Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
viszont el tudtam huzni majd 2hétig végigjátszást 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
War. War never changes.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
<#hehe>#hehe>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
a VÉGE LEMARADT.
amúgy:
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET!!!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Befejeztem és nagyon sajnálom, hogy nincs tovább. Nem volt túl hosszú se túl nehéz. Miután megszereztem a 'tüzes' nyilat és az unlimited tegezt, onnantól nagyon élveztem a sniper módot!<#vigyor>#vigyor>
Nem volt nagy szám elintézni a küklopszokat és a sárkányokat, sõt a - hogy is hívták a fõgonoszt; Arantir? - na, õt se volt nehéz elintézni. Egyébként a lighting pajzs tényleg hasznos volt. Én azzal a karddal párosítottam, amelyiket azután tudtam használni, miután megszabadultam Xana-tól a szentelt 'forrásban'. Ami hatásos volt az élõ-halottakra.
A tolvaj mód se rossz, jók azok a tõrök...az orcok ellen csak a lighting daggert használtam. Szóval lehet újra nekiesem, csak egy kicsit késõbb.
Na, jó éjt mindenkinek, és persze Boldog Karácsonyt!!!<#integet2>#integet2>
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
][ ВАЗ ][
akkor én kicsit megkésve találtam meg itt a 7.ben 😄
én max ha ujra végigtolom akkor mágus leszek..tolvaj semmiképp 😄
nem szeretek lopakodni...az nem az én stilusom 😄
egyedül amit birok lopakodosbol az a Hitman 4 része 😄DD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
jó játék volt😊
most újra elkezdtem tolvajként, deeee, valahogy most nincs kedvem hozzá😄
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
amugy valoban 3x lehetett kardot késziteni(eddig 7.chapter)..de én a 2.-nál és a 3.-nál csak ugyanazt tudtam megcsinálni..azaz 2x az earthfire kardot 😊
ja és télleg verhetetlen páros az "Earthfire Sword" és a "Lighting Shield" <#eljen>#eljen>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
sokfajta bug-ot láttam már..de ilyet még nem pipáltam...csak néztem hogy mi lett ezekkel madarakkal 😄D pedig fent van az 1.02-es patch 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Bocs véletlen volt valaki törölje.
NA ekkora szyvást.
Ma kaptam egy Inno3d Gef 7600 gs t .
MEg egy 400 as seagate t.
És el akartam kezdeni instaLOLni a winfost de behalt a bios.😞((
Pedig , olyan boldog voltam , hogy ezzel jácchatnék.
Magyaritás nem jelent még meg a játékhoz?
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
bár nem irtha hogy azok nincsenek 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Meg, ha betölti a pályát várnom kell egy percet, hogy ne akadjon, de utána már megy szépen. 😄
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
amugy mennyi a ram-od??mert sztem kicsit kiakaszto hogy 1gigával is igen lassan tölti 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nekem reloaded verzió van és az patch nélkül is tökéletesen mûködik.
De a töltés nekem is lassú.. Ez persze leginkább azért van, mert kevés a memóriám.
nem lehet hogy az a gond hogy fent van az 1.01-es is??
bár kétlem...
probáld meg hogy ujra csomagolod 😄 a gémet és csak az 1.02-t rakod fel 😊)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Az elérési út a registry fájloknál kell, hogy fel tudd telepíteni a patch-et, a demo exe meg, hogy elinduljon a játék.
De mi a probléma a játékkal? Csak a videók nincsenek, vagy más baja is van?
lehet végigtolom majd ujra csak mágusként és csak harcosként 😄 (keverések nélkül 😄)
tolvaj nem akarok lenni...FPS-ben nem szeretek lopakodni 😊
amugy sztem is nehéz az elején..vagy 20x kezdtem ujbol a második chapter elejét mert nem birtam öket lekaszabolni 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mert csak azokra irja hogy kijavitja a hibát..de lehet hogy rosszul tom...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Azt kell mondjam, hogy hard-on mágussal sokkal jobban boldogultam, mint normálon harcossal. De a végére már mind2vel nagyon erõs lettem, akkor már nem volt gond. Az elején meg mind2vel nehéz. 😊
amugy csak én keveslem a skill pontokat??sztem kicsit ritkán kapunk 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Igy nem volt túl nehéz dolgom. Pedig hard fokozaton nyomtam. 😊
aztán nagy nehezen kinyirtam az earthfire karddal 😄
én amugy ilyen harcos-mágus keverék vagyok 😄DDD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nekem azzal indult el 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
nah mindegy😊
ha nem kell akkor nem kell😊