6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
husqarna #5570 Kösz mindenkinek. De hülye vagyok! -
#5569 csak kihuzod egérel és kész
-
daneelolivaw #5568 milyen dm-s fórumokat ismersz még? -
#5567 Talan masik forumokon is kellene probalkozni!! :) -
#5566 egérrel húzd ki :) -
husqarna #5565 Helló Mindenki!
Most kezdtem el játszani a Dark Messiah-al, de nem tudom hogy kell kidobni
az inventory-ból a felesleges cuccokat. Már próbáltam mindent,de nem tudok rájönni hogy kell! Előre is kösz a segítséget. -
#5564 ja -
daneelolivaw #5563 indíthatnánk egy petíciót esetleg, hogy hányak akarják megszerezni a nyelvi fájlokat... -
#5562 hát remélem mert már kéne a magyarosítás -
feketeobeliszk #5561 Vagyunk már egy páran akik arra várnak, hogy erre járjon egy jóindulatú fickó és megszánjon minket. Bízzunk benne, hogy ez mielőbb megtörténik. -
geszlermark #5560 sziasztok!hááát néztem a jatekot és magyarul jelent meg bááár a neten egy csepp magyarositas nincsen fent ezt nem ertem...biztos meglehet oldani hogy a magyarositast feltegyek....vagy meg van nektek?ha megvan nagyon megkoszonnem ha elkuldenetek a magyarositast..vagy a nyelvi fajlokat...
a cimem: [email protected] -
lafi19 #5559 igen nekem is el tudnád küldeni privibe a nyelvi fájlokat. -
#5558 privibe el tudnátok küldeni a nyelvi fájlokat -
FLeK0 #5557 Közép-Európában összesen 4 szerveren vannak most páran. -
#5556 Multizni szoktak ezzel egyáltalán.Vannak fennt játokosok vagy kong az ürességtől??? -
#5555 Én is ezzel a verzióval játszok.Nekem nem lépett ki soha.Tökéletes ez a verzió.Bár..........................Ha mindent maxra húzok akkor nekem is kilép.De minden médiumon vén és a HDR+Bloom is be van kapcsolva.A hiba az ön készülékében van.. -
ricsa008 #5554 szasztok az mér lehet hogy tök szépen megy a gém és egyszercsak kilép és kiír egy hibát valami engine -vel kapcsolatos lehet az a baj hogy a Detonation vagy milyen verziót töltöttem le amit csak ki kell csomagolni? -
Prof William #5553 Én majd úgy júniusban tervezem megvenni a maygart. Addigra talán az
ára még lejjeb megy... -
768x576 #5552 Egyébként semmi gond. Csodálom, hogy van még érkelődés a téma iránt!
Még mindig jobb mint a „*.zap” fájlos baszás. :-) (Infernal)
ÓÓÓH…. Visual Basic, te szemét!.....
Más!
Kár kétségbe esni! Ha valaki szert tesz a fájlokra ((DM) Dark Messiah)), csak értesítsen.
A „megoldást” szándékosan nem tettem közzé, hisz mindenki tisztában van vele! Mindenki ismeri a megoldást, de senki nem olyan bátor hogy közkincsé tegye. Ez itt a probléma!!! Ha valaki mégis úgy dönt, hogy kiverte… bocs…! Kivegye a fájlokat, az értesítsen.
-
Neofita666 #5551 körülnéztem dc torrenten sehol sincs. talan felteszik vmikor -
768x576 #5550 Ez igen szomorú. :-(
„de egy félre van téve nekem 6990.-ért” aztán, „pedig már ideadnák nekem 6000.-ért”
Gondolom ha tovább koptatnám a billt. Lenne az 5000 is ;-) De nem, sajnos nem én vagyok a robertóbácsi.
Pusztán a segítségemet ajánlottam fel. Hiába! Gondoltam, sirkope haverunk kapva-kap a lehetőségen, hisz a fatinak megvette. …. Talán…. Vagy talán mégsem? Na! Mivel csak középfokon beszélek angolul, így nem vállalom a fordítást. Gondolom értitek. 100 szónak is 1 a vége, innentől kezdve sok szerencsét pajtások.
-
#5549 haha.. épp az a lényeg hogy nincs rá pénz, pedig már ideadnák nekem 6000.-ért -
768x576 #5548 -
768x576 #5547 Lehet hogy nem voltam elég világos, bár igyekeztem.
Tehát valamelyikkőtöknek meg kell hogy szerezze a Magyar gamát.
Ezután kiszedni a nyelvi fájlokat, és ezeket bemásolni a megfelelő helyre. Tegnap kipróbáltam úgy, hogy átírtam ezt-azt a szövegben. Még ékezetekkel is működött.
-
768x576 #5546 Nézd meg a postád!
-
#5545 Teljesen vakon vagyok... milyen cd? -
768x576 #5544 Na? Megvan már a seven m-es cd valakinek? -
#5543 addig is erre a mailre nyugodtan el lehet küldeni infokat a mahinálásrol (vagy akár a végleges fájl(oka)t ) :
[email protected] -
768x576 #5542 No!
Olvastam a problémáitokat! Nem kell szidni az egyszeri usert, mert nem szedte ki a párbeszédek szövegeit! Valószínűleg nem tudja kiszedni biz. fájlokból. Nem is csodálom, hisz a Dark Messiah of Might and Magic\mm\mm_engine_pub.gcf fájlba vannak bevajazva.
Ma már fáradt vagyok. De holnap elárulom hogy miként lehet kiszedni a párbeszédek szövegeit. Nyugi! Kisakkozzuk!
-
#5541 mekkora? elküldhetnéd az email címemre... -
lafi19 #5540 persze benne vagyok hogy oldanánk meg? -
#5539 pfff.. úgy látom akinek megvan beleszarik. de egy félre van téve nekem 6990.-ért, csak jelenleg nem akartam erre költeni. Dobjuk össze? -
AtkariZsolt #5538 Sziasztok lelehet már tőlteni valahonnan a magyar nyelvi fájlokat? -
#5537 legyen már valaki olyan jó, és tényleg ossza meg velünk azokat a magyar fájlokat... a debreceni 576 boltba is csak egy darab érkezett belőle, és lemaradtam róla. jó lenne magyar szöveggel is végégtolni. köszi előre is annak a megértő gamernek aki megossza velünk a magyar fájlokat. -
Babilon #5536 Ha megvetted neki, akkor fel tudnád rakni a magyar fájlokat? vagy küld el e-mailben és én majd felrakom. -
bcrics #5535 Nyelvi fáljokat ide is!
esetleg írjunk petíciót? -
#5534 Segítsetek! Még valahol a chapter 4-ben egy bug miatt mindenem elveszett, ez akkor nem is volt nagy baj, de most, hogy beértem a spider temple-be, egy kicsit gondban vagyok... NINCS NÁLAM A SHANTIRI CRYSTAL! Nem tudjátok, hogy lehet-e spawnolni eggyet? (give paranccsal) -
daneelolivaw #5533 én is örülnék neki, mert angol tudásom csak most bontogatja szárnyait :P -
lafi19 #5532 igen nekem is jo lenne a nyelvi fájlok kösszi -
#5531 halihó! Én is jelentkeznék azokra a magyar fájlokra. Köszi.