6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
mopsar #5850 http://www.szammar.atw.hu/ -
skeleton01 #5849 Hellóka!
Lenne egy kis technikai problámám!Felraktam a játékot a gépre(mind a két verzival próbálkoztam már a telepytős és a bemásolóssal is) és elindul a játék bejutok az első nagy városba ahol a az egyszeműt ki is csinálom csak ezután van a kis probláma olyan nagyon erős a fényessége a napnak hogy ahova világít minden elfolyik ilyen aranyszínű izé lesz minden és nem lehet leállítani már minden beállítási megoldást próbáltam de semmi!Másvalakinek is volt már ilyen problem hogy lehet megszüntetni? -
zoolee #5848 Az EREDETI szép, az EREDETI jó, az EREDETI ....
Nekem úgy volt, hogy az enyim egy bemutató darab volt az 576 ban amit kiraknak a polcra, és nekem a cd az egy külön papírtokba volt, és annak a hátulján van.
-
sadi57 #5847 ha felrakom a multiplayert és el akarom indítani akkor bejön a steam és kéri a cd kulcsot -
dani92 #5846 ok -
sadi57 #5845 úúúúh tényleg én azt nem is figyeltem :D azthittem egy fáklya :D(de csak azért mert nem néztem meg 2-nél többször :D) kösz:) -
Nandusz #5844 Ezt a termet asszem 4 vaskos oszlop alkotja. A padlóban több heleyn nagy rácsok vannak, amin le lehet látni az asló szintekre, ahova majd le is kell menned.
A mennyezeten ilyen fából tákolt szerkezetek vannak, amin meg is lehet állni. Annyit tudok még, hogy amikor lemész ebből a teremből, akkor egy bazi nagy vastag ajtó van, amin aztán tovább kell haladnod.
A kő elég látványos helyen van fenn a falban olyan 10 méter magasban, és világít rendesen, tehát már messziről észre kell vegyed.
Baszki ha ennyi segítség nélkül sem találod meg, akkor sztem hagyj fel mindennemű szerepjátékkal a későbbiekben, mert az halál lesz neked.
-
sadi57 #5843 jellemzőket mondj a teremről mint pl van ott egy szobor amit le lehet dönteni. iesmikre gondolok -
sadi57 #5842 nah megvan a fehér kő ami egy csapdánál volt, megvan a lila ami egy lichnél volt és megvan a sárga ami lent volt egy tónál a zöld akkor most meik nagy terembe van a 43534239ö5684 terem közül ?:) -
zoolee #5841 A DMOMM az első ilyen zombis játékom...
Mert én CS zek, meg szimulátorokkal zúzok. -
zoolee #5840 DE AMÚGY MINDEN BENNE VAN A FAQ-BAN... -
Nandusz #5839 azt a zombit hívják lichnek. Nem találkoztál még ezzel az élőhalott harcossal egy játékban sem?
Meg nem csak telekinézissel lehet magadhoz venni a követ -
zoolee #5838 1.Ahol fel kell mászni a pókszoborhoz(lennt egy tűzcsapda helyen).
Azt beraktam kinyílott az ajtót.
2. egy koporsóból szedtem ki ahol kijött egy góré szerű zombi de azt gyorsan lekilleltem.És a koporsó hátuljában volt.
3.-at meg lenn a víznél találtam egy szarkofágba vagy mibe.
4. Ahol betörted a falat a farönkkel, ott kimész a másik csarnokba, majd ha kétszer balra fordulsz, kis átjáró után lesz egy másik csarnok EMELVÉNNYEL!!! ha felmászol az emelvényre, akkor a bejárattal szemben a falon fenn van a sárga kő, amit telekinézissel tudsz magadhoz venni. ennyi.
-
Nandusz #5837 melyiket hol találtad? Mert így színről nem emlékszem hogy melyik hol van. Akkor inkább elmondom sorjában:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy van rögtön a pók alatti részen
utána le kell győznöd egy lichet és a koporsójában van
aztán ahogy tovább mész, egy viszonylag nagy terembe találod magad, ahol sok zombit kell leírtani. Na ott fenn a magasban a falba van építve egy. és a kötélt kilővő ijat használéva tudod csak levenni.
az utcsó meg ott van egy hatalmas csarnokban, ahol hullazabálókat kell kipusztítani. Ennek a csarnooknak az alján van egy tavacska. Ott van egy holtest mellett a kő.
Ezután már visszatérsz a pók csarnokba.
-
sadi57 #5836 Sziasztok! elakadtam annál a résznél mikor egy pókba kell köveket rakni. már megvan a narancs, lila, fehér kő de a 4.-et nemtalálom. Aki tud segíteni az írja meg hogy kb hol van :) előre is köszi! -
zoolee #5835 Igen, asszem 6800-6900 ft... -
#5834 mármint, hogy 5000,-ft környékén? -
zoolee #5833 Azt amihez dobozt-manualt-szép fényes borítót adnak....
Asszem az a verzuó neve simán, hogy dark messiah of might and magic..
boltban lehet kapni 5k környékén. -
#5832 Sziasztok!
Valaki segítsen legyen szíves:
Szeretném "megvásárolni" a játékot, csak nem igazántudom eldönteni melyik is kellene nekem:
Van egy:
2006 k.Messiah.Of.Might.And.Magic-RELOADE
2006 k.Messiah.Of.Might.And.Magic.DVD5-DiGiTALMAN
2007 k.Messiah.Of.Might.And.Magic.BonusDisc-iTWIN
Előre is köszönöm! -
#5831 Nem azert ,de manapsag mar mindenki tud 50 k/sec feltolteni,nem tartana semeddig se csak hat ...... abbol nem lenne haszna a feltoltonek es .....!! :( -
Nandusz #5830 Miért lenne drágább? Na csináljunk egy gyors költsékvetést:
- 1db CD ~100Ft
- 1db szivacsos vagy pufis boríték ~100Ft
- Postai feladás értéke ~150 Ft
- 10 perc felírási idő ~ 0 Ft
- Amikor a posta felé jársz a magad dolgai miatt és akkor adod fel ~ 0Ft
------------------------------------------------------------------------
Mindösszesen: ~350Ft ÁFA nélkül (merthogy ÁFA-t nem kell fizetni ezesetben)
Ha utánvéttel is adod fel, és mondjuk kifizetendő összegnek a postán 500 Ft- adsz meg, sztem akkor is megéri neki. Te megy nyersz rajta 150 Ft-ot.
Ehehe
-
totya4 #5829 #5694
Videók nincsenek benne, de egyáltalán nem is szükséges. -
zoolee #5828 Eladó???
Tartsd meg sztem, évek múlva (10-20)ereklye is lehet..áháháháhXD
De télleg, tartsd meg, nem kell eladni..
Akármikor rád jöhet a gyilkolhatnék... -
zoolee #5827 Ehhe, az drágább, minn ha megvenné eredetibe... -
dani92 #5826 van egy elado dark messiah-m,ha valakit erdekelne, akkor privibe megbeszeljuk a dolgokat... -
Nandusz #5825 írd fel neki CD-re és küldd el postán. -
zoolee #5824 SRY, nem, mert most nincs normális gépem laptop om van, nincs hely, hogy felrakjam, lassú a netem,sok az a 600 mega..stbstb... -
zoolee #5823 Szinte sehol.....
Hülye az aki 600 megát felpakol... -
skeleton01 #5822 Vagy magyar file-okat el tudnád küldeni és még talán működne is az szupi lenne! -
skeleton01 #5821 Helló!Tudnál erről mesélni egy picit?hol találom meg hogy működik?hogy kell feltenni? -
zoolee #5820 Höm...
Háát, úgy magyarítás nincs, mint a GTA ban, de van egy 600 megás file(amit a sok ember baxik feltenni a méret miatt).
De viszont van gyárilag magyar verzió, ez van nekem is, semmi baj, semmi hibaüzenet. -
skeleton01 #5819 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy a játékhoz létezik-e magyarítás?
mert netről van és nem magyar! -
Nandusz #5818 Na végig vittem...megmondom őszintén, hogy a bonyolultabb RPG-k híve vagyok alapból, tehát amolyan sima FPS-eket nem is nagyon kedvelem (bár tudom, hogy ez a játék is karakterfejlesztős). De ez a játék nagyon tetszett és sokszor okozott kellemes és borzongató pillanatot is:)
Remélem lesz folytatása. -
Gabee667 #5817 Hi! Nagyon tetszik játék sok mindent jo dologott mutatott. Uj jö öteleteket viszenken a sztoriba és a játékmentbe, amik nagyon jok és egy nagyon massziv egésszé ál össze a jaték. Az egyetelen dolog ami kicsit szegényes szeintem és nem illeig a játék szinvonalához az a felylödés rendszer ha lehet ezt rendszenek hivni. A "the altar of the skull"-nál tartok ahol a pokszoborhoz kell 4 kristályt gyűjteni. Ahol csak undeadek vannak az egész pályán 3 kristály megvan a fehér, narancs és a lila de a negyediket nem találom poedig már több kört is megtettem a pályan, valakai tudna segiteni hogy hol keressem? Elöre is köszönöm! -
CAC #5816 Köszi!
Hmm...akkor úgy néz ki a szeme lehet a gyengéje.
Egyébként már másnál is láttam, hogy rövidkardot használ. Miért jó ez? Úgyértem, ha a sebzést nézzük jóval elmaradt mondjuk a Superior Naga Sword mögött. -
zoolee #5815 Én ezt úgy csináltam, hogy volt nállam egy flsaka olaj, azt rá a fejéra, mejd egy kis tüzes nyíl, majd mikor elkezdett pirulni, akkor adtam egy pár nyilat a szemébe ez legközelítőlegy ~20 db volt, majd futottam kifelé, azt nekérdezd, hogy merrte, mert full eltévedtem, utánna még 30 perc volt mire kitaláltam a map végéhez..
Xal, elkezdtem futni, majd menetközbe hátrafordultam párszor, és a rövídkardal edtam neki pár fülest...És egyszercsak összeesett, ekkor meg beledöftem a kardot.. -
CAC #5814 ...és azt meg tudod mondani, hogy lehet megölni a nagy pókot? -
#5813 jah ok :D -
#5812 FAQ :)
Sas6: Amúgy az már megvolt,szóval hülyeségeket nem kérdezek. :P -
CAC #5811 Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. A 6. chapter elején (a hajóút utáni orkos pályán) van egy rész, ahol sikerült elakadnom. A varázsló csajszit kéne beengednem a letört karú vasajtónál. Egy másik rácsnál le is tudom szedni a kart, de sajna az inventoryba nem is tudom felvenni. Levitációval ellebegtetem a szóban forgó ajtóhoz, de hiába próbálom beilleszteni nem történik semmi. Rosszul csinálok valamit? Esetleg új peccshiba?