Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Qwerty4
Dark Messiah magyar fájlok
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Na így jön elõ a menü a dark_messiah_1.01_us_uk_fr_it_sp.exe patchel, majd az elsõ pálya(epilogue asszem) betöltésénél jön az a bizonyos hibaüzenet amit már korábban linkeltem.
A dark_messiah_1.02_us_uk_fr_it_sp.exe patchel pedig eljutok a menüig, de nem tölti be az elsõ pályát, magyarul nem reagál a parancsra.
Patch nélkül a 3. videó után lefagy, menüt is képtelen betölteni.
Hmmm...mi lehet a probléma? <#conf>#conf>
Valami 5letetek van esetleg?
Qwerty4
Középsõ az amelyiknek a kis folyosójának a végén van egy hasadék, szintén vissza egy pókbarlangba.
feljutás pedig a Rope Bow-al lehetséges, de akad hely, ahonnan kettõt kell elõre lõni, mert csak így éred el a láncot. egy kötél, majd ugrás a másik kötélre onnan a láncodra.
De amúgy ott akadtam el hogy mászni kell ki a pókbarlangból de nem tudok feljutni sehogyse és ot van egy kötél amin lóg egy fatuskó!!
Azzal kell csinálni vmit?
Rlõre is kösz!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Valaki segitsen ott vagyok ahol 4 ork bejön egy terembe és jön utánuk valami vezér ork is...az elkezd püfölni de utána jön a többi is...nincs erre valami megoldás mert nem birok innen továbbmenni
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
dark_messiah_1<1>1>.01_us_uk_fr_it_sp.exe
DM_patch_HU_102b.exe
De tapaszt tettél rá?😛
Szûk szobában egész jó de ha elnézek messzebbre az nemtetszik neki annyira
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Amugy a kõpókhoz hol lehet megszerezni a 4-ik követ?
Lehet nem eredetivel multizni?
ennyi😄 thans
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
És ugye a source ugye a procira támaszkodik.
Nekem megvan a game de sajno angol és valaki létszi küldjön már egy magyar nyelvcsogamot a [email protected] vagy nekem az is jó ha írtok egy oldalt ahonnan le lehet szedni!!
Elõre is kösz!!
hogy lehet bekapcsolni a feliratot a játékban?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Valaki nem tudná feltölteni valahova ezeket a magyar fájlokat? vagy egy linket ahonnan mindez letölthetõ?...Nagyon tetszik a játék, és egyesek szerint a szövegek tele vannak humorokkal, ám a "nagy" angol tudásommal nem sokra megyek ennél. Ennélfogva, ha valaki tudna nekem segíteni, azt megköszönném!