Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Tudnátok segíteni? DETONATION verziót szedtem le, és nincsenek videók. az elején is fehér téglalap, fehér átlóval áthúzva, hang megy, csak kép nincs. Ötlet?
Hello World!
és elmenne a gépeden
a gépeden meg elmenne ^^ a vidkarit nem ismerem, lehet hátrány...
Nekem 9600-asom van, 1,25 GB RAM, AMD athlon 2GHZ : ezen eldöcög mediumon
Celeron 2.4 GHz
1 GB KINGMAX DDR RAM
ATI RADEON 9200 128 MB
Hello World!
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
(nem tom hogyan kell átírni szépre...)
Ez a demo.exe
Hogyan lehet a híd leszakadós résznél tovább menni???
Fehér:rögtön az elején az elsõ terem mögötti "beugróban" a sirhely felett
Lila:a zombi fömufti szarkofágjában van.
A sárgát már úgye megtaláltad,de most nem is tudom a maradék 2 színt hogy is van elrakva.A lényeg,hogy egy kristály meg ott van ahol bemész és jön 2-3 golem,és mikor mennél vissza a pokszobros terembe,leszakad a hid.ott ha lenézel látsz egy koporsot és abban lesz.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
el fog indulni 😊
gamecopyworld.com-on fennt ven 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
keményen ad 2-t
és van 50 alapból
találtam egy healing potion-t, na az ad 10-et
elég vicces
10-12 hp-val mászkálok 😊
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
De nekem volt olyan is 1× 2× ,hogy az általa megidézettt zombit rugtam le és vágtam hozzá a csávóhoz.nah az igen komoly volt <#idiota>#idiota>
Emberek a csákánnyal lehet valami extrát elõhozni vagy csak simán egy fegyver?Mert úgye a kalimpács az kell a kard készítéshez...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ezek az itemek külön-külön nem látszanak az invertoryban, hanem egy ilyen korsós szölös vagy mien képben adódnak össze, és ezek elég kevés Hp-t adnak...
Lehet hogy nem egy öszzefüggö fogalmazás, de remélem érthetõ<#idiota>#idiota>
lvl 84 WIZARD/BARD (Alexander)
abszolut uj vagyok a jatekban
az erdekelne hogy hova tunik a banan, gomba, sonka amiket osszeszedegetek
a TAB-ra elojovo inventoryban ugyanis nem latszik
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nekem itt haldoklik az egerem és nem tok rendesen gamelni...<#rinya>#rinya>
Nem müxik átlós irányokba rendesen és akad közben...
De azért mindenkinek grt és B.U.É.K.<#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave>
Összeségében egy egész faxa kis kis játék, kicsit rövidke, kicsit idegesítö volt néha az a sok dungeon, de rég volt már ekkora fíling amit elejétõl a végéig élveztem volna.
én azzal gyepáltam Arantir-t 😊
a sárkány ellen meg tüzes ill. a legerösseb nyil 😄D meg néha fagyasztás bár azzal semmit sem értem 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
erre nem tudok választ adni, mert nekem nem volt ilyen problémám
ha felrakom az 1.01-es patch-et, akkor a pályák közötti töltés során elõforduló kidobások az asztalra megszûnnek?
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sajna végig is toltam ...sztem eléggé nehéz volt a vége...mágusok ott elönyben voltak 😊
ijjal eléggé nehéz volt megfektetni 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5× toltam végig eddig a játékot,most megint tolom.Annál a résznél volt olyan,mikor nem harcosként mentem ,hanem tolvajként.
Hardcore modban gyakorlatilag egy csapás voltam neki,teljesen esélytelen volt.😄