Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy ilyen fele-fele?? 😊)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nieleen
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
Na de lásd kivel van dolgod: oda kell csalni a rácsos kapuhoz aztán ahogy bedugja a fejét a falon lévõ karral zúzd rá a rácsot.
Az elsõ Paokai-t (vagy az egyetlent?) mikor velem van a csaj és a tetõn keresztûl bejön a terembe, hogy kell kinyirni? Fontos lenne! Elöre is kösz!
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
Béke!
Csak mert ebben az országban mindenki siránkozik: jajj ezt kellene, jaj azt kellene... de ha tenni is kellene érte valamit akkor már mindenki másra mutogat. Ha szeretnél jobb FAQ-ot akkor csinálj egy jobb FAQ-ot, és küld el nekem mélbe majd beágyazom az oldalba. Ennyi! Illetve majd ha lesz 2 nyugodt órám akkor csinálok egy hávtút vagy egy vázlatos vólktrút(valszeg december közepefele). De lehet használni a góglit is, vagy visszaolvasni 2-3 oldalt.
Lenyugodtam :-)
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Nem tudna valaki a gajó végéböl küldni a mentését???
MSN CÍM: [email protected]
A kerdesem, hogy hogyan jutok ki, mert nem lehet koteles ijvesszot kiloni, hogy kimaszhassak.
Koszi
Tegnap játék közben egy töltési helyen a gép mindig kivágott hibaüzivel: "Kritikus hiba, a steam nem található."
Másnak is volt ilyen hibája a Detonationos verzióval. A megoldá az, hogy ehhez jár két exe is. Egyik az unfixes verzió, a másik, ami a játék mappájában volt benne. Nos, ha nem megy az egyikkel, megy majd a másikkal.
Hihetetlen, de nálam a játék el se indult régebben a másik exe-vel, hanem hibaüzivel elszállt. Tegnap meg simán indult...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
PSN ID.: Beegabor
en tovabb mentem, és eljutottam oda, amikor atmegyek egy folyoso-szerûségen és a ket oldalfal elkezd osszepréselni.
Ott mit kell csinalni?
HELP
Hardstyl3r - képeket ugy csinalsz, hogy a jatekban megnyomod a PrintScreen gombot, majd a képet ekkor vágolapra rakja. neked csak be kell illeszteni a Paint-ba.
megint sikerült kicsit elakadnom,segítsen légyszi valaki!
ott tartok h ilyen zombik jöttek ellenem,kinyírom õket és feljutok egy emeletre és ott egy ilyen nagy kõpók van..beszél hozzám vamit a csaj és nem nyílik ki a két ajtó amin szintén egy pók van rajzolva.
mitévõ legyek?thx
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert