Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello World!
Szerintem páran nem tudják, nem jött ki magyarul a játék, január végén fog csak kijönni tudomásom szerint, ugyanis nem készült el a teljes fordítás véleményem szerint, és valószínüleg akkor el lehet érni a mgyarítást valahonnan, de javítsatok ki ha tévedek.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Amugy ti h álltok a jatekkal kivittétek már? 😄D Mert én most viszem ki másodszorra de msot tolvaj féle vagyok 😄
Vinsanity is back!!
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Nekem egy villám-os pajzsom volt és ha vki megutott megcsapta az áram és ottrázodott egyhelybe és leutottem😄D nagyon faszaaa pajzs!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kuklopszok nagyon joak 😄D Nektem mia legjobb fegyveretek most?
Enable the option for the developer's console located under the advanced options under "Keysettings". While playing the game, type "sv_cheats 1" to enable cheat codes. Then, enter one of the following codes to activate the corresponding cheat function:
Add indicated amount of skill points - mm_player_add_skillpoints
by: Google - "PC Cheats" search elsõ találat
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
talán vmi cheat...
ha nem ez akkor passz...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
TE CSÍTELSZ?!
a cheat rossz, értem?
<#ejnye1>#ejnye1>
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
tied a pálya <#worship>#worship>
tök feleslegesen irok 😄DDD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬