Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Ugye jól tudom, hogy magyarítása nincs?
danee:a Cp4 és a 6-nak mi a neve?sztem tok segíteni,soxor mégmintem a játékon
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
most járok asszem a 6. fejezetben és még mindig nem tudom használni a kardot amit a 4. fejezetben kaptam, mivel nincs elegndõ strengh-em. skill pointokkal nem tudom növelni, hát akkor hogyan?
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Az Erő legyen mindenkivel!:D
8.1.8.5-ös driver
2600-as proci
1 GB ram(2*512,dualban)
nemrég volt itt nagyapám gépe(elromlott,javítottuk), ott is kibróbáltam,és ott semmi probléma,szal tudtok valami gyógyszert rá?
Az Erő legyen mindenkivel!:D
Valaki meg tudná mondani hogyan lehet multizni?
Köszi elõre.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem tudnétok segíteni légyszi?
Hol van az a kristály, amit a pók tetejébe kell bele illeszteni?
UI.: Ne írjátok, hogy olvassak vissza, mert már visszaolvastam, de nem találtam.
THX!!
Ha az elõzõ, akkor gyúrjál Strenght-re és critical hitre, meg a varázslásból a Heal-re.
Misc-bõl pedig az Endurance-ra.
nekem bejött. A nyilazást nem erõltettem, bár van, akinek ez bejött (lsd. visszafelé)
A mágusos dolgokra majd valaki más válaszol...
ez egy alternatív játék :-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ezek elérhetõek:
Combat Skills
Strenght 3 level = 10 pt (habár ilyen fegyverem még nincs amihez ez kellene)
Critical Hit 1 level = 6 pt (nem igazán szoktam nyilazni )
Magic Skills
Fireball 1 level =7 pt
Lightning bolt 1 level =7 pt
Sanctuary 1 level =7 pt
Misc Skills
Endurance 1 level= 4 pt
Poison Resistance 1 level= 6 pt
Magic Affinity 2 level=5 pt
Burglar 1 level= 8 pt
Stealth 3 level= 10 pt(jelenleg nincs olyan töröm amihez ez kellene)
Szóval mit ajánlotok ???
Végigtoltam én is.Tetszett nagyon,suli mellett 2 hétig vittem, nagyon jó kis game, ajánlom mindenkinek!<#integet2>#integet2>
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
C:\DOKUME~1\LOCALS~1\Temp\WERa08a.dir00\Mini112706-01.dmp
C:\DOKUME~1\LOCALS~1\Temp\WERa08a.dir00\sysdata.xm