Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected]
Ha megvan valakinek a játék nyelvi fájlai kérem küldeje már el nekem privibe vagy e-mailba.
[email protected]
eddig minden opcionálist megcsináltam, majd hülye leszek kihagyni<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
a lényeg az hogy csinálj meg minden opcionális feladatot..azokért is jár (pl a küklopszokat nyird ki mindid 😊)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ez az én véleményem... Én jobb szeretek egy oldalrol nagyon erösnek lenni, mint többoldalrol kicsit erösnek...
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Korábbról felvettem egy tûz alapú botot vagy mit. A kristályos terem elött van egy kis olajos kancsó: az földre dobtam, széttörött, meggyújtottam. Utána tettem be a kristályt és akkor jöttek az orkok. Elkezdõdött a csata, belerugtam a tûzbe és meghalt<#idiota>#idiota>
minimum 1 giga kell
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Proci: AMD Sempron 2000+
Videokártya: Abit Radeon 9550 256 MB (AGP8x)
Ram: 512 DDR
(A régi gépem)
Ezen a konfigon, hogy futna a játék?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
DX9-ben már nem biztos...
és igen..érdemes..iszonyat nagy hangulata van 😊
izgalmas játék..nem nagyon lehet lerakni ha megszereti az ember 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Athlon64 3200+
2GB (2*2*512M😎 DDR400 RAM
--------------------------
Ezen a konfigon milyen beállításokon fut el átlag 30FPSen? ^^ És megéri "beszerezni" ezt a gémet? Mert egyik oldal aszondja jó a másik meg hogy car -.- Story és játékmenet milyen?
PoP, HL2, Fear, ilyen storykhoz vagyok szokva 😄 meg Oblivioné sem volt rossz.
@
A lényeg az hogy gyüjtöttem a Strengthre mig el nem értem a 2 szintet na meg persze addig gyurtam az endurance-ra is meg a fagyasztásra is !!!
A lényeg az hogy amikor a csata elkezdödött akkor elöször a többi orkokkat kezdtem kinyirni persze fagyasztással és a villám törrel és mikor elérte az adrenalint szinteket kinyirtam az összes orkot akkor már csak a fönök maradt megittam a stone skin potion lötyiket elövettem a villám töröket aztán elkezdtem gyilkolászni persze folyamatosan ittam a health potionokat és 2-3 adrenalin csapás után meg is feküdt !!!
A pók temploma részben hogy lehet megölni a sárkányt?
Küldömrá a tüzet mint állat van vagy 18 üvegem + 99 nyilam azt is rámövöm, de semmi.
Valaki segítsen
Van magyarosítás a játékhoz? Tudom teljesen magyarul adták ki de véletlenül nincs egy magyarosítás hozzá?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
pl. a vitality (folyamatos health regen) elég hasznosnak tûnik, vagy egy-két tûz, villám és jégvarázslatra is juthat pont? mennyire szigorú ilyen szempontból a játék?
A címben megegyezünk 😄
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
A menü nekem angol!
Az elején a prologue szövege megint angol!
A párbeszédek magyarul.
Tulajdonságok (TA😎 angol!
Videok magyarul.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Feliratozva van teljesen?
Van valakinek tapasztalata?
Én ennyit vettem észre...
Hogy érted? Csak azért kérdem,mert még csak most töltöm a játékot.
Glory, Glory Man. United!
De ez amagyarítás nem tesz sokat, sõt...
Amit a netrõl le lehet szedni "fordítás" az = a bolti forgalomban lévõvel?
Ha az teljes fordítás akkor télleg feltehetné valaki valahova, bár már magam se tudom mit gondoljak :S Thx.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
- ááá most olvasom, a küldetések feliratai sem lettek lefordítva? - akkor mi értelme van?
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
szóval nem tom:S
vidd vissza és mondd meg nekik, hogy nem jó! Aztán kész, vagy próbáld újratenni:S Sajnos nem tudok mást mondani, bocsi:S
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Egy kis segítség kellene: mit tegyek, ha eredeti a játékm widows xp alatt ha elindítom kb 10-20 perc után indul csak el, akkor hibátlanu megy.
De amikor feltettem az 1.02-es patch-t el sem indult, lfagyott a gép, amilyen még nem volt....nálam....
Asus Pb5l2
Intel Core Duo 6300
2 Gb ram
Elõre is köszönet,
üdv,
taki0
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May