6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#1802 srácok, végülis megoldottam az "internal error" problémát, szegény vidikártya már nem tud egy-két effektet oszt kommenzi kidobott a game :D
Hát, soha nem rajongtam az ilyen gamert...de ez állat jó! :D várom a teljest! -
#1801 OFF
Az aláírásodat te fordítottad, vagy valamilyen forrásból szedted? -
Borat #1800 Én is az assasinra!Ez a kaszt áll a szívemhez a legközelebb. -
veri5 #1799 Én az assasinre voksolok -
#1798 azt bármelyik tudja, hisz a karakter mindig tud rúgni
ahogy a demo-ban is, itt sem kimondottan egy kasztra fejlődhetsz, hanem kb kettőre, csak egyik lesz erősebb. ha az Adrenalin felmegy akkor a harcos (attól függ melyik testrészt találod el) séztkaszabolja az ellenséget egy csapással, ha assassin vagy akkor megfogja és messziről eldobja a daggert, akár a nyakába az ellenségnek (adrenalin nélküli kivégzés szvsz csak az assassinnak van, amit említettél. ahhoz nem kellett adrenalin). mágus meg az adott mágiától függően csinál vmilyen brutalitást. -
#1797 Hát ebben a játékban ilyen nincsen. A harcos pl remekül fel tudja rugni a tüskékre az embereket... -
#1796 Van az is.
De ha elindítom a vásárlást, ez jön ki.
Más semmi
Coming Soon
Oct. 25 in North America
Oct. 27 Everywhere Else -
veri5 #1795 Az nem jó asszem,külön van netes kártya -
#1794 Visa kártyám van -
veri5 #1793 De a harcos mit tud?cska ölni?a bérgyiloknál láttam h a nyakába szúrja a pengét:D -
veri5 #1792 Nem netes bankkártya?sima azt mondták nem jó... -
#1791 Rendes bankkártya kell hozzá... -
#1790 Figyeljetek !
Nekem is van Steam, de nem tudom Preload, pedig így vettem a Hl2-őt
is meg a Sin episode1-et is.
Hogyan lehet ?
Ha rákattintok a Purchase-re nem tudok tovább haladni.
Egyszer sikerült, de akkor a tranzakció végén kiírta, hogy ez a vásárlás az ön országában nem valósítható meg...
Tud valaki megoldást ? -
FLeK0 #1789 na ja
de sztem gyorsabb lesz pár órával később kezdve letölteni egy rendes tört változatot teljes sávon, mint a steamen szenvedni a ~10gb-s preloaddal. -
#1788 Jah de azt azért fel lehet hackelni -
FLeK0 #1786 akkor is csak pénteken játszhatnál vele, ott is külön van az amerikai és európai megjelenés.
odaát pedig nem 24-én, hanem 25-én kerül a boltokba, úgyhogy 14+24 óra az még. -
#1785 Én harcos leszek. Háhá már belezni akrom az orkokat, halomra ölni... ÁÁÁ jöjjön már ki, áh lehet megveszem steamon... -
veri5 #1784 Én biztoa a 3 kaszt közül:mágus,harcos,bérgyilkos-ok közül bizti h bérgyilok leszek:D -
veri5 #1783 A full is úgy kezdődik mint a demó?Me egyből egy akkora benga állatot kinyírni...Szer. minden pálya végén lesz egy fő renya.
-
adammmmmmm #1782 csak várunk csak várunk és várunk -
totya79 #1781 Még sehol semmiVárunk türelmesen! -
veri5 #1780 Jöjjön ki,jöjjön ki:D -
Code92 #1779 még kökemény 0 nap ugye így gondoltad,hehe én is belekukkantok egy kisit a torrentkínálatba -
#1778 15 óra, elvileg... Mindegy ez nemszámit, nah megyek átnyálazom a torrent-oldalakat -
#1777 Még 0 nap... -
#1776 Jó hát pre-loadon már nekem is meglenne ha lenne 50 dolcsim egy bankkártyán.. Nah már csak 24 óra van hátra... -
vg #1775 Mit csinálsz te? MUHAHAHAHA! -
Code92 #1774 nyugi vg már csak ilyen ba.....sz mindenkinek be kell szóljon mert kül. nem érzi jól amgát amúgy játék medgjelenés előtt torrenten sincs fent a játék szal nem kéne mindent elhinni(ebben igaza voolt vg-nek) -
#1773 csúnyán félreértettem a haverom és pre load van meg neki :(
vg te meg vegyél vissza mielőtt személyeskedésért hazavágatlak 1 adminnal -
vg #1772 Ez a "havernak megvannak a dolgok" már akkor szánalmas volt, amikor én voltam gimis... -
#1771 Csak egy pillanatra... Aztán gondolkodtam, nekem nincs meg akkor hogyan lehet meg másnak? Olyan nincsen
Meg ezek a haveros szövegeket is ismerem... -
Thanatos #1770 örülünk... -
#1769 tenyleg komolyan vetted, es nincs agyad, vagy.. :D -
#1768 Honnan? -
FLeK0 #1767 -
#1766 már megvan a havernak a dark messiah game !!! letöltötte :D -
#1765 Most kedd-en jön ki?meg míg vki jól feltröi... -
Thanatos #1764 még nincs :) -
#1763 torrent?nforce? -
Thanatos #1762 őőő szerdán délután??? ezt hány órás csuszásal kalkuláltad?