6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
  • tibor16
    megvan - sajnos ez egy herélt fordítás. A küldetések szövegei lennének a legfontosabbak. kár
  • tibor16
    sziasztok, feltettem a magyarítást de sem a menü sem az aláírt szövegek nem lettek magyarul. Pedig oda raktam ahová az exe mutatja az útját, csak nekem nem a c-én van, vagyis - Dark Messiah of Might and Magic\mm\resource. Vagy ennyire nem fordították volna le?
    - ááá most olvasom, a küldetések feliratai sem lettek lefordítva? - akkor mi értelme van?
  • mike0013
    nos, a videókártyád is leírhatnád, bár elnézve a többit az is csúcs lehet... fogalmam sincs, ien másnál is van! Nálam, fele ilyen gyenge géppel, tök gyors volt az egész, és warez:)
    szóval nem tom:S
    vidd vissza és mondd meg nekik, hogy nem jó! Aztán kész, vagy próbáld újratenni:S Sajnos nem tudok mást mondani, bocsi:S
  • taki0
    Sziasztok!
    Egy kis segítség kellene: mit tegyek, ha eredeti a játékm widows xp alatt ha elindítom kb 10-20 perc után indul csak el, akkor hibátlanu megy.
    De amikor feltettem az 1.02-es patch-t el sem indult, lfagyott a gép, amilyen még nem volt....nálam....
    Asus Pb5l2
    Intel Core Duo 6300
    2 Gb ram
    Előre is köszönet,
    üdv,
    taki0
  • mike0013
    asszem a 9. chapterben, meg kell "mosnod a kezeidet" a szent vízben!
  • xem
    Hali megszereztem a dragonclaw kardot, minden feltételem megvan a használatához, de valamiért nem használhatom. Valaki tudna segíteni ebben? Előre is köszi.
  • sheva94
    a chapter 5-be a vége fele van az a rész amikor a lifttel felmentem és be kell rakni egy kristályt a tokjába. Az lenne a kérdésem hol találom azt a kristályt?
  • lee56
    Majdnem egy ujjamon meg tudnám számolni a magyar szinkronos játékokat (kivéve persze amik eleve magyarul készültek) :)
  • motyodlee
    lehet jobb is :/
  • Tombi
    megtaláltam kicsit kellett csak keresgélni, szinkron ezek szerint nem készült a játékhoz :)
  • Tombi
    bocs ha lámát kérdezek, de honnan szedhetném le a játék magyaritását? előre is köszi
  • 768x576
    Bocs a kései reagálásért de csak most jutottam gép közelbe. A telepítős (CLONEDVD-PROCYON).
  • motyodlee
    stimt...
  • Braveheart
    jah nagyon tetszett nekem is a kampány, de kb 3X ilyen hosszúnak kéne lennie...
  • motyodlee
    hát ez is megvolt...
    szép volt jó volt rövid volt:\
    de végigjátszom még 2szer :D
  • daneelolivaw
    max. jövő hét péntek körül tudom megmondani, mert a videokártyám tönkrement és addig a tesóm gépén vagyok,azon meg nincs fenn a játék :s
  • daneelolivaw
    768x576: neked a noinstall-os verzió van meg, vagy az, amelyiket fel kell telepíteni?
  • 768x576
    http://www.gamepress.hu/index.php?func=infobox&nev=Dark%20Messiah%20of%20Might%20and%20Magic&kat=cikk&kid=286
  • Hellsing47
    google a barátod

de azért tessék
    lásd milyen jó szivem van :DD
  • TommyVercetti1
    Tudna adni vki egy teljes végigjátszást?
    kössz.
  • 768x576
    Szia daneelolivaw meg tudnád mondani hogy a párbeszédek hol vannak, (könyvtár -- > fájlnév) vagy melyik fájlba van bevajazva? Az angol szövegre gondoltam. Ha „megcsináltam magamnak a játékot”, gondoltam megcsinálom magamnak a magyarítást is. Nem kultiválom a tengerentúli szlenget. A magyarítások.hu oldalon nem „tudnak” segíteni.
  • motyodlee
    Muhahahaaaaa
    De állat a villámpajzs + a dragonclaw kard
    Az erő legyen veletek:D
  • sheva94
    köszi majd megnézem a demo exe-jével
    a vga-m:ATI Radeon 9800 SE
  • Hellsing47
    de van..a demo exe-je :)

amugy milyen vga-d van?
  • sheva94
    má 10-szer újra tettem az 1.1-es patch fent van az 1.2-eset nem tom feltenni mer nincs hozzá crack
  • motyodlee
    ok már joval tul jutottam
    pityut kell leakasztanom :D
  • Hellsing47
    passzolok..
    rakd ujra...

ha akkor is fent áll a hiba rakd fel a patcheket..

ha még akkor is akkor nálad van a hiba :DD
  • sheva94
    pls valaki válaszoljon!!
  • sheva94
    pls valaki válaszoljon!!
  • Hellsing47
    kiaza donkin..én nem is emléxem rá...:DD

egy képet pls akkor biztos beugrik :)
  • motyodlee
  • TommyVercetti1
    az az ajtó ahol kijövök a házból és pont előttem van jobb oldalt egy ilyen tekerthető vmi mellet??
    mert én azt nem tudom kinyitni, nem engedi, nem megy rá a kurzor
  • mike0013
    lesz egy faajtó amit ki lehet nyitni (nem nagy)
    a várnak a falában ha jól emléxem és lefele vezet, minden ien dolgot nézz meg!
  • TommyVercetti1
    csá én elég szépen elakadtam ögtön az elején.
    a második fejezet kezdődik el és egy házban vagyok. kimegyek és ott van 4-5 őr azokat lenyírtam de utánna semmi csak körbe körbe járkálok. segítesetek!!
    kössz.
  • sheva94
    amikor a játék tölt vagy 1 chaptert vagy a chapter közbe mindig kilép és ezt a hiba üzenetet adja ki:
    A "0x2408b229" címen található utasítás a "0x20420d70" memória címre hivatkozott. A memória területen nem végezhető el a következő művelet: read". A program befejezéséhez kattintson az Ok gombra.
    Mi lenne erre a megoldás?
  • lee56
    Az nem mod, hanem egy vadzsi uj játék lesz, csak ugyanaz a csapat csinálja mint a DM-st és ugyanugy hl source engine-re épül, amugy faszának tünik, singleplayer/multipléyer átmenet, biztos kipróbálom.
  • Hellsing47
    ha odadod akkor apád fog uralkodni és ez rossz
    ha nem adodo oda akkor meg te fogsz (vagy nem :D) és az jó :D

én odaadtam :P
  • fbd195
    mit jelent? a faq-ban olvastam hogy:Ezt még megismételjük párszor és Arantir bácsi jutalmul meghal. Ekkor dönthetünk a világ sorsa felet a koponyával. a végén van ez. mit jelent az hogy a világ sorsa felett dönthetünk?azt hogy ha bedobom a kútba minden jó lesz vagy ha nem akkor örök kín és fájdalom? valaki megmagyarázza?
  • fbd195
    hello mit javít az 1.01-es patch?lécci magyarul írjátok le.köszike
  • zozyk
    #5328:akit érdekel azoknak:Dark Messiah magyar file-ok

Olvass már vissza pls,legalább 1 oldalt,pls pls