6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
Taladodo #5250 Van lent is 1 ajtó csak az elött be van deszkázva minden és semmivel nemtom leszedni őket! :D -
Hellsing47 #5249 keress másikat ajtot vagy ha nincs akkor az egyik örnél elvileg van egy kulcs :) -
#5248 le kell mászni :D és onnan tovább
,de szerintem ne kérdezősködj hanem magad jöjj rá mert akkor nem teljes a feeling :D -
Taladodo #5247 Eddig megvolt. bentvagyok kinyirom a csókát és fent van 1 ajtó ami nem nyillik ki! ott kéne továbbmennem? -
#5246 uff bocs teljesen mást értelmeztem :S
Faki jol mondja -
#5245 Kikötő bal oldalán (bejárrattól nézve) van egy tekerhető daruszerűség, egy falemez van rákötve. Darut tekerd meg a hajó felé, majd a fára ugorva bejutsz a hajóra. -
#5244 hát pedig van ... uszkálj körbe a stég alatt meg fogod találni -
Taladodo #5243 Hát vagy én vagyok a hülye vagy a játélom szar de nekem semmi létra nincs! Help again! :) -
Taladodo #5242 Ok meglesem és kösz! -
#5241 a vízbe kell csobbanni és baloldalt lesz egy létra és azon fel -
Taladodo #5240 Sziasztok! lenne 1 kérésem: most érkeztem meg valami kikötőszrüséghez ahol 1 hajóra kell feljutni és 1 bejáratot találtam eddig és onnan nem jutok tovább! Segitsetek plz! :) -
#5239 lol
legyürtem a főpókot eathfire karddal meg sok fireball tekerccsel.
leannaval nem csináltam még semmit- az baj? -
Gott #5238 Én most végeztem a játékkal.Épp mire kezdem magam beleélni már vége is lett.Tudtam,hogy rövid.De ennyire...
Mindenesetre folytatásért kiált az biztos.
De az a kevés is oltári jó volt -
#5237 Tört verzióval tud valaki multizni lanban vagy interneten? -
lee56 #5236 Na bakker, azon az egetrengető BUG-on tuljutva, ami miatt sérthetlen volt nálam az óriás pók, és több mint 1 órám ráment amig próbálgattam kinyirni, mig végül meguntam , aztán tegnap visszatöltöttem pár mentésnyit, és most már olyan könnyü volt kinyirni, hogy meg is lepődtem :), időközben végig is vittem a játékot, összességében tényleg rövid volt, remélem lesz folytatás, nagyon király volt -
neptum #5235 szoktam menteni mindig de a játék eltünteti vagy felülírja nekem -
Hellsing47 #5234 F5-öt nem szoktál használni???
vagy kilépések elött vmi mentést??
te 2szeri játszásbol akarod végigtolni??
vagy hogy csinálod hogy nem mentesz seholsem??? -
neptum #5233 hát nálam van 2 auto save van és mind a 2 anál a résznél van amikor már utál Leanna :( -
Hellsing47 #5232 igen én is :)
de ha fölül is irja akkor is nálam volt MIN. 10 Auto Save...
szal legalább a pályák elött kellett mentenie... -
#5231 Igen van Auto Save, csak azt nem tudom, hogy az utolsót felülírja vagy új helyre menti. Nem figyeltem, ugyanis mindig készítettem saját mentést. Az a biztonságos. -
Hellsing47 #5230 azt hogy???
ugyanis minden egyet "Loading"-nál van egy Auto Save :) -
neptum #5229 hát az biztos mert az 1.chapteren van az utolso mentésem :( -
#5228 Kicsit értelmetlen. Nem tiszta, mit akarsz írni. A lényeg, azt a save-t töltsd be, amelyik a 'Leanna utál engem' előtt van. Ha nem mentettél gyakran és most messze kerültél attól a ponttól, akkor legalább tanultál az esetből. -
neptum #5227 jó de rá mente a játék és az 1 chapteren van a másik két mentésem az első ketö meg akor van amikor meg már Leanna utál engem :( -
Hellsing47 #5226 megsebesitetted ezért van..
ne sebezd meg :) -
neptum #5225 azt írja ki a missin feald után hogy Lenna Hates you de visszáb már be tölteni se tok mert az utolso 2 mentés enél a résznél van valaki tudna adni egy mentés egy kicsit elöbről az is meg felelne -
Hellsing47 #5224 Dark.Messiah.Of.Might.And.Magic.DVD5-DiGiTALMAN
2 DVD-s :)
akinek esetleg ez kéne :) -
#5223 én a legvégén járok az epilogusnál.nagyon brutál ez a játék -
Hellsing47 #5222 elég érdekesen lehet kiolvasni hogy mit irtál :D
de amugy nem irja véletlenül hogy mért van misson failed??
általában az is ott szokot lenni...
valszeg azért haltál meg mert kinyirt a sárkány, Leanna-t nyirta ki a sárkány, vagy megsebezted Leanna-t :D -
neptum #5221 továb jutotam mosz ot akat am el hogy a sárkány előjöt meg őlöm a 2 orcot amikor meg öltem öket Lenna oylan mintha engem lőne és után meg nagy feketeség és ki írja hogy Mission Feald. -
#5220 Megvéded:) Templomos az az amelyik a sivatagi ugye?? Elvileg ha ránéézel és nyomsz egy "e" t asszem akkor ott marad ahogy van--és ugyanaígy szólhatsz hogy kövessen... én leállítottam a fánál és ő onnan lövöldözött én meg mentem az orkokhoz :) nah hello... -
#5219 A boltit.... -
neptum #5218 elakatam a Pok teplomos résznél ahol meg kéne őlnöm az orkokat de mindig meg őlik Lennat ezt hogy lehet ne meg csinálni hogy ne haljon meg ? -
#5217 csá all!Melyik verziót kell leszednem ahhoz hogy multizhassak ezzel a gammel? -
#5216 options-be belehet állítani a feliratozást -
PunkZoli #5215 villámkérdés!:D
bármelyik bolti verziót hozzá tudom rendelni a serial segítségével a steam accountomhoz??:) -
Hellsing47 #5214 vki megtudná mondani hogy az a számlálo a banner alatt mit számol??
és hogyan került oda?? -
Hellsing47 #5213 1:asszem nem
2:sztem még nem jött ki magyarul..
amint kijött én tutira megveszem :) -
Gustafson #5212 1,A párbeszédeknél be lehet kapcsolni a feliratot ? Ha igen, hol ?
2; Nem lehet valahonnan letölteni a magyar feliratot (mint pl. a Heroes 5-ét le lehet) ?
Köszi -
#5211 honosítás nem lesz?? Káár!:(