Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Felingerled hogy téged bántson, aztán befutsz ott ahhol elõzõleg a csaj felemelte a nagy követ. Ott bemész és megvárod míg bedugja a fejét aztán meghúzod a kart és az ajtó rácsapódik.
2.
3.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Sajna nem találtam meg egyiket sem (a sárga és szürke kivételével). Majd holnap még próbálkozom. Viszont megtaláltam egy vizes helyen (ahova a fogaskerekek beindítása után az ideiglenesen nyitott ajtón lehetett bejutni, a sárga köves résznél miután lementem a lépcsõn) egy vezér sírját. Abban nem volt semmi. Az alja ki volt törve, de a lyukon nem tudtam átmenni. Esetleg valami pontosabb leírás? De nagyon köszi az elõzõt is!
nagyon lehúz segítsen má vaki
nagyon lehúz segítsen má vaki
Nekem még csak holnap lesz meg a játék. Hallotam olyat a játékról, hogy lehet kardot kovácsolni/készíteni benne (Fincsi<#finom>#finom>) és azt szeretném kérdezni ,hogy ez igaz e? És ha igen akkor elmondaná valaki, hogy a játék meik részében? (Így elõre) Mert régen az Arx Fatalis idején nagyon jó volt a kovács mûhelyben kardot csinálni<#smile>#smile>
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
vagy akkor ha mind a kettö megmarad
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azt szeretném kérdezni, h tört verzióval lehet netre menni?(reloaded)
Ha nem az se baj, mert azon gondolkodok, hogy veszek egy eredetit, mert nagyon bejön ez a játék!
DE CSAK AZOKNAK AKIK TÉNYLEG VÉGIGTOLTÁK!!!
Dark Messiah End Cutscene 1 (Leanna - Good)
Dark Messiah End Cutscene 2 (Leanna - Evil)
Dark Messiah End Cutscene 3 (Xana - Good)
Dark Messiah End Cutscene 4 ( Xana - Evil)
Ja és további kira videók a youtube-on.
1. ha vagy tûzlabdával aláállsz, és amikor feléd ereszkedik tüzelsz, majd ha kb.3x eltaláltad tûz a varázslóra... eztkb 2x-3x megcsinálod és gól
2. azzal a nyíllal kell lõdözni, ami tüzesnyíl.
Látom sokan végeztetek már vele. Valaki legyen olyan szíves és árulja el, hogy mit kell csinálnom a végén a csont-sárkányos témánál, mert már nagyon a fasz kivan vele. Fél óra szenvedés után feladtam.
Köszi!
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
egyébként én felraktam, de felesleges szvsz mert még nincs hozzá crack😊, igy nem is müködik
Tudna nekem valaki betenni ide egy linket ahhonnan leszedhetem a legjobb patchet a játékhoz?? kösssssz
Utánna ha hiszed, ha nem egyszerüen megnyilazod vagy 4x-5x, aztán annyi.
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
egyébként a végén lévö videokat végignézted?, mert az elejük igaz h hasonlit az elején lévöre csak kb a közepétöl lesz más😊
Megvolt mind a 4 befejezes 😊 Tuti a jatek!
Kerdes: Varazsloval vagyok maxxra kifejlesztettem az osszes varazslatot +max manna es magatol "gyogyul"..
2 varazslatot viszont nem ertek:
1 teleki.: miert csak hullakat es targyakat tudok emelni? A bemutatokba mintha meg elo ellenfeleket dobaltak volna.
2. nem tudom a nevet 😊: De ezzel elvileg kis eger meretre kene osszezsugoritanom az ellenfelet.. ehelyett csak lelasitom oket.. miert?! Ez is a bemutatokban szerepelt..
Most akkor ez BUG vagy csak en szerencsetlenkedtem?!
Laci