Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet hülye kérdés de RPG vagy akcio elemekböl van több a játékban??
vagy ilyen fele-fele?? 😊)

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Dark.Messiah.Of.Might.And.Magic-RELOADED

Yossarian
én csak apránkét játszogatok és most jutottam el oda, ahol kicsabadítom a csajt a pókoktól. De folyton elkezd engem tûzlabdázni. Valamit rosszul csinálok, vagy ez van azért, mert démon van bennem?

Nieleen

Végig értem wizarddal. Hát, az utolsó 2 spell mindkét ágon egy hulladék, kár megtanulni. Megmaradt 55 mana potionom is a végére, meg 7-8 gomba. Nekifutok még1x tiszta harcossal is. Némileg frusztráló, hogy a varázsló kari pl a csontvázsárkival a végén semmit se tud kezdeni. Emellett nekem végsõ animot se adott evilként, akár megtartottam a koponyát, akár nem.
Kerestem, de nem találtam.. Azért KÖSZ!!!!

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

Ha annyira fontos lenne esetleg vissza is olvashatnál...
Na de lásd kivel van dolgod: oda kell csalni a rácsos kapuhoz aztán ahogy bedugja a fejét a falon lévõ karral zúzd rá a rácsot.

a város után,olyan helyen vagyok,hogy zöld gombák vannak a falakon,és egy varázsló van ott,meg pár ember akit ki kell menteni,mit csináljak a varázslóval?
Szaisztok!

Az elsõ Paokai-t (vagy az egyetlent?) mikor velem van a csaj és a tetõn keresztûl bejön a terembe, hogy kell kinyirni? Fontos lenne! Elöre is kösz!

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

nála volt mi ?
gamerboy91
MEGVAN A KULCS YEAH!!!!!!

a goblinos résznél elveted a varászlotol ami van ott a kulcsot ?
gamerboy91
Akkor senki sem segít???

Magiszter
nem személy szerint neked küldtem, csak most jött ki az elfolytott agresszió amit a napi stressz és a fõnök eredményezett.

Béke!

Magiszter
Bevállalod?

Csak mert ebben az országban mindenki siránkozik: jajj ezt kellene, jaj azt kellene... de ha tenni is kellene érte valamit akkor már mindenki másra mutogat. Ha szeretnél jobb FAQ-ot akkor csinálj egy jobb FAQ-ot, és küld el nekem mélbe majd beágyazom az oldalba. Ennyi! Illetve majd ha lesz 2 nyugodt órám akkor csinálok egy hávtút vagy egy vázlatos vólktrút(valszeg december közepefele). De lehet használni a góglit is, vagy visszaolvasni 2-3 oldalt.

Lenyugodtam :-)

Ki kellene egészíteni a F.A.Q-t, vagy csinálni egy "Ha elakadtál olvasd el ezt" nevû valamit, mert ahogy nézem, állandóan ugyanazok a kérdések, csak senki nem hajlandó 1-2 oldalt visszaolvasni!!

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

gamerboy91
Akkor most kezdjem elölröl a gémet????

Nem tudna valaki a gajó végéböl küldni a mentését???

MSN CÍM: [email protected]

Hello Daniel920123! Abban a teremben ahol visszaszerezted a cuccaidat, abból a terembõl 2 rácsos ajtó vezet ki. Az egyiket ki tudod nyitni a másikat nem. Amelyik zárva van, ott állj az ajtó elé és néz fel. Ott fogsz látni egy deszkát v. valami fát abba bele tudsz lõni az íjjal, ami kötelet lõ ki. Felmászol és átugrasz a köv. helyre.
doncarlos
Miután leugrottál a repedésen, menj gyenesen, majd a folyosé kb háromnegyedénél jobbra kell befordulni, ahol látsz egy begubózott áldozatot a mennyezeten, na ott lesz majd az elsõ ellen.

Agy Halott
Amikor a sarkanyt megolom és a csaj telekinetikaval a kovet felemeli, ami alatt van egy lejarat a pókokhoz, akkor oda lemegyek és azon a folyoson elindulok, de a padlo beszakad alattam. Ezutan jarkalok ossze-vissza majd ugyanoda lyukadok ki ahol a talaj beszakadt, csak most a masik oldalrol a folyoson. Ezutan atugrom a beszakadt reszt és eljutok ahhoz a lyukhoz amit a csaj tett szabaddá, hogy lejuthassak ide.
A kerdesem, hogy hogyan jutok ki, mert nem lehet koteles ijvesszot kiloni, hogy kimaszhassak.
Koszi
Mephike
Fontos közlemény!
Tegnap játék közben egy töltési helyen a gép mindig kivágott hibaüzivel: "Kritikus hiba, a steam nem található."
Másnak is volt ilyen hibája a Detonationos verzióval. A megoldá az, hogy ehhez jár két exe is. Egyik az unfixes verzió, a másik, ami a játék mappájában volt benne. Nos, ha nem megy az egyikkel, megy majd a másikkal.
Hihetetlen, de nálam a játék el se indult régebben a másik exe-vel, hanem hibaüzivel elszállt. Tegnap meg simán indult...

SötétBarom
Nemtudom ki vette észre, de az egyik legdurvábban irtós módszer, az a folyamatosan égõ nyíllal rohangálás.. Egy csomó ellen azonnal felgyullad tõle.. Egy hátránya van, hogy csak olyan helyen lehet alkalmazni, ahol van mivel begyújtani a nyílvesszõket..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

doncarlos
nna a nyilazás sikeres volt... köszönöm, bár nem hittem volna hogy pont ez az ellenszere az állatnak, mikor már mindenféle brutál hókuszpókusszal próbálkoztam.. no comment.. sztem egy kis negatívum, de azért kira a game.

doncarlos
nekem csak az aranyból készített fortyogó kardom van, ami 6-os sebzésû, de azzal csapkodtam, majd eldobott messzire -az nagyon fájt- majd odajött rámlépett, oszt paddló

doncarlos
áhhh... ez az... én sajna nem ilyesmire vertem el a skilljeimet és csak 2-es attackba vagyok.. Vissza lehetne valamit adni ami nem kell? mondjuk a charm-ot... <#wilting>

Knox
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én aláálltam és csaptam észnékû' az életszívos karddal, alig ment le a hp-m, pontosabba, sok visszajött=)

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Seth
a bejáratból nyilazod, odáig nem tud kijönni, a mérgezése meg nem öl meg csak 5-ig lemegy a hp-d.Akkor kell nyilazni,amikor "felszisszen" egy pillanatra és látszik a hasa. Ha jó a találat akkor kicsit meghátrál, úgyhogy tudni fogod. Ha jól emlékszem a 4-es attack-os longbow-val olyan 8 lövés kellett neki

PSN ID.: Beegabor

doncarlos
A 8.chapterben a GIANT SPIDER-t hogy kell legyõzni? Már próbálkoztam démon módban is... semmi... help

Agy Halott
Á, neked koszonhetoen mar a pokokat gyepálom a fold alatt!
Koszi! 😊
Higany
Sziasztok! Hatalmas problémám van! Már elég sokat játszottam a játékkal, de egy bizonyos helyen mindig kifagy az egész, winfossal együtt! SZerintetek mi lehet a gubanc? Amúgy asszem a Chapter 7-8 körül vagyok! Nemrég haltam meg és éledtem fel. Meg kinyírtam egy halom orkot+goblint! És egy loadingos résznél fagyizik! Bármit csinálok! Szerintetek ilyenkor mit csináljak? És még egy kérdés, a játék hol tárolja a mentéseket, mert lehet kipróbálom valameik havernál, hátha ott nem fagyizik be! Köszi elõre is! Csá!

Seth
magadra hívod a figyelmét (ez gondolom sikerült😄), becsalod a rácsos kapuhoz,amikor befigyel érted,rácsukod

Agy Halott
koszi idokozben rajottem.
Most a nagy repkedo sarkanynal vok, hogyan lehet elintezni?
koszi

Seth
felnézel, kötelet kilövöd, felmászol,alattad összemegy a fal,ha befejezte lejöhetsz a kötélrõl

Agy Halott
geggencs - sikerult tovabb jutnod?

en tovabb mentem, és eljutottam oda, amikor atmegyek egy folyoso-szerûségen és a ket oldalfal elkezd osszepréselni.
Ott mit kell csinalni?
HELP

Hardstyl3r - képeket ugy csinalsz, hogy a jatekban megnyomod a PrintScreen gombot, majd a képet ekkor vágolapra rakja. neked csak be kell illeszteni a Paint-ba.
ott el kell menned jobbra és 3 kristályt össze kell szedned és akkor kinilik de a jobb ajtó sem nyílik ki akkor az azért mert nincs meg az 1. kristály nincs meg menny kicsit visszább ott lesz balra asszem
Csõ
megint sikerült kicsit elakadnom,segítsen légyszi valaki!
ott tartok h ilyen zombik jöttek ellenem,kinyírom õket és feljutok egy emeletre és ott egy ilyen nagy kõpók van..beszél hozzám vamit a csaj és nem nyílik ki a két ajtó amin szintén egy pók van rajzolva.
mitévõ legyek?thx
hogy csináltok képet a játékból vagy esetleg videót!?? Fraps-el??
Elakadtam az ötödik pályán.Egybõl az elején a csajt kéne elkisérni.Gondolom Úgy hogy ne vegyenek észre.Az elsõ kettõnél még el tudok menni.Aztán hogyan tovább.Mert ha elkezdek harcolni a csajt mindig kinyirják.
Agy Halott
Ez hihetetlen, igazad van!
en kapkodtam...nalam sem jo a vezetekessel sem.
ÁÁÁÁÁÁÁ grrr
Agy Halott
geggencs és én szeretnénk, ha vki segitene.
Koszi

Agy Halott
Mindenfelekeppen kell a kulcs, de hogy azt hol talalod... az mar jo kerdes...
Sziasztok a Maiden's Eye követ hol találom meg? azt irja, h a kriptában van a falban de sehol sem találom 😞
reger
nem neked mondtam ,ha megfigyeled

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Ott ahol az orkok a hullákat 1 kupacba dobálták. Felébredek mellette, és lecsapom az összes orkot, visszaszerzem a táskám, de az ajtó, amelyiken tovább tudnék menni lezárják. Vki segítsen!?
Hali! Elakadtam. Ott tartok, hogy már megszereztem, és el is veszítettem a koponyát,(az életemmel együtt)és miután feléledtem, és visszaszereztem a cuccaimat,nem tom mit kell csinálni. Vki tudna segíteni?
gamerboy91
most akkor én mit tegyek?????

vagyél visszáb pár dolgoból és müködni fög nekem ugy ment szagatás nélkül
nekem a vezetékesel sem müxik a játék 😞
Agy Halott én is ott tartok ahol te de én se tudom mit kell csinálni.
gamerboy91
AKKOR MOST MIT CSINÁLJAK????

Meddig menjek vissza?
Vagy most mit tegyek?

Van valakinek ötlete arra, hogyan tudnám orvosolni azt a problémát, hogy a játék néha iszonytosan laggol, beszaggat? X800XT kártya 3,2 GHz P4, és 1GB RAM-mal fut a gép.

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert