6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
  • tsilli
    Sry, hogy így kérdezem, de valaki tudna adni linket az 1.02 patch crack file-ről? thx
  • Hydroceph
    fos driver, fos dX, nem tamogatott videokari, szar hangkartya..............readmeeeeeeeeeeeeeeeee
  • constantin
    256-os karim van.Bocs az elírást.
  • constantin
    Hy.Detonation verzióm van.A játék egyszerűen játszhatatlan."56-os karim van és fojton akadozik,a hang ropog,és eszméletlen sokat tölt a játék.Van valami megoldás?az biztos hogy a 256ramom kevés neki,na de mégsem kéne így mennie.Valaki segítsen.Kérlek titeket.A patchet fel lehet tenni?És ha igen hogyan?
  • lee56
    Ez egy nagyon jó kérdés, várjuk a segitőkész válaszolókat
  • T Zsolti
    azt szeretném kérdezni hogy multit hogyan tudok jácani?
  • createev
    én is a pókszobros résznél vagyok
    Megvan a fehér sárga lila színű, mégegy kell viszont a nyurgalábú ghoulok állandóan leölnek... Nincs valami gyengepontjuk?
  • mike0013
    eh, ez hogy jön ide??
    legközelebb inkább pm-et küldj, thx:)
  • NeoMaN
    LOL

Elég rádönteni a szobrot, aztán 1 a szemébe. Bármivel.
  • gamer47
    ÜDV!

Itt egy végigjáccás:

http://gamepress.hu/index.php?func=cikkek&mode=olvasas&id=286
  • svédcsepp
    Én láma nem vettem észre, az egyik nagyteremben volt a fal tetején.kis telekinézis kellett.így megvan mind.
  • Hellsing47
    OFF:
    ez nem a társkeresö :PPPP
    tessék PM-ben ezeket a dolgokat megbeszélni :DD

/OFF
  • valentinnyo
    Mike 13 vagy? én jah : D
  • valentinnyo
    nekem nem tom ,hogy de összejött :D
  • valentinnyo
    biztos h négy kell?
  • svédcsepp
    pacsker

Sajnos elakadtam a pokszobros résznél.FAQ-t már elolvastam abból számomra nem derűl ki ill. néztem 1 végigjátszást,abban meg elég érdekesen vannak leírva a dolgok.Tehát megvan 1 fehér gyémánt ami rögtön a pokszobor előtti teremben van a fal mögött a szarkofág feletti "lámpában" A színe fehér.Megvan az ,amit a zombismasszer sirhelyében találunk meg,ha lezúztuk ez asszem lila.és megvan az,ami ott van a nagy teremben ahol leszakad a hid mikor átmennénk rajta és alattunk van egy nagy vizesárok és a szélén egy sir.asszem ez sárga volt.a negyediket sajnos nem találom.ha valaki tud segitené örülnék.előre is kösz

pacsker
  • mike0013
    nincs mit:)
  • createev
    thx
  • mike0013
    Sareth
  • createev
    öööö hogy hívják a föhöst?
    Sareth vagy Sarath?
  • mike0013
    csatlakozom:)
    és csak így barátiasan: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1166205012
    ha kéne banner vagy logó:D
  • Hellsing47
    és én is :)
  • zoolee
    én
  • createev
    ÉN!!!
  • valentinnyo
    ki tart velem?
  • valentinnyo
    Sztem a Dark Messiah 2006 legjobb játéka cimet nyerte szerintem:)Nagyon jo játék és szerintem jo pár évig az is lessz :)
  • mike0013
    az a legjobb sztem is:)
    köv végigjátszásnál tolvaj leszek:D
  • Glpetyus

Eszembe se jutott
  • zozyk
    Ütöttem a tüzes karddal ahol értem,egyszer sem haltam meg ott,nemtudom h sikerült. :) Amugy én is a tüzes kard+villám pajzs kombóval nyomom+rugok akit érek. :)
  • mike0013
    hátjah...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vagy csak simán kard a szemébe:)
  • Glpetyus
    Ahol meg a klöklopsz-ot ki lehet nyírni (opcionális feladat),ott nyírjátok ki szegényt,mert jár érte 2 skill pont -.-
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    10-15 sima nyílvessző a szemébe,és fekszik....Célszerü a lépcsőről lőni,ahol be lehet menni a terembe,mert ott nem tud elkapni,...ha bemész,hamar lerendez -.-
  • mike0013
    jah:)
    én most a pókok és minden más szarság ellen tűzkarddal és villám pajzsal nyomulok:D
  • Glpetyus
    + valahogy mindenhol a harcot tudtam inkább érvényesíteni.
    Élöhalottakat is próbáltam írtani tűz,fagyasztással,stb...áhh..2 nyílvessző a fejébe,oszt' fekszik -.-
  • Glpetyus
    Nekem meg az említett futás + szétütés a "tüzes bottal" vagy mi a tökömnek hívjam.
  • lee56
    És az óriáspók ellen mit ajánlasz, már ha jártál már arrafele?
  • zozyk
    A pókok ellenszere:legkissebb tüzvarázslat+sok mana üccsi. Nekem ez vált be a legjobban.
  • mike0013
    pontosan ez a véleményem és én is ott tartok:D
  • Glpetyus
    Áh,nem nehéz (idáig)...legalábbis szerintem.
    Vagyis inkább annyira nehéz,amennyire kell.
    Talán csak a pókók szivattak meg párszor,mikor jött vagy 20 db.egyszerre,..inkább nyúlcipőt húztam :)
  • roblee
    Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ezt a game-t tényleg telibetalálták. Az FPS és az RPG ötvözése nagyon jóra sikerült. Akár Glpetyus, én sem tudom abbahagyni, bár 2 hete toltam vele utoljára, mert azóta nem voltam otthon, de majd ma és a 7végén megyek haza és...
    Még nagyon az elején vagyok, de csak azt olvasom,h itt elakadtam, ott elakadtam...na erre kiváncsi leszek. Vajon tényleg ennyire nehéz lenne? Majd megosztom veletek tapasztalataimat!!!
    Aztán ereszd el a hajam, srácok!!!
  • zoolee
    Bakker ,,, hol a benner ???