Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De, ha végigjátszottam én újra elkezdem valami más fejlesztéssel. Mióta megvan csak ezzel nyomom, az összes többi gammát félretettem.
Én még a 7. fejezetnél járok, de elég jól haladok, így hamar vége lesz sajnos. 😞
Ez jó!
Én most járok a 9-esnél. Nemrég öltem meg a giant spidert. Elég könnyû volt lévén mágusként letûzgolyóztam biztonságból.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Tökéletesen mûködik!!!
DE sajnos mennem kell, úgyhogy csak egy hét múlva folytathatom, akkorra már itt mindenki végigtolja a gamet, csak én maradok egyedül.<#sir>#sir>
Na, elég a siránkozásból, férfi vagy, vagy mi?!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Annál a résznél vagyok, ahol vissza kell szereznem a cuccaimat, miután megöltek. A gond az, hogy mikor felvenném kilép a játék hibaüzenettel.
Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
kicsivel több mint másfél perc menübe lépésnél..(ez sok)
és 1perc körüli(általában több) mig betölti a pályát...
valszeg a gagyi proci miatt van ez mert nehogymá 1 giga kevés legyen neki 😄
berakom mellé a 256-ot is <#idiota>#idiota>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nah menübe lépés: 36 másodperc
játékba lépés: 48 másodperc
Az egyik gépem miatt, mert a másik késsz van de még nem kaptam meg.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
igaz a játék szaggat, de csak ha qrva terület nyílik😊
amúgy jó😊
én probáltam 512-megávalvel és meg-meg állt játék közben kb 5mp-enként...a töltési idö iszonyat hosszu ugy..
egy gigával már nem szaggatt de a töltések majdnem ugyanolyan hosszouak :-(
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
WoW: Zsola BS ally WAR: Zsola Eltharion des.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Megvan a fehér sárga lila színû, mégegy kell viszont a nyurgalábú ghoulok állandóan leölnek... Nincs valami gyengepontjuk?
legközelebb inkább pm-et küldj, thx😊
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
ez nem a társkeresö 😛PPP
tessék PM-ben ezeket a dolgokat megbeszélni 😄D
/OFF
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Sajnos elakadtam a pokszobros résznél.FAQ-t már elolvastam abból számomra nem derûl ki ill. néztem 1 végigjátszást,abban meg elég érdekesen vannak leírva a dolgok.Tehát megvan 1 fehér gyémánt ami rögtön a pokszobor elõtti teremben van a fal mögött a szarkofág feletti "lámpában" A színe fehér.Megvan az ,amit a zombismasszer sirhelyében találunk meg,ha lezúztuk ez asszem lila.és megvan az,ami ott van a nagy teremben ahol leszakad a hid mikor átmennénk rajta és alattunk van egy nagy vizesárok és a szélén egy sir.asszem ez sárga volt.a negyediket sajnos nem találom.ha valaki tud segitené örülnék.elõre is kösz
pacsker
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
és csak így barátiasan: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1166205012
ha kéne banner vagy logó😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
köv végigjátszásnál tolvaj leszek😄