Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várható megjelenés: 2007.01.31.

Rakja már föl valaki a magyar fájlokat ...még senki sem vettem meg magyarul ??!!!!<#szomoru1><#conf>
kb 9990 😊

és nem kell lehuzni a meghajtokat 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Elõször ki akarom próbálni letöltve hoyg meyg e aztán veszem a magyar verziót.

Mennyi most a game?

És a tört verzióhoz kel lehúzogatni a meghajtókat meg minden?
mike0013
figyi, segítsetek, amikor betöltené a 6. chaptert mindig kilép😞
nem találja a fájlt: ...Dark Messiah of Might and Magic\mm\models\props\debris\skeleton\skel_thorax.mdl
ezt ha valaki elküldené azt megköszönném, légyszi segítsetek

Dark Messiah of Might and Magic\mm\models\error.mdl
ezt se találja szóval ez is kéne, thx elõre is

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Hi el vok akadva! Miután beindítok egy liftszerkezetet nem találom meg a liftet! Ez az a rész amikor baromi magasan vannak házikók és azok között mászkálok. Lécci mondja meg vki hogy hol van a lift!!!
És Gaga91-nek üzenem hogy #*?!, ja és hogy<#banplz><#boxer><#gun><#merges2>

<#mf1><#gunyos1><#mf2>
HAHA
<#banplz>inkább ezt a sz*házit aki ilyen rosszat akar nekem<#banplz>

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáá
Hi el vok akadva! Miután beindítok egy liftszerkezetet nem találom meg a liftet! Ez az a rész amikor baromi magasan vannak házikók és azok között mászkálok. Lécci mondja meg vki hogy hol van a lift!!!

mike0013
most lesz egy hülye kérdésem:S
screenshot-ot melyik gombbal lehet csinálni (megnéztem a beállításoknál) nincs ilyen funkció, de a mappa megvan a screenshotoknak, szóval légyszi segítsetek😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

OFF (Hát mer általában patch-el frissitik a védelmet is, és ez a legujabb securom egyenlõre ugytünik nem verhetõ át olyan könnyen <#fogmosas>)

roblee
Én is a hétvégén fogom pecselni és elõtte mindenképpen készítek másolatot a mentéseimrõl. Sok hibát javít, szóval, érdemes megpróbálni.

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

hmm...szal akkor inkább ne rakjam fel még???
és mért csak lehet, hogy nem fog müködni?? 😄

vkinél megy "pöcsölés" után, vkinél meg nem??
vagy hogy van ez??😄D

nincsmit, de ha nem vetted meg a gamét, akkor lehet, hogy várni kell még a patchléssel, ha kisérletezni akarsz mindenképp csinálj bizti mentést a mentéseidrõl, mert lehet nem fog müxeni, aztán telepitheted ujra, fõ az ovatosság <#vigyor0>

és valoban az van 😄

mindjárt megnézem müxik-e ..
thx <#worship>

Had találjam ki, dzsíforsz fx (tehát 5-ös) szériás videokártyád van, no nemvagyok jós... legujabb patch javitja a dolgot (többek közt)

"- Fixed the black Bink playback problem with GeForce FX video cards" <Patch 1.02 changelog>

letöltheted akár innen is.

hello!
mért nem jácca le nekema gém a videokat???
hang van alatta de kép nincs!és igy át van huzva
már az ubi logo se megy pedig ott van a játék könyvtárában és bink playerrel le is tudom jáccani

lehet azért mert a DETONATiON féle rilizt szedtem le??😄

mike0013
nincs mit

Kössz
mike0013
na azt nem tom:S
ott még nem tartok...

A gyep-ben viszont nincs benne az óriás-pók esete a halhatatlansággal, hihetetlen de nem lehet kinyirni a mocsadékot, lehet hogy bug, és valami korábbi mentést kéne visszatöltenem <#confused>

mike0013
FAQ-ban benne van a GYEP-nél😊
de leirom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hívd fel magadra a sárkány figyelmét, amikor megvan menj oda ahonnan a csaj elvette a követ és ha bedugta a fejét a sárkány, akkor húzd le a kart😊

Hogy kell megölni elöször a Pao Kai-t ?
roblee
A DaMe honlapján van egy olyan lehetõség, hogy beállíthatod magadnak milyen skilleket használnál multiban (Multiplayer skill tree cakcukator). Ezeket single-ben is lehet választani? Van aki az Archert favorizálja? Nekem tetszik, de vajon érdemes csak ezeket a skilleket választani?
Köszi!

mike0013
én is battlemagus vagyok😊
tolvaj (vagy hívjátok ahogy akarjátok) meg egyáltalán nem vagyok😊

amúgy akkor mire érdemesebb "gyúrni": Strenght, Critical Hit, Inferno vagy egyéb varázslat? (esetleg más)

mike0013
eh, "belekóstoltam" a pókok körébe:S
hát mit ne mondjak, jönnek ezrével😞
még jó, hogy van varázsbotom illetve hasznos itt a heal, és a freeze, jah és a tûzlabda se utsó eset<#hehe>

mike0013
akkor mindjárt ott vagyok😄
most küzdök Pao Kai-val elõször😛

ööö, 6-7 kábé 😄

mike0013
ott még nem tartok (szerintem😄)
az hányadik fejezet?

Mindenki igy szenvedett a póknál?

"Ha harcos voltál akkor alap hogy a Strenghtet válaszd ha meg mágus vagy akkor az Infernot."

És ha battlemagus vagyok, mind2-t <#ravasz1>

Kezdem azthinni valami nemstimmel ennél a póknál, az adrenalin szint simán megy fel, ha a "mellére" célzok pl nyillal, vagy ha karddal elkezdem csapkodni alulról, de karddal nem üti el az adrenalint (power strikkal ütök természetesen), hiába csapkodom minden oldalról, még ugorva is ütöttem semmi, csak nyillal tünik el az adrenalin, de szerintem ugy se hat, mer csinálhattam fél órán keresztül megint, a póknak meg semmi baja, vagy akkora a hp-ja hogy egy déltán rámegy mire kinyirja az ember <#confused>, nemhinném, de akko most mivan <#wilting>

wesker24
jah a pók nagyon nem könnyû sokkal nehezebb mint a játék végén lévõ fõellenség. A skill pontok miatt ne aggódj lesz ott még rengeteg skill pont is még jut simán is a critcal hitre.

A strenght 3 a sebzést növeli nagy mértékben az inferno meg egy óriási tûzmezõt gerjeszt de az Inferno csak azokra jó akik gyengék a tûzre meg aztán a játék hátralévõ részében is inkább olyan lények lesznek akikre nem hat a tûz csontvázak és zombik dögivel.

Ha harcos voltál akkor alap hogy a Strenghtet válaszd ha meg mágus vagy akkor az Infernot.

A skill pontokra visszatérve a Chapter 9-nél kapsz rengeteg skill pontot 6 skill pontot. 2-öt a sárkány megöléséért és 4-et ha úgy döntesz hogy megszabadulsz Xana-tól a fejedben de ha jó vagy akkor az alap hogy megszabadulsz tõle és nem csak skill pontokat kapsz hanem még 3 nagyon hasznos frankó cuccot is.

Ugy hogy még nincs veszve semmi kapsz még skill pontot dögivel persze ez csakis rajtad múlik hogy döntesz.

De aztán óvatósan a skill pontokkal amilyen nehéz megszerzni õket olyan könnyen el is mennek <#nyes><#nyes>
Nekem a köv 10skillpontnál lesz érdekes, strenght 3, vagy inferno, mind2 igen csábító, critical hits-re szerintem már nem fog jutni, ha ilyen közel a vége <#szomoru1>

A rohadt pók meg már nagyon idegesit, nemsokára több idõm megy rá mint a játék többi részére <#falbav>

wesker24
persze hogy nem könnyü a tûzkarddal de ha a Strengtht a Critical Hit fullon van és társul hozzá még egy sebzést növelõ gyûrû is akkor már igazi gyilkológép lehetsz ezzel a karddal persze csak azokra a lényekre amelyiknek gyengéje a tûz.
wesker24
Ja most hogy mondod tényleg volt ilyen kard azokon a helyeken !!!

Ha a Combat skillnél a Strenghted 3 szinten van na meg persze a Critical Hit és fullon van és még olyan gyûrûd is van ami a sebzést növeli akkor a kardokat fõleg a tûzkardot a pókok ellen igenis jól lehet használni volt olyan hogy a játék vége felé a 9 és a 10 chapternél már 16-as sebzésem volt. Igaz 16-as sebzést csak a sárkány kard csinált a tûzkard csinált kb ugy 12-14 sebzést.
Mer mintha earthfire karddal annyira piszok könnyü lenne <#nyes>

Amugy nem csak kovácsolni lehet, valahol lehet találni is (persze már nem emléxem hogy pontosan hol, volt jópár ilyen hely) asszem énis egy titkos helyen találtam.

Ha egy helyben állsz egy darabig, akkor néhány helyen fura lila szinüen elkezd fényleni egy-egy kõ vagy valami tárgy, aztán ha arra nyomsz rá általában kinyilik egy rejtett ajtó, és ilyen helyeken volt asszem earthfire kard is, meg sok más finomság <#finom>

wesker24
Voltál te egyáltalán a Chapter 5-nél lévõ kovácsmühelyben ??

Mert ha nem akkor ráfáztál a flamegold és a fém ötvözetet még késöbb belehet szerezni az egyik titkos helyen de amint már irtad a 7 pályán vagy és mivel ez az utolsó kovácsmûhely ha ekkor nincs ötvözeted akkor nem tudsz kardot csinálni. Szóval a fém és a flamegold ötvözet ott van a Chapter 5-6 titkos helyein.
Ha valakinek nem játsaz le az átvezetõ animokat, csak ami az enginnel van, akkor indítsa el dx9-ben (-dxlevel 90) és látni fogja. Nekem is gf5200-as kártyám van és ezzel megtudtam nézni a videókat, igaz a játék már nagyon akadt, ezért nyomom dx81-ben. Külön is megnézhetõk a videók (igaz hang nincs) binkplayer-el.<#vigyor3>
wesker24
az nem lehet hogy nincs nálad egyik se mivel a Chapter 5-nél lévõ kovácsmûhelyben ott volt a fém ötvözet is a kovács mûhelyiségben.
A flamegold ötvözetet én egy titkos helyen találtam de azt már nem tudom melyik volt az.

A Chapter 7-nél is van egy kovácsmûhely de ha nincs nálad egyik ötvözet se akkor megszivtad a további részekben akkor nagyon nehéz dolgod lesz.
Beleértve a nagy pókanyót is ott aztán piszok nehéz dolgod lesz.
MooN00
"belerakod a fémötvözetet vagy a Flamegold ötvözetet attól függ milyen van neked a bográcsba"
ezeket hol találom ? egyik sincs, és nem is volt nálam sosem... 7. pályán vagyok

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

wesker24
Kovácsolni úgy lehet hogy belerakod a fémötvözetet vagy a Flamegold ötvözetet attól függ milyen van neked a bográcsba aztán megnyomod a kart ami odaviszi a tûzhöz megvárod mig teljesen elolvad aztán a kart ismét meghúzva kiöntöd abba az öntödébe ahol kell ha kiöntötte akkor megnyomod a másik kart amivel a vizt ereszti fel ez lehûti a kardot kiveszed a kardot aztán odamész a tûzhõz aztán belerakod a kardot megvárod mig tûzforró lesz a kard ismét kiveszed rárakod a kovácsasztalra megfogod a kalapácsod és ráütsz egyet miután ráütöttél a kardra a kalapáccsal megfogod a kardot és belerakod a tartókészitõbe miután beleraktad máris kész a kardot illetve a tûzkardod attól függ milyen anyagod volt.
wesker24
hello na szóval a nagy pók kinyirása nem volt könnyü de meg lehet csinálni. a következõket kell csinálni :

Nem árt ha van nálad egy rakás ital (potion) a következökböl:

Health Potion ebbõl nekem volt kb 14 db Mana Potion ebbõl volt kb 10 db Stoneskin potion ebbõl volt nekem kb 4 db és ami a legfontosabb Antidote potion a méreg ellen ha az a köcsög pók megmérgezne ebbõl volt nekem kb szintén 5 db és még nem árt hozzá ha tudod a Healing varázslatot amivel tudod magad gyógyitani ehhez kell a sok Mana Potion
és még jó ha van Fireball és Firetrap varázs tekercsed.

A pókoknak beleértve a nagy pók anyónak is gyengesége a tûz ezért csak tûz sebzéssel lehet kinyirni ha még régebben kovácsoltál magadnak tûzkardot a Chapter 7-ben akkor a tûzkarddal nagyobb esélyed lesz kinyirni.

Én azt csináltam hogy bekészitettem magamnak a Health a Mana és az Antidote Potionokat na meg persze a stoneskin potiont is elö a tûzkardot megittam a stone skin potiont aztán tûz karddal a potroha alá rontottam aztán elkezdtem csapkodni tûzkarddal mikor mérget fújt rám azonnal antidote potion utána health potion aztán mikor már elegendõt csapkodtam akkor az adrenalint kihasználva én a pók fejére és a potrohára csapkodtam mikor kevés volt már az életem fedezékbe mentem egy pár health és mana potion utána nálam 2-3 adrenalin csapás után és egy rakás lötty megivása után végleg kifeküdt miután megadtam neki a végsõ kegyelem dõfést. Nem árt ha a Combat skilleknél a Strenght legalább 2 szinten van.

MooN00
lehet volt már a kérdés...de nem találtam
valaki megtudja nekem mondani, hogy hogyan lehet kovácsolni ?

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

Te, ha nem kapott 10 mana potion-nyi fireballt akkor semmit, lõttem fél órán keresztül tüzes earthfire nyillal, legutoljára én is próbáltam, hogy valahogy hátbatámadom, mer valahogy szembõl sérthetelennek tünik, de nemigazán jött össze, valahogy igy is meg tud ütni néha, és forog mint az állat, tök nehéz alatta maradni, de megpróbálom ujra, mocskos pók <#vigyor>

Csak a story változik a döntéseidtõl, minimálisan (tudtommal csak a 3 végsõ befejezés videó, plus 1-2 tárgyat nem használhatsz ha a sötét oldal fele húz a szived), de még én se tartok ott, vagyis a csajt épp megmentem, tehát, jó leszek <#rolleyes>, de csak itt ahol most vagyok ugy a játék közepén volt az elsõ lehetõségem hogy befolyásoljam a storyt, azt hogy mágus vagy warroir vagy azt viszont már a kezdetektõl te döntöd el, amire nyomod a skill pontjaidat az leszel <#vigyor0>

Hmm, pedig jó vinyóval, sok rammal nem kéne sokat töltenie (akkor ott valami bibi van, driverekkel, windózzal, vagy a vinyó pio módban müxik udma133 helyett, fenetuggya, bár ha csak 128megás a vkártyád, és high texturákat akarsz, valszleg az is dob a töltési idõn).

Nálam shadowsot kivéve minden high (aa nélkül, és af2x), és rohadtul nem tölt sokat, játék inditás ikonra kattintástól a menüig (persze intrók nélkül <#kacsint>) kb 20-30mp, játék betöltés kb 20mp, quickload meghalásnál 5-6mp.

MooN00
Hasonló gépem van, de ráadáskéne nekem 460mhz-en járnak Dualban a ramok, és a 250SATA Diamondmax 10 -es Maxtor vinyóm van mégis "órákat töltött"...

Ezt egyszerûen megoldottam, mindent levettem Medium szintre, HDR-t nem piszkáltam, viszont az anistropy szûrõt 16-rõl levettem egyel lejebb....

roblee
Azt nem értem srácok, hogy a Source engine-nel a Half-Life 2 gyönyörûen futott nálam. Ez a gamma is ezt használja, de hogy lehetett annyira felturbozni, hogy ez már nehézkesen döcög a gépemen. Sajnálom, mert fullon lenne szép, de hát kicsit butítva se rossz. Hamarosan péntek meg hétvége, akkor lesz ám "ereszd el a hajam"!!!<#nyes>
Csak ezt fogom nyúzni!!!
Ja, még valami. Én még nagyon az elején vagyok, de ha jól vettem ki a hozzászólásokból, akkor idõvel lehet választani, miként folytatom? Pl. story, harcos vagy mágus...tényleg így van?