Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A kapu kinyitása miután megvan a ropebow
pókszobros amibe követ kell gyûjteni
Pao kai kinyirása 1
menekülés az ork börtönbõl
Óriás kukac
Pókember naplójának megszerzése
paokai 2
nagykapu kinyitása
István menybe menetele
csontsárkány ledarálása
...
nekem így ennyi jutott ezsembe
Illetve most úgyis kevés a munka (najó csak nincs kedvem dolgozni 😄) ezért összeírom hogy mik a leggyakoribb elakadási pontok, és a megoldásaik. De légyszi segíts összeszedni õket a legelejétõl.
Egyébként nemtudja valaki van-e valami trükk arra hogy Dx9-es kártyával Dx8-ban futassam a játékot ?
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
ti sûrûn kaptok skill pontokat? és "sokat"?
én úgy érzem, nagyon lassan fejlõdök.
mitõl függ hogy mennyit kapunk?
küklopsz után vagyok egyébként.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Ismeritek a játék multiplayer részét? Beszámolót kérünk szépen!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a kotelen logott egy hulla, azt levagtam.
egy masik helysegben volt egy varazslo, azt kinyirtam es kaptam vmi sarga "orb"-ot.
itt jarok és csak visszafelé van ut.
merre menjek?
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
ha elmész balra, meg utánn a egyenesen, ott fel tudsz menni a párkányokra. ott lesz egy kötél, amit el kell vágni, ezzel elindítasz egy farönköt, emit utat tör a falon.
Peace mindenkienk
Picit elõrébb vagyok de ugyancsak nemtok tovább menni:S
Pók szoborba beraktam egy kristályt. aztán az kinyit egy ajtot. ott számos helység lesz rakat élõhalottal aki mérget köpköd nekem. Találtam egy sárga kristályt azt visszaviettem beleraktam de csak kis video jött be a csajrol aki beszél hozzám. Hol a többi kristály? Mert nem találom.
Foldi6 sírt is kerestem. de csak egy helységbe van víz és ott nincs sír amibe bemehetek😞
Drukkolok, mert naon jo game
Bocsánat, hogy megint irok ilyen letöltés dolgokban. Most regisztráltam a w*****o-ra (nem akarom beírni a teljes nevét de szerintem mindenki rájön mi is kar lenni az oldal) és a DETONATION kezdtem el letölteni. Mert az csak 3 GB és én megbizok a w*****o-ba. Amúgy jól mûködik a DETONATION verzió?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
magiszter: amikor keresem az Ishvan sírját, 1-1 szobor van a két végén és 2-2 kõbõl boltív, na innen nem tudok semerre se menni😞
Elakadtam ott hogy beraktam a krisztálykövet a nagy pókszobor fejébe. ez kinyit egy ajtot aztán bemegyek és a következõ részen elég sok ilyen élõhalott járkál mérget köpködve. Valami sirok is vannak erre-arra. Na msot ezeket lejaktam mind és aztán megyek erre megyek arra de semmi.
Valaki tipp????
simán átlehet ugrani
pls pls pls
T_T <#sir>#sir>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Could not acquire necessary game files because the connection to Steam servers waslost.
mitévõ legyek??
segitene valaki
aszthiszem a chapter VII vagyok amikoer minden cucomat elveszik
és már át tudok változni.
odáig eljutok hogy megtalálom a cucaimat és onnan nem tudom merre.
már usztem meg minden
elöre is köszi
Could not acquire necessary game files because the connection to Steam servers waslost.
mitévõ legyek??
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
foldi6:
utolsó pályán villámszóró necromanta? pontosítanál?
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
A letöltésnél nem írt hibát (BitComet-el szedtem)
Nem tudjátok mi lehet a probléma? Letöltöttem a Dark.Messiah.Of.Might.And.Magic--197-DETONATiON és amikor tömöríteném kifelé akkor azt írja, hogy Nem találtam az archívumot! Torrentspy ról szedtem le a torrent-et.
Elõre is köszönöm!