Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 5. v. 6 pálya a Temple of Spider, ahol a hal tetejét beszakítva bejön egy sárkány és sok mindennel próbáltam( íjj, tûzlabda stb.) de nem bírom kinyírni a dögöt. Mit kell csinálni?
köszi a választ.
még jó, hogy ki van írva a falra, mi merre van....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Na végre meglett a játék és megy is tökéletesen. Csak annyi lenne a problémám ,h nem tudok semmit fejleszteni 11 Skill point-om van de a TAB al nem hozza be a invertory-t és Healt potiont se tudok felvenni.
Valaki segitene?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
:-)))
Windows Registry Editor Version 5.00
"User Token 2"=""
"User Token 3"=""
"User Token 2"=""
"User Token 3"=""
"AutoConfigVersion"=dword:00000001
"ScreenWidth"=dword:00000400
"ScreenHeight"=dword:00000300
"ScreenWindowed"=dword:00000000
"ScreenMonitorGamma"="2.270000"
"mat_forceaniso"=dword:00000001
"mat_picmip"=dword:00000001
"mat_trilinear"=dword:00000000
"mat_vsync"=dword:00000001
"mat_forcehardwaresync"=dword:00000001
"mat_parallaxmap"=dword:00000001
"mat_reducefillrate"=dword:00000000
"r_shadowrendertotexture"=dword:00000001
"r_rootlod"=dword:00000000
"r_waterforceexpensive"=dword:00000000
"r_waterforcereflectentities"=dword:00000000
"mat_antialias"=dword:00000000
"mat_specular"=dword:00000001
"mat_bumpmap"=dword:00000001
"mat_hdr_level"=dword:00000002
"VendorID"=dword:000010de
"DeviceID"=dword:000000f2
"DXLevel_V1"=dword:0000005f
"key"="1234567890123"
"Language"="english"
"Skin"=""
"Rate"="10000"
"UpTimeStart"=dword:450ee015
"UpTimeMostRecent"=dword:450ee0ba
"ReliabilitySignal"=dword:00000001
"UnknownFailureCount"=dword:00000002
"UpTimeFailureCounter"=dword:00000002
"UpTimeFailureTotal"=dword:000001a4
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
A csaj felküld a lépcsõn, minden varázsló, harcos és zombi kinyírva, de nem találom.
Van egy bezárt piros ajtó, de ide nem tudok bemenni.
Minden ajtot kinyitottam az Orb-bal, minden könyvet megnéztem, de itt vége....
Segítsetek, köszi!
becsatlakozom egy szerverre és mire betölti a pályát 20 perc addigra elkezd tölteni egy másikat.
eleve az egész single mód is tetü lassan tölt, pedig 1giga ram x850x radeon van a gépbe...lehet ezen valamit gyorsítani?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy Magiszter:
MSN-ent már fél éve nem is használok mert ha muszály akkor inkább linux alatt skype-ozok, mintsem hogy csak azért win-t töltsek be. de itt is megbeszélhetjük PM-ben.
Ha nincs idõd végigjátszani akkor majd megoldom én is. Decembertõl úgyis szabin vagyok a vizsgám miatt szóval lesz idõm délutánonként játszani és az oldalt szerkeszteni.
OFF VÉGE!!!! 😛
Az még messzebb van hogy minden problémára FAQ-olunk, ez majd csak akkor fog mûködni hogy ha már teljesen kész a végigjátszás :-) Addig csak akkor mondjuk hogy FAQ ha tényleg benne van.
de mint mondtam decemberben nekiugrom majd egy pontosabb végigjátszásnak, képekkel. Csak majd tanulnom is kellene vizsgára, szóval az sem 2 nap lesz (hanem három 😄). De lesz.
A FAQ-ba úgy raktam be hogy az az én FAQ-om (pontosabban a tárhely meg a hozzá tartozó oldal, a FAQ-ot egy srác csinálta a fórumról), és innentõl már nem nehéz 😛
Plussz egy kis megjegyzés:
Jó lenne, ha majd adnának ki hozzá kieget vagy egy folytatást!
Ha valakinek van ilyenrõl tudomása, ne tartsa vissza és ossza mag velünk!
Csákó!
Az amikor kicsónakáztatok egy másik szigetre? A póktemplom, ahol rögtön az elején jöttek az orkok, aztán megszerezted a rope bow-ot?
Mert ha igen akkor ott a kristályt be kell vinni a templom belsejébe és ott lesz egy nagy terem egy nagy kapuval/ráccsal. Meghúzol egy kart és kinyílik, akkor majd látsz egy másik termet aminek a közepén van egy emelvény, és körülötte nincs semmi csak 300méternyi zuhanás. No oda kell tenni a kristályt és akkor kell visszamenni a csajhoz.
Változz át démon módba oszt ugorj ki a kapun!
Üdv:
Phoenix
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Van egy bazi nagy szobor, a tövében van egy kar, húzd meg. Menj le, ott fog valahol csimpaszkodni István. Le kell juttatni szegényt az alatta tátongó fényes szakadékba, de nem lövöm le, hogy ezt hogy teszed meg 😊