Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a pók templomában amikor a kristályokat kell gyûjtögetni a pókszoborhoz,hogyan lehet legjobban kinyírni a rohadék ghoulokat. igaz lassúak, de kurva erõsek, én leginkább lerugdalom õket a magaslatról, de ez hosszú odacsalni õket ráadásul vmelyik meg sem hal az esésbe, és soxor leköpnek méreggel. már elfogytak aaz antidotéjaim is

Akkor lessz magyar párbeszédes verzió?
gondolom a tüzfal kivételeihez...
azokhoz melyket nem blokkol...

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

X Revenge
"A töltés során fél úton megáll a töltõ bar-->ismét csak a tüzfalat kell kikapcsolni vagy kivételként hozzáadni a programokhoz.(fõleg zone alarmot használóknál jelentkezik)" by FAQ

Nos nekem is ez volt a problémám amikor a múlkor fenn volt. A tûzfalat kiszedtem,de h kell kivételként kezelni a progit? vagy mit kell csinálnom h betöltse a mapot?

[X]

X Revenge
THanX <#worship>

[X]

[url=http://m0010.gamecopyworld.com/games/pc_dark_messiah.shtml#Dark%20Messiah%20of%20Might%20and%20Magic%20v1.0%20%20No-DVD/DEMO%20EXE][/url]

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

X Revenge
ott kerestem de nem találtam.

belinkelnéd a kedvemért?<#wave>

[X]

gamecopyworld.com

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

X Revenge
Vki el tudnád küldeni nekem a demo exéjét?

e-mail/msn: [email protected]

elõre is thx

[X]

motyodlee
Hát elakadtam...ismét...
9.Chapter legeleje:
-Donkin (vagy kiarák) mindig meghal, én pedig nem birok el a sok Ghoul-al. Vhova menekülni kell, vagy mi itt a feladat?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

gagax
hopssz tényle!!

Elnézést az idióta kérdésért<#szomoru1>

közvetlenül feletted a fórumban 😊
ott villog a képen szépen, h FAQ - Gyakran ismételt kérdések

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

gagax
Valaki megmondaná hogy hol van a játék faq-ja.

Lehet hogy hülye vagyok de nem találom.<#hehe><#falbav>

vagy ez nemhivatalos fordítás?
a telepítésnél ovastam, h a készítõ nem találja a szövegfájlokat...
ha kell én szívesen felteszem és bárki lefordíthatja 😄

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

most nincs erõm leírni, olvasd el a faq-ot, abba minden le van írva részletesen

és ez alapból a magyar verzió?
ezek vannak a boltok polcain?
ezen dolgpoztak 3 hónapot????????????????
mi értelme a magyarításnak, ha a párbeszédek nincsenek lefordítva?
lúzer magyarországi ubisoftosok...

gagax
Valaki magmondaná ,hogy a templomos 5 chapter-nél a sárkány hogy kell legyõzni?HELP!!!!!

a párbeszédeket sajna nem fordítja, de a telepítõbe le van írva mit fordít és mit nem
Köszönöm! A nyárra fejlesztem erõmûvé a gépet és majd akkor rakom fel a DM + magyarítást.

Akkor ez a párbeszdeket is fordítja ugye?
én is köszönöm neked, sheva94!
de neked le vannak fordítva a párbeszédek? mert nekem nem :S

motyodlee
nah végre 😛

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Sas6
Köszike csak kár hogy már meguntam a játékot és kijátzottam már :S

zozyk
Köszi... 😊😊

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

akit érdekel azoknak:Dark Messiah magyar file-ok
Help elakadtam a 9 chapternél!! Amikor a gátat fel kell emelni!!! Megistaláltam a tekerentyût de a gát csak nagyon picit ment fel és egyszerûen nem tudok átmenni valaki HELP??? Ez 1 Bug lenne???
gagax
Mit csináljak?

gagax
hello!

Letöltöttem a wanadoo rol a DVD5-ös verzíót és amikor rányomok hogy instal akkor ezt írja ki:The Setup exe application could notbe located.
Please browse for the application you want to launch.

motyodlee
a képek most már jók...
itthon vagyok most és most mûködnek, lehet a sulis gépeken hiányzik vmi 😄

Ja, és a vasrácsot nem lehet kibontani.
Az alagúton keresztül juthatsz be. A kúton keresztül,ha ugyanarról a kútról beszélünk. A tetelyén van egy fa, abba lõdd bele a kötélíjad, és mássz fel.
a pók templomából hogyan lehet kimászni. a "kút" vége felé egyrészt nem látom hogy hogyan lehetne még feljebb jutni, másrész megõrülök, hogy belevilágít a fény a szemembe és nem is látok. pedig lekapcsoltam a spec effekteket, de nem segít

amúgy a pókszobor darabjait hol lehet megtalálni? mert mindjárt kinnt vagyok, de egy darabot sem találtam, és nem is jelezte objectivesnek

nem látod a képeket? hogyhogy? nekem korábban firefoxxal voltak ilyen gondjaim, hogy csak explorerben rakta ki õket, de aztán fejlesztették az oldalt, vagy a mozillát. nálam most is itt vannak a képek, az sg saját galériájából vannak linkelve

amúgy már továbbjutottam, megtaláltam a titkos helyre is a bejáratot. sajnos a sárkányt nagyon könnyen legyõztem mert már olvastam hogyan kell. semmi izgalom nem volt benne

ami leginkább nem tetszik az az, hogy össze vissza izeg mozog az emberke mindenfajta mozgás közben, és annyira zavaró hogy emiatt lehet rontani az irányítást. sztem nem kellett volna ez bele, vagy nem ennyire

meg vannak még benne más hibák is, de ez az alapból cracklelt verzió, majd mégegyszer végigjátszom az installossal is felpeccselve. 1.2 a legújabb hozzám, igaz?

motyodlee
A képek nem mûködnek...
A csákánynak meg nincs jelentõsége 😄

ide szeretnék bejutni. gondolom vmi titkos hely.de nem tudom hogyan

másik kérdésem hogy a csákánynak van vmi jelentõsége a játékban? ki lehet vele bontani titkos üregeket,vagy simán csak fegyvernek használható, és akkor haszontalan?

ja, a vasrácsot ki lehet bontani?

De majd biztos felbérelnek egy szinkronstúdiót, vagy mégjobb otthon ismerõsök, falubeliek mikorofonnal szépen lemagyarositják a szövegelést is, igy még költséghatékonyak is lesznek, ez talán megvalósitható 😊

Mjad ha megjeleniik a magyarított játékakkor biztos lessz aki kiszedi a maygar filekat. Csak várni kell.

De ez a magyarítás uyge csak a feliratokra vonatkozik? A angol szövegre nem? Reméllem.
Ember, milyen mennyiségû szöveg ?!! Próbáld ki a Baldur's Gate 2-t vagy a Morrowindet. Na az mennyiség.<#wow3>

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

NeoMaN
csak egyet kellett volna visszaolvasni LOL

mike0013
sehol-.-

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Vki meg tudná mondani honnan lehet leszedni a magyarítást??

Sas6
Akkor tedd be a kedvencek közé 😛P Amugy még nincs magyarositás...

Szathy
priviben írjon, aki tud légyszi, mert nem biztos, hogy ezt a topikot megint megtalálom

Szathy
Helló mindenki! Most próbáltam ki a játékot egy barátom ajánlásával és nagyon megtetszett. Az egyetlen szépséghibája, hogy tök angol és ugyan én tudok angolul, de nincs türelmem azt a mennyiségû szöveget idegen nyelven olvasni. Körvonalazódik a kérdés: tudtok magyarosításról valamit? Esetleg készült már?

motyodlee
hol jársz te? XD

Ennek amolyan Indiana Jones :Elveszett frigyláda fílingje van. 😊
Sas6
ok köszi😄D

Sok ellenfél ellen a leghatékonyabb elvileg, használd ugy mint egy shaolin mester és akkor mindennél jobb 😊

sréhen

mikor kezdõdik a harc, sréhez jobbra a földön van egy kõdarab, vágd azzal fejbe, egybõl megdölgik <#vigyor1>

vagy ha a testét találod el, eldõl az orkfõnök, és utánna egy erõs karddal átszúrod a szívét, és kész is 😊

Sas6
Amugy a bottnak mi az elonye mert sosem használtam😊) Mire jo a bot?😄