Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Higany
Szerintem szedd le, ha van fent valami codek pakk, mert pár havernál is ez volt a gubanc és az ace mega leszedése után ment frankósan! Nálam eddig 2x lépett ki! És már elég sokat nyomultam vele! Csõ!

Magiszter
Tegnap meglepõdtem:

eljutottam arra a részre mikor portálon átmész necroland-ba. No ott ugyebár így szétesel és a túloldalon összeállsz. Nah meg is lepõdtem mert amint áttléptem az fps 0-volt. elõtte 30-35 stabilan(átlag). Gondoltam egyet és visszatöltöttem egy mentést még a portál elõttrõl. Mindent lehúztam csont minimumra és próba2=0fps. Volt nagy fejvakarás. Ugyanis mikor elõzõleg vittem végig semmi problémája nem volt. No a megoldás úgy kerekedett hogy csont minimumon átlépek és mikor megjelenik a másik oldal akkor kvikszév->kilép->visszatölt->azonnal felhúzni mindent oda ahol jó és körbenézel a pályán (360fok az y,z kordinátákon = nyakkörzés). Aztán megint minden ment normálisan. Nemhiába ez a játék mindig rejteget valami újat.:-D

MerlinW
Azt hiszem sikerülni fog törést csinálni az 1.01-hez. Ehhez szükségem lenne egy kis segítségre. 2-3 ember kihalászná nekem az összes dark messiah-hoz tartoó registry bejegyzését? (ubi/mm.exe, valve/steam/mm, microsoft/currentversion/uninstall/mm, stb) Amit csak talál. Csak összehasonlításként.

Az SF-es dolgokat már elmagyarázták a GCW-s srácok, elolvastam amít írtak az okosok, már csak a registry-s mûbalhéra kellene rájönnöm, mert ott is sunyizik valamit.. Mail-ben jöhetnek a kiexportált reg file-ok😊

[merlinw.org]

Amiga
Ja, vedd mediumra a texture qualityt.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Vedd lentebb a grafikát high-rol médiumra és nézd meg ugy.
Szerintem az lehet a baj!
dienesoft
Engemet a Prologue-ba elkezdett kidobálni, akkor aztmondtam, abba is hagyom mert elõtte is igencsak sokszor dobott ki és felidegesített a végére teljesen. Amugy éppkézláb ötletem annyi, hogy kapcsolj ki mindenféle tûzfalat és egyebet, ami fölföghatja. Mást nemtudok!

Re. Egy kis segítség kéne. Megvettem a játékot,mert a demo marhára bejött jól futott stb. A gépem: Amd Athlon 64 X2 Dual 3800+,2gb ram,Ati Radeon X800 GTO...elõször felraktam össze-vissza kidobált a gém meg lefagyott..hétvégén jutott idõm újraraktam az egész gépet most szüz rajta minden..directxet felraktam,drivert meg a kijött patch-et...erreföl ugyanazt csinálja...chapter1 betöltésénél kibasz vagy ha betölti akkor fagy le és kidob...mi lehet a hiba oka?? mert ugye én hülye megvettem,szal elég fontos
grebber
Na végigvittem tárgytalan!

Next PC upgrade: 2022

Menny vissza az útólsó fõldalatti terembe, ahól a kimásztál az új nyilad segítségével. Abban a teremben a falban van 1 lánc. Húzd meg, és mássz fel újra.

grebber
A végén az epilogusnál a varázsló elõidéz egy elõhalott sárkányt annak mi a trükkje hogy kell megölni?

Next PC upgrade: 2022

Combat Skill fullra fejlesztve(adrenaline) dragonclaw karddal + villámpajzs elég hatásos a végén , kettõt csaptam akárkire azt lerepült keze lába😊

mit kell csinálni a chapter 1 végén?vagyis a város végén,amikor két kapu közé bemegyek?

No, varázslóval lassan a végére érek megint. Hát, szerintem ezzel nagyságrendekkel könnyebb, mint assassinként, ahogy elõször végigtoltam. Sok ellen 10-15 sec, ami elõtte sok idõt igénybe vett. Orkok, küklopsz átlag 10sec, pókok ügyeskedve az Adrenaline-al kb ugyanennyi(mondjuk 6 db) Most, a végén, mikor jönnek a vámpírharcosok, kezdõdnek a gondok, mert nem akart megrogyni 4 villámtól se, nyilván a tûz fogja. Majd kitapasztalom.
mit kell csinálni a chapter 1 végén?vagyis a város végén,amikor két kapu közé bemegyek?
jha én asszittem h úgy is meglehet csdinálni h alapból nem változol át 😊 mert szerintem ez elronja kicsit a játékot..... :😞😞😞
rwzs=resz.. bocsi 😊
van egy kis rwzs amit sehogy 😊 at kell valltoznod mert nincs fegyvered.. de utan mar nem kell.. csak pofazik az a ..... 😊
de meglehet 😊 En is ugy vittem vegigf.. de ugyis csak az utso resznel tutod eldonteni hogy akarod vagy semm a csajszit.. (tul jo no.. jobb nelkule 😊)
miért úgy hogy lehet megcsinálni h nem vok démon?????
Ha megnyomod a "V" akkor "atalakulsz" demonna.. vagy a csaj testet iranyitod.. fenese ertette mit pakolt a csaj a lenyeg hogy tapos kis csirke leszel 😊)
deestroy
Miééért? Meg leszek szállva?? :-DD

DE lehet hogy visszatoltom es vegigviszem ugy hogy demon vagyok 😊
Meg nem volt idom tesztelni.. de az biztos +10 Skill pontom maradt a vegere 😊)
SötétBarom
Ebbõl következik, hogy elvileg 4 féle.. 1-1 rossz és 1-1 gonosz, attól függõen h meg vagy-e szállva még..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

okés áj tráj nagyon szépen köszönöm!!!!😊
Hali!

Ahol a hidat beomlasztja a hid elott fordulj balra.. nincs sok menekves.. Loj egy kotelet a vegen levo gerendaba es masz be a lyukba.. onnan le fog "fujni" egy godorbe... onnan mar egyszeru! 😊
Jeee vegigvittem...

De szerintem lehet egy 3 is.. vagy nem tudom mennyire befolyasolja.. mert mikor visszaertel a varosba ami epp romma romboltak, ott van egy mellekkuldetes amiben a csajszit ki tudod uzni magadbol... (bel kell allni a szenteltvizbe) En kiuztem.. de mivan ha nem uzom ki?!

Laci
deestroy
elvileg 2 befejezése van a játéknak!

sziasztok elakadtam😊tudom nem meglepõ egy bazi nagy giliszta üldöz és nem tok meglógni elõle amerre futok van egy híd de mikor ráfutok kb a felénél tartok és leomlasztja a hidat ha nem a híd felé akkor merre kell mennem me nem ttaláltam semmit ahova lehetne valaki leirná hogy kell elmenekülni elõle?
elõre is ksözönöm
THNX Fiúk,akkor nem sokára átrakom öket 1 másik dimenzióba 😊
Vki vegyen fel msn-re mert segítség kéne
MSN: [email protected]
Seth
belenyilazol 2-3-at,aztán eltûnik, ilyenkor odarohansz a csókához és püfölöd, ezt kell ismételni 1-2x

PSN ID.: Beegabor

j0nNyKa
utni kell
gecinehez.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Jó játék, de elég hülyén van vége(és hirtelen)!
Na de majd a folytatás.....<#eljen><#hehe><#hehe>

Sziasztok!

Elakadtam az ötödik chapternél Temple of the Spider ahol nem tudom egyszerûen belerakni a kapcsoló rúdját a helyére, így nem tudom a rácsot felhúzni.
deestroy
hány chapter a gém??

Veri5 ,segits nekem 😊) PLZ
A végén hogy kell kinyirni a csontsárkányt,vagy nem azt kell támadni??????
veri5,megadod az msn-ed?kéne egy kicsit segíteni
Na végigtoltam.
Tényleg 2 vége van a történetnek.Nekem ez a game elnyerte a tetszésemet😊

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Na,vki vegyen már fel msn-en:[email protected]
Csalogasd a kapuhoz és csukd rá a fejére ha odamegy,vagyis lõjj bele h odajöjön.
A sárga gyémánt ott van ahol jön sok zombi ott világot a falon.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Sziasztok! Hogy kell megölni a sárkányt????? Lécci vki!!!
A legjobb lenne, ha valaki képen berakná hol vannak. Nekem egy hiányzik, de piszokul idegesít, hogy nem találom sehol <#duma><#falbav>
Van a leszakadt híd ahol oldalt 1 láncon kell mászni,hogy átjuss rajta,kapu kinyit vissza jutsz a pókhoz.Na most ott elõször lefele menj.
A másik magasan fönn a falon,sárgán világít.1 másik teremben,ahol megy lefelé 1 csiga lépcsõ.

deestroy
Látom mindenki ezekkel a szemát kövekkel kínlódik! Valami okso emberke, aki már tûljutott ezen, leírhatná hol vannak a kavicsok!

deestroy
A Francba!!!! Akkor elhagytam kettöt???
Nem!!! Rosszul mondtam! Egy kõ van nálam, és egy kõ a pókba.....
akkor egyet hagytam el???

melyik utólóra gondolsz amelyik legfelülre kell rakni mert azt tudom h hol van... én a többit nem tom
én is pont itt tartok nekem meg 1 kó hiányzik....
tudnátok nekem segiteni ha megkérlek benneteket? ott tartok h a pókba be kell rakni azokat a kristályokat vagy miket.... elég szar rész már az összes kristály megvan kivéve a Maiden's Eye nevezetû nem tudnátok segiteni valahgy hogy hol van???? elõre is köszönöm
deestroy
A Chapter6-ban egy követ szereztem meg eddig a pókhoz,a másik 3 még nincs meg. Most találkoztam azzal a Lich- el, ami kijön a kõkoporsóbol, és varázsolni is tud. Szal arra lennék kiváncsi, hogy idáig nem- e hagytam el köveket..?