Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
én kicsit sokallom a 9 gigát ennek letölteni, megpróbálom a detonationos verziót végigvinni, mióta bekapcsolatam a virtuális memóriát, azóta semmi gond vele. bár hozzátenném, érdekes hogy egy ilyen, egyáltalán nem nagy kaliberû játéknak hogyhogy nem elég 1,5 giga fizikai memória. na mindegy, a játékok is már futószalagon készülnek manapság, nincs idõ finomítgatni rajtuk
ami nagyon nem tetszik az a faszi mozgása, félóra játék után már nagyon idegesítõ tud lenni a billegés, berogyás stb. remélem nem ez az ilyen típusú játékok jövõje, mert nekem nem jön be ez. meg hogy a létrán alig tud felmenni (meg egyáltalán elindulni rajta) meg a földön a legkisebb tereptárgyba is képes elakadni. és az is nagyon zavaró hogy ha felveszünk vmit amit hajintani lehet, nem látni tõle semmit. inkább a staminából fogyna cipeléskor hogy ne lehessen korlátlanul hajítóeszközökkel szaladgálni, mintsem ez hogy nem látni tõle.
ha már annyira az élethûségre törekedtek, akkor talán nem kellene hogy a rúgástól akkorát repüljenek mint egy béka, meg érdekes módon egyszer sem tudják védeni, a százkilós hordót meg úgy dobja el mint a kézilabdát, holott azt megemelni sem egyszerû
de egyébként jó játék, csak kissé sablonos már nekem az elején is. vagy normálisabb lenne az irányítása és akkor pörgõs harcokkal végigtolná az ember, ha meg már ilyen setesuta, akkor meg legalább írták meg volna normálisan az ai intelligenciáját, meg hogy ne egy fél óra alatt váltson fegyvert stb.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
És nála megy!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Talán a VGA-d nem bírja, és túlhevül. Akkor csinál ilyet. Vagy esetleg a procid... de lehet valami szoftveres gond, mondjuk a videó kodekek vacakolnak. Talán egy nálam okosabb mond valami.... okosat 😄
Nekem az volt, hogy eljutottam a bevezetõ pálya végéig, ahol jött egy videó, ami egy kristályt mutatott...
Utánna kattan egyet a gép, a monitor kékre villan, aztán újraindúl a gép...
evvel nem volt ilyen baj. KIlépegetett néha, de nem soxor.
A patch után pedig már nem.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
erre nem tudunk mást mondani....
tudja vki?
1.jobb gomb a shortcutra, properties
2. a cél (vagy angol windowsnal target) mezõben van egy url. Valami ilyesmi:"C:\Documents and Settings\Owner\Application Data\Ubisoft\Dark Messiah of Might and Magic\mm.exe"
3.hozzáadod a '-dxlevel 90c'-t azaz az url valahogy így fog kinézni(ami az idézõjel között van nálad más lehet, attól függ hova van felinstalálva a játékod):
"C:\Documents and Settings\Owner\Application Data\Ubisoft\Dark Messiah of Might and Magic\mm.exe" -dxlevel 90c
4.ha a játékot ezzel shortcuttal indítod, akkor elvileg mennie kell az in-game videoknak.
nomost ez nem tökéletes megoldás, mert ilyenkor úgy indítja a játékot mintha neked directx9 kompatibilis hardvered lenne, pedig nem az van. Tehát valószínû, hogy akadozni fog a játék. Nekem sajnos azt teszi.
Következõt lehet tenni, hogy játszani is lehessen élvezhetõ szinten és a videokat is meg tudd nézni:
1.megpróbálsz menteni az adott videó elõtt.. lehetõleg közvetlenül a bejátszás elõtt és teljesen kilépsz a játékból.
2.a módosított shortcuttal újra elindítod a játékot.
3. betöltöd bejátszás elõtti mentést.
4. végignézed a videót
5. kilépsz
6. nem a desktopos módosított shortcuttal, hanem bármilyen másik shortcuttal vagy a mm.exevel indítod a játékot. Betöltöd a bejátszás (videó) utáni mentést.. és gyilkolod az orkokat 😊
tudom, bonyolult és fárasztó, de én más megoldást még nem találtam.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
köszi és bocsi h ien lami :/... vok de nemvagom:S
köszi
De most sok új dolgot fedeztem fel a játékban. Mert amikor elõször vittem a játékot akkor a nõt nem szabadítottam ki a nagy póktól meg hogy meg kell fürödni a szentelt vízben xD.. De végig lehetett úgy is vinni.
Köv lenne a problem
a 9 rész betöltése közben kihal a game , elõször csikozott maj ujabb videokari driver feltöltése után sem javult meg , nem csikoz csak szimplán kihal /mm. exe hibát észlelt... stb./ . Próbáltam külföldi forumokon olvasgatni , de semmi konkrétat nem találtam. A proci x2 4200 a videokari egy inno 7950 gt.
Thx elõre is
én írtam 4555
Van a DETONATiON-os verzióban multi mert nekem a menüben nincs olyan, hogy Multiplayer vagy külön kell indítani?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
A nekromatáknál vagyok de már 2szer körbejártam a pályát, kimentettem a csajt a póktól, kinyírtam mindenkit stb... de amikor visszatérek ehez a kapuhoz nem lehet még kinyitni. Mit tegyek?
a fele cuccom ilyen, és végigjátszottam. Bár úgy gondolom, hogy idõnként rosszul adtam skill-pontokat magamnak....
1. Right click the short cut on your desktop.
2. Go to the shortcut tab. Look at the Target box.
3. Put -dxlevel 90c at the end.
Should read something like this: "C:\Documents and Settings\Owner\Application Data\Ubisoft\Dark Messiah of Might and Magic\mm.exe" -dxlevel 90c
4. Hit apply, then ok, start up game.
5. Enjoy! Let everyone know if this works for you.
forrás: http://forums.filefront.com/showthread.php?t=284791
neked mûkszik?
ugyanez a problémám van... most feltettem a The Codecset de még mindig nem jön be az intro 😞
van másik codec-pack, ami nem zavar bele a windowsba.
nagyon sok játék video-lejátszási problémát okozott már a k-lite
van pl. a The Codecs innen
K-Lite kodec pack szokott ilyet csinálni, esetleg video-kártya driver.
A legújabb driverek inkább a legújabb kártyákhoz készülnek, inkább az utolsó elõtti-elõttit....
Már feltettem a legújabbat a 6.11-est és akkor is ugyan ez a helyzet. Na mind1 megszokom valahogy. Kössz azért!
Bye All!
PS3 ID: SDani456
Köszönöm!
Megmenekülök a féregtõl, a rope bow-val felmászok az alagúthoz, ami egy kettõs - alján víz - kamrába vezet (ahol egy secret areában lehet találni tüzes nyilat). Na de innen nem tudok továbbjutni. Nem találtam olyan helyeket ahol feljebb lehetne jutni.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
A Prologusban nem is ártana, annyi büdös zombi van.
Ott lesz egy templom és abban egy kút. Ha abban megfürdesz akkor már tudni fogod használni a kardot.
SWORD OF THE DRAGONCLAW
damage+9
(+18 against undead creatures)
May rhis battle-tasted weapon of the legendary Dragon Knights bring glory to Asha's name and dead to heer enemies.
Hogyan tudom kiuzni magambol a démont, mert jo lenne ha tudnám használni.
megnézem, hátha nekem is megvan
leesel a következõ részre.
De egye fene:
próbáld meg másik driverrel.
pl.
A 6. chapternál megszereztem az összes kristályt, de nem bírok visszajutni a pókhoz. Az utolsó kristály helyétõl, csak abba a terembe tudok visszajutni, ahol a nagy szarkofág van (a 3. kristály helye), de ott be van zárulva a két nagy kapu, amin át be lehetett jönni, és nem találok más kiutat.
Elõre is thx a segítséget.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...