6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
  • lafi19
    már nem sok van hátra :)
  • doncarlos
    ...2...
  • doncarlos
    ...3...
  • 768x576
    Heh.
  • doncarlos
    ...4...
  • doncarlos
    5
  • doncarlos
    na van más megoldás is... egyszerü, de nagyszerü... összedugtam a "fejem" 768x576-tal es arra jutottunk hogy megosztom veletek itt a hozzászólásokban... jöhet a magyarítás?
  • doncarlos
    ha valaki bele tudná tenni a linket a magyarításhoz a bannerbe akkor átküldeném neki.
  • doncarlos
    768x576 tipp??? az emailemre?
  • doncarlos
    na megvan a megoldás... néhány pillanat és...
  • doncarlos
    már csak annyi híja van hogy hová tegyük fel... ha van tipp a megoldásra szívesen fogadjuk...
  • Ombika
    Warezrol nem illik beszamolni es beszelni!!

Varjuk magyar fajlokat! :)
  • daneelolivaw
    jupiéé! időközben én is elkezdtem töletni a játékot, holnapra lejön :P
  • 768x576
    Üdvözlet mindenkinek.

Sikeresen megkaptam a fájlokat Doncarlostól. A magyar verzióból hiányzik egy-két fájl, ami az angolban megvan. De semmi vészes. Képzeljétek, nem is kellett a GCFSpace progi. Csak úgy be volt rakva, ahová nektek is be kell majd másolni.
    Kipróbáltam a szisztémát, és a várakozásoknak megfelelően működik.
    Azért kíváncsiságból megkértem Doncarlost, hogy ha megszerzi a 2-es keretrendszert, :) nézze már meg az ominózus „mm_engine_pub.gcf” fájt. Ki tudja hogy mit hová raktak a készítők.
    Azt hiszem van még egy kis dolga. De nemsokára tölthetitek.
  • geszlermark
    nosss.én is bezony örülnéék ha majd felrakod..valahova vagy izéé....noss....eh
    majd ird le hol lehet jelentkezni érte...nagy vagy ember!!!
    mindenki nevében én magam megköszönném:D
  • 768x576
    Nagyszerű! Írom a mailt.
  • lafi19
    igen remélem még ma meglesznek a nyelvi fájlok :)
  • FLeK0
  • doncarlos
    NNnna... ÖRÖMHÍR!

Most szolt barátom, hogy mehetek a játékokért, megkaptam a kedvezményt. 30 perc mulva már a kezemben is lesznek. A magyarítás kiszedéssel kapcsolatban, meg [email protected] várom 768x576 leveleit.

BYE
  • daneelolivaw
    don carlos, benned van minden reményünk :P
    ha felteszed a nyelvi fájlokat,már csak egy dolgom marad hátra: letölteni magát a játékot :D
    mert újra lett téve a microfos windows ikszpé, és elfelejtettem átmenteni a rekkre:(
  • lafi19
    remélem én is nagyon várom már a nyelvi fájlokat.
  • lafi19
    remélem én is nagyon várom amár a nyelvi fájlokat.
  • 768x576
    Igazad van. Rendben.
  • doncarlos
    Nyílván felment a pumpa, de sajna az emberek úgy vannak vele, hogy "nekem van pénzem, megvettem, minek segítsek? Úgyse kapok cserébe semmit". És ebben van a köcsögség. Mindent csak valamiért csinálunk, azért nem hogy a másiknak jobb legyen. A felfogással van a gond... de meglátjátok... majd én... már alig várom a holnapot, meghogy semmi ne jöjjön közbe, és akkor már holnap estefele beszélhetünk 768x576.. ok?
  • 768x576
    Tegnap kicsit felment a pumpa. Természetesen nem nektek szólt.
    Képzeljétek el a következő szitut. Leírsz mindent lépésről lépésre. Kihangsúlyozva a Magyar fájlokat.
    Aztán elküldik az Angol fájlokat. Enyhén bosszantó. Már lenyugodtam, sőt annyira lenyugodtam hogy már nem is érdekel az egész. A harmadik sikertelen próbálkozás után, már csak a kíváncsiság hajtott. Vajon segít-e valaki.
    Segített. De még hogy :)
    End.
  • 768x576
    Köszönjük!
    Bár híján vagyok a türelemnek, mégis uralkodom magamon.
    Hisz olyanoktól kapok fricskát kikkel jó viszonyban voltam.
    Nem szeretném részletezni, de sok „szupertitkos” kibaszott könyvtár megfejtésében vettem részt.
    Bassza meg.
    A válasz mindig több volt mint egyszerű faszfejezés, és kisköcsögözés!
    De, telik-múlik az idő, és az idő nagy úr. Ui. Az ember fejében megmarad a barát, hát még az ellenség!
    Itt ez a kibaszott szegény ország. De a segítség elmarad. Mond valamit, bassza meg.
    Nem hiszem hogy valaki nem tud segíteni, ebben a témában, bassza meg.
    Ha nem, ne segítsen, de ne pattogjon bassza meg.
    Ha tud akkor segítsen bassza meg.

Bocs.
  • doncarlos
    ...addig..
  • doncarlos
    nyugalom, meg fogom venni csak míg nem kapom meg rá a kedvezményt addig nem, mert a Stalkerrel együt veszem, és együtt teljes áron 17.000.- így meg megkapnám 12.000-ért... nem mindegy! Holnap vagy holnapután tutira meg lesz. Adig kitartás... és tutira megosztom veletek, mert nekem is elegem van a sok bunkóbol... BYE
  • daneelolivaw
    higyjétek el, sokkal édesebb úgy játszani a magyar DM-mnel, hogy ennyit szenvedtünk érte, minthogy egyből meglett volna...
  • 768x576
    Sziasztok.
    Megkaptam a választ.
    Emberünk megküldte a fájlokat,…. az angol fájlokat. „Hallottam ahogy röhög.”
    Ennyivel búcsúzom! Hajrá Magyarok!
  • Ombika
    Tiszta orokkevalosag!! :)))
  • DeDy
    Na Jólvan, hátha elküldi és akkor meglehet bárkinek, reménykedünk benned, és a srácba is:)
  • 768x576
    Az legelső srác akinek írtam, ma válaszolt. MSN címet kért de az nincs. Mondtam hogy küldje a gmail-re.
    Most ezt várom. Reménykedem. :)
  • DeDy
    Mire alapozod? Van még egy srác aki igérte? Már nem nagyon lehet hinni bennük, ügye pl kb 3-4 napja igérte valaki hát hogy ő most már megveszi ma vagy holnap, és ő tuti megosztja ha nem felejti el, na vagy elfelejtette megosztani vagy nem akarja, vagy meg se vette, de a remény hal meg utoljára...
  • 768x576
    Hidd el, én mindent megpróbálok.
    Nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik csak lesz belőle valami.
    Meglátjuk.
  • lafi19
    valahjogy azért jo lenne megoldani a amagyar fájlokat.
  • 768x576
    Ha másért nem, akkor legalább az alábbi gyöngyszem miatt megérte a dologgal foglalkozni.
    Szem nem marad szárazon a seven m fórumán.

Íme: „trug 2007.04.07. 13:15
    szia
    A magyar DM is lesz patch. Mert fel raktam rá azInternation Patch- et és full angol lett.”

Öreg hiba. :) Mi tudnánk segíteni ennek a trug gyereknek, nem? Kár hogy elérhetőséget nem adott meg.

Másik:
    „DarkArchon 2007.01.27. 19:30
    Üdv!
    Ezek szerint hiába keresem a játékban a magyar feliratot? Ma vettem meg a MM-ben, a védőkeretre rá volt nyomva, hogy HUN, bár a tokra nem igazán. Így is másodszorra sikerült felrakni, elsőre a Steam totál hazavágta az egészet (videók helyett fehérség és el sem indult). Ez így ebben a formában a vásárlók szándékos megtévesztése...

Komolyan mondom … ahh.
  • 768x576
    6.68 Mb?
    Érdekes. Ugyanis kb. 1 Mb a teljes anyag. Jó nagy telepítője lehet. ;)
  • 768x576
    Még mindig semmi. :(
    A hatodik tag akit felkerestem, csak ennyit írt: „Majd ha dellázol. Kisköcsög.”
    A kis üzletember. Na nem baj, majd valami lesz. Vagy nem.
    Elgondolkodtam azon, hogy ha minden játékot magyarul adnak ki akkor mi lesz.
  • DeDy
    Már le is szedték azt is:(