6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
  • Qwerty4
    Nincs!Van egy történet, azon az úton kell haladj.A végén lessz pár választási lehetőséged, az a pár döntés változtat egy kicsit a történeten, de igazából nem lényeges(pl. megmented-e Leanna-t a nagy póktól vagy ott hagyod).Majd a végén újból döntened kell, vagy Xana vagy az apád.
    Milyen fejezeteknél tartasz?Hányadiknál?Értelmetelen mondat egy kicsit...
  • Prince23
    Amúgy van benne szabadság érzet, mert én eddig a fejezeteknél tartok... olyan nincs benne, h mész egy katonához, és küldetést vállalsz el?
  • Qwerty4
    Sablonos kritikám a DM-ról (másolva a GS-ról):

Negatívumok:

-idegesítő a sok pók
    -halál unalmas fejezetek (pl. pók temploma, kripta, s még egy pár)
    -beragadós bug, nem sokszor ragadtam be viszont amikor igen nagyon feldühített
    -a story elég átlag alatti, nem érdekelt igazán (csak az elején és a végén)
    -unalmas, egyhangú, kiszámítható küldetések(feladatok), szerintem ez is átlag alattinak nevezhető ha egy kalandjátékról beszélünk, jó ez kaland-akció
    -1.5 GB RAM-mal sem remekelt a töltés, de el nem merem képzelni mi lett volna 512-vel
    -nem volt meg az átvezető filmecskéknek sem a varázsa, kevés is volt belőlük, ha több lett volna meg tudta volna törni a monoton játékvilágot

Pozitívumok:

-gyönyörű grafika (a játék legerősebb pontja, pedig nem ennek kellene lennie)
    -rengeteg harc -, varázs eszköz, a végén poénkodtam velük csak úgy kedvtelésből, de játék közben nem használtam igazán sokat abból az arzenálból
    -kardot készíteni szerettem
    -környezetünk felhasználása az ellenségeink ellen (nagyon jó ötlet volt)
    -többféle befejezési lehetőség, ez elgondolkodtató, ezért vált a végén ismét izgalmassá a játék, sztem ennélkül végig unalmas, egyhangú maradt volna
    -az első 4 fejezet tökéletes volt, jobb lett volna a városban maradni és ott kalandozni
    -néha nagyon izgalmas tud lenni a közelharc

Az értékelésen ne lepődjetek meg, nyilván kevésnek tűnik, de nem az, az én pontozási rendszeremben, főnleg hogy igenis vannak hibái a játéknak, az átlag középből semmiképpen nem tud kiemelkedni véleményem szerint.

Értékelés:74%
  • raven87
    Passz... Ezt a magyaroszági kiadótól kell megkérezni.
  • Neoka01
    Hali!

Nem tudjátok véletlenül kik készítették a magyarítást?
  • Qwerty4
    hát elsőre nagyon pocsékul ment a harc, majd hozzászoktam, de később keményebb ellenfelek jöttek (majd meglátod), az 5-6. fejezetnél szenvedtem is velük nem kicsit...2 fejezet 2 nap(az első 4 fejezet pedig egy nap volt)
  • Prince23
    Én meg a 3.fejezetnél tartok, már a hulla zabálót üldöztem, de az is kevés ideig tartott. Most ott tartok, h bekell hatoljak a nekromanták területükhöz vagy mi. Őszintén szólván, nekem elég nehézkésnek tünik, vagy lopakodom vagy pedig átgázolok a pályákon mint a szélvész. Egyenlőre úgy érzem nem tudnám felvenni a harcot 10-20 nekromanta ellen. Szal leginkább lopakodok.
    Nektek amúgy, hogy megy a játékstyl?
  • Qwerty4
    én is egyszer-kétszer erre kellett támaszkodjak...

Most már a 7. fejezetnél vagyok, de idáig is nagy volt az út! :)
  • imperator82
    nagyon kösszi,szerintem elég sűrűn szükségem lesz rá.
  • Qwerty4
    Képes végigjátszás - 3. fejezet (amúgy ha később is elakadsz nézz erre az oldalra, az egész játék végigjátszása itt van képekkel)
  • imperator82
    Hello mindenkinek.Lenne egy kis problémám.Remélem tud valaki segiteni nekem.Én most kezdtem el játszani a Dark messiah-sal,és már az elején elakadtam.Annál a résznél tartok aminek a címe:"dead man's trail".Ott akadtam el amikor üldözöm azt a kis fickót aki ellopta a kristályt,megyek utána oda érek egy állványzathoz és eltünik elölem.mindenfelé megprobáltam tovább menni de csak zárt ajtókat találok.Még eddig nem játszotam ilyen játékkal de,szerintem nagyon jó.előre is köszönöm.
  • Qwerty4
    szeva
  • imperator82
    helló
  • raven87
    Ha valakinek még szüksége lenne rá...
    Dark Messiah magyar fájlok
  • Qwerty4
    Megoldva!VGA DRiver frissítéssel!
  • Qwerty4

Na így jön elő a menü a dark_messiah_1.01_us_uk_fr_it_sp.exe patchel, majd az első pálya(epilogue asszem) betöltésénél jön az a bizonyos hibaüzenet amit már korábban linkeltem.
    A dark_messiah_1.02_us_uk_fr_it_sp.exe patchel pedig eljutok a menüig, de nem tölti be az első pályát, magyarul nem reagál a parancsra.
    Patch nélkül a 3. videó után lefagy, menüt is képtelen betölteni.

Hmmm...mi lehet a probléma?
    Valami 5letetek van esetleg?
  • Szega87
    nem
  • Qwerty4
    Kell ennek a játéknak shader model 3-as kártya?
  • ivanova36
    semmit, a lényeg hogy a középső beugróba bejuss, ott lehet tovább menni. De ha gondolod, felmehetsz a felső beugróba is (full hp lötyi+végtelen tegez= megéri).

Középső az amelyiknek a kis folyosójának a végén van egy hasadék, szintén vissza egy pókbarlangba.

feljutás pedig a Rope Bow-al lehetséges, de akad hely, ahonnan kettőt kell előre lőni, mert csak így éred el a láncot. egy kötél, majd ugrás a másik kötélre onnan a láncodra.
  • madrid4ever
    Csá valaki adjon má egy linket a Dark Messiah magyar végigjátszásáról!!!!
    De amúgy ott akadtam el hogy mászni kell ki a pókbarlangból de nem tudok feljutni sehogyse és ot van egy kötél amin lóg egy fatuskó!!
    Azzal kell csinálni vmit?
    Rlőre is kösz!!
  • Shep
    Olyan problémám van, hogy mikor a textúra, vagy a GFX részletességet High-ra akarom tenni kifagy az egész rendszer, pedig ha jól melékszem mikor először vittem végig nem volt ilyen gond. Ha alaki megmondaná mit írjak át melyik fileban, hogy maxra vehessem akkor azt megköszönném.
  • zoolee
    Asszem ott valahol lesz fellógatva 1 fatuskó, vágd el a kötelet, az fejbenyomja a fő orkot, a többit csald ki a peremhez és jóliránzott "csákk nórisz" rugásokkal rugd le őket.
  • mike0013
    és ha nem használsz varázslatot, akkor a többi nem támad rád
  • doncarlos
    Csak a főnökkel foglalkozz... a többit majd utána
  • sopi
    HI all
    Valaki segitsen ott vagyok ahol 4 ork bejön egy terembe és jön utánuk valami vezér ork is...az elkezd püfölni de utána jön a többi is...nincs erre valami megoldás mert nem birok innen továbbmenni
  • zoolee
    Szorri, én se vágom , hogy hol van a tapasz, de igen, gyógyÍt graf-fizikai bugokat is.
  • doncarlos
    Jaja, hát ige, azt azóta még nem próbáltam, mivel nem tettem fel a játékot mostanság. De az segít? Mert ahogy olvastam az csak a felíratokba babrál bele.... vagy nem? Amúgy tudsz adni közvetlen linket a legjobb patch-ekhez, mert nekem ez a kettő van, de nemtom jó lesz-e?:

dark_messiah_1[1].01_us_uk_fr_it_sp.exe

DM_patch_HU_102b.exe
  • zoolee
    A-A semmi problem, pöccre indul nó "bág":D...
    De tapaszt tettél rá?:P
  • doncarlos
    Hali... Nekem is megvan eredetibe (a magyar változat) , de online-ba nem sikerült még játszanom. Az a baj hogy Single-be megy, de online-ba csak fehérség és fagy... tipp? Neked is átnézi az összes fájlt miután feltelepíted? ... mert ez qrva nagy kib....s.
  • doncarlos
    Már be lett linkelve a magyarítás csomag amit megosztottam veletek anno, csak jó lenne ha vki betenné a FAQ-ba.
  • zoolee
    Neked meg @nyád!;)
  • zoolee
    Igen, képzeld, 2,5 éve már csak eredeti cuccaim vannak, és hétvégi hobbym a warez régi cuccaim ligpisztolyal/légpuskával való szétlövése.
  • Qwerty4
    hogy te egy mekkora nagy seggfej vagy és még álszent is
  • csgj
    ezek szerint akkor te minden gamet megveszel jó sok pénzért... magyarán valszeg többet költesz gépre, mint bármi másra. Erre meg azt lehet mondani, hogy számítógépbu*i... :P
  • zoolee
    Az a problémma, hogy NEM EREDETIVEL JÁTSZIL WAREZBU.I!!!!
  • Qwerty4
    már próbáltam ezeket, sajnos nem segített :(
  • csgj
    áhh, kizárt... akkor sztem nem is ezt írná ki. Az viszont biztos, hogy érdekes probléma :P Próbáld meg újratelepíteni, vagy keress másik crack-et, más ötletem nincs.
  • Qwerty4
    512 MB RAM-om van...azért nem indul?
  • Qwerty4
    Hello!

Az első film lejátszása után ezt dobja ki:

Mi a probléma?

• Radian
    Kösz a linket de ez az egész csak onnan indult hogy a megjelenészől idáig patchek hatására nem lett kisebb a gépigény,de ők azt mondták hogy nem. Szóval mindegy beletörődtem hogy nem fut jobban.Ennyi.