Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bottal verd agyon.. én elsõre nehezebben öltam assasinnal. Mikor többször toltam végig, rákészültem rageügyileg 😄 és rávertem 1-2õt, csík mexon, egy ütés, és halál 😊. A játék még nem jött ki magyarul mert ha kijön a cdgalaxisban cserélik az angol verziókat magyarra, ha tudsz ottani számlát mutatni.
Ne használj semmien mágiát, még gyógyitót se, akkor nem támad rád a többi ork, viszont ha igy csinálod és ugy sem megy, akkor próbáld ujra, más fegyverekkel/taktikával, annyira nem nehéz, sok sikert 😊

Casper007
Már teljesen felhúzta az agyam, hogy a Pókok templomában nem tudom legyõzni a fõorkot. Van valami tipp?

Hello World!

Hello

Szerintem páran nem tudják, nem jött ki magyarul a játék, január végén fog csak kijönni tudomásom szerint, ugyanis nem készült el a teljes fordítás véleményem szerint, és valószínüleg akkor el lehet érni a mgyarítást valahonnan, de javítsatok ki ha tévedek.
Sas6
Kikell nyirni azt is😊

Hellosztok nem tudna valaki segiteni hu szerintem má a játék végénél vagyok nagyon egy küklopsz vagy mi van egypár ilyet má kinyirtam de itt elakadtam nem tuok továbbmenni visszatértem a városba és itt ölnek embereket 1000-el 😊 nos hát itt vok valahol elakadva küldök képet ha kell illetve feltöltök 😊

Krinyo
a steamen kerestem de csak rewiev van, honnan lehet letölteni onlány?

De jó lesz amikor pár perc alatt fel lehet majd tölteni 8gigát 😊)

Sas6
Jah az nekem is kellen😊

mármint a magyarosított fájlokat küldje el... nem az egész játékot 😄

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

valakinek megvan már a játék magyarban? Mert ha igen, akkor legyen olyan szíves és küldje el a [email protected]. Elõre is köszi

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Sas6
Hát nem tom sztem rakj arra h erosebbek legyenek a varázslatok mert ha gyengek akkor nem sokra mész veluk 😊

Kellene egy kis tanács: Fõleg mágiahasználó karim van. Szerintetek mire költsek inkább, erõsebb varázslatokra (tûzgolyó, villám), vagy mana-regenerációra elõbb ? Mert most éppen 15 mana potion-om van és a regeneráció elég sok skill-pontba kerül.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Persze magyarul jelent meg de nincs fen a magyaritasok.hu-n 😞

Sas6
Jaja elirtam😊) Elöle akart lenni az😛
Amugy ti h álltok a jatekkal kivittétek már? 😄D Mert én most viszem ki másodszorra de msot tolvaj féle vagyok 😄

22Barna22
amúgy mit számol a logo?

22Barna22
köhöm...azt akartad mondnani elõle ugye? 😄

Sas6
Nem kell kinyirni menekulni kell ellene!

Vinsanity15
Szevasztok lécci segithetnétek ott vok hogy egy hídnál egy nagy hernyóféleséget kell kinyirni!de hogyan kell?

Vinsanity is back!!

Sas6
Miért van magyarítás a játékhoz???????????

Vki el tudná küldeni a magyaítást, magyar file-okat? Elõre is köszi. E-mailem:[email protected]

valaki tudna segiteni az lene a bajom hogy a hajos résznél Leanna lemegy a létrán és nem mozdul olyankor mit kell csinálni ?
Sas6
jaja azon már van 2 és kettes szintem ad sebzést a daggerhez de nme ugy veszem érszre..😞

motyodlee
stealth

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Sas6
Én msot elkezdtem ujbol a gamet de most nem harcos hanem tolvaj leszek😛P Tudjatok a dagger😛 Szerintetek mire tegyek h eros legyek?😊

macesz
Az a Kard a Souldrinker volt...de a legjobb az tényleg a dragonos és az earthfire volt ja és a legjobb kard-pajzs párosítás szerintem: dragon kard és a villámos pajzs...... 😄

motyodlee
az earthfire kardot kovácsolni lehetett

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Sas6
Nekem is megvot a dragonos kard de nem is használtam😄D Én azt a tuzes kardot meg nem találtam meg amit lehet is hasznalnu😞(((( Amugy gondolkodom azon h mégecer kiviszem a gamert és most vhogy másokra teszem a skillpontokat😊)) Mondjuk csak varázsolok vagy nem tom😄 Ötlet?

...életszivás, vámpirkard, jó csak picit gyengus. A dragonos kard a legdurvább (pontos nevét nemtudom most igy hirtelen), de azt csak a kiválasztottak használhatták 😉, bár amikorra odáig jutottam, hogy használhassam már szinte vége is volt a gaménak :/

Sas6
Jan éss nekem vamien olyan kardom volt hogyha valakitt megutottem az pirosan világitott és a kard tulajdonsaga az vot hogy adds 30% demage .... nem tom mi😄

Sas6
jah tom meik😄D

Nekem egy villám-os pajzsom volt és ha vki megutott megcsapta az áram és ottrázodott egyhelybe és leutottem😄D nagyon faszaaa pajzs!!!!!!!!!!!!!!!!!

motyodlee
earthfire sword + aza tüzes pajzs...nem tom mi a neve...

Sas6
Köszi szépen nem egy nehéz játék igaz én normalon jatszottam ki. Volt egy két huzosab rész de nagyon faxa lett a jatek remelem hamarosan lesz folytatása is😛PP
A kuklopszok nagyon joak 😄D Nektem mia legjobb fegyveretek most?

motyodlee
grt

Sas6
Hellósztok ma kivégeztem a Dark Messiahot😊) Tok jóóóóóóóó nagyon király jáék😄D

mike0013
"Cheat Codes:
Enable the option for the developer's console located under the advanced options under "Keysettings". While playing the game, type "sv_cheats 1" to enable cheat codes. Then, enter one of the following codes to activate the corresponding cheat function:

Add indicated amount of skill points - mm_player_add_skillpoints "
by: Google - "PC Cheats" search elsõ találat

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

motyodlee
nem hiszem...
talán vmi cheat...

<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

vkinek megvan már a magyar verzió?😮

körbe jártam az egész hajot csak én vagyok,Leanna,a mágus meg egy csávo aki a kötélel csinál valamit de nem tom hogy mi lehet a baj 😞
Végig vittem a játékot csak ki szeretném próbálni a többi skill-t is.Nincs valami mód hogy kapunk csomó skill pontot?

motyodlee
ha jól emléxem akkor a fekete guardokat kell kicsinálni aztán tovább enged
ha nem ez akkor passz...

eljutotam ujra a Hajóig és aza küldetésem hogy kövesem Leannát de õ lemegy a létrán és nem mozdul a mágus meg a létra elõt áll mit kell csinálnom ???
pff...

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Szega87
lál , no comment , pont mint CSS be nem ? <#nyes>

motyodlee
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH
TE CSÍTELSZ?!
a cheat rossz, értem?
<#ejnye1>

Jo megvan csak a csít miatt törhetetlen volt! :FDFDDFDASSDFDSASDFASD

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

motyodlee
asszem elbujok a saját árnyékom mögé 😄
tied a pálya <#worship>

te megütlek 😄
tök feleslegesen irok 😄DDD

rugd le