6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#5290 Hát nem tom sztem rakj arra h erosebbek legyenek a varázslatok mert ha gyengek akkor nem sokra mész veluk :) -
Gustafson #5289 Kellene egy kis tanács: Főleg mágiahasználó karim van. Szerintetek mire költsek inkább, erősebb varázslatokra (tűzgolyó, villám), vagy mana-regenerációra előbb ? Mert most éppen 15 mana potion-om van és a regeneráció elég sok skill-pontba kerül. -
TommyVercetti1 #5288 Persze magyarul jelent meg de nincs fen a magyaritasok.hu-n :( -
#5287 Jaja elirtam:)) Elöle akart lenni az:P
Amugy ti h álltok a jatekkal kivittétek már? :DD Mert én most viszem ki másodszorra de msot tolvaj féle vagyok :D -
#5286 amúgy mit számol a logo? -
#5285 köhöm...azt akartad mondnani előle ugye? :D -
#5284 Nem kell kinyirni menekulni kell ellene! -
#5283 Szevasztok lécci segithetnétek ott vok hogy egy hídnál egy nagy hernyóféleséget kell kinyirni!de hogyan kell? -
#5282 Miért van magyarítás a játékhoz??????????? -
TommyVercetti1 #5281 Vki el tudná küldeni a magyaítást, magyar file-okat? Előre is köszi. E-mailem:[email protected] -
neptum #5280 valaki tudna segiteni az lene a bajom hogy a hajos résznél Leanna lemegy a létrán és nem mozdul olyankor mit kell csinálni ? -
#5279 jaja azon már van 2 és kettes szintem ad sebzést a daggerhez de nme ugy veszem érszre..:( -
#5278 stealth -
#5277 Én msot elkezdtem ujbol a gamet de most nem harcos hanem tolvaj leszek:PP Tudjatok a dagger:P Szerintetek mire tegyek h eros legyek?:) -
#5276 Az a Kard a Souldrinker volt...de a legjobb az tényleg a dragonos és az earthfire volt ja és a legjobb kard-pajzs párosítás szerintem: dragon kard és a villámos pajzs...... :D -
#5275 az earthfire kardot kovácsolni lehetett -
#5274 Nekem is megvot a dragonos kard de nem is használtam:DD Én azt a tuzes kardot meg nem találtam meg amit lehet is hasznalnu:((((( Amugy gondolkodom azon h mégecer kiviszem a gamert és most vhogy másokra teszem a skillpontokat:))) Mondjuk csak varázsolok vagy nem tom:D Ötlet? -
lee56 #5273 ...életszivás, vámpirkard, jó csak picit gyengus. A dragonos kard a legdurvább (pontos nevét nemtudom most igy hirtelen), de azt csak a kiválasztottak használhatták ;), bár amikorra odáig jutottam, hogy használhassam már szinte vége is volt a gaménak :/ -
#5272 Jan éss nekem vamien olyan kardom volt hogyha valakitt megutottem az pirosan világitott és a kard tulajdonsaga az vot hogy adds 30% demage .... nem tom mi:D -
#5271 jah tom meik:DD
Nekem egy villám-os pajzsom volt és ha vki megutott megcsapta az áram és ottrázodott egyhelybe és leutottem:DD nagyon faszaaa pajzs!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5270 earthfire sword + aza tüzes pajzs...nem tom mi a neve... -
#5269 Köszi szépen nem egy nehéz játék igaz én normalon jatszottam ki. Volt egy két huzosab rész de nagyon faxa lett a jatek remelem hamarosan lesz folytatása is:PPP
A kuklopszok nagyon joak :DD Nektem mia legjobb fegyveretek most? -
#5268 grt -
#5267 Hellósztok ma kivégeztem a Dark Messiahot:)) Tok jóóóóóóóó nagyon király jáék:DD -
#5266 "Cheat Codes:
Enable the option for the developer's console located under the advanced options under "Keysettings". While playing the game, type "sv_cheats 1" to enable cheat codes. Then, enter one of the following codes to activate the corresponding cheat function:
Add indicated amount of skill points - mm_player_add_skillpoints [number]"
by: Google - "PC Cheats" search első találat -
#5265 nem hiszem...
talán vmi cheat... -
soske #5264 -
daneelolivaw #5263 vkinek megvan már a magyar verzió?:O
-
neptum #5262 körbe jártam az egész hajot csak én vagyok,Leanna,a mágus meg egy csávo aki a kötélel csinál valamit de nem tom hogy mi lehet a baj :( -
soske #5261 Végig vittem a játékot csak ki szeretném próbálni a többi skill-t is.Nincs valami mód hogy kapunk csomó skill pontot? -
#5260 ha jól emléxem akkor a fekete guardokat kell kicsinálni aztán tovább enged
ha nem ez akkor passz... -
neptum #5259 eljutotam ujra a Hajóig és aza küldetésem hogy kövesem Leannát de ő lemegy a létrán és nem mozdul a mágus meg a létra előt áll mit kell csinálnom ??? -
Hellsing47 #5258 pff... -
#5257 lál , no comment , pont mint CSS be nem ? -
#5256 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH
TE CSÍTELSZ?!
a cheat rossz, értem?
-
Taladodo #5255 Jo megvan csak a csít miatt törhetetlen volt! :FDFDDFDASSDFDSASDFASD -
#5254 asszem elbujok a saját árnyékom mögé :D
tied a pálya -
Hellsing47 #5253 te megütlek :D
tök feleslegesen irok :DDDD -
Hellsing47 #5252 rugd le -
#5251 szét kell rugni egy kisebb barikádot...ennyi