6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
DeDy #5610 Hello all!
Fent van ugyanott(m.paradé) egy másik 6.68 mb ez valószínűleg teljes:)
de nem lehet letölteni, ezt írja (No torrent with ID 75817.)
:( ilyen a mi szerencsénk -
768x576 #5609 Semmi baj. Azért kösz. -
#5608 hmm, és télleg, DeDynek igaza van nem volt teljes, és már le is törölték:(
elnézéseteket kérem:( -
768x576 #5607 Ejj! Az áldóját!
Lehet hogy nem „vagyunk” tisztában a nyelvi fájlok kivételének a mikéntjével?
Azt hittem ezt mindenki vágja!
1.Tölteni le „GCFSpace (progi)”
2.Telepíteni!
3.Eztán megnyithatóak a *.gcf fájlok.
4.Progiba megnyitni a „Dark Messiah of Might and Magic\mm\mm_engine_pub.gcf” fájlt.
5. (Út a párbeszédekhez) „root\mm\resource\english” Magyarba lehet hogy más! (IQ-t nem adhatok!) – katt a mause jobb gombal, aztán Extract. (Tetszőleges mappába.)
6. (Út a menü + miegymáshoz.) „root\mm\resource\mm_itemnames_english.txt” Magyarba lehet hogy más! (IQ-t nem adhatok!) – katt a mause jobb gombal, aztán Extract. (Abba a mappába mint az előzőt)
7. Elküldeni nekem.
8. Összegyúrom!
9. Felteszem! (Feltetetem).
10. Bemásolni az eula szerint.
11. Tolni.
12. Köszönetnyilvánítás, és mantrázás.
13. End.
-
768x576 #5606 A villám a biztos, mi beléd csap! Gondoltam! Van valóságalap. Hisz, „csacsira ültem”, kerestem mint foxi kutya az avarban, a "torrent-avarban!" De nem találtam semmit! 0-la.
Ut.ir. Ha mégsem igaz akkor elnézésedet kérem mike0013 -
DeDy #5605 Ha a M..paradé torrent oldalra gondolsz, oda épp ma tették fel de nem teljes szóval azzal sokat nem nyer senki:(
(Az a magyarosítás ugyanaz amit egyszer már innen lelehetett szedni) -
768x576 #5604 Akárhogy-is töltöd, azt megköszönöm! Megköszönjük! -
#5603 nincs mit:)
én is ma láttam meg torrenten (meghívásos, nincs meghívóm...)
és holnap tudom csak letölteni, bizonyos szabályok miatt, szóval majd felrakom -
768x576 #5602 Semmi gond!
Sokat próbálkoztunk, sok helyen. Ennyi az egész.
Jaa! Választ, vagy megkeresést, csak tőled kaptunk. Ezért köszönet!
-
#5601 elejét, végét értem:D
a középső részt valahogy nem bírtam kivenni, hogy mi is:)
szóval holnap felrakom és ez a teljes magyarítás... -
768x576 #5600 Köszönjük!
Az utolsó srác akinek írtam, VÁLASZOLT!
Ő is keresi a megoldást a problémára. A sors fintora, hogy ő sem kapott választ a „Megvettem a faternak… …barátoktól”.
Üdvözöljük döntésed! Hisz + 1 embernek segíthetsz.
Bízunk benned.
-
#5599 na én hamarosan megszánlak titeket egy magyaritással:)
holnap kb olyan 9 fele (ha nem felejtem el) felrakom:)
ha 9-kor még nem raktam volna fel, küldjetek rám egy PM-et -
768x576 #5598 Még mindig semmi. Megpróbálok keresni egy másik tagot valamelyik fórumon. Ha az sem lesz eredményes, akkor privátban megadhatod a pontos címed. Mert a DM-ba beszállok 2000 pénzel.
Ha jó így átutalással, csak szólj.
-
feketeobeliszk #5597 Isten vagy. -
#5596 döntöttem... ha holnap nem kapok választ egy másik gyerektöl én sem,akkor a kis kedvezményemmel megyek a boltba, és veszem meg a stalkerrel egyetemben... ennyi... nincs más választás.. ja és én TUTI MEG FOGOM VELETEK OSZTANI!!! -
768x576 #5595 Nos.
Eddig nem kaptam választ a sráctól. (Sejtem, hogy nem is fogok). :(
Azért az elgondolkodtató, hogy ha ír valakinek az ember, még válaszra sem méltatják.
Legalább annyit hogy: Bocs de nem akarok segíteni, kapd be te hülye warezhuszár, vedd meg, stb.
Egyébként már egy ideje látom a csapásirányt! Pl. Aki meg tudja engedni magának a bolti gémet, annak a szociális érzékenysége az un. bányászbéka segge alatt van. De azért az Adobe Photoshop CS3 fent van a gépen. ;) Persze az már nem eredeti. Nekem meg igen! Ugyanis az nem szórakozásra való és végképp nem pénzlehúzásra mint a gém.
Na mindegy, várok holnap délig. Ha semmi, akkor kopogtatok máshol, bízva abban hogy valaki 5 perces munkával kiszedi a fájlokat és elküldi.
A remény? Aki még várja a Deus Ex magyarítást a szivarék gondozásában, az nem szenved hiányt belőle. :)
-
daneelolivaw #5594 A remény hal meg utoljára...;) -
768x576 #5593 Na.
Levélben megkértem egy embert hogy segítsen. Leírtam neki hogy hogyan kell kiszedni a fájlokat a játékból.
Nem tudom hogy egyáltalán válaszol-e a megkeresésemre, de reménykedem benne.
Ha úgy dönt hogy igen, akkor tolhatjátok Magyarul.
-
#5592 a lift azon a helyen vam ahol van egy nagy farönk felakasztva a mennyezetről lóg befele kötélen... azzal ki lehet verni a falat a farönk mögött, és ezen a környéken keresgélj. vissza kell menni rendesen.. -
husqarna #5591 Ezt gondoltam. De hol a vérbe van a lift! -
#5590 magyar verzió? valakinek? végigtlnám harmadjára is... csak lenne már meg... a végén a stalkerhez hamarabb lesz... pedig az a játék 8 évig készült -
#5589 nincs mit....
-
#5588 köccce a segítséget -
#5587 siker?
-
#5586 ilyen nodvd crackes dolog lesz az egyik... szedjél le párat és próbáld -
#5585 3 mega, úgyhogy nemtom hová feltenni, itt nézz szét...:
darkcrack -
#5584 oks -
#5583 kéne? akkor máris adok, csak felteszem valahová... várj -
#5582 nincs a dvdn crack!:( azt honnan tudok szerezni? -
#5581 crackelés? -
#5580 vrackelés megvolt? -
#5579 "Kérjük vegye ki a lemezt a jelenlegi használt CD/DVD-meghajtóból és helyezze be az eredeti "Dark Messiah"lemezt
a D:meghajtóba.
További részleteket keressen:http............
ezt írja ki -
#5578 miért nem indul? mit ír ki?
-
#5577 magyar verzió? valakinek? végigtlnám harmadjára is... csak lenne már meg... a végén a stalkerhez hamarabb lesz... pedig az a játék 8 évig készült -
#5576 a fogaskerekek indítják be a liftet.... -
#5575 HAHA!!!nagyon vicces vagy!!!! -
FLeK0 #5574 a bal térded kendd be voltarennel -
#5573 szijjasztok ma tettem fel a játékot és kéne egy kis help mret nem tudom elindítani!mit kellene tennem?előre is kössz -
#5572 Jo kerdes,talan megnezem indexeset! -
husqarna #5571 Elég jól haladok. Most akadtam el először. Az orkokat kinyírtam, megcsináltam a kardot. Van egy ilyen fogaskerekekkel teli fülke, ott van egy kar. Meghúztam, elindultak a kerekek,aztán ?????????????????