Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Leszeded a 600 megás magyar file okat, vagy megveszed eredetibe mint én.

Gideon Wieth
hogy lehet megoldani h az angol verzióm magyar feliratos legyen ?PLS help me 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Pacal17
Aki nem veszi meg, most hogy 3990 az bûnt követ el

Pacal17
Emberek kövezzetek meg de szerintem a DARK MESSIAH MINDEN IDÕK LEGJOBB FPSE!!!!

már nem emléxem. nem most jelent meg. de azt tudom hgoy nem jelnetett problémát nekem. a katakomba után adtam fel. az összes helth potionomat elhasználtam a rohadt zombik miatt, írták hogy a tûzkardot már elõtte össze kellett volna rakni, amit meg találtam varázskardot nem bírtam használni. de újra akarom majd kezdeni

LOL, csak egyféle útvonal... Hogy követted a ghoult fel a tetõre?

ja a bonus disc ill a collector edition mibõl több vagy más, és mit lehet tudni arról a konvertáló modról ami a teljes játékot átdolgozza kiegyensúlyozottság és feygverek szempontjából ?

nem tudom , nekem a ghoul üldözésénél nem volt gondom. talán próbáld meg másképp más útvonalon

vki le tudná írni hogy a tûzkard alkotóelemeit hol lehet útközben megtalálni ? mert totál ki voltam akadva idegileg a katakombákba a sok zombitól, és mire vége találunk egy varázskardot ami jó ellenük, de azt meg nem tudtam használni mert vki azt tanácsolta hogy a kiegyensúlyozott kari a legjobb, és nem tudtam felvenni mert nem volt elég strenght-em

A legelején (de télleg az elsõ 1 méteren) amikor üldözöd a ghoult, egy olyan akadályba botlasz, hogy míg aza a szerencsétlen felmászik, addig te sehogyse tudsz a falra, csakúgy hogy fák ágairól ágaira ugrálsz fel. Azt meg lehet valahogy oldanihogy ne kelljen?

Chapter 3 ban? harészletesebben leírnád talán tudok segíteni
Nekem meg ezen segíthetne valaki, hogy a CH3-ba máshogy is meglehetne oldani a dolgot? Ha igen hogy?

megcsináltam neked a newgame-es save et, ha már 1x rajtam nem segít senki remélem mûködni fog neked, és akkro majd segíthetsz rajtam <#crazya> na szóval feltölteni nemtudom hogy kell?! de ha adsz egy emailcímet elküldöm
L2Goku
Nincs onLine EMBER vagy mi a faszom ? -.- Valaki plz.. Kiszeretnem probalni a jatekot.

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

L2Goku
Valaki megtudna csinalni hogy Elindit egy normalt es Lesavel i ? es feltoltni nekem PLZ nemtok ujat elkezdeni .(((

WTS L2 / WOW EU-US 15-30-60 Day GC 1500-6000HUNF WTS Walker 30 Day WTS Adena Bármely Szerveren.

5934 valaki????
L2Goku
Katingatok mint a hulyegyerek a Normal kivalasztas utan a Menube az "OK" ra es semmi WTF? nemloadol.

L2Goku
FRAPS al a Legpraktikusabb 😄 nade az Én kérdesemre valaszoljon valaki plz! Miert nem tok jatszani ?😄 vistat hasznalok minden jatek fut rajta csak a DM nem , de azis kell fusson mer egy csomo Vistas Videot lattam 😄

üdv!
a dark messiah-ban hogy lehet kiiratni az fps-t?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

L2Goku
Nemaszamit egy VGA nal hogy Menyi a Ramja.. Lehet 512 es is lehet kapni 7000 Forinter 512 DDR es vga t.. nem az szamit hanem a SM meg a tobbi support.😄 a Memoria = Kesobb kell restartolnod a gepet vagy ujrainditani a gamet.

L2Goku
Fiuk Miert van az hogy Vistat hasznalok Elinditom a Gamet es a Lodingnal Kidob? a Menuvalasztas Elot!😞((

Hali! Tudna valaki segíteni annál a résznél amikor 4 kirstályt kell megszerezni a pókszoborba? néztem már a FAQ-ban az ehhez a részhez tartozó helpet de még annak a segítsével se sikerült megtalálnom a 4. kristályt, eddig megszereztem a szarkofágban levõt ahol a Linchet kell megölni, a híd alatt ami a vízparton van meg persze amit a pók fejébe kell tenni azt a fehéret de a 4.et sehol se találom egyszerûen, please ha valaki tud segítsen <#nemtudom>
Prince23
Hi
tedd fel az 1.2 international peccset! Én azzal tolom ill. most jelenleg nem játszom vele.

Prince23
Na meg van agamma, nagyon jó, istenkirály gém... az optimalizálás qurva jó, és sztem a 2006-os év legjobban optimalizált kalnd-rpg játéka. Számomra. meglepett, h sm high-on... nem szaggat. Gondoltam amolyan G3 optima lesz ez is.
Csak egy kis bibi van: ez amolyan CoJ tipúsú lináris történet?! Mert eddig SZABADSÁG NINCS benne😞 Meg mi ez a felvonás szerû sztori? Most éppen a második felvonásnál tartok.

5913- vki esetleg ?

Azért van a patch, hogy használják..

Mi meg tudtuk oldani, megvettük eredetibe..

Prince23
Vagy vki leírhatná, h az alapjátékkal érdeme-e? Vagy éppen peccselni kell a legújabb frissítésekkel, h ne legyen semmi gond?

Boltban magyar verzsön.

Prince23
Ott nincs, tudsz ajánlani valahol egy jó helyet?

Magyaritasok.hu-n esetleg, de ki a fene rak fel haccáz megát??XD
Vagyél magyar verziót mint én😊

Lett volna más útvonal is amúgy? 😛

Prince23
OK, thx

Kéne magyarítás. Holt tudnám letölteni hozzá a magyar text filokat?

Rage47
Minimum rendszer követelmények:
Intel P4 2.2ghz vagy AMD Athlon 2200+ proceszor
512mb RAM
128mb VRAM DirectX9 kompatibilis video kártya
DirectX9 kompatibilis hang kártya
DirectX9 vagy annál magasabb
Windows-kompatibilis egér és billentyüzet

Ajánlott rendszer követelmények:

Intel P4 3.0ghz vagy AMD Athlon 3000+ proceszor
1024mb RAM
256mb VRAM DirectX9 kompatibilis video kártya
DirectX9 kompatibilis hang kártya
DirectX9 vagy annál magasabb
Windows-kompatibilis egér és billentyüzet
Prince23
Látom nem egy nagy cucc a gém... nincs forgalom.
De a kérdésem még most is fent áll, ha vkinek megvan, akkor a konfiggal kapcs ifókat írja már le.

Prince23
Hy
Nekem van 1 gb ramom meg egy 256-os vga-ám sm 3-al. Szal azt szejetném kéjdezni, h legalább Medium beállítással élvezhetõen fog futni ilyen konfiggal?
elõre thx.

576 ban.6900.

Hello!

Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet lególcsobban megvenni ezt a játékot és mennyiért? Nagyon tetszik a játék, de nem állok jól anyagilag.....
Végre összeállt a konfig, szal neki kezdtem a játéknak. Nekem nagyon tetszik, különösen a fizikája. DE van egy igen elbaszott rész, méghozzá a chapter 3 eleje, amikor üldözni kell a ghoult. Milyen megveszett barom találta ki hogy a fa ágairól kell fölugrálni? OMG, amire rájöttem... Elötte vagy 20x a semmibe vetettem magam vagy tûzbe ugrottam, mert azt hittem megõrülök. Ezt leszámítva marha jó kis játék. 😊

egy sokkal értelmesebb kérdés következik most tõlem :

lesz e még peccs az 1.2-után is, illetve vhol olvastam hogy jön hozzá nemsokára egy konvertáló mod, ami új fegyvereket rak be, hibákat javít meg balanszolja a játékot

na annak mi lesz a neve, illetve mikorra várható, hogy végre a gyárinál sokkal jobb, peccselt, modolt játékot ki lehessen írni egy dual layerre végigjátszással, térképpel, képekkel stb.

Pacal17
-.-

Hogy legyen mit kérdeznek kis warez bu.i.<#gunyos1>

dx et teddfel a legújabbat
amúgy meg bazd fel a steamre a serial alapján le updateli magát szónélkül
sztem viseld tetted következményeit !

mi a francnak vetted meg ?!

elnézést, hogy megint írok, de egyszerûen nagyon idegesítõ érzés, hogy amíg a warez verzió problémamentesen futott, az eredetu játéknál sorra jönnek ki a hibaüzenetek. most például ez: kidob a windowsba, és ezt írja:
internal driver error in idirect3ddservice9::present() tudja valaki, hogy ez mit jelent?

ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ

megint én: indítanám el a play dark(...) multplayer ikont, de nem történik semmi. hogy lehet multiplayerezni, mert nekem nem jött össze. a játék eredeti

hali mindenkinek!
ma botor módon megvettem a tescoban a dm-t, mert azt hittem, hogy a magyar verziót vásárlom meg. természetesen nem 😊. szóval az lenne a kérdésem, hogy lévén nyíregyházi, hol tudnám kicserélni az angol verziót magyarra úgy, hogy nem kell elhagynom a várost?

Amikor a Pók szigetenmegtaláljuk az elõzõ expedíciót és naplót hogy a felsõ temlom pincéiben van az erõforrás hogy kell eljutni oda? Mert én visszamentem a felsõ temlomba de semmú úk utat nem láttam!
tarti19
Sziasztok, volna eyg kérdésem
vagy egy 2,8-as celeronom, 9250-es atim, 768M Ram és elfutott a demo minden probléma nélkül win 2000 alatt.
Szerintetek akkor a teljes játák is elfog futni?
mert nagyon-nagyon bejött a demo alapjána gamma és most nagyon ezt a gammát tolni😊

Köszi!
Pacal17
Tedd fel a patcheket (sorrendbe). Ha eredeti játékod van akkor csak jácc ha nem akkor ugye lekrekkeled. Remélem segítetted vmit.