Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Olyan problémával találkozott valaki, hogy minden további nélkül egyszer csak nem hajlandó futni többé a játék?
Eddig teljesen jól ment, már vagy a 3. pályán járhatok, ma probáltam elindítani, és csak egy rövid fekete képernyõ, majd kidob a desktop-ra...
Újrainstalláltam, a game-t, a vga drivert, directx-et, de ugyanaz a hiba...
Minden más játék tökéltesen fut...
Esetleg valakinek ötlete?
Köszönettel:
C
Olyan problémával találkozott valaki, hogy minden további nélkül egyszer csak nem hajlandó futni többé a játék?
Eddig teljesen jól ment, már vagy a 3. pályán járhatok, ma probáltam elindítani, és csak egy rövid fekete képernyõ, majd kidob a desktop-ra...
Újrainstalláltam, a game-t, a vga drivert, directx-et, de ugyanaz a hiba...
Minden más játék tökéltesen fut...
Esetleg valakinek ötlete?
Köszönettel:
C
ok, köszi, bár alapjában véve én nem használok íjat, mert mágus vagyok, ,de jó lenne a felvené, na mind1 megkeresem a megoldást
Ha visszaolvasol, akkor erre is megtalálod a választ, ez ugyanis részben bug, részben feature. 😊
Ne próbálj fegyvert szerezni, hanem démonként harcolj, hamarosan visszakapod az inventorydat. Ez a feature része a dolognak. A kilépés meg a bug része. 😊
Ne próbálj fegyvert szerezni, hanem démonként harcolj, hamarosan visszakapod az inventorydat. Ez a feature része a dolognak. A kilépés meg a bug része. 😊
Köszi megtaláltam itt a topicban, csak a fájlokat kellett letölteni, nem volt sok, pár100Kb, szal most már magyar 😊, de sztem végigviszem még1x mert így a felét nem értem.
De van egy gondom! A 7. fejezetnél járok, miuán megölt a varázsló, és mondja a csaj hogy most az erejébõl én is kiveszem a részem, de ha megnyomom a TAB-ot hogy elõjöjjön az inventory nem történik semmi, ha megnyomom az akciógombot akkor elõveszi azt a fegyvert ami az elõzõ pályán utoljára használtam, és amikor kinyírok egy orkot akinél íj van, elveszem tõle és kilép hibaüzivel a játék(többször is próbáltam), ez sztetek miért van?
De van egy gondom! A 7. fejezetnél járok, miuán megölt a varázsló, és mondja a csaj hogy most az erejébõl én is kiveszem a részem, de ha megnyomom a TAB-ot hogy elõjöjjön az inventory nem történik semmi, ha megnyomom az akciógombot akkor elõveszi azt a fegyvert ami az elõzõ pályán utoljára használtam, és amikor kinyírok egy orkot akinél íj van, elveszem tõle és kilép hibaüzivel a játék(többször is próbáltam), ez sztetek miért van?
Húú, hogy õszinte legyek már rohadtul nem emlékszem, hogy mit honnan szedtem, de az tuti, hogy innen a fórumból indultam, szóval valahol itt keresgélj. Bocs, de most nincs idõm visszakeresni.
Egyébként az tény, hogy akinek bejön a játék és szokott multizni, az inkább vegye meg, mert 4 rugó nem sok érte. Engem annyira nem gyõzött meg a játék, szerintem a legjobb jelenet a legelsõ volt (a tutorialt követõen, amikor a fõhõs leesik a lóról, behúzzák a várba, és menekülnie kell), azóta folyamatosan esett a színvonal, unalmas hentbe ment át az egész.
Egyébként az tény, hogy akinek bejön a játék és szokott multizni, az inkább vegye meg, mert 4 rugó nem sok érte. Engem annyira nem gyõzött meg a játék, szerintem a legjobb jelenet a legelsõ volt (a tutorialt követõen, amikor a fõhõs leesik a lóról, behúzzák a várba, és menekülnie kell), azóta folyamatosan esett a színvonal, unalmas hentbe ment át az egész.
3990,-???? CD Galaxisban 6990,-, hát annyiért már tényleg megéri, de nemhiszem hogy megveszem, mert már lassan kezdek a végére érni
donpedro: a magyarítást azt honnan szedted le? olvastam hogy vmi 600mb-os file-t kell letölteni és abban van, külön nem oldható meg valahogy?
donpedro: a magyarítást azt honnan szedted le? olvastam hogy vmi 600mb-os file-t kell letölteni és abban van, külön nem oldható meg valahogy?
Árkádba (Saturn) 3990 ft a játék, én megvettem, mivel a Warez verzióba nem lehetett kirugni a deszkákat a tutorial páján kívül :S. Akinek van tehát 4000 ft-ja, az vegye meg a játékot, a magyar nyelv, a multi és ezen hibák kiküszöbölése végett.
Nekem semmi baja a wareznek, pedig még magyar is. Tehát akármi más lehet a probléma oka. És részemrõl is vége...
Nem vettem még meg 😊, de most nem csinálta ezt a hibát pedig 1 órát játszottam vele, ja és lenne egy kérdésem.
Elakadtam a Chapter 5-nél ott amikor a csajnak ki kellene nyitni egy rácsos kaput, meg is találom hozzá a kart, de nemtom felvenni és beilleszteni ahova kellene, itt mit kell csinálni?
Elakadtam a Chapter 5-nél ott amikor a csajnak ki kellene nyitni egy rácsos kaput, meg is találom hozzá a kart, de nemtom felvenni és beilleszteni ahova kellene, itt mit kell csinálni?
99%-ban gerendára kell fellõni ezekben az esetekben, keress gerendát
Höm..
Nekem semmi baja nincs az EREDETINEK pedÍg még magyar is..
Xal..csak a warezzel lehet a probléma..
És a wareznak itt a vége részemrõl.
Nekem semmi baja nincs az EREDETINEK pedÍg még magyar is..
Xal..csak a warezzel lehet a probléma..
És a wareznak itt a vége részemrõl.
Bár alapjában véve egyetértek, (mármint abban, hogy aki teheti, inkább vegye meg eredetiben), de kicsit felelõtlenségnek érzem, hogy ennyi info alapján elküldted a srácot a boltba. Mi van, ha nem a warez miatt fagy, és a bolti is ugyanezt fogja tenni a gépén? Akkor kidobott az ablakon egy "kisebb" összeget, csak azért, mert te flegmán válaszoltál.
A legtöbb embernek semmi gondja nincs a warez verzióval (nekem se volt), ergo egyáltalán nem biztos, hogy nem valami más okozza a gondot. Simán lehet drivergond, hardverhiba, és még ki tudja mi minden.
A legtöbb embernek semmi gondja nincs a warez verzióval (nekem se volt), ergo egyáltalán nem biztos, hogy nem valami más okozza a gondot. Simán lehet drivergond, hardverhiba, és még ki tudja mi minden.
Meg is találtad a problémát, az uccsó mondaben le is Írtad RÉSZLETESEN..
Xal go bolt, buy gamma, install, play...😊
Xal go bolt, buy gamma, install, play...😊
Sziasztok!
Tegnap telepítettem fel a játékot és olyan problémám van hogy a játék 15 percenként kidob hibaüzivel, és a játékot újból elindítani csak a gép újraindításával lehet. Lehet a warez verzió miatt van?
Tegnap telepítettem fel a játékot és olyan problémám van hogy a játék 15 percenként kidob hibaüzivel, és a játékot újból elindítani csak a gép újraindításával lehet. Lehet a warez verzió miatt van?
hello lenne egy kis gondom a játékkal ,szóval mevettem a a játékot tegnap huhu naon joo meg minden,de amikor kb. aszem 5.fejeztenél az orkok szigetén vok van egy olyan feladatom h szerezzzem a koponyát,bemegyünk egy csajjal a teremben felveszek egy kutnál a tegezt 2 manát,meg életerõt,aztán mondaj xena vagy hogyx hivják h oda fel kéne menni ,de amikor fellõném a kötélkilövõ ijjat elis lövi de nem jön semmilen kötél,lehet h nem oda kell fellõni nem tom de segitsés kéne!!please help!!(boccs h ilyen hooszú voltam meg nem irtam hellyesen)
Elõre is köszi Vernigloz
U.i.:Naon joo a játék!!!!!!!!!!!!!!
Elõre is köszi Vernigloz
U.i.:Naon joo a játék!!!!!!!!!!!!!!
JA és a magyarosítást honnan lehet letölteni?
Hi!
valaki tudna nekem segíteni?
elakadtam a 8. küldében.
felmegyek a liften a terem be és nem tom mit tegyek. megtudná nekem valaki mondani mit csináljak?
elõre is:kösz
valaki tudna nekem segíteni?
elakadtam a 8. küldében.
felmegyek a liften a terem be és nem tom mit tegyek. megtudná nekem valaki mondani mit csináljak?
elõre is:kösz
Megoldottam...még rutin kell...kb. negyvenszer szaladtam el a köcsög csapóajtó elõtt el
Üdv...elakadtam mindjárt az elején....mikor felkeltenek, hogy tele van minden élõhalottakkal...leverem õket, de sehogy nem jutok be a kastélyba....
Van magyar meg angol verzió is..
A magyarban, menü,párbeszédek felirata ezek magyarítottak.
A magyarban, menü,párbeszédek felirata ezek magyarítottak.
A magyarországon kapható verzió az már a magyarított?
És mit magyarít? Menû, solgok meg a párbeszédek felirata?
A letölthetõ magyarítás is ezt teszi?
És mit magyarít? Menû, solgok meg a párbeszédek felirata?
A letölthetõ magyarítás is ezt teszi?
Driver fríssítést még megpróbálom, de azért köszike a segítséget!
már az is baj hogy segiteni próbálok... Amugy nálam ezek mind bejöttek ha gond volt valami játékkal. -.-
Ez tényleg érdekes, de ha a driverfrissítés se segít, akkor próbáld meg felrakni az 1.02-es patchet. Ha ezek után se megy, akkor valószínû a videokártyáddal lesz valami.
Hájli!A HDR nincs kikapcsolva, mert ha kikapcsolom akkor tök sötét lesz a kép és csak akkor lehet benne látni vmit ha megnyomom a rúgás(F) gombot!nagyon érdekes de ez van!
Azért még nézd meg, hogy a HDR biztos ki van-e kapcsolva, ha ki van és a probléma továbbra is fennáll, akkor javaslok egy ati driver frissítést.
Az alaplapot nemtom de AMd 3000+ 2,2ghz 2*512 ram ati radeon x1300 128-as vga! de más nagy játékok gond nélkül futnak!Just Caused Call of Juarez ezek simán mennek!
Valószínûleg Nandusznak igaza van, ez hardware vagy driver problémára utalhat; sokat segítene, ha leírnád a konfigodat, vagy próbálkoznál driverfrissítéssel.
Sziasztok.Asszem elakdtam.Chapter 6 járok.Most gyõztem le egy varászlótn aki villámokat lõt.Utána nem tudom merre kell mennem.Segítségeteket köszi.Msn címem [email protected]
Nem igazán fogok bocsit kérni nincs miért!Nem te sz.rt.d a spanyol viaszt lehet másvalaki máshogy áll a dologhoz és segítõkészebb mint te!!!de ha mégsem nem fogok a kardomba dõlni!amúgymeg típus vagy verzióhibára gondoltom azért csinálja ezt!na mindegy!amúgy meg te se tudtál még tippet se adni okoska!!!!!!
Na felraktam egy május 31.-ei drivert,megnézem hogy hogy megy a játék
kösz mindent
kösz mindent
Narancsos csoki bazzeg!
Persze hogy azt. Ellenkezõ esetben igencsak összekeverdhetnek meg ütközhetnek a dolgok.Vezérlõpult/programok telepítése&törlése.
A listából kiválasztod az Nvidia illesztõprogram eltávolítása lehetõséget.
(lehet, hogy más néven van, mindegy ...meg lehet találni könnyedén).
Aztán restart, majd a LEGÚJABB driver fel.
A listából kiválasztod az Nvidia illesztõprogram eltávolítása lehetõséget.
(lehet, hogy más néven van, mindegy ...meg lehet találni könnyedén).
Aztán restart, majd a LEGÚJABB driver fel.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Csak simán rátelepítem az újat.Hogy tudnám teljesen letörölni az elõzõt?Gondolom azt kéne tennem.Vagy nem?
Narancsos csoki bazzeg!
Sziasztok!
Nemtoom miért de nekem mikor indítanám a játékot mindíg visszadob az asztalra.Most vettem a videókértyát 8800gts ezért nem értem miért nem indul a 6600GT-vel viszont ment. Pedig láttam a youtubon videót róla hogy ment a 8800-al.
Nemtoom miért de nekem mikor indítanám a játékot mindíg visszadob az asztalra.Most vettem a videókértyát 8800gts ezért nem értem miért nem indul a 6600GT-vel viszont ment. Pedig láttam a youtubon videót róla hogy ment a 8800-al.
Amikor drivert cserélsz akkor elõtte teljesen lepucolod az elõzõ drivert, vagy rátelepíted az újat?
akkor te tudnál valami konkrétabb segítséget mondani?vagy ennél nem képes többre a gépem?
Narancsos csoki bazzeg!
Ha XP-d van, akkor felejtsd el a defragfmentálást, mert tök felesleges hibaforrás alternatíva ez. Pacal elmondott itt pár klisé jellegû segítséget, amit utoljára tán a dedóban halhattam, de ott is lényegesen pontosabb kivitelben.
(Amúgy a defragmentálás az a töredezettség mentesítés lenne....ott van a Staremenü/kellékek/rendszereszközökben)
(Amúgy a defragmentálás az a töredezettség mentesítés lenne....ott van a Staremenü/kellékek/rendszereszközökben)
kösz Pacal!
de lenne még egy kérdésem.Mi az a defregmentálás?😄
de lenne még egy kérdésem.Mi az a defregmentálás?😄
Narancsos csoki bazzeg!
Vírusirtás, defregmentálás, minig a legûjabb driver a jobb, csinálj magadnak hejet a vinyón, jáccás elõtt ujrainditás. Próbálkozz ezekkel!
Ja és ez a 128 mb ott a kártya végén aggasztó. A doboz hátulján írják is hogy 256 os VGA kellene. De az elõbbi praktikákat próbáld ki, jól fog menni. Haveromnak 2 es celeronja, 768 ramja, ATi 9800XT-je van és mediumon szaggatás nélkül futott! (nálam P4 1 megacas 3GHZ, 1gb ram, 7600GS 256mb al maxon megy akadás nélkül multiba is!)
Ja és ez a 128 mb ott a kártya végén aggasztó. A doboz hátulján írják is hogy 256 os VGA kellene. De az elõbbi praktikákat próbáld ki, jól fog menni. Haveromnak 2 es celeronja, 768 ramja, ATi 9800XT-je van és mediumon szaggatás nélkül futott! (nálam P4 1 megacas 3GHZ, 1gb ram, 7600GS 256mb al maxon megy akadás nélkül multiba is!)
Mindig kieresztem azokat a cicskákat. Na most ugyis magyar nyelvi, jobban fogom érteni. (nemmintha nemtudnék angolul de mégis jobb.)
sziasztok!
a problémám az hogy a játék szinte játszhatatlan a gépemen még minimum beállítások mellett is,pedig azért jobban kéne futnia asszem.
a gépem:p4 3ghz, 2X512 ram, Geforce 7300 GT 128 mb,
próbáltam felrakni régebbi drivert de nem engedi a windows,kijön hibaüzenet mikor felraknám a drivert,hogy nem kompatibilis a jelenlegi hardverrel.De már megnéztem vagy 500 drivert és mindnél ez a hiba.
segítsetek!
a problémám az hogy a játék szinte játszhatatlan a gépemen még minimum beállítások mellett is,pedig azért jobban kéne futnia asszem.
a gépem:p4 3ghz, 2X512 ram, Geforce 7300 GT 128 mb,
próbáltam felrakni régebbi drivert de nem engedi a windows,kijön hibaüzenet mikor felraknám a drivert,hogy nem kompatibilis a jelenlegi hardverrel.De már megnéztem vagy 500 drivert és mindnél ez a hiba.
segítsetek!
Narancsos csoki bazzeg!
a legelején ? Ki kell engedni a rabokat ? És akkor vele lesznek lekötve az emberek ! Utána usgyi kristály fel és rohanás a csatornába! CHEAT-et meg felejtsd el, hazavágja az egész játékélményT!!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Elkezdtem ujra végigjátszani, és fennakadtam annál a rásznél amikor lopakodva kell megszerezni a Crystalt ijenköcsög varászló elöl ami midnig megöl. (scriptelt jelenet...) Szal hiába lopakodok, hiába viszem fel csittel a lopakodást mindig akármit csinálok észrevesz. Hogy csináljam meg? Sajna a gamepresrõl letörlték a végigjátszást... tárolt változat meg nuku.
Baszus....kurvára szeretem azokat a hozzászólókat, akik beböffentenek ide egy igencsak hardware gyanús problémát, vagy driver problémát, de a konfigjukat nem közölnék le. Persze ezen hsz-em után bocsánat kérések közepette leközli majd, de könyörgöm legyünk már alaposabbak, legalább akkor, ha magunknak kérünk segítséget.
Ne is haragudj de ezt a hsz-edet kb. ahhoz tudnám hasonlítani, mint aki betelefonál a tûzoltóságra, hogy: "ég a házam, jöjjenek gyorsan", majd lebassza a telót és vár.
Sok sikerre õ sem számíthat, mert hebehurgya módon, gondolkkodás nélkül él. Én azt mondom az ilyenek égjenek is ott a házukban..legalább nem csökkentik tovább a globális IQ-t😊)
Ne is haragudj de ezt a hsz-edet kb. ahhoz tudnám hasonlítani, mint aki betelefonál a tûzoltóságra, hogy: "ég a házam, jöjjenek gyorsan", majd lebassza a telót és vár.
Sok sikerre õ sem számíthat, mert hebehurgya módon, gondolkkodás nélkül él. Én azt mondom az ilyenek égjenek is ott a házukban..legalább nem csökkentik tovább a globális IQ-t😊)
külföldi is alig