Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap megmondtátok, h a 6. fejezetbe hol találom az utolsó köve (félelem kövét, Maiden's Eye, a kripta elején a falon) de sehol nem találom, kérek ha van vkinek annyi ideje, h 1 képet küldene róla, h hol van, annak nagyon örülnék. Elnézést a lámaságom miatt
köszi szépen
Nem tudja valaki hogy az Orc-oknál a templomban ahol volt az a sok goblin van 1 hatalmas cuclops. És az érdekelne hogy azt megkell ölni és ha igen akkor hogy??

Amikor megjelenik a kukac,akkor rögtön ugorj föl az elõtted álló kövekre,és az a palló elindul veled,és a túlpartra tudsz ugrani,de utána jön az igazi szopás...
Hassan B
Szal, arra nem tud senki megoldást, hogy nem lehet hallani a beszédet játék közben?

][ ВАЗ ][

warass
Szerintem neked is a hangok miatt van megakadás/szaggatás. Vki tud már rá megoldást? Patch javítja?

hy! biztos nem a 1GB miatt akad be! nekem ilyen még nem volt hogy beakad egy idöre!

innen hova tovább mert elfogyott a léc vagy még van ott de nem érem el.
Frank99
na, itt valami bug volt, mert újratöltöttem asszem 2x, és egyszer csak lejött a lift.
Addig meg nem.
Fura.
Legyaktam az ork vezért is, nem is volt olyan nehéz.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Hello
Miért van az hogy a játék néha beakad egy jó idõre?
a gépem:
AMD X2 3800
1gb ram
Abit Kn9 lap
ASUS 7900GS
Jõvõ héten lesz 2 gb ramom akkor jobb lesz?

hát ez a rút-kukac állat szétveri a hidat...ez egy f*stalicska!

Hassan B
Uhh! Menyi baj van... Nem tudjátok, hogy játék közben mér nem lehet hallani ahogy beszélnek? A videóknál minden normális...csak játék közben a beszédet nem hallom...

Valaki?? HeLp, PLS!!!

][ ВАЗ ][

Agy Halott
hELP.

A felfedezés örömét a féregnél viszont én sem tudom, nem is az élet miatt hal ki a kari, hanme a hidat elõtte széttöri az az állat!!!! 😞

Eddig nem akadtam sehol, és mindenhol átjutottam...de ez eléggé idegtépõ rész.
oh tényleg... >😉
Yossarian
direkt meg akartam hagyni neki a felfedezés örömét...

Nieleen

Ez igazán egyszerû: A vízbe kell ugrani, és úgy a hajóról nem lõnek szét. Van egy létra main oldalt fel lehet mászni, így lövési holttérben leszel. A hajóra feljuthatsz, és lehet mészárolni.
EmThor
már sikerült csapdázni :] thx Lyana

createev
ok thx a segitséget:s próbálkozom 😄

Yossarian
keress másik utat ;-)

Nieleen

createev
hy all!
egy kisebb problémám lenne még az elejébõl:
Nem tom pontosan hányadik chapter de az fix hogy 5 alatt<#vigyor2>
A hajóra kell feljutni de eddig mindig szétlyukasztottak, hiába sprinteltem...
Help plz

Yossarian
tölts közben életet, azért van 😊

Nieleen

Frank99
na, én is itt szívok, elindítom a kerekeket, megy is, visszamegyek a lifthez, de csak a liftet mozgato kis bigyo mozog, a lift nem jön le.

a feladat már csak a Chrystal Chambert megtalálás, és energia helyre állitás.....

mit hagytam ki? mindenki levágna, küklopsz megölve....

kösz

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ez a sprint dolog elég gáz...ládák meg egy csomó akadály is van körben...Ha egy beugróban meghúzódok tuti beér...gondolom mwllõzzem Aa beugrókat....😊
Yossarian
gyorsan át kell ugrálni a ledõlõ oszlopokon a túloldalra és ott végig sprintelni a párkányon, aztán rájössz magadtól is a többire!

Nieleen

Yossarian
dehogynem!
ne varázsolj és rúgjad is, addig idõt nyersz és életet tölthetsz!

Nieleen

A 7. cahpaterben a NAGY férget hogyan lehet megúszni?
Minden fahidat lerombol körben... Még futás közben sem lehet lehagyni.

Mi a megoldás help!!!
EmThor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A BÜDÖS KVA ÉLETBE HOGY AZT A KIB@SZOTT ORKOT NEM LEHET LEVERNI!!!!

ez jól esett :]

Pethy23
Mágusként mit érdemes még fejleszteni a magic skillek mellett?
Yossarian
telekinézissel is le lehet szedni a sárga kristályt

Nieleen

a falon

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

kb. egybõl az elején amikor lemész kriptába

Kérem vki segítsen a 6.résznél vagyok, a poknál már megvannak a kövek csak 1 hiányzik, a neve Maiden's Eye, egyszerûen sehol se találom, 2 napja koborlok a kriptás résznél. köszi elõre is
Lan-ban is lehet nyomni vagy csak neten?

Hassan B
Ez nem tudjátok miért van? Eddig ment rendessen...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Pethy23
Mágusként mit érdemes még fejleszteni a magic skillek mellett?
asszem a +9-es sebzésü nyillal párat belelõsz eltünik aztán gyorsan a mágust nyilazd és meg is hal, nagyon könnyü egyébként ha az adrenaline is kivan fejleszve
srácok...a végén tartok a megidézett csontsárkánynál...meg tudom ölni, vagy nem lehet?...eddig bármit próbáltam, nem ártott neki
Agy Halott
LOL nem is arra kellett visszamenni a lift-hez.
teljesn mahol volt a kijart, de megtaláltam!
Pethy23
Motsmár jó csak lekellett venni a texturát mediumra<#smile>
Hassan B
Aham, ok. Kössz! 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Agy Halott
Rossz iranyba nem mehetek, mivel innen jottem, vagyis a kepen lathato lyukbol és azt mondtad, vissza kell mennem a lifthez, az pedig arra van, amerrõl jottem.
De ha nem tok a lyukhoz menni, mert a teton levo lyuknal fa sincs, hogy koteles ijat belelõve ki tudnék maszni.
Megis milyen modon jutok fel oda?
talán egy legújabb direkt x9 megoldja vagy egy driverfrissítés a videokaridhoz
Hát konkrétan választani nem lehet,a skillpontjaid elosztása határozza meg,hogy milyen kari leszel.Ha a strenght,archery...vonalon osztod el a pontjaidat akkor harcos,ha a Bulglary,stealth...vonalon akkor assasin/tolvaj,ha pedig a varázslatokon akkor nyilván mágus.
Pethy23
törölt hozzászólás
Hunter of Deer
Arra van már valami megoldás hogy a videókban a kép fekete és átvan húzva fehér vonallal?? de a szöveg az megy alatta meg a zene csak kép nincs!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Hunter of Deer
Van egy folyoso oda befutsz es amikor a sarkany bekukkant oda razarod a vaskaput ennyi!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

gamerboy91
Már megint elakadtam😞 Romok között sárkány bácsi beomlasztja a pflafont. és köröz mint a golyafos . hogy nyírom ki?

Légyszi mondjátok meg mit kezdjek ezzel a aranybogárral!

Pethy23
törölt hozzászólás
figy akkor rossz felé mész😛 de nincs fülötte egy fa amin a ropival fel tudsz mászni?😛 me mintha látnék egy kis vmit lyukbalrafent