Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
légy szíves nezd meg a képet!
mar megvan merre kell mennem, de nem tom, hogyan jutok ki ezen a teton levo lyukon!?
Nos?
mar megvan merre kell mennem, de nem tom, hogyan jutok ki ezen a teton levo lyukon!?
Nos?
depedig van... ottahol a pókos rész végetér,ha jól emlékszem van vm ibarlang,és egybõl ugye egy háztetõ+sziklás rész...azt keresd meg,menni fog
én tom, hogy hol van a lift, de nincs visszaut, ui. amikor a barlangbol kijottem, akkor egy haznak a tetejere erkeztem. Errol a tetorol en leugrottam... ebbol kifolyolag nincs vissza ut, ui. repulni felfelé nem tudok a tetõre, meg ez a faház olyan, hogy ha kicsit jobban mozgolodok, akkor az egesz leszakad es a melybe zuhanok...
Ti, hogyan mentetek fel a haz tetejen levo barlangba, ahonnan eredetileg kijottetek?
Help!

Ti, hogyan mentetek fel a haz tetejen levo barlangba, ahonnan eredetileg kijottetek?
Help!

Bocs, biztos én vagyok a hülye... de hol lehet ilyet választani ho mágus v. harcos v. ilyesmi?
][ ВАЗ ][
Na,végigértem,harcossal.Élveztem,jo hangulatos játék lett.Szorakoztato,változatos.
Egyébként normál nehézséggel simán vihetö sztem.Kiváncsi vagyok mágussal (esetleg assasin)milyen lesz,azzal is végignyomom.Talán hard-on.
Egyébként normál nehézséggel simán vihetö sztem.Kiváncsi vagyok mágussal (esetleg assasin)milyen lesz,azzal is végignyomom.Talán hard-on.
de pedig visszafelé kell... keresd meg a liftet!
pedig lehet vagy 2 pályányit kell is
Egy másik fórumon olvastam,nálam sokkal okosabb játékosoktól:
"Nálam nem fordult elõ, így csak most jöttem rá, hogy mi a gondja a játéknak Nálad. Töltsd vissza addig a pontig, amíg még Nálad van a táskád. Ûríts rajta, hogy legyen benne 9 üres hely, mert a játék a gyorsbillentyûkön lévõket is beleszámolja és ha így nála több jön ki, mint amennyi hely van, akkor kiakad." és tényleg mûködik,de addíg amíg nem vetted föl a cuccodat,ne vegyél fel semmit,de kard,se pajzs,töltsd vissza,mielõtt megöl a csávó.
---
"Nálam nem fordult elõ, így csak most jöttem rá, hogy mi a gondja a játéknak Nálad. Töltsd vissza addig a pontig, amíg még Nálad van a táskád. Ûríts rajta, hogy legyen benne 9 üres hely, mert a játék a gyorsbillentyûkön lévõket is beleszámolja és ha így nála több jön ki, mint amennyi hely van, akkor kiakad." és tényleg mûködik,de addíg amíg nem vetted föl a cuccodat,ne vegyél fel semmit,de kard,se pajzs,töltsd vissza,mielõtt megöl a csávó.
---
valaki adjon már egy save-t
rakj fel képet,h mit látsz
tudom hogy úgy lehet feljutni csak azt nem hogy egy részen elfogyott a deszka és nincs tovább út
hova lõhetném az meg 20 méterrel fejjebb van
hova lõhetném az meg 20 méterrel fejjebb van
Szasztok.A 7. fejezetet épp elkezdtem,amikor fel kell szedni a cuccomat a ládából,de nem tudom,mert kifagy, és visszadob a windowsba. Valakinek volt hasonló tapasztalata?
A mûhely mellett vannak fogaskerekek és azt indítsd be,vissza kell menni,ahol van az a fatömb azzal kitod törni a falat és mellette van a lift.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Szia
Nekem sikerült megcsinálni a kradot , de utána nem tudom merre tovább mert nem találom a liftet .
Pls help elõre is thx
Nekem sikerült megcsinálni a kradot , de utána nem tudom merre tovább mert nem találom a liftet .
Pls help elõre is thx
Agyhalott: fogod az inventoriból a rúd fémet és beteszed a lábosba,elõtte felmelegíted a tüzet a hevítõvel. Beleforgatod a rudat a tûzbe,megolvad,vissza a vízbe,engedj wassert,vedd ki,rakd be a pengét a túzbe,amíg izzani nem kezd,aztán kalapáld meg,nyelet neki,aztán indulhatsz is gyakni...
Szeva. Van egy olyan íjad,h ROPE BOW. Azt,ha fa anyagba(gerenda..)lövöd,akkor egy kötél jön le és auon tudsz mászkálni. Gonodolom a sárga kristállyal szívózol. Azt csak így lehet megszerezni.
vagy ha megtudnátok dobni egy sav-el a pókos rész után mert nem tom megszerezni a kristályokat
Szasztok.A 7. fejezetet épp elkezdtem,amikor fel kell szedni a cuccomat a ládából,de nem tudom,mert kifagy, és visszadob a windowsba. Valakinek volt hasonló tapasztalata?
hello mindenki segítsetek nem tok feljutnia a kristályért ha valaki lenne olyan jó és elmagyarázza mert már eég rég szenvedek
THX
THX
Én megint megjegyzem még az elején tartok de szerintem elég jó mágusnak lenni én is az vagyok és marhára élvezem 😄
Most viszont rájöttem, hogyha a játék által ajálnlott beállításokat használlom, akkor mûködik, csak nagyon lassan tölt meg kicsit akad is...
][ ВАЗ ][
Nekem amd 3500+, 1gb ram, x700pro (128) van, de folyton kilép memóraihiánnyal(vagy vmi ilyesmivel)...
][ ВАЗ ][
Hali lenne 2 kérdésem:
1.amd 3000+, 1gb ram, x700pro (256) konfigon hogy futna a game?
2.mennyire nehéz/jó a játék?<#idiota>#idiota>
1.amd 3000+, 1gb ram, x700pro (256) konfigon hogy futna a game?
2.mennyire nehéz/jó a játék?<#idiota>#idiota>
a gyakorlatozó termet is kipucoltam, emlékszem is a mögötte lévõ teremre ahol van az az egy mágus akit emlitesz, de ott nem találtam olyan gömböt, a mágus dobja? vag yvalahol el van dugva a terembe?
Az a fekete gömböt tároló helység ha jól emlékszem onnan nyilik, ahol 2 katona gyakorlatozik egy teremben, és egy varázsló van felakasztva. A terem oldalán végig lehet menni, van bent 1 db varázsló, meg a gömb. Amikor kifelé mész a helységbõl a folyosón, pont nekifutsz egy olyan ajtónak, amit nyitna. Egész drasztikusan haladok a harcossal. A sárkánykarddal durvincs leszek. Sajna gonosz oldalon nem használható, ezzel csúnyát szoptam az evil végigjátszásommal.
fekete gömbbel sztem igazad van, mert az ajtókon ilyen kör alakú a zár, ugyhogy biztos az kellene
hmm, az érdekes az hogy mindenkit megöltem már, senkinél nem találtam ilyen fekete gömböt, vagy akármilyen kulcsot, még a börtöncellákban lévõ ghoulokat is megöltem, a hengeres könyvtárat végigvizsgáltam ott se találtam semmit, csak az olvasható kinyitott könyveket az emelvényeken :-( egyáltalán nemtudom hogy merre lehet a megoldás
még a piszkos nekromata tanoncokat is lemészároltam :-D
még a piszkos nekromata tanoncokat is lemészároltam :-D
Szia!
Azt hiszem, tudom melyik kulcsról beszélsz. Ez igazából egy fekete gömb, vörös csíkokkal rajta, egy ilyet kell találnod, ezekkel lehet az ajtókat nyitogatni. Ha jól gondolom a hengeres elrendezésû k.tárról van szó. Gondolkodom, merre lehet... :\
Azt hiszem, tudom melyik kulcsról beszélsz. Ez igazából egy fekete gömb, vörös csíkokkal rajta, egy ilyet kell találnod, ezekkel lehet az ajtókat nyitogatni. Ha jól gondolom a hengeres elrendezésû k.tárról van szó. Gondolkodom, merre lehet... :\
Ez a game megy mx440-en?
Akkor én megölöm majd mindet.
sziasztok
nagyon klassz a game, élvezem minden percét....eddig nem is volt problémám, de msot elakadtam basszus, nem szokásom, sztem valamit erõsen elnézhettem valahol
a 9. fejezetnél járok, bejutottam a nekromata szentélybe, a keleti szárnyban vagyok, a könyvtárban, amelynek az alján egy zárt ajtó van ami a laboratóriumba, aranthir szobájába és egyéb helyekre vezetne még, és ezt az ajtót nemtudom kinyitni, de kulcsot nem találtam sehol, pedig már mindent bejártam amit csak lehet.......valakinek rémlik hogy mi a szitu itt?
nagyon klassz a game, élvezem minden percét....eddig nem is volt problémám, de msot elakadtam basszus, nem szokásom, sztem valamit erõsen elnézhettem valahol
a 9. fejezetnél járok, bejutottam a nekromata szentélybe, a keleti szárnyban vagyok, a könyvtárban, amelynek az alján egy zárt ajtó van ami a laboratóriumba, aranthir szobájába és egyéb helyekre vezetne még, és ezt az ajtót nemtudom kinyitni, de kulcsot nem találtam sehol, pedig már mindent bejártam amit csak lehet.......valakinek rémlik hogy mi a szitu itt?
Ugytudom 1 nagy teremben a falon-fent rikítóan fényes
A küklopszot az egész játékban nem muszáj megölni, hisz "csak" skill pontokat ad, de nem akadályozza a továbbhaladást.
nyomott, figyu:
Remélem megoldotta.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abban a teremben ahol középen egy lánc lóg felfele, ami ilyen fa gerendákhoz vezet egy pódiumszerü építmény felett, ott a szemben levõ felban van egy narancs szinü kristály, na az az. Telekinézis. Csak egy tipp.
Remélem megoldotta.
Szisztok! Elakadtam!!!
a pókszoborba a 4 kõbõl 3at beraktam,de kell meég kell 1, alulról a második. Mit tegyek?
nem tudom,h van-e jelentõsége,de a küklopszot(asszem az volt) nem öltem meg,csak fentrõl nyilaztam,aztán eltanyált,és elmentem a bánatba...
a pókszoborba a 4 kõbõl 3at beraktam,de kell meég kell 1, alulról a második. Mit tegyek?
nem tudom,h van-e jelentõsége,de a küklopszot(asszem az volt) nem öltem meg,csak fentrõl nyilaztam,aztán eltanyált,és elmentem a bánatba...