Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
elejét, végét értem😄
a középsõ részt valahogy nem bírtam kivenni, hogy mi is😊
szóval holnap felrakom és ez a teljes magyarítás...

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Köszönjük!

Az utolsó srác akinek írtam, VÁLASZOLT!
Õ is keresi a megoldást a problémára. A sors fintora, hogy õ sem kapott választ a „Megvettem a faternak… …barátoktól”.
Üdvözöljük döntésed! Hisz + 1 embernek segíthetsz.

Bízunk benned.

mike0013
na én hamarosan megszánlak titeket egy magyaritással😊
holnap kb olyan 9 fele (ha nem felejtem el) felrakom😊
ha 9-kor még nem raktam volna fel, küldjetek rám egy PM-et

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Még mindig semmi. Megpróbálok keresni egy másik tagot valamelyik fórumon. Ha az sem lesz eredményes, akkor privátban megadhatod a pontos címed. Mert a DM-ba beszállok 2000 pénzel.
Ha jó így átutalással, csak szólj.

Isten vagy.
doncarlos
döntöttem... ha holnap nem kapok választ egy másik gyerektöl én sem,akkor a kis kedvezményemmel megyek a boltba, és veszem meg a stalkerrel egyetemben... ennyi... nincs más választás.. ja és én TUTI MEG FOGOM VELETEK OSZTANI!!!

Nos.
Eddig nem kaptam választ a sráctól. (Sejtem, hogy nem is fogok). 😞
Azért az elgondolkodtató, hogy ha ír valakinek az ember, még válaszra sem méltatják.
Legalább annyit hogy: Bocs de nem akarok segíteni, kapd be te hülye warezhuszár, vedd meg, stb.
Egyébként már egy ideje látom a csapásirányt! Pl. Aki meg tudja engedni magának a bolti gémet, annak a szociális érzékenysége az un. bányászbéka segge alatt van. De azért az Adobe Photoshop CS3 fent van a gépen. 😉 Persze az már nem eredeti. Nekem meg igen! Ugyanis az nem szórakozásra való és végképp nem pénzlehúzásra mint a gém.
Na mindegy, várok holnap délig. Ha semmi, akkor kopogtatok máshol, bízva abban hogy valaki 5 perces munkával kiszedi a fájlokat és elküldi.

A remény? Aki még várja a Deus Ex magyarítást a szivarék gondozásában, az nem szenved hiányt belõle. 😊

A remény hal meg utoljára...😉

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Na.
Levélben megkértem egy embert hogy segítsen. Leírtam neki hogy hogyan kell kiszedni a fájlokat a játékból.
Nem tudom hogy egyáltalán válaszol-e a megkeresésemre, de reménykedem benne.
Ha úgy dönt hogy igen, akkor tolhatjátok Magyarul.

doncarlos
a lift azon a helyen vam ahol van egy nagy farönk felakasztva a mennyezetrõl lóg befele kötélen... azzal ki lehet verni a falat a farönk mögött, és ezen a környéken keresgélj. vissza kell menni rendesen..

Ezt gondoltam. De hol a vérbe van a lift!
doncarlos
magyar verzió? valakinek? végigtlnám harmadjára is... csak lenne már meg... a végén a stalkerhez hamarabb lesz... pedig az a játék 8 évig készült

doncarlos
nincs mit....

Dave00
köccce a segítséget

doncarlos
siker?

doncarlos
ilyen nodvd crackes dolog lesz az egyik... szedjél le párat és próbáld

doncarlos
3 mega, úgyhogy nemtom hová feltenni, itt nézz szét...:
darkcrack

Dave00
oks

doncarlos
kéne? akkor máris adok, csak felteszem valahová... várj

Dave00
nincs a dvdn crack!😞 azt honnan tudok szerezni?

doncarlos
crackelés?

doncarlos
vrackelés megvolt?

Dave00
"Kérjük vegye ki a lemezt a jelenlegi használt CD/DVD-meghajtóból és helyezze be az eredeti "Dark Messiah"lemezt
a D:meghajtóba.
További részleteket keressen:http............
ezt írja ki

doncarlos
miért nem indul? mit ír ki?

doncarlos
magyar verzió? valakinek? végigtlnám harmadjára is... csak lenne már meg... a végén a stalkerhez hamarabb lesz... pedig az a játék 8 évig készült

doncarlos
a fogaskerekek indítják be a liftet....

Dave00
HAHA!!!nagyon vicces vagy!!!!<#boxer>

a bal térded kendd be voltarennel

Dave00
szijjasztok ma tettem fel a játékot és kéne egy kis help mret nem tudom elindítani!mit kellene tennem?elõre is kössz

Ombika
Jo kerdes,talan megnezem indexeset!

Elég jól haladok. Most akadtam el elõször. Az orkokat kinyírtam, megcsináltam a kardot. Van egy ilyen fogaskerekekkel teli fülke, ott van egy kar. Meghúztam, elindultak a kerekek,aztán ?????????????????
Kösz mindenkinek. De hülye vagyok!
Mozzanat
csak kihuzod egérel és kész

milyen dm-s fórumokat ismersz még?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Ombika
Talan masik forumokon is kellene probalkozni!! 😊

Gideon Wieth
egérrel húzd ki 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Helló Mindenki!

Most kezdtem el játszani a Dark Messiah-al, de nem tudom hogy kell kidobni
az inventory-ból a felesleges cuccokat. Már próbáltam mindent,de nem tudok rájönni hogy kell! Elõre is kösz a segítséget.
tomas10
ja

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

indíthatnánk egy petíciót esetleg, hogy hányak akarják megszerezni a nyelvi fájlokat...

tomas10
hát remélem mert már kéne a magyarosítás

Vagyunk már egy páran akik arra várnak, hogy erre járjon egy jóindulatú fickó és megszánjon minket. Bízzunk benne, hogy ez mielõbb megtörténik.
sziasztok!hááát néztem a jatekot és magyarul jelent meg bááár a neten egy csepp magyarositas nincsen fent ezt nem ertem...biztos meglehet oldani hogy a magyarositast feltegyek....vagy meg van nektek?ha megvan nagyon megkoszonnem ha elkuldenetek a magyarositast..vagy a nyelvi fajlokat...
a cimem: [email protected]
igen nekem is el tudnád küldeni privibe a nyelvi fájlokat.
tomas10
privibe el tudnátok küldeni a nyelvi fájlokat

Közép-Európában összesen 4 szerveren vannak most páran.

The Protector
Multizni szoktak ezzel egyáltalán.Vannak fennt játokosok vagy kong az ürességtõl???

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Én is ezzel a verzióval játszok.Nekem nem lépett ki soha.Tökéletes ez a verzió.Bár..........................Ha mindent maxra húzok akkor nekem is kilép.De minden médiumon vén és a HDR+Bloom is be van kapcsolva.A hiba az ön készülékében van..

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

szasztok az mér lehet hogy tök szépen megy a gém és egyszercsak kilép és kiír egy hibát valami engine -vel kapcsolatos lehet az a baj hogy a Detonation vagy milyen verziót töltöttem le amit csak ki kell csomagolni?
Én majd úgy júniusban tervezem megvenni a maygart. Addigra talán az
ára még lejjeb megy...
Egyébként semmi gond. Csodálom, hogy van még érkelõdés a téma iránt!
Még mindig jobb mint a „*.zap” fájlos baszás. :-) (Infernal)
ÓÓÓH…. Visual Basic, te szemét!.....

Más!

Kár kétségbe esni! Ha valaki szert tesz a fájlokra ((DM) Dark Messiah)), csak értesítsen.
A „megoldást” szándékosan nem tettem közzé, hisz mindenki tisztában van vele! Mindenki ismeri a megoldást, de senki nem olyan bátor hogy közkincsé tegye. Ez itt a probléma!!! Ha valaki mégis úgy dönt, hogy kiverte… bocs…! Kivegye a fájlokat, az értesítsen.