Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeathJr
#5694<- onnan töltöttem le...

ha egy kicsit szétnéznél, itt is megtalálod csak egy kicsit lejjebb.
DeathJr
100%-os magyarítás nincs a játékhoz??
Mert ami nekem van aligha 40%-át fordítja le.
A honosítások .hu-n meg azt írják hogy magyarul is kijött így ott nem lehet tölteni a magyarosítást hozzá,de ha kiadták magyarul akkor valahonnan csak le lehet szedni a 100%-ost.
Valakinek megvan???

DeathJr
Megtaláltam!😊
Csak utána ez a gecc fagyott oszt ölhettem megint a pókokat😛😄

doncarlos
bocs kétszer balra kell fordulni

doncarlos
Na akkor mondom. Ahol betörted a falat a farönkkel, ott kimész a másik csarnokba, majd ha kétszer jobbra fordulsz, kis átjáró után lesz egy másik csarnok EMELVÉNNYEL!!! ha felmászol az emelvényre, akkor a bejárattal szemben a falon fenn van a sárga kõ, amit telekinézissel tudsz magadhoz venni. ennyi.

DeathJr
Asszem elõször az elsõt ott találtam ahol fel kell mászni a pókszoborhoz(lennt egy tûzcsapda helyen).
Azt beraktam kinyílott az ajtó
Azután egy koporsóbol szedtem ki ahol kijött egy góré szerû zombi de azt gyorsan legyaptam.Nah a a koporsó hátuljában volt.
Aztán a 3.-at meg lenn a víznél találtam egy szarkofágba vagy mibe.
És nem tudom hogy hol a 4.-ik:S

DeathJr
én magyarul tolom de egy csomó mondat angol...

milyen magyarítás arrol amelyikröl beszéltél, aszt hogy odadod a haverodnak?
doncarlos
Mûködik a magyarítás!!!!! 100%

DeathJr
Ezt olvastam én is de megfigyeled jobban a szövegete amit leírtál csak 3 kincsrõl beszél.Egy Fehérrõl egy sárgáról és egy lilás,rózsaszínûrõl.

doncarlos
A Pókszobros rész az egyik leg nehezebb mert labirintusszerû az egész. Négy követ kell megtalálnod: fej,tor,pothrok az utóbbiba kettõt. - Az elsõt ott találod mielõtt felmásznál a szoborhoz. Egy kis kamrában lesz a falban. Vigyázz mert firetrap örzi. - A (sárga) falon, elég magasan van. Innen tovább tudsz menni második felé. - Második (lila vagy rózsaszín) egy szarkofágban van. Mögötte a falon keresztül irány a harmadik. - Ez (fehér vagy valami világos) egy leszakadt hídszerûség alján, a vízparton

doncarlos
hol találtad a többit? mert akkor megmondom mi maradt ki.

DeathJr
VALAKI HELP!!!

DeathJr
Sorry rosszul csináltam a képet.

DeathJr
Sziasztok
Kéne egy kis Help!
Elakadtam és a FAQ-ba se találtam meg a megoldást.
itt egy kép.
/forumkepek/2007_04/DarkMessiah.jpg
Nah azt a 3.-at sehol se találom😞
Pls Help!

Sima szótárban a nyelvtan nincs benne, pedig az se smafu 😊
tibor16
rendes tõled, hogy felvilágosítasz, köszönöm.. - azt ugye nem gondoltad végig amit írtam, - kívánom, hogy az életben is tapasztald meg, hogy milyen az amikor nem tehetsz meg valamit - ráadásul még ki is oktat valaki - grats - még 1x köszönöm

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

7 ezer, és lesz még olcsóbb is.
de kis szótár van 2 ezerért is.

tibor16
most akkor mi van? - ennyi volt? - azt hittem tudatában vagytok annak, hogy nem mindenki tudja megvenni, mert esetleg nem annyi a jövedelme, hogy 10 e ft-ot elvonjon a családtól.. Nem mindenki milliomos.. ehhh

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Akinek esetleg a binkw.dll fájlra hivatkozna indításkor, mert nem találja, annak segítség lehet, hogy telepítéskor ezt a fájlt rossz helyre teszi (legalábbis az egyik verzióban), ezért az át kell másolni más mappába. Hogy melyikbe nem tudom pontosan, mert vagy 3 helyre is bemásoltam, de így jól mûködik. A magyarítást megosztóknak meg örök hála.
doncarlos
Teljesen igazad van.... aki megvette angolul eredetiben annak amúgy is kicserélik a magyarra, akkor meg minek görcsölünk itt. Csak kiment a fejemböl ZOOLEE, de köszi hogy emlékeztetsz rá... na csõ mindenkinek akkor, megyek inkább stalkerezni.

[email protected]

ehhe, ezzel minek sz@rakodni???
De most nem egyszerõbb a hunt venni ??
(szubjektív vélemény)
Nem egyszerûbb a megyar verzi???
Nekem az van, tökéletes, semmi baja..:o

remélem igí sikerülni fog.
doncarlos
Új megoldás a láthatáron. Ma este ha hazaérek... megcsinálom azt, hogy 2 dvd-re kiírom a program files-ban levő dark messiah mappát, és odaadom holnap haveromnak. Ha bemásolja ugyanoda, és sikerül elindítania, magyar lesz, és még rendesen működik is, akkor.... szólok ha sikerül (de azt tényleg nemtom hogy gondoltátok hogí 625 megát töltsek fel valahová, nekem is csak 256 a feltöltésem), és akkor megoldható lenne a dolog akár.... ha érdekelnek valakit a részletek küldjön emailt : [email protected]

akkor valahogy jo lenne megoldani hogy magyar legyen a videok.
768x576 valahogy sikerült megoldani a vieok feliratozását?
Grove4
Sziasztok Ati 9200 kártyával(tudom hogy nem egy mai darab) fog futni a játék ha 2.2 GHz procim van mellé?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Ja! Még valami. Majdnem elfelejtettem. Ha valamelyikkõtöknek átküldi vagy feltölti a *.bic videókat, nem fogtok menni vele semmire. Nem maga a videó tartalmazza a feliratot, hanem a „closecaption_speech_generic.txt” fájlból vágja be valamelyik dll. Szerintem. Vagy nem.
Ha nem hát nem, most már annyira érdekel a probléma, hogy egy héten belül megveszem magam is a legal verziót és kiberhelem a rühes steamot. Végül is bejött a készítõk tippje. + Két dvd ára a kasszába. <#buck>

Sziasztok. Lesett a reloaded csoda. Mint egy bárányka és klónja, ennyi a különbség a kettõ között.
Carlosnak írtam egy levelet, ma is, ugyanazzal a kéréssel. Miszerint, küldje át a „…\Ubisoft\Dark Messiah of Might and Magic\bin” könyvtára tartalmát (dll fájlok). Neki ez, kb. 36 Mb nekünk kb. 34 mb.
Tartalmazhatnak + fájlokat vagy kibõvített fájlokat. Egyébként amit idáig átküldött, azok is kibõvített fájlok.
Pl. a „…Ubisoft\Dark Messiah of Might and Magic\mm\resource\sourcescheme.res” fájl is tartalmaz bõvítést.
Ezt még meg lehetne próbálni.
Egyébként a steamelés után (Donnak) eltûntek a Magyar fájlok, mégis Magyar a gém. Hmm.

Amiga
Nem értem, miért vagytok ennyire telhetetlenek, örülnünk kéne, hogy a párbeszédek szövegei megvannak. Részemrõl ennyivel beérem, már így is sokkal érthetõbb lesz a game, örök hála Don Carlos.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

a steam accountját nem kell megosztania 😊

tibor16
extra.hu - 1 GB tárhelyet biztosít. Persze kell egy honlap rá, aminek van index oldala (mégha ideiglenes is).

Hát szerintem ha egy vásárolt gémet valaki megoszt, (egyben!) akkor minimum bukhatja a multiplayert.

ha valki tud valamilyen oldalt ahova fel lehetne tenni a videokat szívesen vennénk.
De meg lehetne probálni
csak szerintem ez sokáig tartana.
töltsétek fel az egész magyar dvd-t torrentre vagy akárhova, sokkal egyszerûbb lenne mint bogarászni a fájlok között.

doncarlos
hát nem hinném hogy 625megát enged

probáld ki eszt ezen lehet hogy menni fog csak aszt nem tudom hogy mennyit enged feltölteni.
bocsi http://rapidshare.com
én az angolt mondom www.rapishare.com ez jobb szerintem és egyszerübb.
doncarlos
rapidshare? ne nem mondod hogy én ezt csináljam végig?

rapid share

Aszt mondtad Don Carlos hogy van egy ötleted ez lett volna amit elküdtél e-mailben vagy azon kivül is van még ötleted?
Egyépként szerintem nézd már meg az emlitett videok mappában hogy neked ha elniditodd az egyik videodatt megjelenik e a magyar felirat rajta?
ha igen akkor csak annyi lenne a dolog hogy valahogy el kellene küldened a videok fájlait én felülírom az enyémet ami nem magyar és elvileg kész.
Betömörite kevesebbet foglal és feldobhatnád a rapidshare-ra ha ráérsz hátha igy jo lesz.
reggelt
Don Carlos a fájlokat megkaptam de egyáltalán nem jo nem csinált semmit ,sõt még a játék sem indult el mindig kilép az intro után.
Szoval más megoldást kell keresni.
doncarlos
senki? mindegy alküldtem az illetékeseknek a fájlokat, hátha. 768x576, lafi19 figyeljetek.. emailetek érkezett...

doncarlos
driverfrissítés szerintem

Hali. Én ma telepítettem fel a játékot (nem eredeti), és miután crackeltem, és indítom a játékot, akkor azonnal hibát észlel, és leáll. Van akinek ez történt, de megoldotta?
doncarlos
szerintem jó lenne ha valaki itt lenne és megoldanánk, csak nekem nincs fenn a tört változat és nemtom hogy jó e amire tippelek, mert van egy ötletem

doncarlos
na itt vagyok.. mondjátok.. nézem az emailem... az a baj hogy az a mappa amire ti gondoltok, az 625MB!!! Valakinek van tippje hogy mi legyen? én itt vagyok.

tibor16
sziasztok, én csak drukker vagyok, de az aztán nagyon.. 😊 (fent van a gépemen, csak addig nem akarok játszani vele amíg nem magyar teljesen)