Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mennyi most a game?
És a tört verzióhoz kel lehúzogatni a meghajtókat meg minden?
nem találja a fájlt: ...Dark Messiah of Might and Magic\mm\models\props\debris\skeleton\skel_thorax.mdl
ezt ha valaki elküldené azt megköszönném, légyszi segítsetek
Dark Messiah of Might and Magic\mm\models\error.mdl
ezt se találja szóval ez is kéne, thx elõre is
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
És Gaga91-nek üzenem hogy #*?!, ja és hogy<#banplz>#banplz><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#merges2>#merges2>
<#mf1>#mf1><#gunyos1>#gunyos1><#mf2>#mf2>
HAHA
screenshot-ot melyik gombbal lehet csinálni (megnéztem a beállításoknál) nincs ilyen funkció, de a mappa megvan a screenshotoknak, szóval légyszi segítsetek😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
és mért csak lehet, hogy nem fog müködni?? 😄
vkinél megy "pöcsölés" után, vkinél meg nem??
vagy hogy van ez??😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mindjárt megnézem müxik-e ..
thx <#worship>#worship>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"- Fixed the black Bink playback problem with GeForce FX video cards" <Patch 1.02 changelog>
letöltheted akár innen is.
mért nem jácca le nekema gém a videokat???
hang van alatta de kép nincs!és igy át van huzva
már az ubi logo se megy pedig ott van a játék könyvtárában és bink playerrel le is tudom jáccani
lehet azért mert a DETONATiON féle rilizt szedtem le??😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ott még nem tartok...
de leirom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi!
tolvaj (vagy hívjátok ahogy akarjátok) meg egyáltalán nem vagyok😊
amúgy akkor mire érdemesebb "gyúrni": Strenght, Critical Hit, Inferno vagy egyéb varázslat? (esetleg más)
hát mit ne mondjak, jönnek ezrével😞
még jó, hogy van varázsbotom illetve hasznos itt a heal, és a freeze, jah és a tûzlabda se utsó eset<#hehe>#hehe>
most küzdök Pao Kai-val elõször😛
az hányadik fejezet?
És ha battlemagus vagyok, mind2-t <#ravasz1>#ravasz1>
A strenght 3 a sebzést növeli nagy mértékben az inferno meg egy óriási tûzmezõt gerjeszt de az Inferno csak azokra jó akik gyengék a tûzre meg aztán a játék hátralévõ részében is inkább olyan lények lesznek akikre nem hat a tûz csontvázak és zombik dögivel.
Ha harcos voltál akkor alap hogy a Strenghtet válaszd ha meg mágus vagy akkor az Infernot.
A skill pontokra visszatérve a Chapter 9-nél kapsz rengeteg skill pontot 6 skill pontot. 2-öt a sárkány megöléséért és 4-et ha úgy döntesz hogy megszabadulsz Xana-tól a fejedben de ha jó vagy akkor az alap hogy megszabadulsz tõle és nem csak skill pontokat kapsz hanem még 3 nagyon hasznos frankó cuccot is.
Ugy hogy még nincs veszve semmi kapsz még skill pontot dögivel persze ez csakis rajtad múlik hogy döntesz.
De aztán óvatósan a skill pontokkal amilyen nehéz megszerzni õket olyan könnyen el is mennek <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
A rohadt pók meg már nagyon idegesit, nemsokára több idõm megy rá mint a játék többi részére <#falbav>#falbav>
Ha a Combat skillnél a Strenghted 3 szinten van na meg persze a Critical Hit és fullon van és még olyan gyûrûd is van ami a sebzést növeli akkor a kardokat fõleg a tûzkardot a pókok ellen igenis jól lehet használni volt olyan hogy a játék vége felé a 9 és a 10 chapternél már 16-as sebzésem volt. Igaz 16-as sebzést csak a sárkány kard csinált a tûzkard csinált kb ugy 12-14 sebzést.
Amugy nem csak kovácsolni lehet, valahol lehet találni is (persze már nem emléxem hogy pontosan hol, volt jópár ilyen hely) asszem énis egy titkos helyen találtam.
Ha egy helyben állsz egy darabig, akkor néhány helyen fura lila szinüen elkezd fényleni egy-egy kõ vagy valami tárgy, aztán ha arra nyomsz rá általában kinyilik egy rejtett ajtó, és ilyen helyeken volt asszem earthfire kard is, meg sok más finomság <#finom>#finom>
Mert ha nem akkor ráfáztál a flamegold és a fém ötvözetet még késöbb belehet szerezni az egyik titkos helyen de amint már irtad a 7 pályán vagy és mivel ez az utolsó kovácsmûhely ha ekkor nincs ötvözeted akkor nem tudsz kardot csinálni. Szóval a fém és a flamegold ötvözet ott van a Chapter 5-6 titkos helyein.
A flamegold ötvözetet én egy titkos helyen találtam de azt már nem tudom melyik volt az.
A Chapter 7-nél is van egy kovácsmûhely de ha nincs nálad egyik ötvözet se akkor megszivtad a további részekben akkor nagyon nehéz dolgod lesz.
Beleértve a nagy pókanyót is ott aztán piszok nehéz dolgod lesz.
ezeket hol találom ? egyik sincs, és nem is volt nálam sosem... 7. pályán vagyok
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]
Nem árt ha van nálad egy rakás ital (potion) a következökböl:
Health Potion ebbõl nekem volt kb 14 db Mana Potion ebbõl volt kb 10 db Stoneskin potion ebbõl volt nekem kb 4 db és ami a legfontosabb Antidote potion a méreg ellen ha az a köcsög pók megmérgezne ebbõl volt nekem kb szintén 5 db és még nem árt hozzá ha tudod a Healing varázslatot amivel tudod magad gyógyitani ehhez kell a sok Mana Potion
és még jó ha van Fireball és Firetrap varázs tekercsed.
A pókoknak beleértve a nagy pók anyónak is gyengesége a tûz ezért csak tûz sebzéssel lehet kinyirni ha még régebben kovácsoltál magadnak tûzkardot a Chapter 7-ben akkor a tûzkarddal nagyobb esélyed lesz kinyirni.
Én azt csináltam hogy bekészitettem magamnak a Health a Mana és az Antidote Potionokat na meg persze a stoneskin potiont is elö a tûzkardot megittam a stone skin potiont aztán tûz karddal a potroha alá rontottam aztán elkezdtem csapkodni tûzkarddal mikor mérget fújt rám azonnal antidote potion utána health potion aztán mikor már elegendõt csapkodtam akkor az adrenalint kihasználva én a pók fejére és a potrohára csapkodtam mikor kevés volt már az életem fedezékbe mentem egy pár health és mana potion utána nálam 2-3 adrenalin csapás után és egy rakás lötty megivása után végleg kifeküdt miután megadtam neki a végsõ kegyelem dõfést. Nem árt ha a Combat skilleknél a Strenght legalább 2 szinten van.
valaki megtudja nekem mondani, hogy hogyan lehet kovácsolni ?
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]
Nálam shadowsot kivéve minden high (aa nélkül, és af2x), és rohadtul nem tölt sokat, játék inditás ikonra kattintástól a menüig (persze intrók nélkül <#kacsint>#kacsint>) kb 20-30mp, játék betöltés kb 20mp, quickload meghalásnál 5-6mp.
Ezt egyszerûen megoldottam, mindent levettem Medium szintre, HDR-t nem piszkáltam, viszont az anistropy szûrõt 16-rõl levettem egyel lejebb....
Csak ezt fogom nyúzni!!!
Ja, még valami. Én még nagyon az elején vagyok, de ha jól vettem ki a hozzászólásokból, akkor idõvel lehet választani, miként folytatom? Pl. story, harcos vagy mágus...tényleg így van?