Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pro-dame.mdf 7634550784k
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mostmár megkérdem hogy te milyen verzóval játszol?
De amint hazamentem megnézem már (ha még nem mentettem rá).
Ha felviszem apunak akkor kinyírja a csajt és hangos dícsérgetések közepette káoszt és pusztulást hoz a világra, piros sugár tör elõ a kútból. Ennyi 😛 legalábbis nekem még csak eddig ez a két befejezés volt azzal az alternatív valósággal mikor megmentettem a csajt majd megfürödtem a templomban. Most viszem úgy hogy nem mentem meg és nem fürdök meg. Kivi vagyok mi különbség lesz 😛
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
befejezés:
1.Megmented a csajt megfûrdesz eldobod a koponyát.
2.Megmented a csajt nem fûrdesz megölöd a csajt eldobod a koponyát.
3.Megmeted a csajt megfürdesz faternak adod a koponyát.
4.Megmeted a csajt nem fürdesz megölöd a csajt faternak adod a koponyát.
5.Megölöd a csajt nemfürödhetsz faternak adod a koponyát.
6.Megölöd a csajt nemfürödhetsz eldobod a koponyát.
ha még van variáció akkor szóljatok 😄
Más:
A hajós résznél, notarget-god-noclip -el odamentem a hajóhoz, hogy megnézzem ahogy a muksók lõdöznek rám. az hagyjám hogy notarget ellenére is szorták az áldást, de mikor megláttam...pontosabban nem láttam a katapultokat hanem csak a semmibõl jöttek a nyilak ledöbbentem egy kicsit. Szerintem azért ki kellett volna javítani ezt az apró bugot. Nem hiszem hogy akkora nagy feladat lett volna berakni 3 katapultot és megírni hozzá a manusok szkriptjét hogy állnak és huzogattják a ravaszt.
Csak az olvassa aki már végigvitte!!!!
Csak az olvassa tovább, aki már végigvitte!!!!
(a csajom nem nagyon szereti ha ki bujok mellöle és leülök a gép mellé, bár néha megteszem 😄D) köszi a segítséget!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Alaplap:intel pentium 4 2.4 ghz.Ram:512.Elöre is köszi a segitséget.
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a kérdésem az lenne h hányféle befejezés van? mert a végén 2-öt láttam egyszer odaadtam a skull of shadow-ot, egyszer meg megsemmisitettem
azért kérdem h több lehetöség van-e mert megmentettem leanát és megfürödtem a templom vizébe igy tiszta lettem és elpusztitottam Xanát😊
szoval ha ezeket nem csinálom meg akkor megin más befejezést kapok? vagy miben befolyásolják a történetet?
Egy dolog van, amit le kell szögezni : nagyon jó !
Ezen nincs mit vitatkozni. Sõt mi több, nincs értelme sem.
2006-ban azt hiszem , mindenkinek valami hasonlóra van szüksége. Mind grafikailag, mind játszhatóságban. Mégis, számomra a Dark Messiah valami mást is jelentett : hangulatot. Azt a középkori, semmihez sem hasonlítható hangulatot, amit eddig még sehol sem tapasztaltam.
Magánvélemény ? Szívás volt, a szó szoros értelmében.
Bevallom, az SG nélkül lehet, Kao Pai-t nem tudtam volna legyõzni, de lehet, nem is szégyenlem, mert nem vagyok valami nagy Játékos.
Bevallom, a 9. fejezetben rengeteget szívtam, mert nem tudatosan fejlesztettem hõsömet, hanem csak úgy, egyéni belátás szerint.
Lehet, de mondom, Rpg-s észkombájn sem vagyok...
Viszont ha lehet, kérném, sõt követelem, hogy még több Dark Messiást adjanak nekünk, mert régen rossz, ha hónapokat, sõt éveket kell várnunk arra, hogy az ilyen vagy hasonló játékok piacra kerüljenek.
Bevallom, álmodtam is róla, mert volt egynéhány kemény harc, melyrõl azt hittem, sohasem érek a végére, de aztán mindig sikerült...
Bevallom, néha meg is ijedtem, fene abba, aki nem...
Vannak fps fanok, akik lazán kijátszák az ilyen játékokat, bevallom én nem tartozom közéjük. Sõt, most , hogy a végére értem, úgy érzem , gyõztem... Hogy miben ? Nem tudom elmondani...
Szívtam vele és punktum...
Egyszóval:
Tartok tõle, hogy az ilyen játékokra majd megint hónapokat kell várni.
Ám kivárjuk , ha hasonlóan lesznek prezentálva.
Végszó:
Dark Messiah !
Hiányozni fogsz !
Nem hiszem, hogy újra játszom megint.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Van valami patch, vagy bármi, ami segítene?
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
a 7 chapter elej mikor megtalálom az elvett cuccaim..h kell kinyitni a kaput? vagy mit kell csinálni?Thx