6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
mo rémálma #5770 na hát ez fasza akkor mert nekem még mindíg azt írja h keressem meg a kristályt a pao kai megöléséhez meg azt írja h done de az kis szar nem nyílott ki amibe be kéne ugrani -
#5769 ez érdekes... ugyanis elvileg csak akkör tör rád a sárkány, ha a kristály a helyén van... -
mo rémálma #5768 tehát akkor hol van a kristály? -
mo rémálma #5767 az a tré hogy nekem még a kristály sincs meg megöltem a pao kai-t és azt írja h keressem meg a kristályt
-
#5766 végigjátszás meg volt, de onnan sajna törölték, én meg sajna nem mentettem el előtte. -
#5765 ott van a rés ahová a kristály került a "pódium" alatt -
mo rémálma #5764 nekem ott nem igazán nyílt meg a föld -
mo rémálma #5763 az a nagy vaskapu ahol a Pao Kai is repked? -
mo rémálma #5762 kössz
-
gomba001 #5761 akkor nincsen hozzá végigjátszás? -
#5760 ahol fenn van a nagy vaskapu azzal szemben van egy repedés a földben, oda kell leugrani (aztán jönnek a pókok) -
mo rémálma #5759 hy! nem tudna vki segíteni? A Pao Kai kinírása után hova kell menni? Köszi -
gomba001 #5758 Helló mindenki! :) Végigjátszás nincsen hozzá véletlenül? :) Kellene nyelvtan esszéhez! :D (ez télleg nem vicc, télleg kellene :D) -
DeDy #5757 lafi19 megpróbálod kiszedni és megosztani velünk?
Don Carlosnak nem sikerült, 768x576 is eltűnt :( -
lafi19 #5756 nem egyik sráctol vettem meg de minden feliratozva van a videok is. -
Rusy #5755 honnan? cdgalaxis?:D -
lafi19 #5754 na megvan magyarul a game :) -
skygt90 #5753 Hi! van 100%-os magyarítás a game-hez ? -
feketeobeliszk #5752 A videobejátszás magyar felirat projekt leállt? Félreértés neessék, az eddigiek is szuperek, de ha lúd, legyen már kövér. -
#5751 #5694<- onnan töltöttem le...
-
lafi19 #5750 ha egy kicsit szétnéznél, itt is megtalálod csak egy kicsit lejjebb. -
#5749 100%-os magyarítás nincs a játékhoz??
Mert ami nekem van aligha 40%-át fordítja le.
A honosítások .hu-n meg azt írják hogy magyarul is kijött így ott nem lehet tölteni a magyarosítást hozzá,de ha kiadták magyarul akkor valahonnan csak le lehet szedni a 100%-ost.
Valakinek megvan??? -
#5748 Megtaláltam!:)
Csak utána ez a gecc fagyott oszt ölhettem megint a pókokat:P:D -
#5747 bocs kétszer balra kell fordulni -
#5746 Na akkor mondom. Ahol betörted a falat a farönkkel, ott kimész a másik csarnokba, majd ha kétszer jobbra fordulsz, kis átjáró után lesz egy másik csarnok EMELVÉNNYEL!!! ha felmászol az emelvényre, akkor a bejárattal szemben a falon fenn van a sárga kő, amit telekinézissel tudsz magadhoz venni. ennyi. -
#5745 Asszem először az elsőt ott találtam ahol fel kell mászni a pókszoborhoz(lennt egy tűzcsapda helyen).
Azt beraktam kinyílott az ajtó
Azután egy koporsóbol szedtem ki ahol kijött egy góré szerű zombi de azt gyorsan legyaptam.Nah a a koporsó hátuljában volt.
Aztán a 3.-at meg lenn a víznél találtam egy szarkofágba vagy mibe.
És nem tudom hogy hol a 4.-ik:S -
#5744 én magyarul tolom de egy csomó mondat angol...
-
lafi19 #5743 milyen magyarítás arrol amelyikröl beszéltél, aszt hogy odadod a haverodnak? -
#5742 Működik a magyarítás!!!!! 100% -
#5741 Ezt olvastam én is de megfigyeled jobban a szövegete amit leírtál csak 3 kincsről beszél.Egy Fehérről egy sárgáról és egy lilás,rózsaszínűről. -
#5740 A Pókszobros rész az egyik leg nehezebb mert labirintusszerű az egész. Négy követ kell megtalálnod: fej,tor,pothrok az utóbbiba kettőt. - Az elsőt ott találod mielőtt felmásznál a szoborhoz. Egy kis kamrában lesz a falban. Vigyázz mert firetrap örzi. - A (sárga) falon, elég magasan van. Innen tovább tudsz menni második felé. - Második (lila vagy rózsaszín) egy szarkofágban van. Mögötte a falon keresztül irány a harmadik. - Ez (fehér vagy valami világos) egy leszakadt hídszerűség alján, a vízparton -
#5739 hol találtad a többit? mert akkor megmondom mi maradt ki. -
#5738 VALAKI HELP!!! -
#5737 Sorry rosszul csináltam a képet.
-
#5736 Sziasztok
Kéne egy kis Help!
Elakadtam és a FAQ-ba se találtam meg a megoldást.
itt egy kép.
/forumkepek/2007_04/DarkMessiah.jpg
Nah azt a 3.-at sehol se találom:(
Pls Help!
-
totya4 #5735 Sima szótárban a nyelvtan nincs benne, pedig az se smafu :) -
#5734 rendes tőled, hogy felvilágosítasz, köszönöm.. - azt ugye nem gondoltad végig amit írtam, - kívánom, hogy az életben is tapasztald meg, hogy milyen az amikor nem tehetsz meg valamit - ráadásul még ki is oktat valaki - grats - még 1x köszönöm -
FLeK0 #5733 7 ezer, és lesz még olcsóbb is.
de kis szótár van 2 ezerért is. -
#5732 most akkor mi van? - ennyi volt? - azt hittem tudatában vagytok annak, hogy nem mindenki tudja megvenni, mert esetleg nem annyi a jövedelme, hogy 10 e ft-ot elvonjon a családtól.. Nem mindenki milliomos.. ehhh -
feketeobeliszk #5731 Akinek esetleg a binkw.dll fájlra hivatkozna indításkor, mert nem találja, annak segítség lehet, hogy telepítéskor ezt a fájlt rossz helyre teszi (legalábbis az egyik verzióban), ezért az át kell másolni más mappába. Hogy melyikbe nem tudom pontosan, mert vagy 3 helyre is bemásoltam, de így jól működik. A magyarítást megosztóknak meg örök hála.