Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
War. War never changes.
szép volt jó volt rövid volt:\
de végigjátszom még 2szer 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
kössz.
De állat a villámpajzs + a dragonclaw kard
Az erõ legyen veletek😄
a vga-m:ATI Radeon 9800 SE
amugy milyen vga-d van?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
pityut kell leakasztanom 😄
rakd ujra...
ha akkor is fent áll a hiba rakd fel a patcheket..
ha még akkor is akkor nálad van a hiba 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
pls valaki válaszoljon!!
pls valaki válaszoljon!!
egy képet pls akkor biztos beugrik 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
mert én azt nem tudom kinyitni, nem engedi, nem megy rá a kurzor
a várnak a falában ha jól emléxem és lefele vezet, minden ien dolgot nézz meg!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
a második fejezet kezdõdik el és egy házban vagyok. kimegyek és ott van 4-5 õr azokat lenyírtam de utánna semmi csak körbe körbe járkálok. segítesetek!!
kössz.
A "0x2408b229" címen található utasítás a "0x20420d70" memória címre hivatkozott. A memória területen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read". A program befejezéséhez kattintson az Ok gombra.
Mi lenne erre a megoldás?
ha nem adodo oda akkor meg te fogsz (vagy nem 😄) és az jó 😄
én odaadtam 😛
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Olvass már vissza pls,legalább 1 oldalt,pls pls
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
már nincs meg a receptkönyve, mert nem fértek el az inventoryban
sztem trainer-rel vagy cheat-tel gyorsan rohanj el odaáig...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amikor megszerzem az utolsó követ utánanna hogy kell visszamenni a szoborhoz?<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
minden más van ott csak ez nincs 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
pont tegnap töröltem le a mentéseket =/
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
[email protected] címre küldjétek!
köszi!!
mit kéne csinálnom???
de tüzkardnak kellene lennie..már ha csináltál persze 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ott járok hogy a sárkányt legyõztem aztán beleugrottam abba a jukba ahonnan a csaj elvette a követ.Utána legyilkolom a pókokat aztán van az a kiba.... magas hely.Ott a láncon felmegyek és onnan nem tudom hova.Eggyáltalán arra kell menni?
Valaki segítsen.<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
várd meg amig megrázza öket a pajzsod majd jol irányzott ütés a fejbe 😄
vagy démonforma 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬