Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már nem sok van hátra 😊
Heh.
na van más megoldás is... egyszerü, de nagyszerü... összedugtam a "fejem" 768x576-tal es arra jutottunk hogy megosztom veletek itt a hozzászólásokban... jöhet a magyarítás?
jupiéé! idõközben én is elkezdtem töletni a játékot, holnapra lejön 😛
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Üdvözlet mindenkinek.
Sikeresen megkaptam a fájlokat Doncarlostól. A magyar verzióból hiányzik egy-két fájl, ami az angolban megvan. De semmi vészes. Képzeljétek, nem is kellett a GCFSpace progi. Csak úgy be volt rakva, ahová nektek is be kell majd másolni.
Kipróbáltam a szisztémát, és a várakozásoknak megfelelõen mûködik.
Azért kíváncsiságból megkértem Doncarlost, hogy ha megszerzi a 2-es keretrendszert, 😊 nézze már meg az ominózus „mm_engine_pub.gcf” fájt. Ki tudja hogy mit hová raktak a készítõk.
Azt hiszem van még egy kis dolga. De nemsokára tölthetitek.
Sikeresen megkaptam a fájlokat Doncarlostól. A magyar verzióból hiányzik egy-két fájl, ami az angolban megvan. De semmi vészes. Képzeljétek, nem is kellett a GCFSpace progi. Csak úgy be volt rakva, ahová nektek is be kell majd másolni.
Kipróbáltam a szisztémát, és a várakozásoknak megfelelõen mûködik.
Azért kíváncsiságból megkértem Doncarlost, hogy ha megszerzi a 2-es keretrendszert, 😊 nézze már meg az ominózus „mm_engine_pub.gcf” fájt. Ki tudja hogy mit hová raktak a készítõk.
Azt hiszem van még egy kis dolga. De nemsokára tölthetitek.
nosss.én is bezony örülnéék ha majd felrakod..valahova vagy izéé....noss....eh
majd ird le hol lehet jelentkezni érte...nagy vagy ember!!!
mindenki nevében én magam megköszönném😄
majd ird le hol lehet jelentkezni érte...nagy vagy ember!!!
mindenki nevében én magam megköszönném😄
Nagyszerû! Írom a mailt.
igen remélem még ma meglesznek a nyelvi fájlok 😊
NNnna... ÖRÖMHÍR!
Most szolt barátom, hogy mehetek a játékokért, megkaptam a kedvezményt. 30 perc mulva már a kezemben is lesznek. A magyarítás kiszedéssel kapcsolatban, meg [email protected] várom 768x576 leveleit.
BYE
Most szolt barátom, hogy mehetek a játékokért, megkaptam a kedvezményt. 30 perc mulva már a kezemben is lesznek. A magyarítás kiszedéssel kapcsolatban, meg [email protected] várom 768x576 leveleit.
BYE
don carlos, benned van minden reményünk 😛
ha felteszed a nyelvi fájlokat,már csak egy dolgom marad hátra: letölteni magát a játékot 😄
mert újra lett téve a microfos windows ikszpé, és elfelejtettem átmenteni a rekkre😞
ha felteszed a nyelvi fájlokat,már csak egy dolgom marad hátra: letölteni magát a játékot 😄
mert újra lett téve a microfos windows ikszpé, és elfelejtettem átmenteni a rekkre😞
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
remélem én is nagyon várom már a nyelvi fájlokat.
remélem én is nagyon várom amár a nyelvi fájlokat.
Igazad van. Rendben.
Nyílván felment a pumpa, de sajna az emberek úgy vannak vele, hogy "nekem van pénzem, megvettem, minek segítsek? Úgyse kapok cserébe semmit". És ebben van a köcsögség. Mindent csak valamiért csinálunk, azért nem hogy a másiknak jobb legyen. A felfogással van a gond... de meglátjátok... majd én... már alig várom a holnapot, meghogy semmi ne jöjjön közbe, és akkor már holnap estefele beszélhetünk 768x576.. ok?
Tegnap kicsit felment a pumpa. Természetesen nem nektek szólt.
Képzeljétek el a következõ szitut. Leírsz mindent lépésrõl lépésre. Kihangsúlyozva a Magyar fájlokat.
Aztán elküldik az Angol fájlokat. Enyhén bosszantó. Már lenyugodtam, sõt annyira lenyugodtam hogy már nem is érdekel az egész. A harmadik sikertelen próbálkozás után, már csak a kíváncsiság hajtott. Vajon segít-e valaki.
Segített. De még hogy 😊
End.
Képzeljétek el a következõ szitut. Leírsz mindent lépésrõl lépésre. Kihangsúlyozva a Magyar fájlokat.
Aztán elküldik az Angol fájlokat. Enyhén bosszantó. Már lenyugodtam, sõt annyira lenyugodtam hogy már nem is érdekel az egész. A harmadik sikertelen próbálkozás után, már csak a kíváncsiság hajtott. Vajon segít-e valaki.
Segített. De még hogy 😊
End.
Köszönjük!
Bár híján vagyok a türelemnek, mégis uralkodom magamon.
Hisz olyanoktól kapok fricskát kikkel jó viszonyban voltam.
Nem szeretném részletezni, de sok „szupertitkos” kibaszott könyvtár megfejtésében vettem részt.
Bassza meg.
A válasz mindig több volt mint egyszerû faszfejezés, és kisköcsögözés!
De, telik-múlik az idõ, és az idõ nagy úr. Ui. Az ember fejében megmarad a barát, hát még az ellenség!
Itt ez a kibaszott szegény ország. De a segítség elmarad. Mond valamit, bassza meg.
Nem hiszem hogy valaki nem tud segíteni, ebben a témában, bassza meg.
Ha nem, ne segítsen, de ne pattogjon bassza meg.
Ha tud akkor segítsen bassza meg.
Bocs.
Bár híján vagyok a türelemnek, mégis uralkodom magamon.
Hisz olyanoktól kapok fricskát kikkel jó viszonyban voltam.
Nem szeretném részletezni, de sok „szupertitkos” kibaszott könyvtár megfejtésében vettem részt.
Bassza meg.
A válasz mindig több volt mint egyszerû faszfejezés, és kisköcsögözés!
De, telik-múlik az idõ, és az idõ nagy úr. Ui. Az ember fejében megmarad a barát, hát még az ellenség!
Itt ez a kibaszott szegény ország. De a segítség elmarad. Mond valamit, bassza meg.
Nem hiszem hogy valaki nem tud segíteni, ebben a témában, bassza meg.
Ha nem, ne segítsen, de ne pattogjon bassza meg.
Ha tud akkor segítsen bassza meg.
Bocs.
nyugalom, meg fogom venni csak míg nem kapom meg rá a kedvezményt addig nem, mert a Stalkerrel együt veszem, és együtt teljes áron 17.000.- így meg megkapnám 12.000-ért... nem mindegy! Holnap vagy holnapután tutira meg lesz. Adig kitartás... és tutira megosztom veletek, mert nekem is elegem van a sok bunkóbol... BYE
higyjétek el, sokkal édesebb úgy játszani a magyar DM-mnel, hogy ennyit szenvedtünk érte, minthogy egybõl meglett volna...
Sziasztok.
Megkaptam a választ.<#sniffles>#sniffles>
Emberünk megküldte a fájlokat,…. az angol fájlokat. „Hallottam ahogy röhög.”
Ennyivel búcsúzom! Hajrá Magyarok!
Megkaptam a választ.<#sniffles>#sniffles>
Emberünk megküldte a fájlokat,…. az angol fájlokat. „Hallottam ahogy röhög.”
Ennyivel búcsúzom! Hajrá Magyarok!
Na Jólvan, hátha elküldi és akkor meglehet bárkinek, reménykedünk benned, és a srácba is😊
Az legelsõ srác akinek írtam, ma válaszolt. MSN címet kért de az nincs. Mondtam hogy küldje a gmail-re.
Most ezt várom. Reménykedem. 😊
Most ezt várom. Reménykedem. 😊
Mire alapozod? Van még egy srác aki igérte? Már nem nagyon lehet hinni bennük, ügye pl kb 3-4 napja igérte valaki hát hogy õ most már megveszi ma vagy holnap, és õ tuti megosztja ha nem felejti el, na vagy elfelejtette megosztani vagy nem akarja, vagy meg se vette, de a remény hal meg utoljára...
Hidd el, én mindent megpróbálok.
Nem akarom elkiabálni, de úgy tûnik csak lesz belõle valami.
Meglátjuk.
Nem akarom elkiabálni, de úgy tûnik csak lesz belõle valami.
Meglátjuk.
valahjogy azért jo lenne megoldani a amagyar fájlokat.
Ha másért nem, akkor legalább az alábbi gyöngyszem miatt megérte a dologgal foglalkozni.
Szem nem marad szárazon a seven m fórumán.
Íme: „trug 2007.04.07. 13:15
szia
A magyar DM is lesz patch. Mert fel raktam rá azInternation Patch- et és full angol lett.”
Öreg hiba. 😊 Mi tudnánk segíteni ennek a trug gyereknek, nem? Kár hogy elérhetõséget nem adott meg.
Másik:
„DarkArchon 2007.01.27. 19:30
Üdv!
Ezek szerint hiába keresem a játékban a magyar feliratot? Ma vettem meg a MM-ben, a védõkeretre rá volt nyomva, hogy HUN, bár a tokra nem igazán. Így is másodszorra sikerült felrakni, elsõre a Steam totál hazavágta az egészet (videók helyett fehérség és el sem indult). Ez így ebben a formában a vásárlók szándékos megtévesztése...
Komolyan mondom … ahh.
Szem nem marad szárazon a seven m fórumán.
Íme: „trug 2007.04.07. 13:15
szia
A magyar DM is lesz patch. Mert fel raktam rá azInternation Patch- et és full angol lett.”
Öreg hiba. 😊 Mi tudnánk segíteni ennek a trug gyereknek, nem? Kár hogy elérhetõséget nem adott meg.
Másik:
„DarkArchon 2007.01.27. 19:30
Üdv!
Ezek szerint hiába keresem a játékban a magyar feliratot? Ma vettem meg a MM-ben, a védõkeretre rá volt nyomva, hogy HUN, bár a tokra nem igazán. Így is másodszorra sikerült felrakni, elsõre a Steam totál hazavágta az egészet (videók helyett fehérség és el sem indult). Ez így ebben a formában a vásárlók szándékos megtévesztése...
Komolyan mondom … ahh.
6.68 Mb?
Érdekes. Ugyanis kb. 1 Mb a teljes anyag. Jó nagy telepítõje lehet. 😉
Érdekes. Ugyanis kb. 1 Mb a teljes anyag. Jó nagy telepítõje lehet. 😉
Még mindig semmi. 😞
A hatodik tag akit felkerestem, csak ennyit írt: „Majd ha dellázol. Kisköcsög.”
A kis üzletember. Na nem baj, majd valami lesz. Vagy nem.
Elgondolkodtam azon, hogy ha minden játékot magyarul adnak ki akkor mi lesz.
A hatodik tag akit felkerestem, csak ennyit írt: „Majd ha dellázol. Kisköcsög.”
A kis üzletember. Na nem baj, majd valami lesz. Vagy nem.
Elgondolkodtam azon, hogy ha minden játékot magyarul adnak ki akkor mi lesz.
Már le is szedték azt is😞
Hello all!
Fent van ugyanott(m.paradé) egy másik 6.68 mb ez valószínûleg teljes😊
de nem lehet letölteni, ezt írja (No torrent with ID 75817.)
😞 ilyen a mi szerencsénk
Fent van ugyanott(m.paradé) egy másik 6.68 mb ez valószínûleg teljes😊
de nem lehet letölteni, ezt írja (No torrent with ID 75817.)
😞 ilyen a mi szerencsénk
Semmi baj. Azért kösz.
hmm, és télleg, DeDynek igaza van nem volt teljes, és már le is törölték😞
elnézéseteket kérem😞
elnézéseteket kérem😞
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ejj! Az áldóját!
Lehet hogy nem „vagyunk” tisztában a nyelvi fájlok kivételének a mikéntjével?
Azt hittem ezt mindenki vágja!
1.Tölteni le „GCFSpace (progi)”
2.Telepíteni!
3.Eztán megnyithatóak a *.gcf fájlok.
4.Progiba megnyitni a „Dark Messiah of Might and Magic\mm\mm_engine_pub.gcf” fájlt.
5. (Út a párbeszédekhez) „root\mm\resource\english” Magyarba lehet hogy más! (IQ-t nem adhatok!) – katt a mause jobb gombal, aztán Extract. (Tetszõleges mappába.)
6. (Út a menü + miegymáshoz.) „root\mm\resource\mm_itemnames_english.txt” Magyarba lehet hogy más! (IQ-t nem adhatok!) – katt a mause jobb gombal, aztán Extract. (Abba a mappába mint az elõzõt)
7. Elküldeni nekem.
8. Összegyúrom!
9. Felteszem! (Feltetetem).
10. Bemásolni az eula szerint.
11. Tolni.
12. Köszönetnyilvánítás, és mantrázás.
13. End.
Lehet hogy nem „vagyunk” tisztában a nyelvi fájlok kivételének a mikéntjével?
Azt hittem ezt mindenki vágja!
1.Tölteni le „GCFSpace (progi)”
2.Telepíteni!
3.Eztán megnyithatóak a *.gcf fájlok.
4.Progiba megnyitni a „Dark Messiah of Might and Magic\mm\mm_engine_pub.gcf” fájlt.
5. (Út a párbeszédekhez) „root\mm\resource\english” Magyarba lehet hogy más! (IQ-t nem adhatok!) – katt a mause jobb gombal, aztán Extract. (Tetszõleges mappába.)
6. (Út a menü + miegymáshoz.) „root\mm\resource\mm_itemnames_english.txt” Magyarba lehet hogy más! (IQ-t nem adhatok!) – katt a mause jobb gombal, aztán Extract. (Abba a mappába mint az elõzõt)
7. Elküldeni nekem.
8. Összegyúrom!
9. Felteszem! (Feltetetem).
10. Bemásolni az eula szerint.
11. Tolni.
12. Köszönetnyilvánítás, és mantrázás.
13. End.
A villám a biztos, mi beléd csap! Gondoltam! Van valóságalap. Hisz, „csacsira ültem”, kerestem mint foxi kutya az avarban, a "torrent-avarban!" De nem találtam semmit! 0-la.
Ut.ir. Ha mégsem igaz akkor elnézésedet kérem mike0013
Ut.ir. Ha mégsem igaz akkor elnézésedet kérem mike0013
Ha a M..paradé torrent oldalra gondolsz, oda épp ma tették fel de nem teljes szóval azzal sokat nem nyer senki😞
(Az a magyarosítás ugyanaz amit egyszer már innen lelehetett szedni)
(Az a magyarosítás ugyanaz amit egyszer már innen lelehetett szedni)
Akárhogy-is töltöd, azt megköszönöm! Megköszönjük!
nincs mit😊
én is ma láttam meg torrenten (meghívásos, nincs meghívóm...)
és holnap tudom csak letölteni, bizonyos szabályok miatt, szóval majd felrakom
én is ma láttam meg torrenten (meghívásos, nincs meghívóm...)
és holnap tudom csak letölteni, bizonyos szabályok miatt, szóval majd felrakom
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Semmi gond!
Sokat próbálkoztunk, sok helyen. Ennyi az egész.
Jaa! Választ, vagy megkeresést, csak tõled kaptunk. Ezért köszönet!
Sokat próbálkoztunk, sok helyen. Ennyi az egész.
Jaa! Választ, vagy megkeresést, csak tõled kaptunk. Ezért köszönet!