Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

doncarlos
'estét uraim, még 30 percet kérek , mert most értem haza, és akkor belevágunk ha van itt valaki...

Helló. Ha a „Dark Messiah of Might and Magic\mm\media” mappán belül a videókat gondoltátok *.bic kiterjesztéssel akkor igazatok van, ezek lennének a videók. A szöveg pedig a következõ. (Intró)
Részlet a „closecaption_speech_generic.txt” fájlból.

//# Intro/Outro prophecy
//~ Sareth
"Sareth_intro_outro_01" "Tíz századot áll az erõd"

//~ Sareth
"_Sareth_2160" "Tûzfalak és lélekfalak"

//~ Sareth
"_Sareth_2161" "Szarvas urak üdvözölnek"

//~ Sareth
"_Sareth_2162" "Eljövendõ sötét alak"

stb.

A megoldás szerintem, a dll fájlokban vannak. (bin, könyvtár)
Hiába, steam.
Ha van idõtök, megfejthetitek a steam katyvaszt. Ha van valami értékelhetõ szóljatok. Vagy ahogy gondoljátok.

elküldtem Don Carlosnak a halyét amiket feliratozni kellenek a videok majd üzen hogy jot helyet adtam e meg neki vagy nem.
én megtaláltam a videokat remélem ezek azok.
doncarlos
írjátok meg hogy melyik mappából mely fájlok kellenek.
ide:
[email protected]

22.00 után otthon leszek. addig meló.

Don Carlos neked van felirat? Ha igen nem értem mi a gond, elvileg azok a fileok is ott vannak ahol a sima párbeszédek, azokat elvileg nem csak ki kell szedni és betenni? Fura.
Szerintem tedd ide fel, ne csak 768x576nak add hátha más is megtudja csinalni, no meg írta is hogy nincs ideje.
Amúgy nagyon kössz az eddigieket, zsír naon a game😊
persze hogy érdkel a játék magyar felirattal a videoknál.
De eddig is köszönöm hogy foglalkoztál vele,csak igy tovább és minél hamarabb meglegyenek a magyar fájlok.
Sziasztok.
Nem szolgálhatok semmi jóval. A videók egyenlõre nem lesznek feliratozva.
Az én verzióm is gyanús, úgyhogy majd megszerzem a reloaded verziót, és megnézem azzal is.
Sûrûsödnek a tennivalóim más téren. Így kevesebb idõm lesz foglalkozni a videókkal.
Az eddigit még egyszer belinkelem.
DM Fájlok

Minden este felnézek. Ha kérdés vagy probléma van, azt privátba írjátok, hogy aki betéved az lássa a linket.
Kb. egy hét múlva tutit tudok mondani. Ha még akkor is érdekel titeket, fel lesz töltve.

768x576 sikerült valamit találnod?
doncarlos
fájlok átküldve, most már 768x576-ra kell várnotok

doncarlos
jó estét uraim

Elvileg mind a kettõhöz. Nekem a telepítõs van.
Don majd átküldi amit kértem. És megnézem mit lehet tenni.
Holnapra kiderül.

nekem az van meg amit nem kell.
és ez a magyarítás melyik verzióhoz jó? amit fel kell installálni, vagy amit nem kell?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

Ez történik. Csak így kicsit nehéz, hogy az Angol nálam, a Magyar pedig Doncarlosnál van.

remélem azért meg lehet oldani a magyar feliratot.
Nem akarok tippeket adni, de fel kell telepíteni az angolt, átmásolni valahova, uninstallálni, felrakni a magyart, a két könyvtárat összehasonlítani, és ami az eltérés az a magyarítás.
És tényleg. Valóban van felirat a videókhoz. (Csak a Magyar verzióban!) Az angolban nincs.
Turkáltam egy kicsit a Magyar res fájlokban. Van olyan ami tartalmazza a szöveg beillesztésének paramétereit.
Mivel még több fájlra van szükségem, majd írok doncarlosnak hogy küldjön párat. Azt mondta hogy kb. 10-kor ér haza a munkából. Holnapra biztosat tudunk mondani. Csak lesz belõle valami. Addig üssétek az idõt a stalerrel.

Az okosított angolban van felirat (angol), a videók alatt valakinek?

remélem azért sikerül megoldani a problémát
doncarlos
nem, egyenlõre nem, mert nincs fenn a neten 768x576... sajna... majd 12-kor nekem meg mennem kell melózni... küldtem neki screenshotokat a mappákról, hátha lel bennük valamit... nekem nem sikerült, de még összedugjuk a "fejünket" és megoldjuk. minden segítség elkél amúgy, bárki adhat tippeket nyugodtan....

Don Carlos egyépként sikerült már valamit megtudni hogy hol vannak a magyar fájlok hogy magyar legyen a videok alatt a felirat is?
doncarlos

ja és persze a játék közben is vannak videok azokat is jo lenne megoldani hogy magyar felirattal jelenjen meg.
meg ha a paraworld-höz is van valakinek nyelvi fájlai aszt is megköszönném.
hello egyépként meg lehetne oldani hogy a videokat is feliratozni mert ezen a magyarosításon nincs benne?
doncarlos
jó reggelt mindenkinek... készenállok a folytatásra egészen délig itthon vagyok...

Az 1.02-höz való fájlt onnan szedtem le, de úgy is ezt írja ki. Lehet megpróbálom a szomszédot megkérni, nézzük meg nála menne-e. Úgy is próbáltam, hogy steam nélkül telepítettem, csak a single-t, de valami nem tetszik neki. Pedig simán feltelepül, a patch-ek is simán felmennek.
svédcsepp
Végre.Nagyon köszi <#wave><#eljen>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Hali. Mûködnie kéne. Nézted már a gameburn-ön?
Más. A Magyar vátozatban jól eldugták a fájlokat.
Doncarlos-al abban maradtam, hogy holnap folytatjuk.

Már nagyon vártam magyarul a játékot, angolul emiatt el sem kezdtem.
Telepítés utáni indításnál az alábbi üzenet fogad: mm.exe belépési pont nem található. Az eljárás belépési pontja nem található a dll-ben (binkw32.dll) A FAQ-ban a demohoz leírtak nem segítettek.
Próbáltam 1.0, 1.01, 1.02 patch-el és az ahhoz való felülíró fájlokkal is.
Tudna valaki segíteni, most mi van?
Ok. Mail ment.

doncarlos
úgyhogy kis igazítgatásra vár a dolgunk

Ombika
Konyorgom ezeket miert kell 2 uzenetbe irni,kurvara idegesito!! 😞(

Please old meg!

doncarlos
és a FÕMOVIE IS MAGYAR FELIRATTAL VAN!!!

doncarlos
a valve most igazolta vissza hogy leelenõrízte a fájlokat, és most már meg van az a fájl amiröl beszéltél

doncarlos
768x576 ha itt vagy még üzenj, mert képzeljétek...

Ja igen. A fejlécre a linket csak a téma indítója tudja felrakni.
Jelen esetben: Amiga.
Még valami. Gondolom észrevettétek, ha belenéztetek az english mappába hogy az „aditionnal_speech.txt” Teljesen angol. Eddig nem volt semmi gond. De ha valahol találkoztok angol szöveggel. Na azt innen vágja be.
Nem olyan sok szöveg, de gondolom azért szólok. Érdekes módon a Magyar játékban nem lehet találkozni gcf fájlokkal. Ami Magyar volt benne, az ennyi.
Na már várom a stalker-t is.

Thx!
doncarlos
még nem tudtam megnézni, mert még csak most fejezte be a szoftver ellenõrzését a VALVE... reggel óta!

Azt,a Magyar kiadás sem feliratozza.

az elején a introt nem feliratozza?
~1,26 Mb kicsomizva.

Ombika
Ilyen kicsi a fajl meret! 😊
THX

Kösz a magyarítást doncarlos, és 768x576 "technikai mendezser".

nagyon nagyon köszönöm már nagyon vártam
Egyépkánt Don Carlos meg van neked a paraworld Magyar felirattal is?
Thanks!

doncarlos
szóval a magyarítás fájlokat itt lelitek :
DM_magyaritas

bármi kérdésetek van, azt 768x576-nak tegyétek fel... õ a technikai menedzsere a projektnek. <#vigyor3>

mindenkinek jó játékot. Most lépek mert vendégeim vannak.

az elismerõ véleményeket ide : [email protected] <#eplus2><#vigyor1><#vigyor>

BYE

De izgatott vagyok!
Had menjen.