Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
Mert ez igen szar...
Valaki valami infót errõl tolvjon hh van mert, visszaolvastam de nem láttam konkrét választ.
Szóval a bolt magyar erzió is ilyen fos hiányos ? vagy csak ez .. ?
Köszi
@
Nem lehet valahogyan magyarrá tenni?Ha nem,és akinek meg van a magyar verzió akkor létszi legyen már olyan kedves hogy küldje el a magyar nyelvfájlokat ha ez lehtséges a [email protected]!!!!
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
próbálj driver frissítést véghez vinni
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
@
amúgy én mint qva erõs harcos (mm a játékban😊), nem szaroztam a tûzzel, oda mentem adtam nekik egy-két taslist és szevasz; többet ésszel és erõvel , mint tûzzel😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
amugy sztem a legjobb ellenük hogy kilösz a földre egy ilyen "tapasó akna" szerü tüzes szart 😄
kicsit elmész onnan..megvárod mig sokan elkezdenek követni..te meg szépen belevezeted öket csapdába 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Sárkányt megölni érdekes volt XD szaladgálok nyomom magamra a healt azt nemtom micsináljak 😄 aztán mondott vmit a csajje hámondom jóvan de mi az a "xy" amit mondott? XD aztán rájöttem a trükkre -.-'
@
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
felmegyek a rúdon, rá a láncra, fenn a platformra, 2 kötéllel tovább a láncra és akkor ott ahol van az a lengõ rúd... na onnan nemtudok továbbjutni -.- vlahogy nemtudok koncentrálni fuckin pókok miatt XD
@
A bolti magyar változat valóban magyar, teljesen feliratozva stb. vagy ugyanaz ami itt elérhetõ kezdetleges változat?
(Valakinek megvan eredetibe? pls írja le valaki. THX)
hamár így spoilerkedünk, akkor tulajdonképen én is azt hittem, de aztán rájöttem, hogy mivel õ még be van zárva a "börtönébe", és a koponyával lehet kiengedni (ez a lényege az egész sztorinak), ezért nem csaphatunk össze vele. vagy ki se engedjük, vagy ha kiengedjük, akkor azért mert ki akarjuk engedni, hogy ...de csitt, valaki még végig se jáccotta!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Segítsetek!
@
letöltöttem a razor1911-es változatát a játéknak, de nem tudok vele mit csinálni. nem találom a kibontó fájltés ha megynitoma .rar fájlt akkor az irja ki hogy " Hibásan csomagolt fájl" mit tegyek? elõre is kösz
Ehelyett csak egy rövid videót kaptam -.-
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Ja és végigvittem a játékot 😄 Nagyon király, csak a vége kicsit lapos...
Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e fordult elõ mással is, hogy állandóan Engine Error -al behal a játék?
Meg lehet ezt csinálni patchel vagy valamivel vagy csak nekem van ilyen problémám?
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ellentétben egyes híresztelésekkel, én egyáltalán nem találtam nehéznek, sõt. igaz normálon játszottam, de pl. a végsõ harc arantirral, meg a megidézett sárkánnyal sem volt nehéz, a sárkányt is egyszerûen legyaktam karddal.
a harci képességek mellé a heal varázslat és a sanctuary egyszerûen hallhatatlanná tett, annyi mana potion-t találtam, hogy azzal sem volt problémám, ha elfogyott a mana. több manapotiont használtam mint gyógylötyit.<#worship>#worship><#taps>#taps>
Meg a kard engem is hajtott 😛
ti használtátok egyáltalán a démon formát? és purgáltátok magatokat abban a fürdõben? én észrevettem, hogy összesen 1x használtam a démonformát, egyszerûen nem volt rá szükség, úgyhogy fürödtem. így viszont legalább azt a sárkánykardot is használhattam...
A Vista sok sok játékot nem fog támogatni, az FPS-kel együtt...
Segítsetek már miért nem idul el ezen a ragyogó új oprendszeren(vista32hun), nektek megy?
mert ha igen, akkor valaki feltehetné a netre...
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Ha estleg vkinek megvan a végigjátszás átküldhetné
amugy az oldal alja felé volt linkelve de eltünt az oldal
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬