Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a középsõ részt valahogy nem bírtam kivenni, hogy mi is😊
szóval holnap felrakom és ez a teljes magyarítás...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Az utolsó srác akinek írtam, VÁLASZOLT!
Õ is keresi a megoldást a problémára. A sors fintora, hogy õ sem kapott választ a „Megvettem a faternak… …barátoktól”.
Üdvözöljük döntésed! Hisz + 1 embernek segíthetsz.
Bízunk benned.
holnap kb olyan 9 fele (ha nem felejtem el) felrakom😊
ha 9-kor még nem raktam volna fel, küldjetek rám egy PM-et
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ha jó így átutalással, csak szólj.
Eddig nem kaptam választ a sráctól. (Sejtem, hogy nem is fogok). 😞
Azért az elgondolkodtató, hogy ha ír valakinek az ember, még válaszra sem méltatják.
Legalább annyit hogy: Bocs de nem akarok segíteni, kapd be te hülye warezhuszár, vedd meg, stb.
Egyébként már egy ideje látom a csapásirányt! Pl. Aki meg tudja engedni magának a bolti gémet, annak a szociális érzékenysége az un. bányászbéka segge alatt van. De azért az Adobe Photoshop CS3 fent van a gépen. 😉 Persze az már nem eredeti. Nekem meg igen! Ugyanis az nem szórakozásra való és végképp nem pénzlehúzásra mint a gém.
Na mindegy, várok holnap délig. Ha semmi, akkor kopogtatok máshol, bízva abban hogy valaki 5 perces munkával kiszedi a fájlokat és elküldi.
A remény? Aki még várja a Deus Ex magyarítást a szivarék gondozásában, az nem szenved hiányt belõle. 😊
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Levélben megkértem egy embert hogy segítsen. Leírtam neki hogy hogyan kell kiszedni a fájlokat a játékból.
Nem tudom hogy egyáltalán válaszol-e a megkeresésemre, de reménykedem benne.
Ha úgy dönt hogy igen, akkor tolhatjátok Magyarul.
darkcrack
a D:meghajtóba.
További részleteket keressen:http............
ezt írja ki
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Most kezdtem el játszani a Dark Messiah-al, de nem tudom hogy kell kidobni
az inventory-ból a felesleges cuccokat. Már próbáltam mindent,de nem tudok rájönni hogy kell! Elõre is kösz a segítséget.
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
a cimem: [email protected]
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ára még lejjeb megy...
Még mindig jobb mint a „*.zap” fájlos baszás. :-) (Infernal)
ÓÓÓH…. Visual Basic, te szemét!.....
Más!
Kár kétségbe esni! Ha valaki szert tesz a fájlokra ((DM) Dark Messiah)), csak értesítsen.
A „megoldást” szándékosan nem tettem közzé, hisz mindenki tisztában van vele! Mindenki ismeri a megoldást, de senki nem olyan bátor hogy közkincsé tegye. Ez itt a probléma!!! Ha valaki mégis úgy dönt, hogy kiverte… bocs…! Kivegye a fájlokat, az értesítsen.