Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A chapter 1-nél a város végén mit kell csinálni,amikor bementem a csaj után a két kapu közé?????
de ez nem attol fugg, hogy milyen a geped, mert az enyemen 45-50 FPS-sel fut (akadasmentesen) és megsem all meg a fickó ha elengedem a "W" gombot.
Fogalmam sincs mi a baja!
Vki?
En sem tudok rajonni, hogy miert nem all meg a csavo, ha nem nyomom a gombot!
😞(
MSN:[email protected]
Elõre is köszönöm!
Esetleg linkelhetnétek "krekk" egzét, ha csak annyi kell neki. 😊
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
tovább is jutottam csak most egy kicsit pihi mert láttam h pokot mutat azon a képen ahol tölt én meg a leg kisebb poktol is féleg ^^
szerintetek az assasin milyen kaszt benne? mert én olyant keztem ^^
Bár szó mi szó, elég rendszertelenül fejlesztgetem a pasast.
Azt hiszem ezt a játékot nem nekem találták ki.
Megdögleni kell minden méterért, amíg egy-egy utcán végigjutok.
Lehet, hogy uninstall lesz a vége.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
En megvettem a jatekeot 😛 de a CD kulcsot kurvara (elnezest) nem kerte sohol. Van itt valaki aki eredetivel nyomja?!
Illetve Steam ala hogy kell betetnni?! mert Steam alatt nem tudom megvenni, csak a demot lehet letolteni? Masoknal ez hogy van?!
Laci
Ui: A jatek egyebkent egyszeru volt.. 2 helyen akadtam el.. de az utolso helyen csak nem vettem eszre hogy fel kene maszni 😊
Ijasszal mindenki 1 loves volt a vegere.. nem volt valami kihivas... az "elektromos" palyzstol meg mindenki doglott mint a legy. De az ilyak nagyon durvak voltak.. na meg a kardok is.. a vegere jott egy kard +7 sebzes +13 ha elohalott.. hat a legtobb abbol van 😉 De volt egy masik ami +9 sebzes (vagy kevesebb) es 30% HP ad utesenkent.
Viszont ami nem tetszett hogy a jetek elso feleben sehol sem volt HPs itoka ugy kellet kenyeren es vizen elnem. Viszont Mana-s lotybol vagy 30 osszeszedtem. A vegere legalabb fordult az arany.. de nem sokat 😊
Ha jol szamoltam bo 10 ora alatt siman vegeig lehet vinni, ha nem szarozik 20 percig egy teremben mert nem talalja a kiutat 😊
Kérdésem a következõ lenne: 5.pályán vagyok ott ahol feljöttem a kötéllövõs "james bond" íj által a felszínre és a csaj meg a mágus nem tudnak egy ajtó miatt csatlakozni hozzám. Rögtön gondoltam is mi a hiba,ki kell venni egy másik ajtóból egy olyan favmit amit beleilleszteni annak az ajtónak a nyitójába és levan a gond..odamegyek,interakcióba lépek azzal a rúddal,erre az kiesik a nyitóból,de felszedni nem tudom,így az ajtóhoz odavinni se..vmi tipp?
Kattints ra a kepre ugy nagy meretben lathatod!
Amikor egy konyvtarban kellett feljutni a tetore, majd egy csigalépcson jutottam ebbe a helysegbe!
Innen viszont nincs tovabb ut, csak vissza!
Shotgunt se tud senki, hol találok itt a Dark Messiahban ?????
AAArghhhh....<#falbav>#falbav><#gun>#gun>
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
de tom mit mondasz mert ott a sirban meg találtam a lighting töröket is 😉 thx
segitene valaki ott akadtam el ahol meghuzok egy kart és egy csomo fogas kereket inditok el.
a szöveg meg valami elvatort ir.
ott merre kell menni?
pls help