6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#1842 áh, akkor csak nekem nem kell holnap suliba menni? egész nap várhatom a Dm-et (remélem nem hiába ) -
#1841 Kaposváron még nem érzékelek semmit:)) -
vg #1840 Lehet reggel már nem is lesz suli se! :) Eljött pestre is az a piros ize, ott fent a logóban balra, elkurtúk a neve! ;) -
#1839 várjuk, várjuk... :)
remélem holnap mikor hazaérek suliból, azt látom h már megjelent a game:))
jo8 -
PunkZoli #1838 hány megás?:DD -
#1837 Na ! Preload is complete.
Ebben a pillanatban.
Locked copy of Dark M. on your computer.
Ezt már szeretem.
Thx Steam.
Várjuk a decryptelést.
-
PunkZoli #1836 jubileum?:D mire fel?? pff:P jáksimáás!^^ -
FLeK0 #1835 ha nem magyar idő szerint és ha nem egy nappal előbbre számolna vissza, akkor esetleg az lenne :) -
Borat #1834 Éjfélkor jubilleumi pillanat lesz uraim! -
Borat #1833 Az biztos Qack.Én is végignyomtam már a Half-Life 5-öt... -
#1832 kurva jó köszi a linket! -
#1831 zurück zum KinderGarten... part 1050... -
PunkZoli #1830 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1157322102 -
#1829 Vigyázzatok én már tavaly végig vittem. Előbb volt meg nekem mint a készitőknek! Mert ismerek egy olyan oldat ahol a még ki se talált játékokat már le lehet szedni... Nagyon viccesek vagytok!
-
FLeK0 #1828 *yawns* -
Code92 #1827 heh én két éve untam rá mert tudod van egy olyan oldal ahol még ki se találták a játékot dee már rég fent van szal mitt dumász sőttt képzeld én a 10 év múlva megjelenő játékokat tolom szal......nah szal vedd már észre magad quack! -
#1826 Gagyi vagy ,még be sem jelentették amikor már a főszörnyet írtotta a haverom szomszédja:D -
#1825 áhá, nem csak "haverom" hanem az "unokatesóm" is xD amúgy a betat már jó sokan végigvitték ... -
#1824 mit köcsögösködsz, nekem az unokatesóm már rég végigvitte mert ismer egy olyan oldalt ahol minden játék pont a megjelenés előtt 15 nappal fentvan már, jóvan? :-c -
#1823 Én egészen biztosan tudom hogy 2 hónapon belül kint lessz:D -
vg #1822 Egy jobb... egyszer "haver", máskor "állítólag"! Mintha bármelyikötök tudna bármit is! :D -
#1821 Állítólag 8-ra már kint lesz,de nem hinném h aznap feltörik... -
csgj #1820 jahhjj...mégcsak idegesítő fake sincs sehol :( holnap remélem az eredetivel jön a tört is -
#1819 off
Ez baromság, régen valóban legjobbak között volt a magyar szinkron.De mára már elkorcsosult ez is.S manapság már a profi szinkron is ritka sajnos.
/off -
vg #1818 "Ja ! És a magyar szinkron a legjobb a világon !"
Ez egy iszonyat nagy baromság! Ezt csak a kisebbségi érzettel felfegyverkezett magyar ember hiszi, ahogy minden mást is! -
#1817 Ez igaz. Nah mindegy , majd benézek később !
Hi Rage ! -
#1816 mivel a release date-t 24-re állitottam, ezért jelzi a banner is h 9 óra múlva lesz 24. :) -
#1815 -
#1814 izé, nem ma, talán holnap -
#1813 sztem nem holnap -
#1812 Da'k Messzaja' !
Mikor jössz má végre -
#1811 Amióta nem Szakácsi szinkronizálja Seagalt, azóta meg sem nézem a kontyos filmjeit.. És ez csak egy példa.
Viszont nem ez a topic.. -
Thanatos #1810 volt 10éve... -
#1809 Ja ! És a magyar szinkron a legjobb a világon ! -
#1808 Na végre csorog lefelé a Messiás a Steam-en... -
#1807 Bizony ezt a V mondta, viszont én sem nézek szinkronosan filmeket.
És nem játszok honosított játékkal sem, de hát ez is az én magánügyem. -
veri5 #1806 Én nem néztem meg szinkronosan,cska belehallgattma,de naon sz*ar:D
Mé tetszik neki? -
#1805 OFF
szerintem veri5-re gondol,mert az a v for vendetta szinkronjából van,nem szoktam szinkronosan nézni filmeket,de miután elmondta ezt v angolul,bele kellett hallgatnom a szinkbe,hát kikerekedett a szemem,nagyon jó munkát végeztek,innen is grat a fordítóknak :) -
veri5 #1804 Kinek az aláírása? -
#1803 ki?