Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
„de egy félre van téve nekem 6990.-ért” aztán, „pedig már ideadnák nekem 6000.-ért”
Gondolom ha tovább koptatnám a billt. Lenne az 5000 is ;-) De nem, sajnos nem én vagyok a robertóbácsi.
Pusztán a segítségemet ajánlottam fel. Hiába! Gondoltam, sirkope haverunk kapva-kap a lehetõségen, hisz a fatinak megvette. …. Talán…. Vagy talán mégsem? Na! Mivel csak középfokon beszélek angolul, így nem vállalom a fordítást. Gondolom értitek. 100 szónak is 1 a vége, innentõl kezdve sok szerencsét pajtások.

Tehát valamelyikkõtöknek meg kell hogy szerezze a Magyar gamát.
Ezután kiszedni a nyelvi fájlokat, és ezeket bemásolni a megfelelõ helyre. Tegnap kipróbáltam úgy, hogy átírtam ezt-azt a szövegben. Még ékezetekkel is mûködött.
[email protected]
Olvastam a problémáitokat! Nem kell szidni az egyszeri usert, mert nem szedte ki a párbeszédek szövegeit! Valószínûleg nem tudja kiszedni biz. fájlokból. Nem is csodálom, hisz a Dark Messiah of Might and Magic\mm\mm_engine_pub.gcf fájlba vannak bevajazva.
Ma már fáradt vagyok. De holnap elárulom hogy miként lehet kiszedni a párbeszédek szövegeit. Nyugi! Kisakkozzuk!
esetleg írjunk petíciót?
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
ha megvetted magyar nyelvi fájlokat töltsd fel pls😊
Nem szinkronos csak a feliratok magyar😊 és nyugi minden felíratozva van...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
@
Hízelgõ a feltételezés, de nem. Nem vagyok akkora lumen. A sajna azért volt, mert akkor már játszhattunk volna vele. Sõt akár mind a ketten végigjátszhattuk volna.
@
Az igazság az, hogy a demó alapján próbáltam meg eldönteni, hogy érdemes-e megvenni az öregemnek, elfut-e a vasán. Nekem Celeron D 2,6 GHz, 512MB Ram, ATI Radeon 9600-on jobban szaggatott, és többször kivágott a Desktopra. Igaz, nekem van net, vírusírtó, tüzfal, ami egy kicsit visszafogja a gépet. (A faterén semmi ilyen nincs) A magyar változatot akarom megvenni és felpatchelni 1.1-re. Remélem yo! lessz.
1. Az 1.1 patch javít-e annyit a játékon, hogy egy kicsit gyorsuljon a minimális konfigot épphogy túllépõ (Celeron P4 2.0 GHz, 512 RAM, ATI Radeon 9550) gépen (is) ?
2. Töltéskor és játék közben is a hang szaggat (egy hangminta részletet ismételget) Van erre vmi javítás? (Alaplapi hangvezérlõ)
Köszi,
Sirkope
a gyûjtõi változtat nincs fennt alahol? vagy valaki akinek megvan a számokat nem tudná nekem elküldeni? megköszönném ezt is nagyon :d
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
mi lehet a gond?
sikerült magyarrá varázsolni?
Aki átbasz, az basszon bét is!
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nemtom, nekem ork fõnökkel semmi bajom nem volt... pajzsal védekeztem, majd lassan agyonvertem ugyanazzal a pajzsal. 😄