6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#5973 így könnyebb a link ha nem voltál még ezen az oldalon -
#5972 nézd meg itt hogy mit ír ki a gépedre, nekem a minimum megvan de a recommended pl a ram miatt nincs, meg a videókártyám is gyengébb, és úgy is fut, tehát nagyobb távolságon szaggat, meg minimum textúrával meg videobeállításokkal jáccok.
Szűk szobában egész jó de ha elnézek messzebbre az nemtetszik neki annyira -
zoolee #5971 Mert az 2004 es ez meg 2006 os gamma..-.- -
Radian #5970 De ezzel a konfiggal a a hl2 simán jól ment,nem értem ez hogy miért nem.Vagyis azt értem hogy átalakították az engine-t,de akkor is.De mint mondtam beletörődök. -
zoolee #5969 Meg a 2400+ os áemdé, mivel ugye a source engine az procisabb .... -
#5968 Ezen a konfigon a Radeon 9600 pro tűnik nekem a bibisnek. -
Radian #5967 Szóval azt mondod hogy lassabban futna.Hát most elkeseredtem de majd beletörődök. :) -
zoolee #5966 Olvass vissza. Le lett már soxor Írva. -
#5965 csak fába lehet lőni a kötelesnyilat.
Amugy a kőpókhoz hol lehet megszerezni a 4-ik követ?
Lehet nem eredetivel multizni?
ennyi:D thans -
zoolee #5964 Igen, még lassabb lett mert most volt source engine frissÍtés.:P
És ugye a source ugye a procira támaszkodik. -
Radian #5963 Szevasztok.Amikor megjelent a játék az én gépemen eléggé akadozott(AMD Athlon XP 2400+,1GB RAM,Radeon 9600 Pro 128 MB)hiába vettem le mindent szinte alig lett gyorsabb. Szóval idő közben lett vmi javulás az újabb videokártya driverek vagy egy patch miatt?érdemes lenne újra próbálkoznom a játékkal? -
madrid4ever #5962 Szevasztok!!!
Nekem megvan a game de sajno angol és valaki létszi küldjön már egy magyar nyelvcsogamot a [email protected] vagy nekem az is jó ha írtok egy oldalt ahonnan le lehet szedni!!
Előre is kösz!!
-
zoolee #5961 beállÍtások/game/ subtitles /on gondolom XD -
pries #5960 sziasztok!
hogy lehet bekapcsolni a feliratot a játékban? -
#5959 eredetibe 4000 huf ? nekem megéri :) -
zoolee #5958 NEm toom.:)
De talán Innen. -
zoolee #5957 Nem -
#5956 És azt honnan lehet leszedni???? Kéne:D -
raulrm #5955 Sziasztok!
Valaki nem tudná feltölteni valahova ezeket a magyar fájlokat? vagy egy linket ahonnan mindez letölthető?...Nagyon tetszik a játék, és egyesek szerint a szövegek tele vannak humorokkal, ám a "nagy" angol tudásommal nem sokra megyek ennél. Ennélfogva, ha valaki tudna nekem segíteni, azt megköszönném! -
zoolee #5954 Leszeded a 600 megás magyar file okat, vagy megveszed eredetibe mint én. -
#5953 hogy lehet megoldani h az angol verzióm magyar feliratos legyen ?PLS help me :) -
#5952 Aki nem veszi meg, most hogy 3990 az bűnt követ el -
#5951 Emberek kövezzetek meg de szerintem a DARK MESSIAH MINDEN IDŐK LEGJOBB FPSE!!!! -
steweee #5950 már nem emléxem. nem most jelent meg. de azt tudom hgoy nem jelnetett problémát nekem. a katakomba után adtam fel. az összes helth potionomat elhasználtam a rohadt zombik miatt, írták hogy a tűzkardot már előtte össze kellett volna rakni, amit meg találtam varázskardot nem bírtam használni. de újra akarom majd kezdeni -
AC2 #5949 LOL, csak egyféle útvonal... Hogy követted a ghoult fel a tetőre? -
steweee #5948 ja a bonus disc ill a collector edition miből több vagy más, és mit lehet tudni arról a konvertáló modról ami a teljes játékot átdolgozza kiegyensúlyozottság és feygverek szempontjából ? -
steweee #5947 nem tudom , nekem a ghoul üldözésénél nem volt gondom. talán próbáld meg másképp más útvonalon
vki le tudná írni hogy a tűzkard alkotóelemeit hol lehet útközben megtalálni ? mert totál ki voltam akadva idegileg a katakombákba a sok zombitól, és mire vége találunk egy varázskardot ami jó ellenük, de azt meg nem tudtam használni mert vki azt tanácsolta hogy a kiegyensúlyozott kari a legjobb, és nem tudtam felvenni mert nem volt elég strenght-em
-
AC2 #5946 A legelején (de télleg az első 1 méteren) amikor üldözöd a ghoult, egy olyan akadályba botlasz, hogy míg aza a szerencsétlen felmászik, addig te sehogyse tudsz a falra, csakúgy hogy fák ágairól ágaira ugrálsz fel. Azt meg lehet valahogy oldanihogy ne kelljen? -
Csabi015 #5945 Chapter 3 ban? harészletesebben leírnád talán tudok segíteni -
AC2 #5944 Nekem meg ezen segíthetne valaki, hogy a CH3-ba máshogy is meglehetne oldani a dolgot? Ha igen hogy? -
Csabi015 #5943 megcsináltam neked a newgame-es save et, ha már 1x rajtam nem segít senki remélem működni fog neked, és akkro majd segíthetsz rajtam na szóval feltölteni nemtudom hogy kell?! de ha adsz egy emailcímet elküldöm -
#5942 Nincs onLine EMBER vagy mi a faszom ? -.- Valaki plz.. Kiszeretnem probalni a jatekot. -
#5941 Valaki megtudna csinalni hogy Elindit egy normalt es Lesavel i ? es feltoltni nekem PLZ nemtok ujat elkezdeni .((( -
Csabi015 #5940 5934 valaki???? -
#5939 Katingatok mint a hulyegyerek a Normal kivalasztas utan a Menube az "OK" ra es semmi WTF? nemloadol. -
#5938 FRAPS al a Legpraktikusabb :D nade az Én kérdesemre valaszoljon valaki plz! Miert nem tok jatszani ?:D vistat hasznalok minden jatek fut rajta csak a DM nem , de azis kell fusson mer egy csomo Vistas Videot lattam :D -
daneelolivaw #5937 üdv!
a dark messiah-ban hogy lehet kiiratni az fps-t? -
#5936 Nemaszamit egy VGA nal hogy Menyi a Ramja.. Lehet 512 es is lehet kapni 7000 Forinter 512 DDR es vga t.. nem az szamit hanem a SM meg a tobbi support.:D a Memoria = Kesobb kell restartolnod a gepet vagy ujrainditani a gamet. -
#5935 Fiuk Miert van az hogy Vistat hasznalok Elinditom a Gamet es a Lodingnal Kidob? a Menuvalasztas Elot!:((( -
Csabi015 #5934 Hali! Tudna valaki segíteni annál a résznél amikor 4 kirstályt kell megszerezni a pókszoborba? néztem már a FAQ-ban az ehhez a részhez tartozó helpet de még annak a segítsével se sikerült megtalálnom a 4. kristályt, eddig megszereztem a szarkofágban levőt ahol a Linchet kell megölni, a híd alatt ami a vízparton van meg persze amit a pók fejébe kell tenni azt a fehéret de a 4.et sehol se találom egyszerűen, please ha valaki tud segítsen