Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy kis technikai problámám!Felraktam a játékot a gépre(mind a két verzival próbálkoztam már a telepytõs és a bemásolóssal is) és elindul a játék bejutok az elsõ nagy városba ahol a az egyszemût ki is csinálom csak ezután van a kis probláma olyan nagyon erõs a fényessége a napnak hogy ahova világít minden elfolyik ilyen aranyszínû izé lesz minden és nem lehet leállítani már minden beállítási megoldást próbáltam de semmi!Másvalakinek is volt már ilyen problem hogy lehet megszüntetni?
Nekem úgy volt, hogy az enyim egy bemutató darab volt az 576 ban amit kiraknak a polcra, és nekem a cd az egy külön papírtokba volt, és annak a hátulján van.
A mennyezeten ilyen fából tákolt szerkezetek vannak, amin meg is lehet állni. Annyit tudok még, hogy amikor lemész ebbõl a terembõl, akkor egy bazi nagy vastag ajtó van, amin aztán tovább kell haladnod.
A kõ elég látványos helyen van fenn a falban olyan 10 méter magasban, és világít rendesen, tehát már messzirõl észre kell vegyed.
Baszki ha ennyi segítség nélkül sem találod meg, akkor sztem hagyj fel mindennemû szerepjátékkal a késõbbiekben, mert az halál lesz neked.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Mert én CS zek, meg szimulátorokkal zúzok.
Meg nem csak telekinézissel lehet magadhoz venni a követ
Azt beraktam kinyílott az ajtót.
2. egy koporsóból szedtem ki ahol kijött egy góré szerû zombi de azt gyorsan lekilleltem.És a koporsó hátuljában volt.
3.-at meg lenn a víznél találtam egy szarkofágba vagy mibe.
4. Ahol betörted a falat a farönkkel, ott kimész a másik csarnokba, majd ha kétszer balra fordulsz, kis átjáró után lesz egy másik csarnok EMELVÉNNYEL!!! ha felmászol az emelvényre, akkor a bejárattal szemben a falon fenn van a sárga kõ, amit telekinézissel tudsz magadhoz venni. ennyi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
utána le kell gyõznöd egy lichet és a koporsójában van
aztán ahogy tovább mész, egy viszonylag nagy terembe találod magad, ahol sok zombit kell leírtani. Na ott fenn a magasban a falba van építve egy. és a kötélt kilõvõ ijat használéva tudod csak levenni.
az utcsó meg ott van egy hatalmas csarnokban, ahol hullazabálókat kell kipusztítani. Ennek a csarnooknak az alján van egy tavacska. Ott van egy holtest mellett a kõ.
Ezután már visszatérsz a pók csarnokba.
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
Asszem az a verzuó neve simán, hogy dark messiah of might and magic..
boltban lehet kapni 5k környékén.
Valaki segítsen legyen szíves:
Szeretném "megvásárolni" a játékot, csak nem igazántudom eldönteni melyik is kellene nekem:
Van egy:
2006 k.Messiah.Of.Might.And.Magic-RELOADE
2006 k.Messiah.Of.Might.And.Magic.DVD5-DiGiTALMAN
2007 k.Messiah.Of.Might.And.Magic.BonusDisc-iTWIN
Elõre is köszönöm!
Hala Madrid! Go Gunners! Forza \'Pool! Hajrá MTK! Forza Milan!
- 1db CD ~100Ft
- 1db szivacsos vagy pufis boríték ~100Ft
- Postai feladás értéke ~150 Ft
- 10 perc felírási idõ ~ 0 Ft
- Amikor a posta felé jársz a magad dolgai miatt és akkor adod fel ~ 0Ft
------------------------------------------------------------------------
Mindösszesen: ~350Ft ÁFA nélkül (merthogy ÁFA-t nem kell fizetni ezesetben)
Ha utánvéttel is adod fel, és mondjuk kifizetendõ összegnek a postán 500 Ft- adsz meg, sztem akkor is megéri neki. Te megy nyersz rajta 150 Ft-ot.
Ehehe
Videók nincsenek benne, de egyáltalán nem is szükséges.
Tartsd meg sztem, évek múlva (10-20)ereklye is lehet..áháháháhXD
De télleg, tartsd meg, nem kell eladni..
Akármikor rád jöhet a gyilkolhatnék...
Hülye az aki 600 megát felpakol...
Háát, úgy magyarítás nincs, mint a GTA ban, de van egy 600 megás file(amit a sok ember baxik feltenni a méret miatt).
De viszont van gyárilag magyar verzió, ez van nekem is, semmi baj, semmi hibaüzenet.
mert netrõl van és nem magyar!
Remélem lesz folytatása.
Hmm...akkor úgy néz ki a szeme lehet a gyengéje.
Egyébként már másnál is láttam, hogy rövidkardot használ. Miért jó ez? Úgyértem, ha a sebzést nézzük jóval elmaradt mondjuk a Superior Naga Sword mögött.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Xal, elkezdtem futni, majd menetközbe hátrafordultam párszor, és a rövídkardal edtam neki pár fülest...És egyszercsak összeesett, ekkor meg beledöftem a kardot..
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Egy gyors kérdésem lenne. A 6. chapter elején (a hajóút utáni orkos pályán) van egy rész, ahol sikerült elakadnom. A varázsló csajszit kéne beengednem a letört karú vasajtónál. Egy másik rácsnál le is tudom szedni a kart, de sajna az inventoryba nem is tudom felvenni. Levitációval ellebegtetem a szóban forgó ajtóhoz, de hiába próbálom beilleszteni nem történik semmi. Rosszul csinálok valamit? Esetleg új peccshiba?
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Én is most kezdtem csak el a játékkal játszani,eddig nem volt semmi gond.
Igaz elakadtam most,de hülyeséget nem akarok írkálni,inkább utánaolvasok,mert biztos volt már ez a kérdés 😊
Glory, Glory Man. United!
Tudtok segíteni? Elakadtam a jól ismert ékkõkeresõs résznél... A második követ, ami a sírhoz kötõdik, nem tudom megszerezni. A sírban csak egy mágikus fegyver van, a mögötte lévõ ládához meg kéne vmilyen kulcs.. (magától nem nyílik). A kulcsot hol találom? Vgy van más módja is?
A harmadik követ, a Maiden's Eye már megvan...
Elõre is köszi!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
ricsa008:Felvettelek, de mit is akarsz?