Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azokhoz melyket nem blokkol...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nos nekem is ez volt a problémám amikor a múlkor fenn volt. A tûzfalat kiszedtem,de h kell kivételként kezelni a progit? vagy mit kell csinálnom h betöltse a mapot?
[X]
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
[X]
9.Chapter legeleje:
-Donkin (vagy kiarák) mindig meghal, én pedig nem birok el a sok Ghoul-al. Vhova menekülni kell, vagy mi itt a feladat?
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
ott villog a képen szépen, h FAQ - Gyakran ismételt kérdések
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Lehet hogy hülye vagyok de nem találom.<#hehe>#hehe><#falbav>#falbav>
a telepítésnél ovastam, h a készítõ nem találja a szövegfájlokat...
ha kell én szívesen felteszem és bárki lefordíthatja 😄
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ezek vannak a boltok polcain?
ezen dolgpoztak 3 hónapot????????????????
mi értelme a magyarításnak, ha a párbeszédek nincsenek lefordítva?
lúzer magyarországi ubisoftosok...
Akkor ez a párbeszdeket is fordítja ugye?
de neked le vannak fordítva a párbeszédek? mert nekem nem :S
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Letöltöttem a wanadoo rol a DVD5-ös verzíót és amikor rányomok hogy instal akkor ezt írja ki:The Setup exe application could notbe located.
Please browse for the application you want to launch.
itthon vagyok most és most mûködnek, lehet a sulis gépeken hiányzik vmi 😄
amúgy a pókszobor darabjait hol lehet megtalálni? mert mindjárt kinnt vagyok, de egy darabot sem találtam, és nem is jelezte objectivesnek
amúgy már továbbjutottam, megtaláltam a titkos helyre is a bejáratot. sajnos a sárkányt nagyon könnyen legyõztem mert már olvastam hogyan kell. semmi izgalom nem volt benne
ami leginkább nem tetszik az az, hogy össze vissza izeg mozog az emberke mindenfajta mozgás közben, és annyira zavaró hogy emiatt lehet rontani az irányítást. sztem nem kellett volna ez bele, vagy nem ennyire
meg vannak még benne más hibák is, de ez az alapból cracklelt verzió, majd mégegyszer végigjátszom az installossal is felpeccselve. 1.2 a legújabb hozzám, igaz?
A csákánynak meg nincs jelentõsége 😄
másik kérdésem hogy a csákánynak van vmi jelentõsége a játékban? ki lehet vele bontani titkos üregeket,vagy simán csak fegyvernek használható, és akkor haszontalan?
ja, a vasrácsot ki lehet bontani?
De ez a magyarítás uyge csak a feliratokra vonatkozik? A angol szövegre nem? Reméllem.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
vagy ha a testét találod el, eldõl az orkfõnök, és utánna egy erõs karddal átszúrod a szívét, és kész is 😊