Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de sajna a pöcsöt telepiteni nemtom mert (mint már irtam) nem oda csomagoltam ahol az keresné
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
de sztem már tökmind1 mert el is romlott mint az észrevettem(folymataos kékhalál ujabb driver telepitésénél,monitor problémák,játék közbeni kékhalál :-( )
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
A low a lényeg...és ez szerintem a megoldás kulcsa.
- Fixed the black Bink playback problem with GeForce FX video cards
- Fix FPS drops with GeForce 6800
- No More graphical glitch on GeForce FX cards when player is under water
- No More graphical glitch on GeForce FX cards when player is being hit or is almost dead.
- No More graphical glitch on GeForce FX cards when equipping a Magic Weapon. If you still have trouble, please set GFX Detail to "Low"
Vagy telepítesz új drivert, vagy ha régi a vidkarid, elkezdesz újban gondolkodni. Lehet segít ha a grafika minõségét leveszed minimumra, és szép lassan elkezded feljebb tornászni.
Megszereztem a kristályokat, de nem tudok kijutni a kriptából...
Hol találom a kiutat???
Heölp!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Csak mert ezt olvastam:
"Komoly hiányosság, hogy kiadták úgy a játékot, hogy a GeForce 6-os sorozat kártyáin az összes mágikus fegyver elmossa a képen az effektjét, így szinte nem is lehet látni, mi történik, az egyetlen megoldás ha mellõzzük ezeket az eszközöket."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nagyon jó volt
csak azt nem értem, hogy a sárkány kardot mért nem tudom használni:S
ha valaki tudja légyszi írja le😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
C:\Program Files\UbiSoft\Dark Messiah\
hanem a méreggezett nyilnál és a "villám" töröknél is :-((
ja és vki plz irja már le pontosan a játék elérési utvonalát..mert a detonation féle rilizt nem oda csomagoltam ahova a patch keresné 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amugy amikor kezd fogyni az életünk..tehát igen kevés lesz..akkor vmi féle animácio megy a képernyö széleire mert nekem az is ugyanugy átvan huzva mint a gém videoi =/
ha igen akkor valszeg ennél is vmi ilyesmi gond van csak itt bekockázodik 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Hellsing: a küklopszért kapsz 2 skill pontot és csak a szemét célozd😉
a másik gondodra nem tudom a megoldást:S
Kerestem visszabb a forumban de nem talaltam
Hogy kell megcsinalni a kukacos kuldetest????
Megolni nem tudom es atugrani sem tudok a tulso oldalra....
Koszi a segitseget
az elsö: amikor az 5. fejezetben a pokok utáni résznél vagyok,ahol le kell gyilkolni avgy 20 kis gollamot ott kötelezö kinyirni azt a küklopszot vagy nyugodtan ki lehet hagyni??
ill. ha kinyirom kapok-e érte skill pontot??😊
a másik: ez mi a tököm??
felvettem egy titkos helyröl ezt a tüzes botot és ha ráváltok akkor ilyen szép lesz a kép :-///
elöre thx aki válaszol 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amúgy ajánlom a méregellenállás skillt, nagy szükséged lesz rá😉
és az earthfire-bõl lesz a tûzeskard asszem😊
Nekem már megvan, de még nem tudom használni, valszeg nem a megfelelõ skilleket fejlesztettem.
thx...
csak mintha olvastam volna hogy vki vmilyen tüzes karddal gyilkolta a pokokat (de akkor gondlom késöbb is lesznek még =//)..azt most itt az 5. fejezetben is meggyült velük a bajom 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
De szerintem késöbb,úgy a 8.-9. fejezetnél van a 2.
(vagy 3 van,és a középsõt elkerültem <#idiota>#idiota> )
Úgy a 7. fejezet környékén lesz majd. Nem nagyon lehet eltéveszteni.
mert egyet csináltam már a (asszem) 3. fejezetben (Long Sword)
de már jo ideje magammal hurcolok egy Earthfire nevezetü kis "izét" is amiböl majd a kard készül 😄
csak eddig még sehol sem tudtam felhasználni..
bár lehet hogy én voltam figyelmetlen 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
De sztem még az is kevés.
Mazsa: érdekes hogy a demo exe-vel mûködik. Peccselted?
A menüt betöltõ csíkot kb. 5 mp-ig látom,a játékot 30 mp alatt betölti,újratöltés elhalálozás esetén kb 5 mp.
Pedig régi a konfigom...
<#wow2>#wow2>
egy kicsit korábban jelent meg: "Release Date: Oct 24, 2006" by: Gamespot
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Feltettem az 1.2 patchet és végre látom az átvezetõvideokat,és minden fegyvert tudok használni.Igen igen 5ös szériám van 😊 5900xt.
Meg most nyomtam hardcore modban....hát bakker nem 1xû...
Sajnos rossz irányba fejlesztettem és az orkok vezére 1 csapással lezuzott ,ezt orvosoltam egy gravitációval <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
De feltétlen kiprobálom amolyan thiefes modban is.(lopakodos feeling)
Tudtok valami modról a játékhoz?vagy ez még korai?
pacsker
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
úgy tudom a HL2 motort használja, azzal pedig simán tudtam játszani, akadás nélkül.
másik cracket meg nem találtam.
vagy próbáld meg más crack-el
a reloaded verzió van meg, telepítés, patch, crack, indítás.
a game elindul, de amint bejön az elsõ pálya, az egérrel össze-vissza mozog kép (fejre áll), nem mûködnek a mozgásbillentyûk, nem tudok vele csinálni semmit, nem üzemel a játék. nem látszik a kezem se, semmi.
Ha valaki tud segíteni, megköszönném.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerős.
Szóval, ahogy hallom rövid a game, ennek nagyon nem örülök. Még vagy 20 fejezetet végig tudnék játszani. Nagyon élvezem, tényleg jó a hangulata, a harcrendzser meg kifejezetten tetszik. Hiányozni fog, ha befejezem.<#rinya>#rinya>