Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
másfél 2 óra és lejön 😊 már 40 mega jeeeeeeeee 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

tugyiti
mingyá mingyá mingyá mingyáááá
tugyiti
394 😄
grebber
Amilyen sebességgel jön ma már nem tesztelem 😞

Next PC upgrade: 2022

509 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tugyiti
499. vagyok 😊
én a germán mirrorról töltöm, ott 1,5gb

ThugEdge
jó az általam rakott linken a méret még csak 60 mb,mondjuk nemtom mi faszé rakják akkor ki,legalábbis a 2. usa mirroron

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge

hmm.akkor ez vmi jel lehet😛

fileplanet karbantartás miatt leállt

Csibe001
Az is igaz 😊
De azért reménykedjünk.

_Atti_
hát 15 óra játékidõ..szerintem 30 percnél nem lesz több 😊
Bár a Prey full se volt végülis sokkal hosszabb..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Csibe001
A textúrák miatt lesz ekkora ha tényleg ekkora lesz a demó.Legalábbis a HL2 is rengeteget foglal s a High Resolution Pack-ot feltéve meg még többet szóval az 1 giga méret teljesen elfogadható.
Én azért nagyon remélem, hogy nem egy 5-10 perces demó lesz csak. 😊
Mondjuk mint a Prey demója, az korrekt volt remélem ez is lesz idõben annyi (mindent megnéztem benne s közbe haladtam) s így volt kb 50 perc.Sztem ennyi korrekt lenne.Hm?

reaper4
nem csinál bannert vki? (én nem tudok 😊)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

tugyiti
1627
Pretorian
Szerintem multi is lesz a demóban, legalábbis nagyon remélem.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

aha, én is erre tippelnék még. Viszont akkor az összes kisebb-nagyobb képességet beteszik?

Magiszter
Szerintem sem az a rész benne a demóba ahogy legyõzzük a fõgonoszt. Én arra tippelek ami a legtöbb videóban benne volt. Az a kötélbélyén felmész lehentelsz néhány orkot aztán jön a nagymonszta félszemmel. Legalábbis ez volna a leg logikusabb mert már kászen van, és rádásúl nincs benne már szpójler sem.

én épp azon filóztam, h gondolom a tutorial részt kapjuk, esetleg az elsõ helyszínt. Nem fogják beledobni a játékost a sûrûbe. vagy igen?

Magiszter
Így belegondolva szerintetek mi mindent raktak a demóba ha több mint 1 giga? Mondok jobbat. Ha a demó több mint 1 giga akkor mennyi lesz a végleges? Vagy már BlúRéjen adják ki? <#nyes>

ThugEdge
hááát én biztos letépem ezt a demot,de ki nem?😊

grebber
Huh a nagy horgászatban nem maradtam le semmir õl látom! 😄

Next PC upgrade: 2022

Magiszter
A vicc hogy ismerek egy BSA-s emberkét. Ha hazajött kûlföldrõl akkor lehet szólok neki ha még irogat az arc. <#ejnye1>

Magiszter
"------------------ MOST EGYET FIZETSZ, KETTÕT KAPSZ! ------------------------"

Most egyet beszósz kettõt kapsz <#boxer> <#hehe><#nyes>

Basszus, ez az állat mindegyik topikba beírt 😄DDD

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Szerintem szólni kéne a BSA-nak ,hogy kamuból állítsanak már rá egy embert a hülyegyerekre, aztán csuják le, jól <#kuss>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Magiszter
"Há Maaargit! Mondja, maga Nóóóóórmáááááális?!"

Magiszter
Huh köszi ezt a kis warezolást. Már hiányoltam is ebbõl a topikból 😄DD

Innen le tudjuk tölteni a DMoM&M demóját? Sõõõõõt.... a teljest ha már warez!!! XD

Megint itt van ez a fogyaték <#szomoru1>

nooooooooormáááális??

<#idiota><#banplz>

jól van, menni fog... csakhogy sokáig fog tartani mire lejön az 512-es netemmel 😞
Magiszter
3gb hely kell neki meg több mint 1 giga lesz??? <#ijedt><#guluszem1><#wow1><#csodalk>Aztabetyármindenit-hogyafényégessemeg!!!!<#duma>

Denekem már tutkóziher hogy fullon is menni fog:
# AMD Athlon™, Pentium® 2.2 GHz (3 GHz ajánlott) ------>3,2 gigsó prescot
# 512 MB RAM (1 GB ajánlott) -----> 1 giga 400-as (már amikor)
# NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families / ATI® Radeon™ 9/X families ----> gf6600gt 128 mega
# 3 GB háttér --->80 giga csak elég lesz. majd felrakom 26.6x 😄DDDD

Magiszter
From GameStar:

Dark Messiah of Might & Magic Demo gépigény!
<2006. augusztus 08. @ 15:03 - Forcecaster> (kommentek: 25)
Nem ez még mindig nem a demó, ne essék semmi félreértés, csupán kézhez kaptuk így megérkezte elõtt a rendszerkövetelményét. Nos elnézve bizton állíthatom, hogy aki ki akarja próbálni, annak minden gond nélkül össze is fog jönni, de azért csak csekkoljátok magatok a gépigényt. Na és persze a demó mérete, ha minden igaz több mint 1 GB. Természetesen a demót még várjuk és amint kint van rögtön átcsaljuk a saját szerverünkre. Addig is kitartás.

Ne lepõdjetek majd meg, ha esetleg ezt a hírt nem találnátok meg a megjelenés után, majd akkor egy hírbe belezsúfolom az egészet.

Íme a gépigény:

# AMD Athlon™, Pentium® 2.2 GHz (3 GHz ajánlott)
# 512 MB RAM (1 GB ajánlott)
# NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families / ATI® Radeon™ 9/X families
# 3 GB háttér

LINK!!!

Magiszter
CSAK JELENJEN MÁR MEG!!!!<#wow3><#falbav><#pias><#nevetes2><#vigyor><#idiota>

jaja, olyan lesz
Ja csak nem voltam tisztába, hogy milyen stílusú RPG. Sajnos inkább "beszélõs" kategória, amit nem szeretek. De ez a játék az elmondásaitok alapján inkább a hack'n slash fele húz.
ezaz! eszembe jutott, hogy mennyire vártuk még az Oblivion topicban az Oblivion megjelenését. 😊 néhányan azon paráztak, hogy el fog e indulni a gépükön, sokan (köztük én is) meg már összevissza üvöltözve várták a gamet 😄
ÁÁÁÁ! Csak ennyit tudok mondani, anno az Enclave nagyon bejött!
Máris csatlakoznék a játékot várók táborába! 😊
Magiszter
Hol!? hol!?<#conf><#guluszem1><#whatever>

Magiszter
Sohaaaaaaa!!!!

Csupán jelenleg nem vagyok eléggé... hogy is mondjam.... beszámítható állapotban. Tudni illik dolgozom, és az agyam most egy tál gyümölcs-zselé szintján üzemel (már 3 hete féléves zárást csinálunk). Szóval ne tessék hergelni a lestrapált oroszlánt 😄DDD

Betegek.
feladod? 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Magiszter
hadjuk= lövészárok 😄DDDDD

Magiszter
Jó hadjuk! Lényeg a lényeg, várjuk a játékot és nagyon nagyon 😄DD

vagy nem 😄

tök igazat beszélsz. Mindenki nyugodjon meg, fent lesz a mai nap folyamán, és ez a lényeg. aztán letöltjük, és irgalmatlanul jót fogunk vele játszani xD
izé, msot tényleg nem vágom mirõl beszélsz...
a gmt az tõlünk egyel balra van, tehát amikor gmt-ben 18 óra van akkor itt nálunk már 19...
ettõl függetlenül ha te mindent gmt-ben vagy akármi msában számolsz mert hogy internet hejjehajj akkor váljék egészségedre 😄

Esrohnoil
Az idõzónát csak azért kell figyelembe venni, mert nem a mi óránk szerint teszik elérhetõvé. Ehhez semmi köze a netnek.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.