Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
,de szerintem ne kérdezõsködj hanem magad jöjj rá mert akkor nem teljes a feeling 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Faki jol mondja
legyürtem a fõpókot eathfire karddal meg sok fireball tekerccsel.
leannaval nem csináltam még semmit- az baj?
Mindenesetre folytatásért kiált az biztos.
De az a kevés is oltári jó volt<#eljen>#eljen>
Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB
vagy kilépések elött vmi mentést??
te 2szeri játszásbol akarod végigtolni??
vagy hogy csinálod hogy nem mentesz seholsem???
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
de ha fölül is irja akkor is nálam volt MIN. 10 Auto Save...
szal legalább a pályák elött kellett mentenie...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
ugyanis minden egyet "Loading"-nál van egy Auto Save 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ne sebezd meg 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
2 DVD-s 😊
akinek esetleg ez kéne 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
de amugy nem irja véletlenül hogy mért van misson failed??
általában az is ott szokot lenni...
valszeg azért haltál meg mert kinyirt a sárkány, Leanna-t nyirta ki a sárkány, vagy megsebezted Leanna-t 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
bármelyik bolti verziót hozzá tudom rendelni a serial segítségével a steam accountomhoz??😊
és hogyan került oda??<#confused>#confused>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
2:sztem még nem jött ki magyarul..
amint kijött én tutira megveszem 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
2; Nem lehet valahonnan letölteni a magyar feliratot (mint pl. a Heroes 5-ét le lehet) ?
Köszi
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
most jáccottam végig a játékot! Hát elég sután fejezték be! kár hogy nem smárolhattunk Leannával 😊 jjó bõr 😄😛
Van gyengepontjuk? 😮
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May