Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agy Halott
Abban a helysegen ahol van ez a "zárt ajtó", ahhoz korabban fel kellett venned egy kulcsot, amit sztem elhagytal...
Agy Halott
Itt tudna vki segiteni? légy szíves!
gamerboy91
HELP!
Elakadtam a Chapter 4-ben. Egy hajón vaok mentem és henteltem de elakadtam egy teremben a hajón van egy kar amit ha meghúzok kinyilnak a goblinok ajtajai meg van egy zárt ajtó is. és csak visszafele tok menni. ha kimeek a hajóból lenyilaznak.

HELP!!!!!!!!!!

Merre menjek???????

Van egy lift de nem tudom lehívni mert hiányzik a kar.Mit csináljak?közben a sárkány öli a csajszit a teremben.<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
nem csíttel nyomom
Sztem nem egyrõl beszélünk
reger
Te amúgy ugye csíttel nyomod?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

nem voltam bene biztos
deestroy
Nem lehet, hanem biztos hogy így kell! Rá kel ereszteni a rácsot!

akor aszem be kell futnod egy kapun oda rpül és amikror be néz rá csukni de nem biztos
The temple of the spiders.Ennyit udok.
hányadik Chapter ?
Sziasztok a nagy repülõ sárkányt mivel lehet kinyírni a csarnokban?lécci lécci segítsetek.köszi.
Agy Halott
Itt elakadtam, egy noi hang beszel és ugyanazt hajtogatja...
HELP. koszi
Agy Halott
meglestem es azzal muxik, de nem tom hasznalni a vezetek miatt, tul rovid, ugyhogy maradok a v.nelkulinel, bar idegesito, hogy nem all meg a csavo!
Talan vki tudja ra a megoldast!?
Agy Halott
Driver99 - szted a #4129 hsz-t kinek irtam? vissza is kene olvasni!
ott leirtam pontosan mit kell csinalnod!
gamerboy91
HELP!
Elakadtam a Chapter 4-ben. Egy hajón vaok mentem és henteltem de elakadtam egy teremben a hajón van egy kar amit ha meghúzok kinyilnak a goblinok ajtajai meg van egy zárt ajtó is. és csak visszafele tok menni. ha kimeek a hajóból lenyilaznak.

HELP!!!!!!!!!!

Merre menjek???????

Csõ
megint sikerült kicsit elakadnom,segítsen légyszi valaki!
ott tartok h ilyen zombik jöttek ellenem,kinyírom õket és feljutok egy emeletre és ott egy ilyen nagy kõpók van..beszél hozzám vamit a csaj és nem nyílik ki a két ajtó amin szintén egy pók van rajzolva.
mitévõ legyek?thx
valaki help!! #4123-4 plz:S
ok nézd meg lehet adig énis meg nézem
Agy Halott
akkor ez jelentosen leszukiti a hiba lehetoseget
varj atrakom a regi vezetekeset es kiprobalom azzal...
ha mukodik akkor a vezeteknelkuli a baja, de, hogy miert azt mar nem tom...
esetleg vki tudja, hogy miert van ez?
nekem is az van vezeték nélküli
Agy Halott
Aha ismerem, most ahogy a screenhost-od nez, abbol az iranybol furdulj el balra 90°-ot es total hatulrol gyorsfutasban ugorj a szemkozti reszre ami alacsonyabban van, mint ahonnan ugrassz!
Agy Halott
Nem meg, sajnos tovabb megy!
En vmilyen hardware "izé"-re gondolok.
Neked milyen billentyuzeted van?
Nekem vezetek nélkuli....
Agy Halott
Az lesz az!
Telleg vettem fel egy ijat.
Most akkor azzal kell a lancra loni v. a teton ahol besut a nap oda kell loni?
Megprobalom mindkettot
KOSZI
neptun ezt kinek írtad? :-o
meg tutad csinálni hogy nem mennyen folyamatosan elõre mert nekem nem sikerült? 😞
ez az ugrós rész
Valaki plz help! elakattam a 3. chapterbe az ugrálós részné..nem tok átugrani 😞help plz
Hali! Elakadtam. Ott tartok, hogy már megszereztem, és el is veszítettem a koponyát,(az életemmel együtt<#alien>)és miután feléledtem, és visszaszereztem a cuccaimat,nem tom mit kell csinálni. Vki tudna segíteni?
Seth
juteszembe, nem akartam kipróbálni, de a köteles íjat el lehet dobni?? Csakmert így van 1-2 rész ahol elég macerás lenne átjutni nélküle. Vagy mindíg van a közelben egy? (ha jól emlékszem, összesen két darabot vettem fel)

PSN ID.: Beegabor

Vedd fel az ork hulla mellõl az íjjat-soxor fogg kelleni-nyíláson át ahol besüt a nap,ahol a láncot mûködtetted, fába bele lõ,kötél le,kimászik.Bár lehet,hogy ez nem az a rész de szerintem igen.

Agy Halott
hopp elbaxtam, tessek:
Agy Halott
Most itt az 5. Chapterben akadtam el. Jottek pókok kinyirtam oket, majd egy szuk folyoson haladtam elore (mas ut nincs, csak volt egy helyseg, ahol a falban egy lancot meghuztam) es eljutottam egy olyan kis lyukba, ahonnan nincs tovabb ut.
HELP. koszi

http://web.netipar.hu/agyhalott/dark_messiah_.jpg
Ha még nincs meg olvasd el a 4008-at

Magiszter
Mikor jönnek már az elsõ modok? Jó lenne ha valaki összedobna valamit. Bár lehet majd én is beleásom magam a témába csak mostanság nincs sok idõm 😛

Addig is: DM rúlz! <#wave>

Agy Halott
szoval akkor nem is itt fent kell szuttyognom, hanem le kell mennem innen a letran amin feljottem és ott balra kell megkeresnem amit irtal?
Koszi majd holnap megprobalom, mert mar keso van! 😊
jazzy
Ahogy a screenshot van abbol a szogbol: Lemaszol a letran es balra van egy pallo amit le kell engedni, azaz ra van zarva egy fadarabbal.
Amikor megszerzem a 6. fejezetbe a 2. követ, h tudok visszajutni abból a nagy csarnokból a pokhoz, amibe bele kell rakni?
Agy Halott
nem olyan sok, sztem igy is neha tobb kellene, mert a HARD-dal jatszok!

Milyen csaj segedjet? ellenem csak a varazslo es 3 lovag jon! nincs senki mas! csak olyat olok meg aki ramatamad!

Te arra gondolosz, hogy a varazslonak kellene kinyitnia a csapoajtot?
vagy merre kell menni?
macesz
Hát itt vmi nincs rendben túl sok a skilled is meg a varázslatod is (mentés vagy trainer?? 😊
A csaj segédjét meg nem is kellett volna kinyirni 😄

Agy Halott
hoppá! akkor ez megint egy bug?
en mar mindenkit kinyirtam... (magust is)
csajjal meg a kozelben sem talalkoztam!
???
macesz
Az ajtót egyenlõre hagyd....törõdj az ellenekkel ha minden kinyírtad azután a mágus 😄 kinyítja majd az ajtót ja és védegesd a nõt nehogy kinyírják

Agy Halott
megoldva, bug volt; egy restart segitett!

most ennek a hajonak eljutottam az orrahoz és itt elakadtam, mert van egy csapoajto elottem, de nem nyilik, mar vissza is mentem, de semmi!
HELP.
Agy Halott
"...alul meg van egy ledeszkázott resz, mit sehogy nem lehet attorni!"
Megtalaltam, de nem lehet semmivel sem attorni!
köszi szépen a mentést,innen le tudom szedni
nem tudjátok részletesen elmondani haveromnak hol a 4 kõ?
Agy Halott
Feltettem a sajat FTP-mre.
Probald meg innen letolteni, mert nem hasznalok MSN-t.
Enyhén jobra tõled van 1 furán bedeszkázótt fal. Azt verd szét.

Sziasztok! megint hozátok fordulok, ugyanis elakadtam. Nemtalálog 1 gõvet. 3-megvan de 1 hiányzik. Hol lehet?????