6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#5810 hogy lehet multizni ezzel? mindig a sztím jön be! belépek és akkorse történik semmi! -
#5809 :)) Olvass vissza pár oldallal van belinkelve magyaritas:) azzal könyebb :P -
#5808 Úgy tudom benne van.
Én is most kezdtem csak el a játékkal játszani,eddig nem volt semmi gond.
Igaz elakadtam most,de hülyeséget nem akarok írkálni,inkább utánaolvasok,mert biztos volt már ez a kérdés :) -
#5807 Ha felteszem a 1.2-es patchet akor kel lnekei a 1.1 -es vagy ebbe benne van az is? -
Dzsídani #5806 Sziasztok!
Tudtok segíteni? Elakadtam a jól ismert ékkőkeresős résznél... A második követ, ami a sírhoz kötődik, nem tudom megszerezni. A sírban csak egy mágikus fegyver van, a mögötte lévő ládához meg kéne vmilyen kulcs.. (magától nem nyílik). A kulcsot hol találom? Vgy van más módja is?
A harmadik követ, a Maiden's Eye már megvan...
Előre is köszi! -
#5805 Akkor ujrateszem, köszi. -
zoolee #5804 Tedd újra, valszleg egy olyan memória területre írt, vagy használni akart, mejet egy másik progi már használ.
ricsa008:Felvettelek, de mit is akarsz? -
ricsa008 #5803 Zoolee keress meg (ha van neked)MSN-en
[email protected] -
#5802 Mi a baja, léci segítsetek. -
#5801 -
zoolee #5800 Lelötykölöd egy kis olajjal, és megpirítod, egy tüzesnyíllal.
Én így csináltam. -
ricsa008 #5799 ja akkor a 2. amikor a Kristály termet kell keresni (bocs eltévesztettem) -
zoolee #5798 Szemenlövöd azzal az íjvetővel. -
ricsa008 #5797 az 1. küklopszot hogy lehet kiiktatni én már szinte minden megpróbáltam -
zoolee #5796 Peersze--persszzee..
Mejd ha nem másfeles netem lesz, hanem 5 megabites, akkor...
De minre a 600 mega felmegy, az 6-10 óra is lehet.. -
#5795 Tarhely van boven,simen felmehetne! :)) -
totya4 #5794 Ami itt fenn van magyarítás tökéletes, nem tudom mit vagytok úgy oda holmi videókért... sok játékban a videók alapból nincsenenk magyarítva mert nem is lehet. -
#5793 Olvassatok már vissza. Azért nincs még felrakva a magyarítás mert kb 600 megányi dll-t kéne felrakni valahová. Én megvettem a gammát, de nem jutottunk semmire pedig elég segítőkész voltam. -
zoolee #5792 hát ööö...
Majd....
Ha rászánom magam...De most nem fogom felrakni az biztos... -
ricsa008 #5791 aha többek közt nekem is!!! -
#5790 Akkor igazán felrakhatnád a magyar fájlokat valahova, nagyon sok embernek örömöt szereznél vele... -
zoolee #5789 Hehehe..Nekem az van...:))))
Nagyon egyszerű magyarul... -
#5788 IGy van csak jolenne full magyarul!! :) -
deicide #5787 Szerintem jó játék..sajonos rövid:((
valami kegészítő nem készül hozzá...mostanában..?? -
#5786 Legújjabb driver van fent...8800GTS...valakinek volt már ilyen problémája?
XP-n szeretnék játszani nem Vistán... -
#5785 Már elég rég toltam, vissza kell menni a casjhoz, azután lemész valahová, de elég lineáris. -
kriszt #5784 Valaki tudja mit kell csinálni miután kinyirtam az ajtóval a sárkányt?
-
#5783 Elősször elindult...másodszor : fekete képernyő...és ami leírtam... -
#5782 Hy all...probléma a következő: feltelepítem a gémet fixed image-el elindítanám és amikor az intró vidiknek kéne jönnie akkor 1xerűen lerakja kicsibe az ablakot és bezárja...pls help! -
cserpak #5781 A videók feliratozása magyar nyelven? -
lafi19 #5780 nem 9 chapter van -
#5779 ha jól emlékszem 10 chapter van -
rezo #5778 sziasztok!
en most a DMMM 5ik chapterenel tartok es erdekelne, h h chapterbol all a game:)
10?:P -
deicide #5777 sziasztok:)
Olvasgattam itt visszább..de nem derült ki 1értelműen hogy van e végigjátszás vagy sem..!
Én nem találtam sehol..ha valakinek volna linkelje már ide..!
-
Kenny75 #5776 Köszi már sikerült ! :) -
totya4 #5775 Olvasd el mi a feladat... -
Kenny75 #5774 [IMG][/IMG] -
Kenny75 #5773 Mentettem egy képet is :) -
Kenny75 #5772 Sziasztok !
Valaki tudja, hogy a nagy pók kinyírása és a csaj megmentése után a nagy piros kapun ( portálon )hogyan lehet tovább jutni ?
Üdv. Kenny
-
mo rémálma #5771 de akkor hol van a kristály