Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én most a pókok és minden más szarság ellen tûzkarddal és villám pajzsal nyomulok😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Élöhalottakat is próbáltam írtani tûz,fagyasztással,stb...áhh..2 nyílvesszõ a fejébe,oszt' fekszik -.-
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Vagyis inkább annyira nehéz,amennyire kell.
Talán csak a pókók szivattak meg párszor,mikor jött vagy 20 db.egyszerre,..inkább nyúlcipõt húztam 😊
Még nagyon az elején vagyok, de csak azt olvasom,h itt elakadtam, ott elakadtam...na erre kiváncsi leszek. Vajon tényleg ennyire nehéz lenne? Majd megosztom veletek tapasztalataimat!!!
Aztán ereszd el a hajam, srácok!!!<#nyes>#nyes>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Ilyen nagyon rég volt,ha leülök játszani,egyszerüen nem bírom abbahagyni 😊
Ott hagytam abba,amikor megölnek (?),és az összes cuccom,skilljeim elvesztek :C
(remélem még visszakapom....)
Ami jobban zavar,hogy a lejjebb linkelt végigjátszás szerint már 6 epizódot lenyomtam a 10-bõl :S
Idáig 1 helyen akadtam meg egy ideig,amikor 4 kristályt kell megtalálni....bár én voltam a vak,mert az volt a legfeltünõbb helyen,amelyik hiányzott 😊
Rég játszottam ilyen jó játékkal <#eljen>#eljen>
akkor félreértettem...
igen, nekem nagyon bejön a cs: source, fõleg mert rengetegen játszák és mivel hozzá volt a Half Life 2 Deathmatch és a Day of Defeat: source
de télleg... ha van eredeti accountom a steam-hez (counter strike source miatt) és tört játékkal nyomulok akkor lehet valahogy multizni?😊
Ha belerugdalod a tüzbe,vagy valami tüzes varázslattal ölöd öket,akkor felgyulladnak,+sok helyen vannak a falon ilyen "matracok"(rugók helyén tüskékkel)
ha nem tetszik ne játszon vele kész, ennyi
szvsz ez egy nagyon jól kivitelezett, akcióban gazdag, grafikában gyönyörû játék, amivel el lehet lenni sokáig és meg fog maradni a nyoma játéktörténelemben
zoolee : amennyire élethü egy játék amiben varázsolnak 😊, a szögre rugás viszont eléggé élthü, mint ahogy a fizika többi része is a játékban.
Ha meg azért rossz,mert nemérted,akkor nem a játékkal van a gond...
szerintem rohadt jó amikor rárugod õket a szöges falra ill. felgyújtod õket😄
Lenne pár kérdésem...
Egy csomóan azt modják , hogy negyon rövid a game ??? Ez igaz ???
Meg ez az ibsék meggyújtása és cölöpre rugása ez mennyire élethû???
Na ennyi....
én nem rajongok az RPG-ért de iylen akcio-FPS tálalásban nagyon is jó 😊
amugy nemtom mit nem értesz azon hogy melyik varázslat mire jó??
nemtod pl hogy mire jó a tüz gömb? vagy a "nájtvízsön"??😄
amugy kb mennyi a játékidö normálon?? 😊
mert én viszonyag elég sokat szarozok mig megtalálom a legjobb modszert az ellenfél likvidálására 😄DD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Miért akad ki a játék a chapterek betöltése közben? Pedig feltettem a patc-et is.
Rohadt nehéz,nem értem melyik varázslat mire jó....stb
A véleményem meg az hogy még a windowsos passziánszba is nagyobb a játékélvezet mint ebben.
Aláírom hogy szép meg csilivili,de nem ér semmit.
(fos aranyszínû csokipapírba csomagolva)
most egy tökugyanojan résznél vok nemtudtam hogy csak csapni kell azt a szer léct most i elvileg azt kell de nem akarja megadni magát
😊
nem birom megcsinálni😞(( (mármint a gyûjtéseket)
amikor keresni kell a kristályokat...
megtaláltam az elsõt de sehogysem tudok átmeni ezen a részen *, a GYEP-t elolvastam, de nem jó😞
pls help... a hátsó részen nem tudok tovább mászni
*:
Ha mégis felrakom, elég a legfrissebbet vagy kell mind a kettõ?
Köszi!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"