Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szia ezt nem tod kinyitni 😊 a másikat amin kívül a csaj meg a másik mágus kinn ragadt azt kell kinyitni 😊 csak úgy tudod kinyitni azt h egy láncot megúzol a falban majd ami valahol ott lesz az íj mellett amit találtál
Sziasztok tudnátok segíteni abban, hogyan lehet kinyitni ezt a rácsos gaput. (mikór megfogtam a kapunyitó kart - kiesett a fõldre) ?

Megint elakadtam.Bent vaok abban a qurva nagy téren,van egy ajtó de oda nem enged be.Arasos házában.Mit tegyek?
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
nekem meg volt olyan bug mikor a 9.chapterben az égõ városban jöttek ellenem a ghoulok és az egyik fennt mászott a levegõben de egyhelyben:<#nevetes1>#nevetes1> aztán meglöttem fagyasztott nyillal és széttört!elég lol volt😊)
Az a kõ, amit kerestek ott van abban a teremben, ahol többek között ledöntötök egy bazi nagy oszlopot, ami a terembe lépés alapján a bal oldalon van, a kõ pedig a bejárattal szemben fenn a fal 2/3-ánál virít.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Más mentéssel a karakter is máááááás....szval én nem jánlom de ha neked mindegy milyen karakterrel nyomulsz :S
Én sem találom az utsó követ, azt amelyik fent van a falon.Hol a falon van az a kõ?
1.1 No-DVD Crack (még nem próbáltam ki)
http://rapidshare.com/files/2605576/Dark_Messiah1.1_no_cd_gore_by_WildGunMan.exe
http://rapidshare.com/files/2605576/Dark_Messiah1.1_no_cd_gore_by_WildGunMan.exe
Megvan a narancssárga,lila és a fehér kõ.De hol az ucssó?
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Elakadtam!
Amikor a pókba belekell tenni a köveket.Beleraktma 3-at jött is a 2 látomás,de az uccsót nem találom!<#help>#help>
Amikor a pókba belekell tenni a köveket.Beleraktma 3-at jött is a 2 látomás,de az uccsót nem találom!<#help>#help>
1. a zombiknál 2. fent a falon 3. a síron 4. már nem emléxem de azt tudom ,hogy ha a síroknél mész tovább ott van egy ilyen tekerhetõ bigyó ami felhúzza neked a vaskaput ahonnan rengeteg zombi jön ki és ha ott tovább mész ott lesz
Ez az után van mikor a nagy falat szétnyitod és bemész a zombikákhoz!!
Ez az után van mikor a nagy falat szétnyitod és bemész a zombikákhoz!!
Vi küldjön nekem egy mentést a chapter 2 elejérõl!!!
MSN: [email protected]
Minél hamarabb ha lehet,mert így nem tudok jáccani
MSN: [email protected]
Minél hamarabb ha lehet,mert így nem tudok jáccani
Sziasztok !
A 8. fejezetben egyszerûen bugos a démon-mód, vagy ez nálatok is így van, hogy ha bekapcsolom "v"-vel, akkor eszetlenül csapkod össze-vissza,
anélkül, hogy bármit is tennék az egérrel ?
A 8. fejezetben egyszerûen bugos a démon-mód, vagy ez nálatok is így van, hogy ha bekapcsolom "v"-vel, akkor eszetlenül csapkod össze-vissza,
anélkül, hogy bármit is tennék az egérrel ?
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
vki küldjön az elsõ pályáról egy mentést pls! msn/e-mail [email protected]
[X]
Daniel Ryan KÖSZI!
De a 4. nekem nem érthetõdik annyira magától 😄😄😄
De a 4. nekem nem érthetõdik annyira magától 😄😄😄
hogy inditod 1.01es patch utan?
talán a harcos szerencsésebb választás...
nem?
A oblivionban lehet fajt választani? állítólag elég jó az is
nem?
A oblivionban lehet fajt választani? állítólag elég jó az is
Hali!
Ujabb help 😊
A pokoknal elakadtam mikor a kristalyokat kell beletenni!
Az elso megvan.. (ezzel nyitja a jobboldali ajtot)
Aztan meg van a 3,4 (kek, baracssarga, a potrohaba betettem mind a kettot!)
De nincs meg az 2 kristaly.. azt hol talalom?!
LAci
Ujabb help 😊
Az elso megvan.. (ezzel nyitja a jobboldali ajtot)
Aztan meg van a 3,4 (kek, baracssarga, a potrohaba betettem mind a kettot!)
De nincs meg az 2 kristaly.. azt hol talalom?!
LAci
Hattt... En Ijra gyurtam de rajottem hogy az nemeleg 😞 Kell melle kard is..
Mi szeretnel lenni? Varazslo vagy Harcos?!... Aszerint oszt szet (erdemes az elejen gyujteni is)
Laci
Mi szeretnel lenni? Varazslo vagy Harcos?!... Aszerint oszt szet (erdemes az elejen gyujteni is)
Laci
Aha.Köszi. Az elején tartok.Mire érdemes adni a pontokat?
Nem nem lehet...
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,h lehet-e fajt válszteni a dark messiah-ban?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem,h lehet-e fajt válszteni a dark messiah-ban?
Nem gyárim van,vagyis nem megy neten(ha nem tört szerveren)
Hali!
Ujabb help 😊
Az elso megvan.. (ezzel nyitja az elso ajtot)
Aztan meg van a 2,3 (kek, baracssarga, a potrohaba betettem mind a kettot!)
De nincs meg az elso kristaly.. azt hol talalom?!
LAci
Ujabb help 😊
Az elso megvan.. (ezzel nyitja az elso ajtot)
Aztan meg van a 2,3 (kek, baracssarga, a potrohaba betettem mind a kettot!)
De nincs meg az elso kristaly.. azt hol talalom?!
LAci
Köszi, ez a leveszem a textúrákat kissebbre-dolog megoldani látszik a bajom 😊 Köszi! Nem baj, amúgy is csak egy 9600XT, így még gyorsabb is kicsit.
Deltoid:
Ne varázsolj, és verd le a fõnököt. Ha nem használsz mágiát, akkor nem megy neked a többi, csak azt az egyet kell megölnöd. Na persze nem lesz könnyû...
😊
Deltoid:
Ne varázsolj, és verd le a fõnököt. Ha nem használsz mágiát, akkor nem megy neked a többi, csak azt az egyet kell megölnöd. Na persze nem lesz könnyû...
😊
HELLÓ! Tudna valaki segíteni? Elakadtam 1 kicsit ott hogy a Chapter 5-be, hogy berakom a kristályt ahova kell, és akkor lezárul minden kapu 5 katona jön és mindig kinyírnak. Tudnátok valami tippet adni hogy hogy nyírjam ki õket? Elõre is köszi!
A 3. a falon van a zombiknál ahol szerintem el se kezdj harcolni a 4. pedig továbbmenve van egy leszakadt hatalmas híd! Na ott le kell esned és a vízparton lesz valahol!
EZ egyik abban a szobában van ahol sok zombi volt és lekellett menni!!Na ott van fenn a falon!!A másik a sirkõn van az elsõ az könnyû a negyedik pedig már magától értetõdik!!
Valaki tudna segíteni nekem is?
?
tört verzíód van!
légyszi vegyél már fel msn-en [email protected]
Van multi te...
Sziasztok Darkhoz nem lesz multi ? Nagyon szomorú lennék, ha nem 😞
Na szóval a Patch (1.01) felrakása után is ugyan úgy kidobált!Levettem medium-ra a texture guality-t és így nem dobott ki!!
Végivittem!!Szerintem könnyû volt egyik fõmonszta vagy hekus sem izzaztott meg sõt talál túl gyengék is voltak!!!Játék maga jó szép helyek jó kis érdekességek!!Nekem tetszett csak egy kicsit egyszerûre sikeredett de egyébként KIRÁLY volt!!
Akinek bármiben segíthetek esetleg elakadtatok valahol csak írjatok nyugodtan segítek szivesen!!Bár nemvoltak olyan furfangos helyek de nem mindenki olyan leleményes!!
Végivittem!!Szerintem könnyû volt egyik fõmonszta vagy hekus sem izzaztott meg sõt talál túl gyengék is voltak!!!Játék maga jó szép helyek jó kis érdekességek!!Nekem tetszett csak egy kicsit egyszerûre sikeredett de egyébként KIRÁLY volt!!
Akinek bármiben segíthetek esetleg elakadtatok valahol csak írjatok nyugodtan segítek szivesen!!Bár nemvoltak olyan furfangos helyek de nem mindenki olyan leleményes!!
Azt teszem de idõm de olyan okádék hogy alig ugrik a csóka azt mindig vannak akadályok.
Azt kb nemjutok el 50 métert azt elkap 😞
Azt kb nemjutok el 50 métert azt elkap 😞
Next PC upgrade: 2022
elvileg az 1.1es patch segit csak ha nem eredeti verziod van akkor nem akar elindulni utana de ha megis sikerul elinditanod akkor ird le hogy hogy sikerult
KOszi!
Rohanok 😊
Rohanok 😊
Garfi semit nem kell csinálni, menj visza a csajhoz, ahonnan jöttél!
Kérdés: Az elsõ két kristályt megtaláltam a pókba, de nem tudja valaki hol a 3. 4.?
Kérdés: Az elsõ két kristályt megtaláltam a pókba, de nem tudja valaki hol a 3. 4.?