Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magiszter
1.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha épületben vagy és a tetõn jött be:
-Felingerled hogy téged bántson, aztán befutsz ott ahhol elõzõleg a csaj felemelte a nagy követ. Ott bemész és megvárod míg bedugja a fejét aztán meghúzod a kart és az ajtó rácsapódik.

2.

Ha a várnál támad meg (pókpalota, orkokkal taliztál, megvan a ropebow) akkor csak fuss a csajjal be egy ajtón amíg a mágus pali kinyiratja magát (jobboldalt lesz ahhol ég egy tábortûz és kijött 3 ork)

3.

Ha nyílt terepen hatalmas kapuknál: Bemész egy ajtón és felfele futsz a lépcsõkön ott majd egyzser csak találsz egy katapultot (rabbanónyilas), azzal megsorozod és vége.

pao kai-t hogy tudom legyõzni?
doncarlos
nem..még nem láttam, de dúrva.

és agyhalott...nincs mit,,, csak szólj ha kell vmi

hellosztok! találtam egy olyan bugot hogy beszarás😄 a 9.chapterben az égõ városban hátul a templom mellett kilehet menni a mapról!!és nem csíttel!! ismeri valaki??😊
Agy Halott
koszi, sikerult...
doncarlos
de érdemes minden zugot bejárni

doncarlos
az a baj hogy énis csak mentem mint a hülye, azt se tudtam mit keresek, mindenre csak véletlen akadtam rá, így elég nehéz visszaemlékezni, hol is volt ponotsan

Zomil
pedig ott kell leugrani😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

doncarlos
ott fenn ahol elforgattad a fogaskerekeket, nem ott volt 1 ládában? Akkor rosszul melékszem. De ab a sírba bele kell ugrani, és ott fogsz lecsúszni még mélyebbre.

Pókos kövek…:
Sajna nem találtam meg egyiket sem (a sárga és szürke kivételével). Majd holnap még próbálkozom. Viszont megtaláltam egy vizes helyen (ahova a fogaskerekek beindítása után az ideiglenesen nyitott ajtón lehetett bejutni, a sárga köves résznél miután lementem a lépcsõn) egy vezér sírját. Abban nem volt semmi. Az alja ki volt törve, de a lyukon nem tudtam átmenni. Esetleg valami pontosabb leírás? De nagyon köszi az elõzõt is!
doncarlos
Megölni kb. 1x vagy 2x próbáltam, de így egyszerübb volt.

Agy Halott
akkor nem legyozni kell, hanem menekulni?
doncarlos
Giant Worm "legyõzése"

átugrálsz a kõoszlopokon, majd szembe beugrasz a "menedék"-et jelentõ falak közé. mész amerre enged egészen körbe, vigyázva, nehogy rádlihegjen mérget. egészen addig mész körbe, át a kis hídon, majd egyenesen és a dobozok szétverése után balra, lesz egy kis beugró, ahol nem ér el. Lõjj egy nyilat (köteles) a fenti fa gerendába, majd a megfelelõ pillanatban ugorj át, és mássz fel. kevés az idõd de meg lehet csinálni.

doncarlos
annyit, hogy elõször is

Agy Halott
Akkor en maris szeretnek kerni help-et!
7. chapterben ezzel mit kell csinalni?

doncarlos
ja..és több lementést csinálj.

doncarlos
próbálj meg levenni a grafikából, nekem mindenféle bajomra ez volt a gyógyír

van egy loading amerre mennem kéne és mindig kilép ott,nemt ok továbbmenni😞
nagyon lehúz segítsen má vaki
van egy loading amerre mennem kéne és mindig kilép ott,nemt ok továbbmenni😞
nagyon lehúz segítsen má vaki
megvan a patch csak épp feltenni nem lehet mer kiír vamit,asszem azt h kell az eredeti game.. ilyenkor mivan? ti h raktátok fel???
doncarlos
de igaz

SD456
Ok! Az jó ha nem nagyon lehet elkerülni<#vigyor>

PS3 ID: SDani456

doncarlos
Majd meglátod, nem nagyon lehet elkerülni <#alien2>

SD456
Hy all!

Nekem még csak holnap lesz meg a játék. Hallotam olyat a játékról, hogy lehet kardot kovácsolni/készíteni benne (Fincsi<#finom>) és azt szeretném kérdezni ,hogy ez igaz e? És ha igen akkor elmondaná valaki, hogy a játék meik részében? (Így elõre) Mert régen az Arx Fatalis idején nagyon jó volt a kovács mûhelyben kardot csinálni<#smile>

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

doncarlos
jelezz vissza lécci hogy ott voltak-e?

doncarlos
Ha jól emlékszem akkor itt vannak:

Ha jól emlékszem miután megvan a sárga, lemész az állványokról, le a lépcsõn, ahol kiütõdik a fal, ott ne menj ki, hanem jobbra fel lõjj köteles nyilat, és ott lesz fenn. A negyedikre meg asszem ott lelsz lenn a katakombáknál, ahol a fõ csontvázvezérlõ varászló van, akinek a koporsója mögött tudsz felmászni, na annak asszem a koporsójába van.

A köves pókos résznél két követ nem találok. A szürke és a sárga van meg (szürke a pók alatti kriptában, a sárga meg a zombiknál magasan a falon volt) de a felsõ kettõt nem találom. Meg tudná mondani valaki, hogy hol vannak ezek? Visszaolvastam, de csak a sárgáról találtam infót (az meg megvan már). Köszi a segítséget!
Zomil
hm ez érdekes, csak nem értem mi van akkor ha pl meg ölöm a csajt, és xana-t is elpusztitom😊
vagy akkor ha mind a kettö megmarad

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jah és még azt szeretném +kérdezni,h sokan játszanak vele neten?
Hellosztok!
Azt szeretném kérdezni, h tört verzióval lehet netre menni?(reloaded)
Ha nem az se baj, mert azon gondolkodok, hogy veszek egy eredetit, mert nagyon bejön ez a játék!
Tök durva a játék!!! Most vagyok ott hogy magamhoz tértem és elvették az összes cuccom!! Baromi jó volt az a videó!!! Meg tetszik ez az új képesség is!! A bug-ok viszont elég idegsítõek fõleg hogy a használhatatlan palyzsot nem lehet kidobni!!! Ahhoz hogy fellehessen patchelni a telepítõs verzió kell de nem ér semmit me utána megint crackeled és ugyanúgy szar!!!

doncarlos
Nah...uninstal sajna... enyi volt... tényleg király volt a game, nemtom lesz e a HalfLifeepisode2-ig ami ennyire idevonzz a gép elé. Ha bármi segítség kéne vkinek szoljon... még pár naig fel-fel nézek ide. bye!

doncarlos
hehh... amúgy csak tippek...

DE CSAK AZOKNAK AKIK TÉNYLEG VÉGIGTOLTÁK!!!

A youtube-on minden video fen van.. linkeket alább küldök.

Dark Messiah End Cutscene 1 (Leanna - Good)

Dark Messiah End Cutscene 2 (Leanna - Evil)

Dark Messiah End Cutscene 3 (Xana - Good)

Dark Messiah End Cutscene 4 ( Xana - Evil)

Ja és további kira videók a youtube-on.

doncarlos
mindkettõ hatékony, de lehet más másképpen csinálta...

doncarlos
ahogy beszélgettünk páran, a leghatékonyabb,

1. ha vagy tûzlabdával aláállsz, és amikor feléd ereszkedik tüzelsz, majd ha kb.3x eltaláltad tûz a varázslóra... eztkb 2x-3x megcsinálod és gól

2. azzal a nyíllal kell lõdözni, ami tüzesnyíl.

Hi!

Látom sokan végeztetek már vele. Valaki legyen olyan szíves és árulja el, hogy mit kell csinálnom a végén a csont-sárkányos témánál, mert már nagyon a fasz kivan vele. Fél óra szenvedés után feladtam.

Köszi!

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Zomil
megveszed az eredetit és máris megy😄
egyébként én felraktam, de felesleges szvsz mert még nincs hozzá crack😊, igy nem is müködik

nah most meg megvan a patch csak épp feltenni nem lehet mer kiír vamit,asszem azt h kell az eredeti game.. ilyenkor mivan? ti h raktátok fel???
viissszaolvastam már nem kell kössz
hyyy
Tudna nekem valaki betenni ide egy linket ahhonnan leszedhetem a legjobb patchet a játékhoz?? kösssssz
doncarlos
befejezés:

A végén Leenna-t már nem lehet megölni, mert Mission failed.

doncarlos
szal úgy tudod megölni, hogy beállsz kb így:

Utánna ha hiszed, ha nem egyszerüen megnyilazod vagy 4x-5x, aztán annyi.

doncarlos
Jambokee....itt vagy?

doncarlos
Befejezések:

Na végre... elvettem, majd míg beszélt visszatettem a koponyát, és jött a video, amikor apu az emelvényen a falhoz vágja a csajt. Amikor leveszem a koponyát és visszarakom ugyanaz a video, mint amikor felviszem a lépcsõn és ledobom, csak akkor piros csóva tör fel, ha visszarakom akkor meg kék. Ja és még nem néztem azt amikor megölõm a nõt elõtte.... lássuk...

Én anno úgy nyírtam ki, hogy dupla adrenalinom volt asszem és alá férkõztem és ütöttem vágtam a hasi részen míg ki nem dûlt. Arra viszont figyelni kell ne rád essen mert akkor agyonnyom.
SENKI?

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

doncarlos
nahát akkor most méár csak végignézema videókat, de a felénél kb pont abbahagytam. az eleje tényleg ua?

Zomil
spoiler-be pls leirnád, mik a befejezések? és valaki itt lejjebb emlitette h 6 van😛

Zomil
olyan nekem is van és egy szép nagy bug ugyanis a pajzs tartossága lemegy minuszba és nem lehet kidobni...ugyanez a helyzet a lightning pajzs-al oda van irva h megsemmisithetetlen(uristen de szép szó 😄), és mégis egy idö után eltünik a kezemböl és ottmarad az invertory-ba
egyébként a végén lévö videokat végignézted?, mert az elejük igaz h hasonlit az elején lévöre csak kb a közepétöl lesz más😊

Yess!

Megvolt mind a 4 befejezes 😊 Tuti a jatek!
Kerdes: Varazsloval vagyok maxxra kifejlesztettem az osszes varazslatot +max manna es magatol "gyogyul"..
2 varazslatot viszont nem ertek:
1 teleki.: miert csak hullakat es targyakat tudok emelni? A bemutatokba mintha meg elo ellenfeleket dobaltak volna.
2. nem tudom a nevet 😊: De ezzel elvileg kis eger meretre kene osszezsugoritanom az ellenfelet.. ehelyett csak lelasitom oket.. miert?! Ez is a bemutatokban szerepelt..

Most akkor ez BUG vagy csak en szerencsetlenkedtem?!

Laci