Dark Messiah of Might & Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Bár a Prey full se volt végülis sokkal hosszabb..
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Én azért nagyon remélem, hogy nem egy 5-10 perces demó lesz csak. 😊
Mondjuk mint a Prey demója, az korrekt volt remélem ez is lesz idõben annyi (mindent megnéztem benne s közbe haladtam) s így volt kb 50 perc.Sztem ennyi korrekt lenne.Hm?
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Most egyet beszósz kettõt kapsz <#boxer>#boxer> <#hehe>#hehe><#nyes>#nyes>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Innen le tudjuk tölteni a DMoM&M demóját? Sõõõõõt.... a teljest ha már warez!!! XD
<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz>
Denekem már tutkóziher hogy fullon is menni fog:
# AMD Athlon™, Pentium® 2.2 GHz (3 GHz ajánlott) ------>3,2 gigsó prescot
# 512 MB RAM (1 GB ajánlott) -----> 1 giga 400-as (már amikor)
# NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families / ATI® Radeon™ 9/X families ----> gf6600gt 128 mega
# 3 GB háttér --->80 giga csak elég lesz. majd felrakom 26.6x 😄DDDD
Dark Messiah of Might & Magic Demo gépigény!
<2006. augusztus 08. @ 15:03 - Forcecaster>2006. augusztus 08. @ 15:03 - Forcecaster> (kommentek: 25)
Nem ez még mindig nem a demó, ne essék semmi félreértés, csupán kézhez kaptuk így megérkezte elõtt a rendszerkövetelményét. Nos elnézve bizton állíthatom, hogy aki ki akarja próbálni, annak minden gond nélkül össze is fog jönni, de azért csak csekkoljátok magatok a gépigényt. Na és persze a demó mérete, ha minden igaz több mint 1 GB. Természetesen a demót még várjuk és amint kint van rögtön átcsaljuk a saját szerverünkre. Addig is kitartás.
Ne lepõdjetek majd meg, ha esetleg ezt a hírt nem találnátok meg a megjelenés után, majd akkor egy hírbe belezsúfolom az egészet.
Íme a gépigény:
# AMD Athlon™, Pentium® 2.2 GHz (3 GHz ajánlott)
# 512 MB RAM (1 GB ajánlott)
# NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families / ATI® Radeon™ 9/X families
# 3 GB háttér
LINK!!!
Máris csatlakoznék a játékot várók táborába! 😊
Csupán jelenleg nem vagyok eléggé... hogy is mondjam.... beszámítható állapotban. Tudni illik dolgozom, és az agyam most egy tál gyümölcs-zselé szintján üzemel (már 3 hete féléves zárást csinálunk). Szóval ne tessék hergelni a lestrapált oroszlánt 😄DDD
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a gmt az tõlünk egyel balra van, tehát amikor gmt-ben 18 óra van akkor itt nálunk már 19...
ettõl függetlenül ha te mindent gmt-ben vagy akármi msában számolsz mert hogy internet hejjehajj akkor váljék egészségedre 😄