Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fókameister
Please gyorsan

Fókameister
Elindul geForce Fx 5500 on?

Sziasztok most is elakadtam 😛 õõõ ott, hogy egy nagy kukaccal párbajozok és nem tuom hogy kell kinyirni és benn vok egy lyukban és onnan nem tuom mit kell csinálni pls segítsetek !?!?!?!

createev
hát...itt is leszükült a forgalom :S
de ha tudja vki akkor válaszoljon a #4745-ös kérdésre! 😄

mike0013
köszi szépen, multizni úgyse akarok benne😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

createev
Hát, big...ha az elsö mühelynél vagy, akkor vagy betöröd a deszkákat és fentröl ölöd a black guardokat vagy egy "kitaposott" uton haladsz keresztül...Második lehetöségre meg nem emléxem<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

createev
Kérdés:
A Demoban szereplö pálya hányadik chapter a teljesben?

sziasztok!
kard készítés után mit kell csinálni, hogy tudok tovább menni?
ha valaki tudna segíteni megköszönném!
createev
én avval nyomom és müxik 😄
bár nem tom hogy a verzió félék között a multin kivül milyen "egyediségek" vannak...

mike0013
helo! bocsi, hogy nem olvasok vissza:S...
nem tudjátok, hogy a detonation féle verzió mûködik-e? köszi elõre is

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

painkiller25
akkor inkább hagyom!thx a segítséget!akkor azt mondod hogy ne is rakjak fel semmilyen má kodekket mert találtam vmit amit mondtak h lehet h segít. vmi the kodeksz vagy ilyesmi.

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

az a gyenge dx9 teljesítménye miatt dx8-as módban megy alapból a source motoros játékok alatt.
parancsikonban -dxlevel 90 -val felrakhatod, de lehet hogy sokkal lassabb lesz.

painkiller25
nem lehet h kodek hibája van??

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

painkiller25
az van!
gef 5700 ultra

vegyél dx9-es videókártyát

painkiller25
Hy all!hiába olvastam vissza de nem találtam arra a problemre a megoldást hogy hogyan lássam az átvezetó videókat mert nekem egyet sem jáccik csak azt ami játékmotorból megy. na akkor most mit is kell tennem????lécci help nekem!!!!

createev
ha jól emléxem akkor egyszer a csajhoz kell menni az mond vmit és mellette lesz egy üreg amibe le kell pattanni és a kis folyosón végig menni míg nem tölti be az uj pályát

Sziasztok!

Eljutottam én is a sárkányos részig, ki is nyírtam de nem tudom, hogy merre kell tovább menni.
rotator
😊)

najó de a warezon csak az angol van fenn😉

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

ha megveszed németül, franciául, kínaiuk is játszhatod, az egyik csak megy.

áá nem értek semmiiit a gammábóól, kezdõ angolra járokkk, mikor lessz már magyarításss???

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Kössz a segítséget 😊

rotator
Akkor passz, volt, akinek így ment.

Iceman
Jó volt, szép volt, csak rövid volt. De kellemes kis gamma.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

bEMÉSZ A MELLETTED LÉVÕ AJTÓN ÉS HA BEDUGJA A FEJÉT A DRAGON RÁCSUKOD A RÁCSOT.
ENNYI.
Hello!

Levettem mindent, de meghal így is.
Elnézést kér a kellemetlenségért és leáll a progi - ez a hibaüzenet.
Egyetlen pálya se csinálta ezt a videokártyám Ge 7600 aS.

ZITA.
na itt akadtam el

Sziasztok. Egy kis help kéne mert elakadtam.A the themple of the spider résznél vagy mi a neve odáig eljutottam, hogy bent vok egy bazinagy teremben és berepül egy sárkány és azzal a csajjal vok és nem tuom mit kell csin. má egy csomo ideje probálom de nem tuom pls segítsen aki tud 😞?!?!?! kössz

zozyk
Hallkan kell lopózni,és ki kell engedni a rabokat az oszlopon(?) lévö kallantyuval.

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Csuhai G
Császtok!

Én a 3. fejezetnél járok még (asszem) és nem tudok továbbjutni! A kovácsmûhelyben megcsináltam magamnak a kardot, aztán végigmegyek azon a folyosón ami ki van világítva, aztán itt van 1 autosave. De nemtudom mit kell csinálni, mert bármerre megyek, mindíg odajönnek az õrök és az a varázsló csávó egybõl megöl! Pls valaki segítsen! 😊
Elõre is kösz!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hali a 9. fejezet elején mit kell csinálni hogy a fickó beemgedjen az ajtón,mert valamit pofázik a Gohulokról de az istennek se jövök rá mit, most akadtam el elõször a játékban de csak kolbászolok össze-vissza.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

rotator
Mi a hibaüzenet? Vegyél le mindent minimumra, állítsd át a képet 800x600-ra, hátha...

Hello!

Senki nem tud megoldást a #4715-ös problémámra?

zita
jah nekem az a verzió van meg aminél nem kell installálni... talán ezért...

Dave00
te hogy találtad meg mert nekem nincs benne

Hello!

A Reloaded-es verzóval nyomom. Nagyon cool játék, viszont a 9 chapternél a harcos elmondja monológját a pálya legelején aztán hibaüzenettel kidob a játék. Vki tudja miért?

zita
Igazábó a magyarításba csak a feliratok meg a menük kellenének, a feliratok helyét meg is találtam: Dark Messiah of Might and Magic\mm\resource\english. Szal aki meg akarja csinálni csak bátran de gyorsan, mert egy mukkot sem értek a játékból.😄

roblee
Azt fogom tenni, ha otthon leszek 2 hét múlva. <#rinya>
Köszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

egyedül a textúrákat vedd le highról mediumra, és máris jól fog menni 😊

roblee
Üdv midenkinek!
A hétvégén elkezdtem a gammát, hát és szóval...egybõl rabul ejtett!!!
Sajnos még csak nagyon az elején vagyok, de már alig várom, hogy 2 hét múlva otthon legyek és folytathassam.<#smile> Még messze van tudom, de annál jobban fogom élvezni!<#nyes>
Egy problémám, hogy elég erõs gép kell hozzá, ha szép grafikával akarom használni. Nem tudom,hogy a gépem gyenge ( AMD Athlon 3Gig 64bit, 1 Gig mem, Radeon X1600 - talán a vidkártyám gyenge hozzá <#szomoru1>)
Azért nem szomorkodom!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

azóta megtaláltam a választ sõt végig is vittem.
lenne egy kérdésem: Számít vmit a végigjátszásba h megtisztítjuk e magunk Xanatól vagy csak h a végén a koponyát hova rakjuk?? Mert én megtisztítottam magam tõle de mint egyszer utána még hallottam volna a hangját..szal befolyásolja ez a lépés vmiben? vagy lesz xananak vmi szerepe késõbb?
Egyébként sztem a játék egyik legjobb jelenete volt ahogy xana a tûzzel megpróbált megakadályozni
nálam a játék olyan 95% körül vizsgázott de kizárólag az optimizálatlanság meg a pókszobros pálya miatt (az volt az egyetlen amikor untam) azon kívül sztem kurvajó gém volt
doncarlos
Pedig csak rá kell klikkelni elvileg

Estét. Kén' egy kis help: Ott vagyok (valszeg a játék vége felé már)h kiszbadítottam a pókoktól Leannát. Megyünk tovább erre õ megáll egy ajtó elõtt. Ott továbbmegyek majd némi gyakás után egy portálnál kötök ki amit nem tudok aktiválni. Xana mond vmit h miért nem de azt nem nagyon tom értelmezni. Itt mit kell csinálni? Ez az elsõ hely h elakadtam
Tört verzióval tud valaki multizni lanban vagy interneten?
hi!
meg tudja vki mondani honnan lehet leszedni a magyarosított fájlokat?

meg tudjátok mondani,hogy kell a map-ot újrakezdeni?
mert egyik küldit elbasztam
elobb utobb ugyis fennlesz neten a magyar fajl/ok de sztem ha ugyesen keresed mar talalsz is sztem..

Magyarul? Reméllem csak a feliratok magyarok? Ebben az esetben lehet hogy majd beruházok rá...
mikeleroi:magyarországra eleve magyarul jött,nemhiszem hogy van netrõl letölthetõ magyarítás