6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#4770 patch nekem sem kúszott fel emiatt sajna
de nincs kedvem a másikat leszedni mer megöszülök.. -
#4769 a játék megvan hogy hol van!!ne nézz má lámának!!!!! csak a peccs telepítője nem találja a játékot ezé gondoltam h berakom abba a mappába ahova eredetileg telepítette volna magát!!! csak ennyié kelett volna! -
lee56 #4768 Javaslok egy jókis progit amivel minden mappát megkereshetsz a számitógépeden, sőt még csinálhatsz is mappákat, a neve Total Commander, de ha konkrét mappa kell, a windózban van egy kereső is ám, no nem google, start menü -> keresés, sok sikert! -
#4767 nekem is és emiat nem tok peccset felrakni:( pedig nem ártana és elvileg jobban is futna plussz kiesen pár bug is. -
#4766 nekem reload van és az már telepitett verzsön... -
#4765 #4761 plíz!!!!!!!! -
lee56 #4764 a nulladik :) -
#4763 #4745 !!! PLZ -
daneelolivaw #4762 a kukacot nem kell és nem is lehet megölni, egyszerűen menekülj és kész:P -
#4761 nekked mappa szerint hova telepítette a játékot??mármint valahogy így kéne felírni h c:/program Files/...... THX!
-
#4760 nekem megy fx 5200 ason. Bár a videókat nem látom :(a végét sem). Néhány fegyvernél pedig nyégyzetes lesz a képernyő... -
#4759 lécci vki help!!!:( -
#4758 Eh, de gonosz vagyok... a végnén a nőt odacsaltam a "piramis" tetején lévő lyukhoz és belerugtam XD -
#4757 HY all!!!vki nem írná le nekem h neki hova telepítette a dark messiah magát??? kéne hogy milyen maooákat csinált magának előre is THX:D -
#4756 ha baranyai vagy akkor van egy bolt ahol jó árak vannak minden alkatrészre nézve -
#4755 kösz -
#4754 ja bocs.... azittem már lent van...sry
nem tok választ adni..
vagy töltsd le és szerezz be egy VGA-t -
#4753 mer akkor nem szedem le potyára ha nem jó
-
#4752 mér nem próbálod ki? -
#4751 Please gyorsan
-
#4750 Elindul geForce Fx 5500 on? -
Hompi01 #4749 Sziasztok most is elakadtam :P őőő ott, hogy egy nagy kukaccal párbajozok és nem tuom hogy kell kinyirni és benn vok egy lyukban és onnan nem tuom mit kell csinálni pls segítsetek !?!?!?! -
#4748 hát...itt is leszükült a forgalom :S
de ha tudja vki akkor válaszoljon a #4745-ös kérdésre! :D
-
#4747 köszi szépen, multizni úgyse akarok benne:) -
#4746 Hát, big...ha az elsö mühelynél vagy, akkor vagy betöröd a deszkákat és fentröl ölöd a black guardokat vagy egy "kitaposott" uton haladsz keresztül...Második lehetöségre meg nem emléxem -
#4745 Kérdés:
A Demoban szereplö pálya hányadik chapter a teljesben? -
big #4744 sziasztok!
kard készítés után mit kell csinálni, hogy tudok tovább menni?
ha valaki tudna segíteni megköszönném! -
#4743 én avval nyomom és müxik :D
bár nem tom hogy a verzió félék között a multin kivül milyen "egyediségek" vannak... -
#4742 helo! bocsi, hogy nem olvasok vissza:S...
nem tudjátok, hogy a detonation féle verzió működik-e? köszi előre is -
#4741 akkor inkább hagyom!thx a segítséget!akkor azt mondod hogy ne is rakjak fel semmilyen má kodekket mert találtam vmit amit mondtak h lehet h segít. vmi the kodeksz vagy ilyesmi. -
FLeK0 #4740 az a gyenge dx9 teljesítménye miatt dx8-as módban megy alapból a source motoros játékok alatt.
parancsikonban -dxlevel 90 -val felrakhatod, de lehet hogy sokkal lassabb lesz. -
#4739 nem lehet h kodek hibája van?? -
#4738 az van!
gef 5700 ultra
-
FLeK0 #4737 vegyél dx9-es videókártyát -
#4736 Hy all!hiába olvastam vissza de nem találtam arra a problemre a megoldást hogy hogyan lássam az átvezetó videókat mert nekem egyet sem jáccik csak azt ami játékmotorból megy. na akkor most mit is kell tennem????lécci help nekem!!!! -
#4735 ha jól emléxem akkor egyszer a csajhoz kell menni az mond vmit és mellette lesz egy üreg amibe le kell pattanni és a kis folyosón végig menni míg nem tölti be az uj pályát -
jano007 #4734 Sziasztok!
Eljutottam én is a sárkányos részig, ki is nyírtam de nem tudom, hogy merre kell tovább menni. -
#4733 :)) -
daneelolivaw #4732 najó de a warezon csak az angol van fenn;)
-
FLeK0 #4731 ha megveszed németül, franciául, kínaiuk is játszhatod, az egyik csak megy.