Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SD456
Hy all!

Egyántalán valaki elolvasta amit be írtam? (#4590)Ha nem tudtok segíteni a bajomon legalább azt írjátok-be, hogy bocsi de nem tudjuk miért van...

Bye All!

PS3 ID: SDani456

doncarlos
Bár én most így csak 3 küklopszra emlékszek...pff nem is tom ott hol volt a pókbarlangba... Volt egy az elején a várnál, egy az égõ városban, meg egy az epilógusban. Nemtom hol volt a 4.

doncarlos
Vond magadra a figyelmét, majd ha felédfordul lõjjed a szemét nyilakkal. Majd amikor már kivan (általában leguggól) akkor menj oda és a kardodat szúrd tövig a szemibe.

Shep
A pókbarlangos küklopsz kinyírására van valmi trük, vagy csak üssem aztán idõvel megpusztul?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Frank99
olvasd el a FAQ-ot, ott meg a GYEP-et.

sõt, ha visszaolvasol, megtalálod a 4 kristály leírását.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

visszavonom az elözö kommentemet benne volt a fakuban csak megint lame voltam..
PLZ HELP megint elakadtam ott tartok hogy visszaszereztem a ládikobol a zsákomat meg a dolgaimat de aztán ott merre tovább,mert tovább vezetö ut ugyan nincsen,van egy rácsos ajtó de az meg zárva....
Én is itt akadtam el #4560.Valaki megirhatná a megoldást.Elöre is kösz.
Eddig OK, de mit írjak be, hogy ellenszert is kapjak?

Gunner
FAQ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sv_cheats 1
god

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Hy!
Pár perce megint megpróbáltam gond nélkül tovább ment (igaz be-be szaggatott). Mostmár csak annyi kéne (ha nem adtok az sem gond de örülnék neki) egy cheat rámférne v.mi olyasmi mint ,hogy ad egy méregellenszert(ez az egyetlen nem szoktam cheatelni). Nem azért mert állandóan meghalok (nem gond ez egy játék ugyebár ha meghalok hát újra próbálom) hanem azért mert nagyon zavar az a zöld szín a képernyõn a mérgezés után, a dark visiont meg nem karom használni mert akkor meg a normális szineket sem látom (igen, tudom hogy ez a pálya a 8. amúgyis elég sötét).
Ha cheatet nem is legalább tippeket adjatok a zombik ellen, hogy ne tudjanak megmérgezni!
A segítséget elõre köszönöm.

SD456
Hy all!

Nagyon jó játék. Annyi lenne a problémám, hogy a sok tûztõl és a sok víztõl (sajnos utóbbi sok van) szaggat mégha minimumra veszem a grafikát akkor is. De az a furcsa, hogy csak ott szaggat ahol sok víz-van és mintmár írtam tûz nem tudom miért de ahol csak kevés tûz van (pl: 1-2 kis tûzrakás,tábortûz)egyántalántalán nem szaggat se maxon se minimumon (HDR-el sem).
Valaki tud segíteni?
Elõre is köszönöm! (DETONATiON-os verzió van meg)

PS3 ID: SDani456

Frank99
olvass egy kicsit vissza, foglalkoznak vele, de szerintem a FAQ-ban is (GYEP)

Egyébként ezeket én elsõre megtaláltam, csodálkoztam is. Bár a falon lévõt, melyet telekinézissel kell leszedni, abban segített a fórum.

Egyébként amikor kinyírtam a közelben mászkáló dögöket, mindig körülnéztem mindenhol. Sztem csak ennyi a kulcsa a dolognak. Amíg nem volt heal varázslat, lassabb volt az elõrehaladás, a tüzes kard kovácsolása után megindult az irtás. Amúgy egy kicsit kevessellem a szörnyek típusait, a sok hülye pók helyett jöhetett volna valami más.
De öreg létemre mostanában ez kötött le igazán, a középkori hangulata valahogy über számomra.
Gondolkodom, hogy megveszem, ha megjelent magyarul (megérdemlik a fejlesztõk, és hátha gyorsabban jön a kiegészítõ), és végigtolom, most már figyelve a fejlõdésre, a secretekre, és 100%-ban meg is értem.

Frank99
én egy kicsit késõbb vadásztam le felülrõl (úgy tértem vissza valamiért erre a részre, többször arcon (szem környékén) kell nyilazni (én így csináltam) és amikor letérdel, leugrottam, és karddal beleszúrsz a szemébe.
Érdekes módon az utolsó pályán lévõt lenyilaztam, nem kellett a szemébe szúrni, megdöglött anélkül, igaz fagyasztó nyillal lõttem.

asszem az egész játékban négyet kellett kinyírni.+ az elején egyet.

A végérõl hiányolom, hogy valami összesítés jöhetett volna, mibõl hányat, hány db secretet találtam stb. ahogy mások is hiányolták elõttem.

EMBEREK PLZ HELP,a pókszoborba a legfelsõ kõ (narancssárga) hol találom mindenhol kerestem egyszerüen nincsmeg...
Pharolas
Kellene egy kis segítség a nagy szakértõktõl. A Pao Kai-s rész után, amikor fel kell tölteni a termet vizzel, és csak úgy tudsz tovább jutni..találkoztam egy küklopsszal, és egyszerûen nem bírom kinyírni. Gondoltam, hogy a szemét kellene buzerálni, de az istennek sem akar meghalni.

Örülnék, ha valaki helpelne.

\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...

nemtudom hogy mért vannak úgy oda, én fél perc alatt kapcsoltam, hogyan kell kinyírni a sárkányt...
apropó van már magyarítás a játékhoz?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Hello! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Miután Pao Kai bedugja a fejét a kapun én, rácsukom az ajtót és elindulok a pókok felé! Na és itt akadtam el. Meg találtam az utat egészen addig, amíg a falon egy lánc lóg, amin felmászok, és ott van egy ajtó de, be van zárva! Próbáltam nyilat lõni hátra fel tudok rajta mászni, de nem sikerült! Ha valaki tud az please segítsen!
Pontosan itt vagyok:

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Frank99
akkor nem tudom.
tölts vissza, az egész játék folyamán úgy 6-8* szállt el nekem is.

bár amióta a patchet feltettem, nem.

Frank99
hát ha piros az inventoryban, akkor ott meg tudod nézni, hogy miért.
pl. nincs elég endurance, bár sztem erre rájöttél korábban.
ha nem piros a tárgy, akkor nem tudom miért nem tudod használni.

Frank99
még egy, az Epilogus.

Agy Halott
Lenne meg egy kerdesem. Mar korabban kaptam egy kardot, ilyen damage 9-es fokozatút, de nem tom hasznalni, amikor rakattintok akkor a csavo motyog vmit és a hatterben az a nõi hang is mond vmit.
Lehet azt egyaltalán használni, vagy a vegere van targogatva vmihez?
Agy Halott
koszi sikernyalt. 😊

9.chapterban vok. amugy hany chapter van osszesen?
igen

Hello Phoenix 75!

köszi a segítséget!
Így 10 másodperc alatt kivégeztem.

zita
Frank99
feltetted a törést?

Kösz!<#worship>
Most már az engine error megszünt mostmár csak exe hibával dob ki, de már ez is haladás még ezt segíthetne megoldani v.ki.

Frank99
cdgalaxis hirdeti, de még nincs kinn.

Frank99
nincs mit.

Hassan B
Jah...okk, már leesett...csak elõször azt hittem, hogy a regeditben kell vmit átírni... 😊

Egyébként kössz, télleg jobb lett minden hanghatás és beszéd is van.😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Frank99
ha ezt most komolyan kérded... akkor JAJJJJ!
EGY reg file-ba

Hassan B
Melyikbe? 😊

igen azt gondoltam csokikuki, de nem tölt be, itt leáll<#mf1> de most mér mindegy végére értem
Hassan B
Meg kéne várni amég betölt, te <#lama>. Egyébként a F.A.Q.-ban nincs semmi hasznos, csak a demo-hoz...

csontsérkányt h lehet megölni
1 FAQ linket küldhetne vki
én nem igazán tanlálom a FAQ. itt kellene lennie?
Eagle16
Ahá...köccke, ez múltkor még nem volt benne...

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Frank99
felraktad a patchet?
hátha az segít.

itt
van az 1.01-es törés (Dark Messiah of Might and Magic v1.01 No-DVD/Fixed Files) , a hivatalos oldalról meg leszedhetõ a patch

Hy!
V.ki tuda segíteni amikor visszamegyek a nekrók kapujához és át akarok menni rajta(8. chapter eleje) ott mindig kivág engine errorral!
Már nagyon idegesít eddig semmi problem nem volt, ha volt egy játékállás visszatöltésével megszünt de itt ez sem jött be.
A segítséget elõre köszönöm.

doncarlos
A FAQ-t ajánlom a logo bal alsó sarkában.

Eagle16
Sziasztok! Megint elakadtam...
Skull of Shadow meg a The Maiden's Eye nincs meg.Ott járok mikor az ereklyéket kell összegyûjteni a nagy pókféle szoborhoz.Nem tudja véletlenül valaki hogy ezek hol vannak?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

doncarlos
jaja, és majd ezután lesz egy téren egy küklopsz... na azzal a kis köcsöggel nem bírtam. Ha fentrõl ablakból próbáltam, akkor elbújt az oszlop mögé, ha lentrõl akkor is. De mindíg csak mire elõvettem az íjjamat, addigra bújt el, vagy elfordult (ugye az is elég, mert egy helye sebezhetõ csak) úgyhogy mivel nem volt fontos a játékmenet szempontjából, hagytam a picsába.. hadd gyílkolásszon nyugodtan <#duhos2><#action>

Frank99
mondjuk most a hajamat téptem a 9. pálya elején, úgyhogy nem semmi lesz a vége.... bár gondolom itt is van valami trükk, mert annyi a ghoul, hogy lehetetlennek tûnt, bár csak 3x mentem neki....

Frank99
persze!
csak néha a-t írok e helyett, azt kijavíthatnád

:-)

Magiszter
megengeded hogy ezt így bele rakjam a GY.E.P.-be?

Frank99
ha már láttad a piros "kaput" amibõl lesz majd a teleport, akkor szinte mindent láttál. A szinten az összes orb-os ajtót ki kell nyitni, kinyírni mindenkit, kinyírod a nagy pókot, majd a csajt követed. A csaj kinyittatja veled a kaput, és mondja, hogy menj, keresd Arintir tervét. Na most az nem felfelé van ahol álltok... Hanem ha arról a lépcsõrõl lejössz, balra. A falon kis fényes táblákon ki van írva, hogy mi merre van, 1-2 ajtó múlva ott van az "Arintir Chamber" A közepén áll egy állványon a naplója, belaolvasol, és mehetsz a csajhoz. Liften fel kell menni a teleporthoz, most már "E" betûvel meg tudod nyitni, és jön a következõ pálya.

Magiszter
Ezt rövidebben is össze lehet foglalni: FAQ <#nyes>

Hali!

Csináld ugyanazt amit Luke Skywalker a Jedi visszatérben!
Vagyis, - ha esetleg nem láttad ezt az alapmûvet - van egy nyitott folyosó amin rohanj be és állj meg közvetlenül a fal mellett, ahol van az ajtót müködtetõ kapcsoló is!
Amikor a kis kiváncsi bedugja a fejét akkor, egyszerûen csukd rá az ajtót, oszt mindjá kilehelli azt a kis tüzet is ami még maradt benne! Je?

Üdv: Phoenix
doncarlos
A FAQ fenn van a logo bal alsó sarkában 😊