug, vagy máshogy kell kinyírni?
Sziasztok!

Abban kérnék segítséget, hogy mit tehetek akkor, hogy ha a játék nálam teljesen instabilan mûködik.
Akkor szokott elszállni, amikor pályát töltök, olyankor sosem, amikor mentett állást töltök vissza. Igen nagyon bosszant a dolog.
Nem futott valaki ilyenbe bele?

üdv,
banyek
na 1.1 es patch utan hogy lehet elinditani??

SötétBarom
Én csak úgy vittem végig ugyhogy nemtom mennyivel nehezebb.. De tapadni kell az F6-ra rendesen.. 😊

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

hard fokozaton mennyivel nehezebb, valaki végigvitte úgy?
wedge31
A necrovárban van a pók, valszeg nem mentél le a liftel hanem elolvastad a tervet és egyböl mentél vissza a csatornába.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok!!!!!
Segitsetek plz,a végén a csontfejü paokai-t hogy kell kinyirni,mert nem jövök rá!!!!!
Valaki segitsen 😊
reger
Lenne egy kérdésem azokhoz akik már végigvittem

Többen írták azt hogy meg kell ölni valami nagy pókot ,és kiszabadítani Leannát ,de nekem ilyen jelent egyszer sem volt ,pedig már végigvittem ,valamint a 9.chapterbe Leannát lichként le is kell csapni.Hogy lehet ,és mikor kiszabadítani ,és akkor elõ lehet hozni egy harmadik befejezést?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

dienesoft
Na már a prologue vbolt hátra, zuztam mint atom egyszer csak textura hiány miatt kidob a játk, vmi izének nem talált texturát. Nincs is kedvem már elíndítani, a sok töltögetés elveszi a kedvemet attól hogy befejezzem a gamet.

Gideon Wieth
pls választ...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

minimize
visszaolvastam, megvan.

No one can stop Death!

Gideon Wieth
sziasztok...Lehet hogy már írták akkor elnézést de én nem találom... Mért van az hogy a videóknál meg az elején a logoknál meg ezeknél egy fekete képernyõ van csak fehér vonallal áthúzva? és csak a hang megy...Lécci segítsetek mit lehet csinálni,...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Felmegy erre a verzióra?
Már vagy 50* próbáltam,de annyira felbaszott,hogy ott járok letörlöm a játékot
Seth
Sajna egyeseknél nem így mûködik. Az istennek sem akar átugorni a köv pályára, ez egy a sok bug közül. Quicksave a kijárat elõtt, próba, nem jó, még1x...

PSN ID.: Beegabor

Milyen loadig képernyõt??(a fõmenüre gondolsz?)
dienesoft
semmit, egyenesen mész és benyomja a loading képernyõt és átérsz egy másik helyre, ennyi

ha egy chapter végére érek,kiteszi a pálya végének jelét,mit kell csinálni,vagy milyen gombot nyomjak?
dienesoft
Na mostanra teljesen kész lettem a játéktól.Teljesen ujrakezdtem a chaptert, le is gyõzöm a pókot, végre valahára elkezd követni, erre mikor mennénk már a termek felé harcolni,harc után megál és semmit se csinál. Elég volt ebbõl a játékból, asszem elég sokáig elvittem (8 chapter végéig és ennyi, asszem meg is állok mert már csak szenvedek vele), amúgy nagyon jo volt csak a vége nálam iszonyat hibás. 3 negatívuma van, ami a mostani játékokról bizony el is mondható: -Gépigény az egekbe -Swapolás(töltögetés) a végletekig - sok bugos rész. Ezeket sztem ki lehet javítani, remélem a következõ részben kijavítják (ha lesz, remélem) 😛

minimize
Arantir-t keresem, a Necrók kastélyában, felszedtem a gömböt a könyvtárból, aztán itt el is akadtam...://
merre induljak, vissza az East quarters-felé, vagy valami mást kell tennem??
jah, 8.fejezetben vagyok. köszönöm.

No one can stop Death!

És ha egy chapter végére érek,kiteszi a pálya végének jelét,mit kell csinálni,vagy milyen gombot nyomjak?
Yossarian
de más mentésében lehet, hogy egészen más a karakter is...
inkább az egész chaptert csináld újra, valszeg hamarabb is meglesz, mint mentést szerezni!

Nieleen

dienesoft
Sziasztok! Még mindig nem tudom megcsinálni azt hogy Leanna továbbjusson, rájöttem, hogy bemek abba a nagy üres térbe, és sehol nincsen nagy pók, akivel meg kéne harcolni. Visszatöltöttem jóval korábbi állást, ugyanazt csinálja.Vki tud küldeni msn-en egy mentést, amikor elméletileg van már nagy pók az üres terembe?

es fuss de gyorsan

tedd fel az 1.1-es patch-t

Blacksheep333
Hi

Valaki nemtud nekem segíteni? Amikor 10körül van a hp-m akkor így elkezd belaggolni és megáll a kép, és egy idõ mulva visszaáll de amikor megint belémcsapnak akkor ugyan ez és meghalok. Eddig nem zavart annyira, de most ott járok hogy a Fire in the blood fejezetben ilyen hatalmas giliszta szerüség elõl kell menekülni ami a föld alól jön, és ha egyet belém vág akkor lemegy minimálisra a hp-m. Valaki tud rá megoldást?:S a Detonation ossal tolom, ami alapbol fel lett telepitve, csak ki kellett csomagolni. Nem hiszem hogy a grafika lenne a hibás, mert minden maxon van és ha leveszek mindent lowra akkor is azt csinálja. Elõre is köszi.

Peace

Az operációs rendszeren is túl...

Vki vegyen már fel msn-re aki tud nekem segíteni
MSN: [email protected]
hogy lehet 1.1es patch utan elinditani a tort jatekot?

Bug, tölts vissza korábbi állást. A nagy pók megölése után mennie kéne veled.
Nagyon picivel visszább nyilik meg a továbbjutás. Lassan odaérek megint, ezúttal varázslóval 😊 szerintem játszható, ha az ember nem FPSt akar tolni, és nem rohadt elõvenni a botját, ala Gandalf 😄D
TopGun
Hi! ezt valamiert nem lehet letolteni! 😞( megtudnad maskepp oldani a letoltest? elore is koszi.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Elakadtam, a 6.részbe vagyok ott amikor kötelekkel kell felmászni egy helyiségbe ahol a Dragonclaw kardot felvettem. van 1 kar amit meghúzva mozognak a fogaskerekek, de nem tudom merre kell menni? segítene vki
Teofilius,gyere már fel msn-re mert kellene vmi még!!!Köszi
dienesoft
Hogy kell megölni Pao-Kait:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fuss be az egyik terembe, csalogasd be õt(küldjél rá pl tûzlabdát) és mikor benyúl a feje és meg akar harapni, csapd rá a vasajtót, átmegy a fején és ennyi volt!

dienesoft
Sziasztok!

Amikor ki kéne szabadítani Leanna-t a pókhelységrõl, ki is szabadítom ,de nem mozdul sehova, mutogat a pókokra és hogy nyírjam ki õket. Kinyírom az összeset, mindig jön újabb kettõ és egyszerûen nem fogynak el a csaj meg ordíbál hogy "lúk, kill dö szpájdõr"! 😄 plz help!

hogy kell meg ölni a pao kaot vagy mit? a chapter öt ben aszem pls help
elöre is thx azt a sárkányt
milyen progival csinálsz képet a játékból??
littleNorbi
Melyik a jobb Gothic vagy ez ????

teofilius
Nos, bevégeztetett. Még egyszer végigviszem úgy, hogy megfürdöm, és a jó oldalt választom. Nekem tetszett, tényleg nem túl sok benne az rpg elem, de arra ott van az oblivion. Bár az egy idõ után nekem unalmas lett. Egyetlen dolog van a DM-ban, amit szerintem máshogy is meg lehetett volna oldani. A skill-pontok elosztása. Túl sok kell, és túl keveset kapsz ahhoz, hogy valamelyik irányba fullra fejleszd a karaktered. Én nem igazán gyúrtam mágiára, mert ebben a játékban nem éreztem sok értelmét...végeredményben ez egy "menj oszt csapd szét az ellent" játék lett sztem. A nagyobb ellenekért, kicsit több skill-t kapna a playa, akkor ez talán jobb lenne, ill ha eléred az adrenalin módot, akor is kellene 1. No mindegy tetszett, és ha minden jól megy a jó oldalon is végigtolom. Érdekel az a jó kis dragon-bicska.
<#eljen>

Eagle16
Hali!
Elakadtam ebben a nagyon jó kis játékban:sok pók, fölmegyek nagyon magasra vmi póklyukban, a legtetején vok de onnan semerre sem lehet menni...és lõdözni kell a nyilat amibõl kötél ereszkedik le

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Blacksheep333
Hi

Valaki nemtud nekem segíteni? Amikor 10körül van a hp-m akkor így elkezd belaggolni és megáll a kép, és egy idõ mulva visszaáll de amikor megint belémcsapnak akkor ugyan ez és meghalok. Eddig nem zavart annyira, de most ott járok hogy a Fire in the blood fejezetben ilyen hatalmas giliszta szerüség elõl kell menekülni ami a föld alól jön, és ha egyet belém vág akkor lemegy minimálisra a hp-m. Valaki tud rá megoldást?:S a Detonation ossal tolom, ami alapbol fel lett telepitve, csak ki kellett csomagolni. Nem hiszem hogy a grafika lenne a hibás, mert minden maxon van és ha leveszek mindent lowra akkor is azt csinálja. Elõre is köszi.

Peace

Az operációs rendszeren is túl...

Magiszter
Vicces lenne ha még a kovács kalapácsot is kovácsolni kellene 😄. Amúgy én azt hiányoltam a kovácsmûhelybõl hogy meglévõ kardot lehessen erõsíteni, mondjuk edzéssel és akkor adna +1-2-3 sebzést, vagy neadjisten villám,tûz,méreg... sebzéseket rákalapálni valahogy. No mind1. Beletörõdtem hogy nem egy RPG hanem FPA(Fõrszt Perszón Eksön). Remélem csinálnak még pár részt, csak jobban RPG-esedik és esetleg Választható Nézdahátam vagy FP nézetben lehessen vinni.

dienesoft
baszus eldobáltam az összes olyan kalapácsot azthittem semmi hszna 😄😄😄 Oksi, majd szerzek egyet 😊

Seth
kardpengét bevágod a tûzbe , felhevíted, után kirakod az üllõre, megkalapácsolod kovácskalapáccsal,majd ezt berakod a nyélkészítõ bizbaszba,ennyi

PSN ID.: Beegabor

dienesoft
köszi szépen, bevált 😊 basszus, télleg láma vok a játkhoz,de a kardkészítés nem megy! Addig OK, hogymegcsinálom, lehûtöm vízzel, aztán utána leteszem arra az asztalra, és semmit nem tok vele kezdeni, aztán valami kis apró bigyó amihez oda van írva hogy vmi "sword hilt" a vége, de azt meg nem engedi. SAzal, valaki leírná részletesen, esetleg egy F.A.Q-ba hogy lehet csinálni kardot?

Magiszter
Még az elején? Az amikor a csaj beszélget egy katonával, azán odamész hozzá és bemész vele egy barominagy vasrácsos ajtón? Mert ott elméletileg mögötted becsukódik a kapu és akkor jön hogy itt a vége. De szerintem menj neki a máodik rácsnak és akkor lép tovább.